Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: pola731
też gram z paragonem - zawsze mam przynajmniej jeden - takie sytuacje ,że trafię 2 nagrody są tak rzadkie ,że jeśli nie zuzywam tego ,co trzeba kupić w dużych ilościach to zadowalam się jedną nagrodą....
a w temacie -wkurza mnie pudło paragonów ,które mąż kazał mi przejrzeć i zredukować...ostatnio usłyszałam ,że nic tylko dokładam i dokładam do niego a wyrzucić to już nie łaska
Gość: wsciekly
- na forum od tygodnia,
- 0 postów,
- 0 dodanych konkursów,
ale za to na PW umie Toto tylko takie komentarze słać:
a ja bym reflektował, żebyś w końcu zapchał się konkursami i usiadł na cenzura.
to jest forum czy budka z piwem
Gość: plocia
a Ty nawet jeden raz nie możesz trafić ;(
Gość: glan4
wczoraj działało ok i dzisiaj rano też a później po 13 błąd się pojawił
Gość: meeyka
bo Ty grasz tylko tyle razy, ile masz paragonów, a oni graja ile wlezie, a potem dopiero się o paragony martwia - przy takiej konkurencji szanse są malutkie
Gość: plocia
wiem wiem, ale oni by potem i paragon za free by chcieli, mimo że grali i wygrali bez paragonu....
ja pewnie głupia bo jeszcze się łudzę hehehehe
Gość: meeyka
i jakby tak nikt im tych paragonow nie sprzedawal - ja mowie o tych, co z pelna premedytacja graja bez paragonow - to by jeden z drugim szybko zrozumieli, ze juz im sie to nie oplaca. a jednak skads te paragony biora, i to za psie pieniadze
Avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
Gość: kwiatpaproci
Powinnaś podziękować tym, którzy wysłałi na Ciebie tego smsa a nie marudzić, że jesteś 10ta.
W końcu to nie żadny przymus. Kto chce wyślę a kto nie chce nie wyśle.
Z resztą jest tyle fundacji i akcji charytatywnych... Nie jesteś sama.
joan
Postów 18736
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
I żeby jakoś pozytywnie zakończyć ten wpis: SMS na w/w bloga poszedł w świat
Gość: tato999
nie dziw się, że klienci na poczcie są niezadowoleni skoro obsługa jest tragiczna
wiecznie kolejki a szybkość obsługi poniżej krytyki nie wspominając juz o uprzejmości pracowników poczty
listonosz noszący ciężką torbę czy deszcze czy słońce tak nie marudzi jak panie w okienku. . .
Avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
:) i dziękuję:) ale tak jakoś marudny mam poranek..
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
głosik na bloga oddany
Wkurza mnie znowu pogoda
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie pochmurne niebo.. i to, że im dłużej spię tym bardziej padnięta wstaję..
Gość: justynka27
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1384
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Na dowód, że jest nadzieja dla naszych poczt przytoczę moją wczorajszą przygodę - miałam wrzucić do skrzynki list, odebrałam też polecony. Do skrzynki trafił mój polecony (odebrany, podpisany), a do domu przyniosłam z powrotem list, który miałam wysłać. Zorientowałam się już po zamknięciu, zadzwoniłam do mojego urzędu, pani uspokajając mnie obiecała, że poszuka w skrzynce zanim opróżnią ją do wysyłki - znalazła, oddzwoniła, po kwadransie miałam przesyłkę w dłoni - wszystko z uśmiechem, nie chciała nawet przyjąć drobiazgu, jaki chciałam jej dać za dobrowolne poświęcanie swojego czasu po godzinach pracy na ratowanie mojej wpadki.
Podsumowując: wkurzają mnie buraki po obu stronach okienka, gdy naprawdę są burakami