Wkurza mnie...

fryz

#3967002 Napisano: 16.12.2010 11:26:07
ziolko napisał(a):

swibek napisał(a):

fryz napisał(a):

swibek napisał(a):

fryz napisał(a):

wkurza mnie, ze codziennie mam zgage emotka

emotka mówisz?? gratulować??

niestety (albo i stety emotka ) nie od tego emotka

emotka uuuu.. szkoooda.. myślałam, że małe fryzątko daje znać o sobie.. emotka to weź zgage pogoń, a kyysz.. siooo.. emotka

tak jak w tej reklamie zabiłeeeem zgaaagęęęę emotka

chcialam sobie miete zaparzyc ale juz drugi dzien z rzedu nie ma wody w kranie emotka
0 0

merynosek

#3967012 Napisano: 16.12.2010 11:28:49
I wkurza mnie mąż, który najlepiej potrafi krytykować siedząc przed TV... A sam się nie ruszy emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

joan

#3967019 Napisano: 16.12.2010 11:30:10
dzasmina napisał(a):

Joan chyba będziemy miały podobne święta, z tym, że u mnie styczeń też się taki zapowiada emotka

Najgorsze, że u mojego faceta co miesiąc nie wiadomo, jaka będzie wypłata, a czasem jest mikroskopijna - niczego się nie da z wyprzedzeniem zaplanować, żadnych większych zakupów ani wyjazdów i jeszcze to info o bezdochodowym grudniu emotka
0 0

fryz

#3967024 Napisano: 16.12.2010 11:31:46
merynosek napisał(a):

I wkurza mnie mąż, który najlepiej potrafi krytykować siedząc przed TV... A sam się nie ruszy emotka emotka emotka emotka emotka

Chyba mamy tego samego faceta... emotka
0 0

dzasmina

#3967047 Napisano: 16.12.2010 11:39:37
joan napisał(a):

dzasmina napisał(a):

Joan chyba będziemy miały podobne święta, z tym, że u mnie styczeń też się taki zapowiada emotka

Najgorsze, że u mojego faceta co miesiąc nie wiadomo, jaka będzie wypłata, a czasem jest mikroskopijna - niczego się nie da z wyprzedzeniem zaplanować, żadnych większych zakupów ani wyjazdów i jeszcze to info o bezdochodowym grudniu emotka

U mnie to raczej przejściowe - akurat ma urlop bezpłatny, więc nie ma co liczyc na dochód w styczniu, a ten listopadowy rozszedł się w ekspresowym tempie. Nowych wydatków nie da się zaplanowac, ale za to pojawia się kilka nieplanowanych;) Chyba nie wyjdziemy z długów przez nadchodzący rok. Ale co tam
emotka
0 0

joan

#3967060 Napisano: 16.12.2010 11:43:50
dzasmina napisał(a):

U mnie to raczej przejściowe - akurat ma urlop bezpłatny, więc nie ma co liczyc na dochód w styczniu, a ten listopadowy rozszedł się w ekspresowym tempie. Nowych wydatków nie da się zaplanowac, ale za to pojawia się kilka nieplanowanych;) Chyba nie wyjdziemy z długów przez nadchodzący rok. Ale co tam
emotka

Zatem zawczasu życzę Ci, żeby każdy nowy wydatek poprzedzony był nową & fajną nagrodą w konkursie emotka
0 0

dzasmina

#3967085 Napisano: 16.12.2010 11:49:53
joan napisał(a):

dzasmina napisał(a):

emotka

Zatem zawczasu życzę Ci, żeby każdy nowy wydatek poprzedzony był nową & fajną nagrodą w konkursie emotka

Nawzajemnie
emotka
Ja w poniedziałek odbieram prawko i ten niespodziewany wydatek jest z tym związany.
Gdyby tak nagrody chciały wpadac równie często, co te wydatki....

Znowu się wkurzyłam, bo spojrzałam na zegarek. Wam też tak szybko idzie??
I w piecu wygasło emotka
Nie ma na co czekac, idę po 2 apap i biorę się za rzetelną robotę.
0 0

Gość: taaga20

#3967101 Napisano: 16.12.2010 11:52:32
fryz napisał(a):

merynosek napisał(a):

schowajcie im piloty ... niech poszukają parę godzin ...się powkurzają sami na siebie emotka
0 0

fryz

#3967111 Napisano: 16.12.2010 11:55:08
taaga20 napisał(a):

fryz napisał(a):

merynosek napisał(a):

schowajcie im piloty ... niech poszukają parę godzin ...się powkurzają sami na siebie emotka

raz tak zrobilam to afera, placz i prawie stan depresyjny emotka kilka miesiecy walczylam o to aby wyniesc telewizor z sypialni emotka
0 0

efelinkaaa

#3967144 Napisano: 16.12.2010 12:02:36
fryz napisał(a):

taaga20 napisał(a):

fryz napisał(a):

merynosek napisał(a):

raz tak zrobilam to afera, placz i prawie stan depresyjny emotka kilka miesiecy walczylam o to aby wyniesc telewizor z sypialni emotka

U mnie jest to samo emotka Pan wraca z pracy i Pan musi odsapnąć..
przecież ja odpoczywam z dzieckiem, normalnie 24 godziny na dobę czystego relaksu emotka
W zimę Mu wybaczam, bo ma duzo pracy, ale tak to drzemy się regularnie emotka I tak Go kocham..
0 0

slonko365

#3967183 Napisano: 16.12.2010 12:12:05
dzasmina napisał(a):

joan napisał(a):

dzasmina napisał(a):

emotka

Nawzajemnie
emotka
Ja w poniedziałek odbieram prawko i ten niespodziewany wydatek jest z tym związany.
Gdyby tak nagrody chciały wpadac równie często, co te wydatki....

