Wkurza mnie...

Gość: pola731

#4060116 Napisano: 18.01.2011 10:18:21
efelinkaaa napisał(a):

wsciekly napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

wkurza mnie granie bez paragonów !
nic dziwnego że potem uczciwe kupując produkty, nie potrafię trafić.

emotka emotka

mnie też to wkurza.. ale co zrobić..

pewnie przyłączyć się do reszty emotka

niee.. ja jestem zbyt nerwowa na takie gry emotka jak gram to z paragonami emotka

też gram z paragonem - zawsze mam przynajmniej jeden - takie sytuacje ,że trafię 2 nagrody są tak rzadkie ,że jeśli nie zuzywam tego ,co trzeba kupić w dużych ilościach to zadowalam się jedną nagrodą....

a w temacie -wkurza mnie pudło paragonów ,które mąż kazał mi przejrzeć i zredukować...ostatnio usłyszałam ,że nic tylko dokładam i dokładam do niego a wyrzucić to już nie łaska
0 0

Gość: wsciekly

#4060141 Napisano: 18.01.2011 10:26:04
a ja podziwiam arogancję niektórych użytkowników forum
- na forum od tygodnia,
- 0 postów,
- 0 dodanych konkursów,

ale za to na PW umie Toto tylko takie komentarze słać:

a ja bym reflektował, żebyś w końcu zapchał się konkursami i usiadł na cenzura.

to jest forum czy budka z piwem emotka emotka emotka
0 0

Gość: plocia

#4060189 Napisano: 18.01.2011 10:43:19
mnie też wkurza że po mimo kupienia produktów i posiadania paragonu nic nie mogę trafić a niektórzy nawet po 2-4 razy trafiają emotka

a Ty nawet jeden raz nie możesz trafić ;(
0 0

Gość: glan4

#4060200 Napisano: 18.01.2011 10:50:38
wkurza mnie Błąd 310 (net::ERR_TOO_MANY_REDIRECTS): Zbyt wiele przekierowań na facebooku nie mogę otworzyć kilku stron z konkursemami i z grami emotka
wczoraj działało ok i dzisiaj rano też a później po 13 błąd się pojawił emotka później po 19 było ok a teraz znowu to samo emotka inne str działają bez szwanku tylko fb buntuje się emotka
0 0

Gość: meeyka

#4060202 Napisano: 18.01.2011 10:52:03
plocia napisał(a):

mnie też wkurza że po mimo kupienia produktów i posiadania paragonu nic nie mogę trafić a niektórzy nawet po 2-4 razy trafiają emotka

bo Ty grasz tylko tyle razy, ile masz paragonów, a oni graja ile wlezie, a potem dopiero się o paragony martwia - przy takiej konkurencji szanse są malutkie emotka emotka
0 0

Gość: plocia

#4060209 Napisano: 18.01.2011 10:56:28
meeyka napisał(a):

plocia napisał(a):

bo Ty grasz tylko tyle razy, ile masz paragonów, a oni graja ile wlezie, a potem dopiero się o paragony martwia - przy takiej konkurencji szanse są malutkie emotka emotka

wiem wiem, ale oni by potem i paragon za free by chcieli, mimo że grali i wygrali bez paragonu....
ja pewnie głupia bo jeszcze się łudzę hehehehe emotka
0 0

Gość: meeyka

#4060211 Napisano: 18.01.2011 10:59:24
plocia napisał(a):

meeyka napisał(a):

plocia napisał(a):

wiem wiem, ale oni by potem i paragon za free by chcieli, mimo że grali i wygrali bez paragonu....
ja pewnie głupia bo jeszcze się łudzę hehehehe emotka

i jakby tak nikt im tych paragonow nie sprzedawal - ja mowie o tych, co z pelna premedytacja graja bez paragonow - to by jeden z drugim szybko zrozumieli, ze juz im sie to nie oplaca. a jednak skads te paragony biora, i to za psie pieniadze emotka emotka
0 0

Avatea

#4060343 Napisano: 19.01.2011 08:05:26
wkurza mnie a zarazem cieszy. Jestem dziesiąta w rankingu. Niby zaszczyt a w każdej chwili wypaść mogę. Niby tyle czytelników mam a niektórym tak trudno złotówkę wydać na cel charytatywny... muszę sobie pomarudzić... emotka marzę by w tej dziesiątce się utrzymać... emotka
0 0

Gość: kwiatpaproci

#4060346 Napisano: 19.01.2011 08:09:43
avatea napisał(a):

wkurza mnie a zarazem cieszy. Jestem dziesiąta w rankingu. Niby zaszczyt a w każdej chwili wypaść mogę. Niby tyle czytelników mam a niektórym tak trudno złotówkę wydać na cel charytatywny... muszę sobie pomarudzić... emotka marzę by w tej dziesiątce się utrzymać... emotka

Powinnaś podziękować tym, którzy wysłałi na Ciebie tego smsa a nie marudzić, że jesteś 10ta.
W końcu to nie żadny przymus. Kto chce wyślę a kto nie chce nie wyśle.
Z resztą jest tyle fundacji i akcji charytatywnych... Nie jesteś sama.
0 0

joan

#4060356 Napisano: 19.01.2011 08:15:10
Co tam u mnie... emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

I żeby jakoś pozytywnie zakończyć ten wpis: SMS na w/w bloga poszedł w świat emotka
0 0

Gość: tato999

#4060370 Napisano: 19.01.2011 08:22:50
79magda napisał(a):

kingaa napisał(a):

ale mnie wkurzyła dzisiaj poczta emotka Co to ma być... Nasza główna poczta skróciła sobie godziny pracy i otwarta jest teraz tak jak normalne poczty czyli do 20:00 emotka no chyba sobie jaja robią... Nie mają ludzi do pracy? To ja chętnie tam pójdę popracować. Żeby w takim mieście nie było dłużej czynnej poczty.... a tu niektóre miasta mają nawet całodobowe czego my się w życiu nie doczekamy emotka

