Wkurza mnie...

Gość: ineska

#3990829 Napisano: 23.12.2010 11:15:41
wkurza mnie mój narzeczony emotka
ehhh zbliża się wigilia a ja czuje w środku tyle żalu emotka
0 0

kalisto1986

#3990844 Napisano: 23.12.2010 11:47:55
alaalex40 napisał(a):

wiem ze to tylko forum konkursowe ale musialam gdzies to sobie napisac i ulzyc swojej glupocie emotka

no ale trzeba zakasac rekawy i zyc dalej....

dawno nie dostalam tak po d*** jak dzis emotka

emotka rozumiem Cię doskonale, też dostałam taki prezent na święta, tylko, że nie ze swojej winy, a nie daje się tego po dobroci rozwiązać, zostają sądy, a na to już nie mam ochoty.
Teraz już staram się o tym nie myśleć bo prawie zawału dostałam jak otworzyłam pismo emotka

trzymaj się cieplutko i pomyśl że kiedyś tam czekają nas lepsze czasy emotka
0 0

Gość: kingaa

#3990850 Napisano: 23.12.2010 11:57:29
Wigilia.... dzień cudów... no właśnie jakieś cuda się dzieją! Chciałabym porozmawiać na gg z pewnym Panem, a się nie da emotka emotka a czemu? emotka emotka
0 0

Gość: april211

#3990860 Napisano: 24.12.2010 12:51:00
Małą gwiazdkę przed świętami
Przyjmij proszę z życzeniami
Może spełni się marzenie
Białe Boże Narodzenie
Lub, gdy przyjdzie Ci ochota
Niech to będzie gwiazdka złota
Bo, gdy spada taka z nieba
Wtedy zawsze marzyć trzeba
No, a jeśli tak się zdarzy,
Że srebrzysta ci się marzy
Możesz także taką zdobyć
I choinkę nią ozdobić
Gwiazda, gwiazdce zamrugała
I choinka lśni już cała
Naszych marzeń jest spełnieniem
Bo jest piękna jak marzenie
A pomarzyć czasem trzeba
Każdy pragnie gwiazdki z nieba.
0 0

Gość: morbias

#3991121 Napisano: 24.12.2010 10:36:23
Nie powinieniem ale muszę! WKURZA mnie konkurs Knorr na normalnych przeglądarkach mojego opisu nie ma!!! Wiem ,że nikt tak sobie nie zagłosuje ale nawet jak co to nie można znaleźć mojego przepisu i jak tu mają być równe szanse... non stop powtarzają się te same przepisy a tylko data się zmienia...ehhh emotka
0 0

Gość: janiek

#3991157 Napisano: 24.12.2010 10:59:06
Wkurza mnie remont mieszkania za ścianą kupili niedawno mieszkanie i robia remont wiercą walą młotami i okna wymieniają akurat 24 grudnia
0 0

Gość: jaspeer

#3991169 Napisano: 24.12.2010 11:12:47
janiek napisał(a):

Wkurza mnie remont mieszkania za ścianą kupili niedawno mieszkanie i robia remont wiercą walą młotami i okna wymieniają akurat 24 grudnia

dzień jak każdy inny emotka
0 0

Gość: natie

#3991178 Napisano: 24.12.2010 11:24:25
a mnie wkurza, że jestem chora.. nieźle się urządziłam emotka wczoraj cały dzień leżałam z gorączką, nie miałam sił na nic.. a przecież trzeba sprzątać, gotować.. i moja mama została z tym sama.. tata w szpitalu, na 99% zostanie w nim na święta.. to jest jakaś masakra:(
0 0

Gość: tato997

#3991257 Napisano: 24.12.2010 12:12:47
Wkurza mnie to ze mimo wszystko nadal mnie nic nie wkurza emotka P no iel to mozna emotka ]]]] ... pozdrowienia dla wszystkich wkurzonych emotka
0 0

fryz

#3991278 Napisano: 24.12.2010 12:27:13
Wkurza mnie, ze szafa pelna a ja nie mam sie w co ubrac emotka
0 0

masza

#3991286 Napisano: 24.12.2010 12:31:44
alaalex40 napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

kingaa napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

masza napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

a mnie wkurza moja glupota...poeplnilam straszny blad za ktory przyjdzie mi slono zaplacic emotka

i jak tu sie cieszyc swietami kiedy trzeba zaplaco
co sie stało?

???

no coz....staram sie czytac regulaminy,przeciez ucze sie tego od dawna zeby to robic...a teraz w sprawie pozakonkursowej tego nie zrobilam i musze zaplacic spora kare za zlamanie regulaminu emotka

i jak tu sie cieszyc swietami kiedy trzeba zaplacic 5-cyfrowa kwote....

emotka emotka emotka to co to za konkurs był?

emotka

to wlasnie nie byl konkurs.

ale zlamalam warunki regulaminu emotka z 2 strony nie wiem jak sie dowiedzieli ale fakt jest faktem niestety i nie mam nic na swoje usprawiedliwienie emotka

emotka
0 0

smsowicz

#3991321 Napisano: 24.12.2010 12:51:06
janiek napisał(a):

