Wkurza mnie...

ewka656

#3992238 Napisano: 25.12.2010 12:41:01
Wkurza mnie, że nie wygralam tv z cyfry choć wydawało mi sie, że odpowiedziałam w mig emotka
0 0

luk1990

#3992239 Napisano: 25.12.2010 12:41:57
ewka656 napisał(a):

Wkurza mnie, że nie wygralam tv z cyfry choć wydawało mi sie, że odpowiedziałam w mig emotka

a myslalam ze nie ma zbyt duzej konkurencji i kazdy wygrywa emotka
0 0

ewka656

#3992244 Napisano: 25.12.2010 12:44:32
alaalex40 napisał(a):

ewka656 napisał(a):

Słałaś wczoraj?
0 0

luk1990

#3992261 Napisano: 25.12.2010 12:53:22
ewka656 napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

ewka656 napisał(a):

Słałaś wczoraj?

ja nie, ja slalam przedwczoraj i udalo mi sie wygrac emotka
0 0

Gość: stenka

#3992302 Napisano: 25.12.2010 01:39:02
alaalex40 napisał(a):

plocia napisał(a):

Wkurza mnie kącik zakichanych zakupów w WINIARYM, nagrody do d..... mam tyle pkt a nie ma na co wydać !!! emotka

a teraz gdy chcialam choć skichany piórnik wybrać (choć niebieski dla dziewczynki emotka )

to mam komunikat, że nagrody brak i jest niedostępna. emotka emotka emotka

To po kij tam widać nagrodę której nie ma .....

Mam tyle pkt które leżą u nich na koncie a sporo mam jeszcze w domu i mogę sobie nimi d..... podetrzeć, bo podobno do końca lutego będzie tylko ten Kącik emotka emotka

wydawalo mi sie ze kiedys cos pisali ze na poczatku roku cos wrzuca nowego- nawet takiego maila kiedys dostalam ale nie wiem czy to aktualne...

Tez uważam, że nie ma co wybrać. Kodów trzeba nazbierać dużo, stracić czas na wycinanie, pieniądze na polecony a w sklepiku byle co
0 0

ja-sylwia

#3992311 Napisano: 25.12.2010 01:43:45
stenka napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

plocia napisał(a):

Wkurza mnie kącik zakichanych zakupów w WINIARYM, nagrody do d..... mam tyle pkt a nie ma na co wydać !!! emotka

a teraz gdy chcialam choć skichany piórnik wybrać (choć niebieski dla dziewczynki emotka )

Mam tyle pkt które leżą u nich na koncie a sporo mam jeszcze w domu i mogę sobie nimi d..... podetrzeć, bo podobno do końca lutego będzie tylko ten Kącik emotka emotka

wydawalo mi sie ze kiedys cos pisali ze na poczatku roku cos wrzuca nowego- nawet takiego maila kiedys dostalam ale nie wiem czy to aktualne...

Tez uważam, że nie ma co wybrać. Kodów trzeba nazbierać dużo, stracić czas na wycinanie, pieniądze na polecony a w sklepiku byle co

jaki jest link do tego sklepiku??
0 0

Gość: natie

#3992321 Napisano: 25.12.2010 01:49:08
a mnie wkurza, że jestem na tyle chora, że nie mogę pojechać do szpitala tatę odwiedzić.. emotka cała rodzinka siedzi u niego w szpitalu, a ja sama w domu emotka
0 0

Gość: stenka

#3992325 Napisano: 25.12.2010 01:51:50
magic18girl napisał(a):

stenka napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

plocia napisał(a):

www.winiary.pl
0 0

Gość: plocia

#3992373 Napisano: 25.12.2010 02:46:59
stenka napisał(a):

magic18girl napisał(a):

stenka napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

plocia napisał(a):

www.winiary.pl

wrzucili coś na początku roku ale rok już się kończy a nagrody .... jak dają to po kilka sztuk, a przelicznik .....to koszmar....a od lutego 2011 ma przestać istnieć emotka
0 0

