Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ewka656
Postów 639
Data rejestracji 23.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
a myslalam ze nie ma zbyt duzej konkurencji i kazdy wygrywa
alaalex40 i luk1990
ewka656
Postów 639
Data rejestracji 23.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Słałaś wczoraj?
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ja nie, ja slalam przedwczoraj i udalo mi sie wygrac
Gość: stenka
Tez uważam, że nie ma co wybrać. Kodów trzeba nazbierać dużo, stracić czas na wycinanie, pieniądze na polecony a w sklepiku byle co
ja-sylwia
Postów 606
Data rejestracji 17.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaki jest link do tego sklepiku??
Gość: natie
Gość: stenka
www.winiary.pl
Gość: plocia
wrzucili coś na początku roku ale rok już się kończy a nagrody .... jak dają to po kilka sztuk, a przelicznik .....to koszmar....a od lutego 2011 ma przestać istnieć
mama2006
Postów 3471
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: mariolakal
Gość: tato999
dobra juz wszystko wyjasniam co i jak bylo
bo przez cala Wigilie jezdzilismy z mezem i probowalismy cos wskorac- znajomy prawnik nam pomogl i udalo sie rozwiazac problem, ale jak dostalam pismo to uwierzcie mi ,serce prawie mi stanelo....
otoz mam dostawce internetu ktorego wole z nazwy nie wymieniac, ktory ma ciagle awarie i przerwy w dzialaniu,a ze umowa z internetem konczy mi sie 31 grudnia to zeby po Nowym Roku nie zostac bez internetu wzielam umowe z nowym dostawca nie czytajac dokladnie regulaminu. okazalo sie ze w ktoryms tak paragrafie i punkcie, ktorych umowa ma setki,bylo napiosane ze jezeli podpisze sie umowe z innym dostawca internetu podczas gdy bedzie trwala ta z nimi to nalicza kare w wysokosci 10 000zl....no i wlasnie mnie to dotyczylo...
ale teraz juz z czystym sumieniem moge napisac ze sprawa zostala rozwiazana pozytywnie na moja strone i moge spac spokojnie....to wlasnie tak ku przestrodze zeby zawsze czytac regulaminy- ja juz wiem ze nigdy juz nic nie pomine ;(
pozdrawiam wszystkich ktorzy dodawali mi w tym trudnym okresie otuchy bardzo goraco
a co im do tego z kim ja w trakcie trwania umowy podpisze jeszcze coś
moge sobie podpisywac z kim chce i co chce i nic im do tego
do UOKiK z tym bym poszła
kozuszka38
Postów 1574
Data rejestracji 05.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to moze poprawię Ci humor jakoś , moja mama ma ukonczy 70 lat w przyszłym roku i zażyczyła sobie oficjalnie myszkę na święta i ja oczywiście życzenie jej spełniłam
i najlepsze jest to ,że chce żebyśmy ją nauczyli obsługi komputera.Na razie jest na etapie opanowywania myszką strzałki na monitorze
Nieważne jest w moich oczach, czy człowiek będzie mniej czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej czy bardziej człowiekiem.
Antoine de Saint-Exupéry
Gość: kingaa
is77
Postów 2038
Data rejestracji 17.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli kończy się umowa z jednym dostawcą internetu i żeby nie mieć przerwy, trzeba przecież w trakcie nową umowę?
skoro wywiązujesz się z płatności u jednego dostawcy, to co go obchodzi umowa z innym?
co za monopolizowanie swoich usług
moze lepiej wymień tego dostawcę internetu i to wielkimi literami?
Gość: tato999
to nie jest monopolizowanie swoich usług tylko niezgodne z zasadami uczciwej konkurencji zapisy w regulaminach
is77
Postów 2038
Data rejestracji 17.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też jedna firma doprowadziła do szału i powiedziałam im że dziękuję, nie przedłużam im umowy (gdy się zbliżała ku końcowi). I zanim sie skończyła stara umowa - podpisałam nową z kimś innym
malineczka23
Postów 692
Data rejestracji 25.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malineczka23
Postów 692
Data rejestracji 25.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze nigdy w życiu nie poznałam tak fantastycznej dziewczyny..
Gość: marielu
A wam życzę Pogodnych i Radosnych Świąt , dużo radości, pozytywnych myśli i szczęśliwych zbiegów okoliczności