Trzeba pomyśleć o domku jednorodzinnym na wsi emotka
0 0

avatea

#3991337 Napisano: 24.12.2010 12:58:39
smsowicz napisał(a):

janiek napisał(a):

a mnie wkurza, że mój mąż właśnie komuś te okna wstawia i jeszcze nie wrócił z pracy... a chciałam jeszcze na zakupy zdążyć...
0 0

smsowicz

#3991917 Napisano: 25.12.2010 12:37:07
Wkurza mnie tuner z Cyfry. Nie łapał uprawnień, a teraz w kółko się restartuje emotka Ale z drugiej strony mam pretekst, żeby im to zwrócić jak nie wpadnie telewizor emotka
0 0

cudaczek121

#3992163 Napisano: 25.12.2010 11:50:48
Wkurzył mnie wczoraj nasz ksiądz proboszcz.Poszłam do Kościoła,aby nabyć opłatek na Wigilię.To przez dobre pół godziny musiałam tłumaczyć proboszczowi,po co mi opłatek,skoro do kościoła chodzę od święta emotka Będzie mnie umoralniał klecha wredny,który po Długołęce jeździ pod wpływem alkoholu i tylko patrzy, ile kto dał na Kościół jak chodzi po kolędzie emotka A jeśli podczas takiej wizyty nie ma co zjeść i wypić,to się obraża emotka Wkurza mnie,że o 14-tej są chrzciny Siostrzeńca,a siostra ze szwagrem od rana się kłócą emotka
0 0

Gość: brightwitch

#3992174 Napisano: 25.12.2010 11:57:29
smsowicz napisał(a):

janiek napisał(a):

Też tak sądzę emotka Trudno, ludzie muszą zrobić remont. Jak u mnie w bloku remontują, to zaciskam zęby i staram się to jakoś wytrzymać. Trzeba na to patrzeć tak: ja sama też kiedyś będę musiała wyremontować swoje mieszkanie, też będę waliła, stukała i pukała, więc też chciałabym, żeby sąsiedzi byli wyrozumiali, a nie np. pisali donosy do administracji.

Takie uroki mieszkania w blokach...

A w temacie - wkurza mnie, że tyle jedzenia, a ja na nie patrzeć nie mogę emotka
0 0

aneta81

#3992181 Napisano: 25.12.2010 12:02:10
no coz....staram sie czytac regulaminy,przeciez ucze sie tego od dawna zeby to robic...a teraz w sprawie pozakonkursowej tego nie zrobilam i musze zaplacic spora kare za zlamanie regulaminu emotka

Nie wyobrażam sobie, w jaki sposob trzeba złamać regulamin, żeby dostać taką karę... Oświecisz mnie? Tak ku przestrodze...
0 0

luk1990

#3992211 Napisano: 25.12.2010 12:28:32
aneta81 napisał(a):

Nie wyobrażam sobie, w jaki sposob trzeba złamać regulamin, żeby dostać taką karę... Oświecisz mnie? Tak ku przestrodze...

dobra juz wszystko wyjasniam co i jak bylo
bo przez cala Wigilie jezdzilismy z mezem i probowalismy cos wskorac- znajomy prawnik nam pomogl i udalo sie rozwiazac problem, ale jak dostalam pismo to uwierzcie mi ,serce prawie mi stanelo....

otoz mam dostawce internetu ktorego wole z nazwy nie wymieniac, ktory ma ciagle awarie i przerwy w dzialaniu,a ze umowa z internetem konczy mi sie 31 grudnia to zeby po Nowym Roku nie zostac bez internetu wzielam umowe z nowym dostawca nie czytajac dokladnie regulaminu. okazalo sie ze w ktoryms tak paragrafie i punkcie, ktorych umowa ma setki,bylo napiosane ze jezeli podpisze sie umowe z innym dostawca internetu podczas gdy bedzie trwala ta z nimi to nalicza kare w wysokosci 10 000zl....no i wlasnie mnie to dotyczylo...

ale teraz juz z czystym sumieniem moge napisac ze sprawa zostala rozwiazana pozytywnie na moja strone i moge spac spokojnie....to wlasnie tak ku przestrodze zeby zawsze czytac regulaminy- ja juz wiem ze nigdy juz nic nie pomine ;(

pozdrawiam wszystkich ktorzy dodawali mi w tym trudnym okresie otuchy bardzo goraco emotka
0 0

Gość: plocia

#3992229 Napisano: 25.12.2010 12:35:15
Wkurza mnie kącik zakichanych zakupów w WINIARYM, nagrody do d..... mam tyle pkt a nie ma na co wydać !!! emotka

a teraz gdy chcialam choć skichany piórnik wybrać (choć niebieski dla dziewczynki emotka )

to mam komunikat, że nagrody brak i jest niedostępna. emotka emotka emotka

To po kij tam widać nagrodę której nie ma .....

Mam tyle pkt które leżą u nich na koncie a sporo mam jeszcze w domu i mogę sobie nimi d..... podetrzeć, bo podobno do końca lutego będzie tylko ten Kącik emotka emotka
0 0

luk1990

#3992236 Napisano: 25.12.2010 12:37:59
plocia napisał(a):

Wkurza mnie kącik zakichanych zakupów w WINIARYM, nagrody do d..... mam tyle pkt a nie ma na co wydać !!! emotka

a teraz gdy chcialam choć skichany piórnik wybrać (choć niebieski dla dziewczynki emotka )

to mam komunikat, że nagrody brak i jest niedostępna. emotka emotka emotka

To po kij tam widać nagrodę której nie ma .....

Mam tyle pkt które leżą u nich na koncie a sporo mam jeszcze w domu i mogę sobie nimi d..... podetrzeć, bo podobno do końca lutego będzie tylko ten Kącik emotka emotka

wydawalo mi sie ze kiedys cos pisali ze na poczatku roku cos wrzuca nowego- nawet takiego maila kiedys dostalam ale nie wiem czy to aktualne...
0 0