mama2006

#3992383 Napisano: 25.12.2010 02:59:08
Wkurza mnie Orange, które samo, bez mojej wiedzy i zgody zmieniło taryfę mojej córce z Mixa na jakiegoś Delfina czy Pelikana i automatycznie zginęły darmowe smsy, które miała w umowie.Nie powiadomili o niczym, tylko nagle konto sie wyzerowalo , po paru dniach przyszła już nowa, droższa faktura. Gdy interweniowałam na infolinii, pan napisał w moim imieniu reklamację i kaał czekać 14 dni na odpowiedź. A córka nie może korzystac z telefonu, bo boi sie zrobic sobie debet.Ja rozumiem, że mają jakieś plany do zrobienia ale to jest bezczelnośc dysponować czyimś telefonem bez jego wiedzy. Zastanawiam się, czy nie napisać jakiejś skargi. Tylko do kogo?
0 0

Gość: mariolakal

#3992612 Napisano: 25.12.2010 06:56:35
Wkurza mnie to, że dostałam mnóstwo wspaniałych prezentów, a nikt nie podarował mi myszki do laptopa, której najbardziej potrzebuję... Moja rodzinka jest uczulona na tle mojego fioła internetowego... Ale i tak się nie wyleczę... emotka
0 0

Gość: tato999

#3992630 Napisano: 25.12.2010 07:08:42
alaalex40 napisał(a):

aneta81 napisał(a):

no coz....staram sie czytac regulaminy,przeciez ucze sie tego od dawna zeby to robic...a teraz w sprawie pozakonkursowej tego nie zrobilam i musze zaplacic spora kare za zlamanie regulaminu emotka

i jak tu sie cieszyc swietami kiedy trzeba zaplacic 5-cyfrowa kwote....

Nie wyobrażam sobie, w jaki sposob trzeba złamać regulamin, żeby dostać taką karę... Oświecisz mnie? Tak ku przestrodze...

dobra juz wszystko wyjasniam co i jak bylo
bo przez cala Wigilie jezdzilismy z mezem i probowalismy cos wskorac- znajomy prawnik nam pomogl i udalo sie rozwiazac problem, ale jak dostalam pismo to uwierzcie mi ,serce prawie mi stanelo....

otoz mam dostawce internetu ktorego wole z nazwy nie wymieniac, ktory ma ciagle awarie i przerwy w dzialaniu,a ze umowa z internetem konczy mi sie 31 grudnia to zeby po Nowym Roku nie zostac bez internetu wzielam umowe z nowym dostawca nie czytajac dokladnie regulaminu. okazalo sie ze w ktoryms tak paragrafie i punkcie, ktorych umowa ma setki,bylo napiosane ze jezeli podpisze sie umowe z innym dostawca internetu podczas gdy bedzie trwala ta z nimi to nalicza kare w wysokosci 10 000zl....no i wlasnie mnie to dotyczylo...

ale teraz juz z czystym sumieniem moge napisac ze sprawa zostala rozwiazana pozytywnie na moja strone i moge spac spokojnie....to wlasnie tak ku przestrodze zeby zawsze czytac regulaminy- ja juz wiem ze nigdy juz nic nie pomine ;(

pozdrawiam wszystkich ktorzy dodawali mi w tym trudnym okresie otuchy bardzo goraco emotka

a co im do tego z kim ja w trakcie trwania umowy podpisze jeszcze coś emotka

moge sobie podpisywac z kim chce i co chce i nic im do tego

do UOKiK z tym bym poszła
0 0

kozuszka38

#3992634 Napisano: 25.12.2010 07:10:52
mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie to, że dostałam mnóstwo wspaniałych prezentów, a nikt nie podarował mi myszki do laptopa, której najbardziej potrzebuję... Moja rodzinka jest uczulona na tle mojego fioła internetowego... Ale i tak się nie wyleczę... emotka

to moze poprawię Ci humor jakoś , moja mama ma ukonczy 70 lat w przyszłym roku i zażyczyła sobie oficjalnie myszkę na święta i ja oczywiście życzenie jej spełniłam emotka
i najlepsze jest to ,że chce żebyśmy ją nauczyli obsługi komputera.Na razie jest na etapie opanowywania myszką strzałki na monitorze
emotka
0 0

