Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: rafi323raf
ziolko
Postów 10412
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
is77
Postów 2038
Data rejestracji 17.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki za podpowiedź
Gość: cudaczek
Gość: lekkoatletka
ja tam egzamin z kulturoznawstwa mam już za sobą i wpadła 4! ;D
w temacie: Jestem chora a sesja trwa nadal
ziolko
Postów 10412
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taaa... gorzej jak dzwonią na domowy
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
to moze odbierz mowiac halo
a jak zaczna nawijac to rozmawiaj po rosyjsku albo w innym jezyku
ja tak po hiszpansku rozmawialam
kajeczka
Postów 3314
Data rejestracji 24.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: cudaczek
możesz mieć ustawione przekierowanie na komórkowy
tereniagno
Postów 5293
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie wydzwaniają ciągle na stacjonarny ,np.wczoraj.Teraz jak dzwonią to mówię-Nie jestem zainteresowana.Koniec rozmowy
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
tygrysek82bu
Postów 1017
Data rejestracji 10.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: aka
dzasmina
Postów 2371
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a łowne są??? bo mi by się jeden przydał
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
tygrysek82bu
Postów 1017
Data rejestracji 10.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taaa, jedyne co potrafią złowić, to własny ogon. Młode jeszcze są i głupie, tylko zabawa im w głowie, a jak się zmęczą, to rozciągają się jak długie gdziekolwiek, a najlepiej na przejściu i śpią. Chętnie bym oddała, ale dzieci by mnie zlinczowały, bo to ich kotki.
Gość: taaga20
leona
Postów 513
Data rejestracji 27.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uwielbiam kotki... A swoją drogą to kiedyś złapałam w garażu myszkę ale kotek podwórkowy jej nie chciał za to jamnik sąsiada wcinał aż byłam zszokowana - co ta cywilizacja robi ze zwierzątkami
dzasmina
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miałam kiedyś lux ł-owcę. skubany chyba z 10 kilo ważył, a leń niesamowity (no dobra - swoje lata miał) i w 'starszej' części domu była mysz, co sobie legalnie w środku dnia spacery urządzała. Łowiecka udawała, że nie widzi
wkurzam się, bo chyba nie usnę
ziolko
Postów 10412
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koty za bardzo się rozleniwiły
polecam stronę dla wielbicieli kotów i dla tych, co im się zwyczajnie podobają
http://www.kotburger.pl/
dzasmina
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a pamiętacie taki placek szczęścia? herman chyba czy jakoś tak
Gość: swibek
i jeszcze chyba musiało się to rozmnożyć i obdarowac 10 osób.. i każda od początku musiała na nowo robić swoje papki.. i łańcuszek szczęścia się rozwijał.. i popatrz jakie dziś społeczeństwo szczęśliwe!!