Wkurza mnie...

ismena

#4281639 Napisano: 11.04.2011 10:15:35
malaga1 napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

errorr napisał(a):

Ja stawiam kropkę albo przecinek na końcu emotka I mam niepowtarzalny numer emotka Pozdro errorr emotka

dobry pomysł i działa
emotka

czy przez strone tez odrzuca niektóre paragony? niech mi ktoś zdradzi jak oni informuja zwycięzców. czy z piatku juz informowali?
kupiłam specjalnie kilkaa torebek tych cukierków a moze sie okazac ze zgłoszeń nie przyjeło emotka

informują codziennie, czyli z piątku informacja o nagrodzie była we wtorek.
tak jak napisała leona, jak wysyłasz przez stronę i numer paragonu jest już wykorzystany, to wyskoczy okienko z informacją o tym fakcie emotka
0 0

kalisto1986

#4282103 Napisano: 11.04.2011 01:25:11
wkurza to mało powiedziane, wqur... mnie głupie babsko, które walneło nam tydzień temu w auto a teraz próbuje się wymigać z konsekwencji emotka
idiotka ( bo inaczej nie mogę tego nazwać) wycofywała nie patrząc w lusterka i wjechała nam w maskę. Jako, że za półgodziny musieliśmy wyjeżdżać mąż spisał z nią oświadczenie i nie wzywał policji. Babka prosiła żeby nie załatwiać tego przez oc tylko sama pokryje koszty naprawy, więc po powrocie mąż wycenił szkody i podał jej że naprawa wyniesie coś koło 700 zł, na co kobieta stwierdziła że podjedzie jeszcze ze swoim mechanikiem.
Ok dogadaliśmy się ( pomine fakt który mnie spienił na maksa jako, że mechanik śmiał się, że ile te auto warte że tak się przejmujemy emotka )
W sobote mieliśmy wstawiać auto na warsztat żeby go zrobili.
Dzisiaj idiotka pisze smsa do męża że musi wyjechać i ona może zaraz podrzucić 400 zł. Więc mąż dzwoni do niej i tłumaczy, ze albo naprawia całość na własny koszt, albo zgłaszamy sprawe do ubezpieczyciela, na co ta tit tit.... przecież zderzak jest lekko pęknięty, a na masce nie odpadł lakier,jest tylko lekko wgnieciona więc po co się denerwować emotka

Niech się buja zniżki jej polecą bo teraz to mężowi zapowiedziałam że jak będzie się dogadywał to uduszę, sama zgłosze do ubezpieczyciela.
Nie rozumiem tylko jak można być takim chamem, może auto nie jest wart kilkadziesiąt tysięcy, ale już im powiedziałam, każdy wartość wylicza wg swoich wartości, a skoro auto było dobre ( ba dopiero kupione emotka ) nie z męża winy uszkodzone, dlaczego mamy jeździć z uszkodzonym, lub częściowo naprawionym
wrr napisałam się, ale jestem delikatnie mówiąc wściekła emotka
0 0

fryz

#4282628 Napisano: 11.04.2011 05:55:07
Życie mnie wkurza emotka
0 0

margo466

#4282698 Napisano: 11.04.2011 06:35:02
zabcia0410 napisał(a):

errorr napisał(a):

Ja stawiam kropkę albo przecinek na końcu emotka I mam niepowtarzalny numer emotka Pozdro errorr emotka

dobry pomysł i działa
emotka

dziekuje errorr u mnie też zadziałało emotka
0 0

mia

#4282945 Napisano: 11.04.2011 08:25:22
Wkurza mnie, że jeszcze nigdy nie udało mi się wygrać na polkach.pl... emotka
Tym bardziej, że nie zauważyłam tam jakiejś niebotycznej konkurencji - najwyraźniej wzięli mnie na jakąś czarna listę, jak chodzi o styl, i chyba sobie ten portal całkowicie odpuszczę emotka
0 0

Gość: pekaes86

#4282979 Napisano: 11.04.2011 08:37:07
mia napisał(a):

Tym bardziej, że nie zauważyłam tam jakiejś niebotycznej konkurencji - najwyraźniej wzięli mnie na jakąś czarna listę, jak chodzi o styl, i chyba sobie ten portal całkowicie odpuszczę emotka

też nie mogłam tam długo wygrać,a brałam udział niemal w każdym konkursie. Ale ostatnio się udało i upolowałam książkę, którą bardzo chciałam emotka nie trać nadziei emotka
0 0

Gość: iskierka

#4283012 Napisano: 11.04.2011 08:48:39
Mój kicur wrócił o 00:15 ,beczał głodny pod moim oknem bo widział światło.Ktoś go musiał zamknąć emotka bo 36 godzin go nie było ,a zwykle wraca po 4godz . Mało tego to przyniósł na sobie 2 kleszcze emotka W tamtym tygodniu miał wyjmowanego jednego ,a drugiego z sierści ściągniętego.Jakaś plaga czy co..Boje się ze na mnie coś przelizie w końcu.
0 0

jomajd86

#4283017 Napisano: 11.04.2011 08:49:38
iskierka napisał(a):