Gość: kingaa

#3992655 Napisano: 25.12.2010 07:26:20
Zapomniałam, że nie mam kiecki na sylwestra emotka emotka Co prawda na balu mi nie zależy, bo chciałam tylko w góry na sylwka jechać, ale jak bal wliczony jest w cenę, to wypadałoby na niego iść, tylko że w czym? Przecież nie pójdę w jeansach... a z allegro nie będę ryzykowała bo może kiecka nie przyjść na czas. Zostaje mi kupić byle co w mieście, jak cokolwiek jeszcze będzie emotka Nie wiem jak mogłam zapomnieć o sukience emotka
0 0

is77

#3992674 Napisano: 25.12.2010 07:40:47
No czegoś tu nie rozumiem emotka
jeśli kończy się umowa z jednym dostawcą internetu i żeby nie mieć przerwy, trzeba przecież w trakcie nową umowę? emotka
skoro wywiązujesz się z płatności u jednego dostawcy, to co go obchodzi umowa z innym?
co za monopolizowanie swoich usług emotka
moze lepiej wymień tego dostawcę internetu i to wielkimi literami? emotka
0 0

Gość: tato999

#3992679 Napisano: 25.12.2010 07:44:32
is77 napisał(a):

No czegoś tu nie rozumiem emotka
jeśli kończy się umowa z jednym dostawcą internetu i żeby nie mieć przerwy, trzeba przecież w trakcie nową umowę? emotka
skoro wywiązujesz się z płatności u jednego dostawcy, to co go obchodzi umowa z innym?
co za monopolizowanie swoich usług emotka
moze lepiej wymień tego dostawcę internetu i to wielkimi literami? emotka

to nie jest monopolizowanie swoich usług tylko niezgodne z zasadami uczciwej konkurencji zapisy w regulaminach
0 0

is77

#3992684 Napisano: 25.12.2010 07:49:01
jak dostawca netu jest beznadziejny, to wiadomo, ze się go zmienia emotka
mnie też jedna firma doprowadziła do szału i powiedziałam im że dziękuję, nie przedłużam im umowy (gdy się zbliżała ku końcowi). I zanim sie skończyła stara umowa - podpisałam nową z kimś innym emotka mam nadzieję, ze nie mówimy tu o tej samej firmie emotka
0 0

malineczka23

#3992776 Napisano: 25.12.2010 08:53:25
wkurza mnie?raczej smutno mi że pewna osóbka z forum rzadko bywa na e-konkach,urodziła jej się nie dawno córeczka i wiadomo ma mniej czsu, a ja tak bardzo za nią tęsknie...m...wracaj szybko! emotka
0 0

malineczka23

#3992778 Napisano: 25.12.2010 08:54:27
malineczka23 napisał(a):

wkurza mnie?raczej smutno mi że pewna osóbka z forum rzadko bywa na e-konkach,urodziła jej się nie dawno córeczka i wiadomo ma mniej czsu, a ja tak bardzo za nią tęsknie...m...wracaj szybko! emotka

jeszcze nigdy w życiu nie poznałam tak fantastycznej dziewczyny..
0 0

Gość: marielu

#3992818 Napisano: 25.12.2010 09:25:54
fkurza mje żem nawpierdzielała siem żarcia a tera mam wzdętego bebzona a jak siadłam na zydelku to az jęknął bedac w szoku ciężkim żem taka opasła . Wkurza mje tes śfienty mikołaj bo mje przyniósl to co kcialam i nawet nie moge na niego ponazekac wjadomo bo lubje ! I jescemje wkurza ze wlazlam sie tu tylko pofkurzać , a nie z myslom o konkursach , oduzaleznilam sie i o kurza jego stopa nawet mi nie jest wstyd z tego powoda !

A wam życzę Pogodnych i Radosnych Świąt , dużo radości, pozytywnych myśli i szczęśliwych zbiegów okoliczności emotka
0 0