Wkurza mnie...

Gość: rafi323raf

#4111106 Napisano: 04.02.2011 07:43:43
ziolko napisał(a):

sambolera napisał(a):

ziolko napisał(a):

cudaczek napisał(a):

fryz napisał(a):

wkurza mnie, ze ciagle wydzwaniaja do mnie z reklamami emotka

mów uprzejmie: chętnie pani / pana wysłucham, ponieważ właśnie mam chwilę czasu: jestem na wakacjach na Barbados - rozłączają się w pół sekundy emotka emotka emotka

poważnie???? emotka emotka

jak ja bylam w RPA to tez nie chcieli rozmawiac emotka

czemu? emotka

może rachunków się boją? ^^
0 0

ziolko

#4111110 Napisano: 04.02.2011 07:44:39
hahaa... postaram się zapamiętać, żeby takie coś powiedzieć emotka
0 0

is77

#4111129 Napisano: 04.02.2011 07:50:40
o raaany dobry tekst emotka emotka emotka
dzięki za podpowiedź emotka emotka emotka
0 0

Gość: cudaczek

#4111132 Napisano: 04.02.2011 07:53:12
Wypróbowany wiele razy, skutkuje bez pudła emotka Szczególnie czułe są na niego paniusie zapraszające na pokazy Termomixów, kołderek, itp. emotka emotka emotka
0 0

Gość: lekkoatletka

#4111151 Napisano: 04.02.2011 08:00:57
iwonciaaa napisał(a):

iva napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

iva napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

nie podejrzewałam, że sesja to takie dno ! emotka
Dawno nie byłam tak wkurzona i cięta na cały świat.

Mi się od wczoraj agresja zbiera na cały świat.. ciekawe kiedy wybuchnę..

byle nie na egzaminie !
mój materiał na jutro, bardzo wykrojony i ogolny ma tylko 162 strony emotka

a co to takiego?
ja tam jestem ninja.. mam ściągi i kujonów obok siebie emotka

Mój facet twierdzi że to normalne bo na pewno mam okres xP. Ah.. ci faceci emotka

kulturoznawstwo emotka statystyki marne
co roku na ok 70 osób nie zdaje więcej niż 5:P

ja tam egzamin z kulturoznawstwa mam już za sobą i wpadła 4! ;D

w temacie: Jestem chora a sesja trwa nadal emotka
0 0

ziolko

#4111158 Napisano: 04.02.2011 08:03:23
cudaczek napisał(a):

Wypróbowany wiele razy, skutkuje bez pudła emotka Szczególnie czułe są na niego paniusie zapraszające na pokazy Termomixów, kołderek, itp. emotka emotka emotka

taaa... gorzej jak dzwonią na domowy emotka

0 0

sambolera

#4111165 Napisano: 04.02.2011 08:04:52
ziolko napisał(a):

cudaczek napisał(a):

to moze odbierz mowiac halo
a jak zaczna nawijac to rozmawiaj po rosyjsku albo w innym jezyku
ja tak po hiszpansku rozmawialam
0 0

kajeczka

#4111173 Napisano: 04.02.2011 08:06:08
sambolera napisał(a):

ziolko napisał(a):

cudaczek napisał(a):

to moze odbierz mowiac halo
a jak zaczna nawijac to rozmawiaj po rosyjsku albo w innym jezyku
ja tak po hiszpansku rozmawialam

emotka grunt to pomysłowość emotka
0 0

Gość: cudaczek

#4111193 Napisano: 04.02.2011 08:11:30
ziolko napisał(a):

cudaczek napisał(a):

możesz mieć ustawione przekierowanie na komórkowy emotka
0 0

tereniagno

#4111195 Napisano: 04.02.2011 08:11:36
ziolko napisał(a):

cudaczek napisał(a):

Do mnie wydzwaniają ciągle na stacjonarny ,np.wczoraj.Teraz jak dzwonią to mówię-Nie jestem zainteresowana.Koniec rozmowy emotka emotka
0 0

tygrysek82bu

#4111377 Napisano: 04.02.2011 08:58:08
Wkurzają mnie moje koty, ganiają się jak szalone (sceny podobne jak w matrixie) po całym pokoju, już zdążyły kwiatka z doniczką zrzucić i ściągnąć obrus ze stołu wraz z moją herbatką...
emotka Jutro na obiad Pieczeń z kota
emotka
0 0

Gość: aka

#4111384 Napisano: 04.02.2011 09:00:07
emotka emotka
0 0

dzasmina

#4111385 Napisano: 04.02.2011 09:00:07
tygrysek82bu napisał(a):

