Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fryz
Postów 2280
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chcialam sobie miete zaparzyc ale juz drugi dzien z rzedu nie ma wody w kranie
2015:krem BB,
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18734
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Najgorsze, że u mojego faceta co miesiąc nie wiadomo, jaka będzie wypłata, a czasem jest mikroskopijna - niczego się nie da z wyprzedzeniem zaplanować, żadnych większych zakupów ani wyjazdów i jeszcze to info o bezdochodowym grudniu
fryz
Postów 2280
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba mamy tego samego faceta...
dzasmina
Postów 2371
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie to raczej przejściowe - akurat ma urlop bezpłatny, więc nie ma co liczyc na dochód w styczniu, a ten listopadowy rozszedł się w ekspresowym tempie. Nowych wydatków nie da się zaplanowac, ale za to pojawia się kilka nieplanowanych;) Chyba nie wyjdziemy z długów przez nadchodzący rok. Ale co tam
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
joan
Postów 18734
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Zatem zawczasu życzę Ci, żeby każdy nowy wydatek poprzedzony był nową & fajną nagrodą w konkursie
dzasmina
Postów 2371
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawzajemnie
Ja w poniedziałek odbieram prawko i ten niespodziewany wydatek jest z tym związany.
Gdyby tak nagrody chciały wpadac równie często, co te wydatki....
Znowu się wkurzyłam, bo spojrzałam na zegarek. Wam też tak szybko idzie??
I w piecu wygasło
Nie ma na co czekac, idę po 2 apap i biorę się za rzetelną robotę.
Gość: taaga20
schowajcie im piloty ... niech poszukają parę godzin ...się powkurzają sami na siebie
fryz
Postów 2280
Punkty karne 0
Konkursy dodane
raz tak zrobilam to afera, placz i prawie stan depresyjny
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie jest to samo
przecież ja odpoczywam z dzieckiem, normalnie 24 godziny na dobę czystego relaksu
W zimę Mu wybaczam, bo ma duzo pracy, ale tak to drzemy się regularnie
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też coś tak szybko ten czas leci... a ja lecę zajrzeć do pieca
Nieszczęścia chodzą parami. Ale za to szczęścia całymi stadami...
anialistopad
Postów 14206
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
merynosek
Postów 1784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze mi życie miłe
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja zrobiłam coś innego.Po co chowac.Wystarczy baterie włożyc odwrotnie..ale miałam ubaw hahahahahaha
merynosek
Postów 1784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dooobre!!!!!!!
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Proszę o rady
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
oooo tez dzis to przetestuje hyhyhy
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mnie czasem wkurzają ludziska z allegro, również staram się wszystko pozawijać, pooklejać, zeby nic się nie stało. Może sama nie dostałam przesyłki spapranej, ale kupujący są czasem dziwni. Najpierw kupują, a potem piszą maila że chcą przesyłkę pobraniową, jak u mnie nie ma takiej opcji w dostwie
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
znam to
ostatnio miałam opcje:odbiór osobisty i dostałam info że mam wysłac paczke kurierem na drugi koniec Polski a on sobie osobiscie od tego kuriera odbierze.Oczywiscie przesyłka 0 zł.
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/