Mój kicur wrócił o 00:15 ,beczał głodny pod moim oknem bo widział światło.Ktoś go musiał zamknąć emotka bo 36 godzin go nie było ,a zwykle wraca po 4godz . Mało tego to przyniósł na sobie 2 kleszcze emotka W tamtym tygodniu miał wyjmowanego jednego ,a drugiego z sierści ściągniętego.Jakaś plaga czy co..Boje się ze na mnie coś przelizie w końcu.

w radiu mówili że w tym roku jest tego mnóstwo
0 0

mio

#4283035 Napisano: 11.04.2011 08:54:35
avast mnie wkurza szaleje emotka
0 0

Gość: dorota19791

#4283042 Napisano: 11.04.2011 08:57:09
wkurza to malo powiedziane...............
emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
wkur.... mnie ze kolejny raz dalam sie wciagnac w klikany i to jeszcze na facebooku emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
co za debil ze mnie no...................
0 0

sydariameki

#4283607 Napisano: 12.04.2011 09:13:33
Wkurzają mnie odległeeeee terminy wizyt u lekarzy emotka
0 0

benasia

#4283966 Napisano: 12.04.2011 11:21:35
joasia4786 napisał(a):

iskierka napisał(a):

może użyj kropelek na siersc na pchły i kleszcze?
u mnie działa.
a co do długiej nieobecności mój też potrafi raz dziennie przyjsc i sie na jeść i idzie dalej na panienki...
emotka
0 0

leona

#4283987 Napisano: 12.04.2011 11:30:21
pekaes86 napisał(a):

mia napisał(a):

też nie mogłam tam długo wygrać,a brałam udział niemal w każdym konkursie. Ale ostatnio się udało i upolowałam książkę, którą bardzo chciałam emotka nie trać nadziei emotka

Kochane, w ostatnich dniach widać wzrost statystyczny chwaleniem się wygranymi na polki.pl Śmiem twierdzić, że to dlatego, iż jedna Dobra Dusza z forum wysłała pod odpowiedni adres sensowną reklamację, widać teraz konkursy są bardziej dopieszczane. U mnie ten portal jest na czarnej liście od dawnaemotka . Także reklamacje słać śmiało i będzie lepiej - niech szanują czytelniczki. emotka
0 0

dawidekk

#4284089 Napisano: 12.04.2011 12:03:57
mio napisał(a):

Si! U mnie też! Wykrył jakiegoś wirusa 'script-inf' czy coś takiego, nie znam się emotka ale usunąłem i póki co jest spokój
0 0

Gość: frezja

#4284107 Napisano: 12.04.2011 12:09:08
Wkurza mnie syf w MDW emotka
0 0

Gość: karo108

#4284111 Napisano: 12.04.2011 12:11:15
ehh... dwa razy bieglam do telefonu, dzwonil nr nieznany, z wielka nadzieja odebralam, ze cos wygralam, a tu:
1. mennica polska.... emotka
2. jakas dziwna marka bielizniara, babka wciska figi... emotka
0 0

Gość: karo108

#4284115 Napisano: 12.04.2011 12:13:19
karo108 napisał(a):

ehh... dwa razy bieglam do telefonu, dzwonil nr nieznany, z wielka nadzieja odebralam, ze cos wygralam, a tu:
1. mennica polska.... emotka
2. jakas dziwna marka bielizniara, babka wciska figi... emotka

oczywiscie mieli moje dane
0 0

dreams

#4284116 Napisano: 12.04.2011 12:13:43
joasia4786 napisał(a):

iskierka napisał(a):

W zeszlym tez tak mowili. Zima byla mrozna, moze krotkawa, ale mrozna wiec nie moze byc tego az tyle.

Ja mam kota od jesieni, znajda, miala tego pelno na sobie i raczej kleszcze tak chetne na nowego dawce nie przechodza.

0 0

turli

#4284993 Napisano: 12.04.2011 06:43:34
Wkurza mnie że władowałam się w nową taryfę Delfin w orange. Mam wysoki abonament a mimo to za każy sms specjalny(co rzecz jasna irytuje mnie najbardziej), mms, roaming, płacę ponad abonament. Poprzednia oferta była dla mnie korzystniejsza i nie mogę teraz przeżyć że będę męczyć się tak 2 lata.
0 0

radosna

#4285011 Napisano: 12.04.2011 06:49:17
dawidekk napisał(a):

mio napisał(a):

Si! U mnie też! Wykrył jakiegoś wirusa 'script-inf' czy coś takiego, nie znam się emotka ale usunąłem i póki co jest spokój

Avast szalał u mnie wczoraj. Wykrywał wirusa za wirusem, ciągle rozłączał internet. Pożegnałam się wczoraj z kompem - mieliśmy od siebie wolne emotka A dzisiaj święty spokój. Avast ma wolne emotka
0 0