Znowu się wkurzyłam, bo spojrzałam na zegarek. Wam też tak szybko idzie??
I w piecu wygasło emotka
Nie ma na co czekac, idę po 2 apap i biorę się za rzetelną robotę.

mnie też coś tak szybko ten czas leci... a ja lecę zajrzeć do pieca emotka
0 0

anialistopad

#3967226 Napisano: 16.12.2010 12:22:30
wkurza mnie , że zamówiłam z allegro nie taki odcień komody jak chciałam i teraz nie pasuje mi do drugiej komody i będę musiała zamówic jeszcze jedną komodę pod kolor emotka
0 0

merynosek

#3967344 Napisano: 16.12.2010 12:52:05
taaga20 napisał(a):

fryz napisał(a):

merynosek napisał(a):

Jeszcze mi życie miłe emotka
0 0

delfinka101

#3967358 Napisano: 16.12.2010 12:58:21
merynosek napisał(a):

taaga20 napisał(a):

fryz napisał(a):

merynosek napisał(a):

Ja zrobiłam coś innego.Po co chowac.Wystarczy baterie włożyc odwrotnie..ale miałam ubaw hahahahahaha
0 0

merynosek

#3967371 Napisano: 16.12.2010 01:00:46
delfinka101 napisał(a):

merynosek napisał(a):

taaga20 napisał(a):

fryz napisał(a):

merynosek napisał(a):

Ja zrobiłam coś innego.Po co chowac.Wystarczy baterie włożyc odwrotnie..ale miałam ubaw hahahahahaha

Dooobre!!!!!!!
0 0

efelinkaaa

#3967386 Napisano: 16.12.2010 01:05:09
a co z tymi, którym pilot niepotrzebny, bo mają tylko jeden kanał... Polsat emotka ??
Proszę o rady emotka
0 0

isiulka

#3967393 Napisano: 16.12.2010 01:06:52
merynosek napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

merynosek napisał(a):

taaga20 napisał(a):

fryz napisał(a):

merynosek napisał(a):

Dooobre!!!!!!!

oooo tez dzis to przetestuje hyhyhy
0 0

isiulka

#3967399 Napisano: 16.12.2010 01:09:08
Wkurzają mnie ludzie na allegro, ja się rozpieszczam żeby wazystko było cacy jak wysyłam, nic z folijki nie wyciągam, owijam czym moge byle by bezpiecznie dotarło, a jak ja coś kupie, to przychodzi mi śmierdzący brudny telefon, rzucony luzem do koperty i 100% sprawny okazuje się 100 niesprawnym . Facet co prawda powiedział, że mam go odesłać, ale przesyłka wychodzi tyle co polowa telefonu:/
0 0

yuliya25

#3967427 Napisano: 16.12.2010 01:16:16
isiulka napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie na allegro, ja się rozpieszczam żeby wazystko było cacy jak wysyłam, nic z folijki nie wyciągam, owijam czym moge byle by bezpiecznie dotarło, a jak ja coś kupie, to przychodzi mi śmierdzący brudny telefon, rzucony luzem do koperty i 100% sprawny okazuje się 100 niesprawnym . Facet co prawda powiedział, że mam go odesłać, ale przesyłka wychodzi tyle co polowa telefonu:/

Też mnie czasem wkurzają ludziska z allegro, również staram się wszystko pozawijać, pooklejać, zeby nic się nie stało. Może sama nie dostałam przesyłki spapranej, ale kupujący są czasem dziwni. Najpierw kupują, a potem piszą maila że chcą przesyłkę pobraniową, jak u mnie nie ma takiej opcji w dostwie emotka no czy to takie ciężkie - przeczytać uważnie warunki aukcji emotka
0 0

abodak

#3967554 Napisano: 16.12.2010 01:50:12
yuliya25 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Też mnie czasem wkurzają ludziska z allegro, również staram się wszystko pozawijać, pooklejać, zeby nic się nie stało. Może sama nie dostałam przesyłki spapranej, ale kupujący są czasem dziwni. Najpierw kupują, a potem piszą maila że chcą przesyłkę pobraniową, jak u mnie nie ma takiej opcji w dostwie emotka no czy to takie ciężkie - przeczytać uważnie warunki aukcji emotka

znam to
ostatnio miałam opcje:odbiór osobisty i dostałam info że mam wysłac paczke kurierem na drugi koniec Polski a on sobie osobiscie od tego kuriera odbierze.Oczywiscie przesyłka 0 zł. emotka
0 0