Wkurza mnie...

fryz

#4276619 Napisano: 08.04.2011 05:58:53
krzyszu napisał(a):

Kurcze kota dalej nie ma emotka Szukałem go po piwnicach i nic... Najgorsze jest to, że altany na ogródkach w nocy sie paliły. Mam nadzieję, ze się tam nie schowała przed deszczem emotka

Na pewno się znajdzie, ja miesiąc temu mojego szukałam 3 tygodnie, znalazł się w szopie ok. pol km od domu... porozwieszaj ogłoszenia, popytaj ludzi ktorzy wyprowadzaja psy moze ktos go widzial emotka
0 0

Gość: marielu

#4276629 Napisano: 08.04.2011 06:00:40
wkurza mje ze moja koleżanka z powoda nowo otwartego centrum jutro zostanie galeriankom emotka
0 0

Gość: marielu

#4276634 Napisano: 08.04.2011 06:02:31
marielu napisał(a):

wkurza mje ze moja koleżanka z powoda nowo otwartego centrum jutro zostanie galeriankom emotka

o i jej monż tez zostanie galeriankom mimo że objecałam mu dres z włóczki ...
emotka
0 0

Gość: zeida

#4276649 Napisano: 08.04.2011 06:06:01
wkurza mnie ten tydzień - praktycznie zero wygranych oprócz gwarantowanej próbki czegośtam na włosy z fb

a tak strasznie mi zależy na zestawie Nivea - no ja nie mogę ustrzelić, a nie ma dobrej duszy, któraby pomogła za kodzik zapunktowani czy jakiegos klika.
Ludki - niech ktoś się zlituje i mi wygra ! emotka emotka
0 0

Gość: taaga20

#4276653 Napisano: 08.04.2011 06:07:39
marielu napisał(a):

marielu napisał(a):

o i jej monż tez zostanie galeriankom mimo że objecałam mu dres z włóczki ...
emotka

marielu chociaż raz po kulturalnemu - przestałabyś mielać jęzoram jak coś do nas mówisz emotka
0 0

Gość: kasia1600

#4276663 Napisano: 08.04.2011 06:09:09
krzyszu napisał(a):

Kurcze kota dalej nie ma emotka Szukałem go po piwnicach i nic... Najgorsze jest to, że altany na ogródkach w nocy sie paliły. Mam nadzieję, ze się tam nie schowała przed deszczem emotka

mój też nie wrócił:(od srody popielcowej ani widu ani słychu..wszędzie patrzę zaglądam wypatruję i tracę nadzieję
emotka kotka na podwórklu jest kotna to może będą male Filonki w spadku na pocieszenie...
0 0

Gość: katrin22

#4276707 Napisano: 08.04.2011 06:28:57
krzyszu napisał(a):

katrin22 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

Kurcze tak wieje, pada. Nic nie słychać tylko deszcz, gwizdający wiater, syreny... tak jakoś się boje emotka I jeszcze w dodatku mój kot gdzieś zniknął emotka

kotek pewnie gdzieś się schował emotka

Mam nadzieję, że wlazła do jakiejś piwnicy emotka

albo kotek poszedł na łowy kocic. Moi sąsiedzi mają kocury,a ja mam kotkę i kurna co noc miauczą jak poparzone i mieszkają u nas razem z kocicą!!!
0 0

Gość: krzyszu

#4276890 Napisano: 08.04.2011 07:28:40
mia napisał(a):

krzyszu napisał(a):

Nie martw się, koty czasem mają takie wycieczki... nawet nie planowane...
Mój śp. kot, jak się na mnie obraził, że dziecko urodziłam i w dodatku jeszcze przywiozłam do domu, to spylił na miesiąc emotka
Po miesiącu wrócił, lekko zdziczały, ale przeżył i wrócił (dodam, że to był kot stricte domowy, który teoretycznie nie miał prawa sobie sam poradzić bez domu)...