Musiałabym stać pod ścianą i przymierać głodem, żeby pójść pracować na pocztę i użerać się codziennie z tymi tabunami wiecznie niezadowolonych, wściekłych, nawiedzonych, śmierdzących...

nie dziw się, że klienci na poczcie są niezadowoleni skoro obsługa jest tragiczna

wiecznie kolejki a szybkość obsługi poniżej krytyki nie wspominając juz o uprzejmości pracowników poczty

listonosz noszący ciężką torbę czy deszcze czy słońce tak nie marudzi jak panie w okienku. . .
0 0

Avatea

#4060377 Napisano: 19.01.2011 08:24:49
kwiatpaproci napisał(a):

avatea napisał(a):

Powinnaś podziękować tym, którzy wysłałi na Ciebie tego smsa a nie marudzić, że jesteś 10ta.
W końcu to nie żadny przymus. Kto chce wyślę a kto nie chce nie wyśle.
Z resztą jest tyle fundacji i akcji charytatywnych... Nie jesteś sama.

:) i dziękuję:) ale tak jakoś marudny mam poranek..
0 0

klaudia011

#4060379 Napisano: 19.01.2011 08:26:06
avatea napisał(a):

głosik na bloga oddany emotka

Wkurza mnie znowu pogoda emotka
0 0

efelinkaaa

#4060430 Napisano: 19.01.2011 08:48:56
spoko, my też spadamy z naszą kolorowanką.. wyżej znalazły się prace, których wczoraj jeszcze nie było.. Mam nadzieje, że minimini będzie weryfikować głosy, bo zdobyć 500 w ciągu doby to niemozliwe raczej..

wkurza mnie pochmurne niebo.. i to, że im dłużej spię tym bardziej padnięta wstaję..
0 0

Gość: justynka27

#4060514 Napisano: 19.01.2011 09:35:57
wkurzyłam się na wyniki z brise bo moja świeczka została zdyskwalifikowana za oszustwo ale przeciez nie oszukiwałam i nie miałam wpływu na to jak ktoś na mnie głosował a na facebooku tylko 2 osoby się oburzyły z tego powodu więc reszta (pozostałe 20) pewnie oszukiwała że nie zabrała głosu i jak tu brać udział w konkursie brise jeśli oni tak postępują
0 0

barszcz

#4060523 Napisano: 19.01.2011 09:38:54
Wkurzają mnie konkursy WIDMO! emotka
0 0

efelinkaaa

#4060555 Napisano: 19.01.2011 09:50:56
barszcz napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy WIDMO! emotka

mnie też emotka
0 0

monia24

#4060629 Napisano: 19.01.2011 10:09:56
Wkurzają mnie konkursy, o. Nie umiem wygrać aparatu w netto, ani sanek, ani nawet kubka czy cóś tam emotka Nie umiem wygrać chodzika w tesco, nie mam siły puścić na nestle chociaż mam paragony, i ogólnie do d.py, łłeeeeee, Monia ma doła emotka
0 0

barszcz

#4060640 Napisano: 19.01.2011 10:13:12
Wkurza mnie mój pech konkursowy!Rozumiem Cię mona24-początek roku to też moja porażka!Będzie lepiej i tej wersji się trzymajmy emotka
0 0

ciasssteczko

#4060642 Napisano: 19.01.2011 10:14:49
Co do poczty... wiem, ze panie z okienek bywają opryskliwe i niekompetentne, ale nie uogólniałabym tego na całą pocztę - takie przypadki zdarzają się wszędzie. Są też ludzie, którzy pracują dobrze i sumiennie, a czasem jak słucham, jak odnoszą się do nich klienci to aż mi przykro... Pracownik poczty to też nie służący, i nie ominie odgórnych przepisów, bo jaśnie państwo sobie życzą i jeszcze wykrzykują, to cytat z wczoraj: wyp***dolę cię z tej pracy - takie sytuacje są na porządku dziennym - obawiam się, że też bym się w takiej pracy frustrowała emotka Wiadomo, wszyscy wiemy jak potrafi wyglądać praca poczty - zaginione, uszkodzone lub ograbione przesyłki, kolejki w urzędach, etc. Czasem warto jednak pomyśleć, że przesyłka mogła się uszkodzić na sortowni, a nie pani z okienka po niej skakała, a awaria systemu pocztowego czy klient, któremu nie chciało się wypełnić wcześniej druczków i blokuje kolejkę to też nie jej wina, a złość ludzi skupia się na niej. Pomijam Gienie, które faktycznie robią manicure zamiast pracować i piszą długopisami wyjętymi z naszych przesyłek - bo o takich chyba wszyscy mają jednakowe zdanie emotka

Na dowód, że jest nadzieja dla naszych poczt przytoczę moją wczorajszą przygodę - miałam wrzucić do skrzynki list, odebrałam też polecony. Do skrzynki trafił mój polecony (odebrany, podpisany), a do domu przyniosłam z powrotem list, który miałam wysłać. Zorientowałam się już po zamknięciu, zadzwoniłam do mojego urzędu, pani uspokajając mnie obiecała, że poszuka w skrzynce zanim opróżnią ją do wysyłki - znalazła, oddzwoniła, po kwadransie miałam przesyłkę w dłoni - wszystko z uśmiechem, nie chciała nawet przyjąć drobiazgu, jaki chciałam jej dać za dobrowolne poświęcanie swojego czasu po godzinach pracy na ratowanie mojej wpadki.

Podsumowując: wkurzają mnie buraki po obu stronach okienka, gdy naprawdę są burakami emotka
0 0