Wkurzają mnie moje koty, ganiają się jak szalone (sceny podobne jak w matrixie) po całym pokoju, już zdążyły kwiatka z doniczką zrzucić i ściągnąć obrus ze stołu wraz z moją herbatką...
emotka

a łowne są??? bo mi by się jeden przydał emotka
0 0

tygrysek82bu

#4111398 Napisano: 04.02.2011 09:03:57
dzasmina napisał(a):

tygrysek82bu napisał(a):

emotka

Taaa, jedyne co potrafią złowić, to własny ogon. Młode jeszcze są i głupie, tylko zabawa im w głowie, a jak się zmęczą, to rozciągają się jak długie gdziekolwiek, a najlepiej na przejściu i śpią. Chętnie bym oddała, ale dzieci by mnie zlinczowały, bo to ich kotki.
0 0

Gość: taaga20

#4111439 Napisano: 04.02.2011 09:10:26
Wkurzyłam się ... że zapomniałam dodać do ciasta proszku do pieczenia emotka ale chociaż ładny zakalec wyszedł emotka
0 0

leona

#4111451 Napisano: 04.02.2011 09:13:54
tygrysek82bu napisał(a):

dzasmina napisał(a):

tygrysek82bu napisał(a):

emotka

Taaa, jedyne co potrafią złowić, to własny ogon. Młode jeszcze są i głupie, tylko zabawa im w głowie, a jak się zmęczą, to rozciągają się jak długie gdziekolwiek, a najlepiej na przejściu i śpią. Chętnie bym oddała, ale dzieci by mnie zlinczowały, bo to ich kotki.

Uwielbiam kotki... A swoją drogą to kiedyś złapałam w garażu myszkę ale kotek podwórkowy jej nie chciał za to jamnik sąsiada wcinał aż byłam zszokowana - co ta cywilizacja robi ze zwierzątkami emotka
0 0

dzasmina

#4111459 Napisano: 04.02.2011 09:16:34
tygrysek82bu napisał(a):

dzasmina napisał(a):

tygrysek82bu napisał(a):

emotka

miałam kiedyś lux ł-owcę. skubany chyba z 10 kilo ważył, a leń niesamowity (no dobra - swoje lata miał) i w 'starszej' części domu była mysz, co sobie legalnie w środku dnia spacery urządzała. Łowiecka udawała, że nie widzi emotka no to jak sama widziałam tą mysz, to brałam kota w ręce i celowałam nim w nią emotka no... w końcu zauważył, ale co przeżyłam emotka łeee
wkurzam się, bo chyba nie usnę
0 0

ziolko

#4111466 Napisano: 04.02.2011 09:18:28
czemu? u mnie też psy bardziej łapały myszy emotka

koty za bardzo się rozleniwiły emotka

polecam stronę dla wielbicieli kotów i dla tych, co im się zwyczajnie podobają emotka

http://www.kotburger.pl/

0 0

dzasmina

#4111475 Napisano: 04.02.2011 09:21:02
taaga20 napisał(a):

Wkurzyłam się ... że zapomniałam dodać do ciasta proszku do pieczenia emotka ale chociaż ładny zakalec wyszedł emotka

a pamiętacie taki placek szczęścia? herman chyba czy jakoś tak emotka trzeba było taką papkę trzymac przez tydzień i upiec. nie doczytałam instrukcji do końca i nie tylko proszku nie dodałam, ale i mąki, jajek i całej reszty emotka żeby był 'szczęśliwy' to wszyscy musieli go zjeśc emotka ale guma wyszła. pamiętam do dziś, a to ładnych parę lat temu było emotka emotka
0 0

Gość: swibek

#4111617 Napisano: 04.02.2011 10:00:12
dzasmina napisał(a):

taaga20 napisał(a):

a pamiętacie taki placek szczęścia? herman chyba czy jakoś tak emotka trzeba było taką papkę trzymac przez tydzień i upiec. nie doczytałam instrukcji do końca i nie tylko proszku nie dodałam, ale i mąki, jajek i całej reszty emotka żeby był 'szczęśliwy' to wszyscy musieli go zjeśc emotka ale guma wyszła. pamiętam do dziś, a to ładnych parę lat temu było emotka emotka

i jeszcze chyba musiało się to rozmnożyć i obdarowac 10 osób.. i każda od początku musiała na nowo robić swoje papki.. i łańcuszek szczęścia się rozwijał.. i popatrz jakie dziś społeczeństwo szczęśliwe!! emotka
0 0