Ona nigdy nie znikała na długo. Tylko raz się zdarzyło że nie było jej w domu na noc emotka
0 0

fryz

#4276901 Napisano: 08.04.2011 07:32:07
krzyszu napisał(a):

mia napisał(a):

krzyszu napisał(a):

Mój śp. kot, jak się na mnie obraził, że dziecko urodziłam i w dodatku jeszcze przywiozłam do domu, to spylił na miesiąc emotka
Po miesiącu wrócił, lekko zdziczały, ale przeżył i wrócił (dodam, że to był kot stricte domowy, który teoretycznie nie miał prawa sobie sam poradzić bez domu)...

Ona nigdy nie znikała na długo. Tylko raz się zdarzyło że nie było jej w domu na noc emotka

A wysterylizowana jest? Bo wiesz kwiecien miesiacem godowym emotka
0 0

Gość: nineczka17

#4276904 Napisano: 08.04.2011 07:33:18
fryz napisał(a):

krzyszu napisał(a):

mia napisał(a):

krzyszu napisał(a):

właśnie bo czas zaczął się miłosny
0 0

Gość: krzyszu

#4277063 Napisano: 08.04.2011 08:20:41
nineczka17 napisał(a):

fryz napisał(a):

krzyszu napisał(a):

mia napisał(a):

krzyszu napisał(a):

właśnie bo czas zaczął się miłosny

Wysterylizowana jest emotka
0 0

Gość: wtorekjs

#4277171 Napisano: 08.04.2011 09:06:36
wkurza mnie że nie mam czasu dla siebie... ciągle praca... i praca:(
0 0

barszcz

#4277177 Napisano: 08.04.2011 09:09:32
wkurza mnie szczurek mojej córci,który całe żarcie z klatki przeniósł i schował w mojej wersalce,nawet wielką kolbę z ziarnami!
0 0

Gość: karo108

#4277211 Napisano: 08.04.2011 09:24:07
wkurza mnie ten wiatr... wieje i przestac nie moze, wracajac wieczorem samochodem procz patrzenia na droge musialam patrzec w niebo czy aby jakie drzewo na mnie nie spada...
0 0

Gość: errorr

#4277718 Napisano: 09.04.2011 08:58:02
Wkurzam się na pytania z konkursu sms .Pierwsza litera greckiego alfabetu, a= źle emotka ,stolica Szwecji, Sztokholm=źle emotka .Co jest .. emotka Czyżby ten wiatr przestawiał literki w smsach zaczym dojdą,a może zamazane dochodzą emotka
0 0

efelinkaaa

#4277747 Napisano: 09.04.2011 09:12:23
errorr napisał(a):

Wkurzam się na pytania z konkursu sms .Pierwsza litera greckiego alfabetu, a= źle emotka ,stolica Szwecji, Sztokholm=źle emotka .Co jest .. emotka Czyżby ten wiatr przestawiał literki w smsach zaczym dojdą,a może zamazane dochodzą emotka

alfa i Stockholm?
0 0

azaflora

#4277755 Napisano: 09.04.2011 09:13:45
Wkurza mnie ten wiatr, wyje w wentylacji emotka , za silny, żeby jeździć rowerem, a na przebieżkę do lasu boję się iść, bo mnie jakaś gałąź palnie w umysł!
0 0

merynosek

#4277770 Napisano: 09.04.2011 09:20:56
Wiatr, deszcz, śnieg... Wszystko na raz...
0 0

efelinkaaa

#4277777 Napisano: 09.04.2011 09:23:12
merynosek napisał(a):

śnieg u Was pada? emotka

u nas na szczęście tylko deszcz... na razie oczywiście..
0 0

merynosek

#4277789 Napisano: 09.04.2011 09:26:25
efelinkaaa napisał(a):

merynosek napisał(a):

śnieg u Was pada? emotka

u nas na szczęście tylko deszcz... na razie oczywiście..

Na końcu świata mieszkam emotka
0 0