Wkurza mnie...

Gość: panczita

#4361778 Napisano: 13.05.2011 02:47:07
panczita napisał(a):

Czy to nie dzisiaj mialy byc wyniki Słonecznego konkursu DVB Signature?

sorki nie ten temat
0 0

ignam

#4361779 Napisano: 13.05.2011 02:48:20
finessa napisał(a):

moniaainom napisał(a):

tato999 napisał(a):

postscript napisał(a):

barcza napisał(a):

dolly napisał(a):

Za każdym razem co klikam w pw wyskakuje mi okienko do logowania na FB, co jest grane??? emotka emotka emotka

mam ta samo emotka emotka

u mnie tez emotka

przegięcie emotka emotka emotka emotka emotka

też to mam emotka emotka emotka emotka emotka

A właśnie miałam się na to poskarżyć Wam, ale widzę, że nie jestem sama z tym wkurzaniem się na to coś emotka

o. a jak ja chcę wejść w pw, to mi się vistaprint czy jakoś tak wyświetla, jakaś strona emotka wkurza to, ale cóż... emotka

+ wkurza mnie, że jestem goła, ale nie wesoła emotka

finessa napisał(a):

moniaainom napisał(a):

tato999 napisał(a):

postscript napisał(a):

barcza napisał(a):

dolly napisał(a):

Za każdym razem co klikam w pw wyskakuje mi okienko do logowania na FB, co jest grane??? emotka emotka emotka

mam ta samo emotka emotka

Samo mnie dodało do e-konków na FB! Co jest?
Wkurzyłam się emotka

0 0

ziolko

#4361804 Napisano: 13.05.2011 03:01:37
AA... i wkurzają mnie piramidy cytowania emotka emotka

0 0

slonko365

#4361849 Napisano: 13.05.2011 03:17:58

ignam napisał(a):

Samo mnie dodało do e-konków na FB! Co jest?
Wkurzyłam się emotka

też tak miałam, też mnie to wkurzyło, a im bardziej się nad tym zastanawiam, tym bardziej mnie to wkurza emotka
już nawet nie e-konki, które zapewne maczały w tym palce, ale najbardziej FB - to jak to jest, jak się zaloguję na forum dla anonimowych alkoholików, wielbicieli filmów przyrodniczych dla dorosłych emotka albo fanów zespołu Boys bądź dziergania na drutach, to też zaraz wyskoczy na FB że ich lubię? A może ja wcale nie lubię, albo uwielbiam, ale się nie mam ochoty do tego przyznawać? emotka
ja wiem, że anonimowość i prywatność w internecie to iluzja, ale to już jest przegięcie emotka
0 0

fryz

#4361959 Napisano: 13.05.2011 03:55:17
mia napisał(a):

fryz napisał(a):

Wkurzyła mnie dziś jedna forumowiczka emotka Oby Pawełek poprawił mi humor emotka

Mnie nawet Pawełek nie poprawi, bo już mi się odechciało codziennej twórczości... przynajmniej na razie emotka
Chyba mi tylko ten jeden bon był pisany... emotka

Mi też jeden...najlepsze, że trafiłam go nie ogladając tego zakończenia...obejrzałam i bach klątwa na mnie spadła emotka
Nie lubię go emotka Wesołego kotka też nie emotka Kiedy będzie promocja Lecha, muszę utopić gdzieś swoje konkursowe żale emotka
0 0

fryz

#4362543 Napisano: 13.05.2011 07:19:15
I znów się wkurzyłam emotka Wypatrzyłam mojego kota uciekiniera przez okno, wybiegłam, goniłam go po całym osiedlu, a ten emotka był szybszy i zwiał emotka
Na plus: po tym maratonie na pewno spaliłam dzisiejsza czekoladę emotka
0 0

Gość: nocti

#4362550 Napisano: 13.05.2011 07:22:23
Wkurzyłam się... od poniedziałku walczymy o głosy i idzie całkiem nieźle. A tu w jeden dzień PYK i dziewczyna ma ponad 350 głosów... Ja się pytam JAK... emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: aleks21

#4363192 Napisano: 14.05.2011 05:17:28
Wkurza mnie to że mam we krwi nie promile a procenty, ledwo żyję, mój refleks wypowiedzi graniczy z szybkością ślimaka, chód mam pijanego zająca a muszę siedzieć w pracy do 13. No masakra. A dzisiaj kolejna część imprezowania. Chyba się do AA zapiszę...
0 0

Gość: grancias

#4365902 Napisano: 15.05.2011 12:25:55
Tradycyjnie zapodzialem gdzies paragony ;/
0 0

sambolera

#4365912 Napisano: 15.05.2011 12:31:31
grancias napisał(a):

Tradycyjnie zapodzialem gdzies paragony ;/

u mnie tez to jest tradycja emotka
0 0

psemulek

#4365918 Napisano: 15.05.2011 12:34:56
nocti napisał(a):

Wkurzyłam się... od poniedziałku walczymy o głosy i idzie całkiem nieźle. A tu w jeden dzień PYK i dziewczyna ma ponad 350 głosów... Ja się pytam JAK... emotka emotka emotka emotka emotka

no niestety udział w konkursach klikanych wiąże się z oszustwem
emotka
0 0

Gość: rashu

#4366039 Napisano: 15.05.2011 01:27:33
wkurza mnie gdy za KAŻDYM razem jak kupuje w sklepie coś hurtowo to ludzie się krzywo patrzą że aż chce się zapaść pod ziemię emotka emotka a w hurtowni często wcale nie jest taniej i większość wymaga DG emotka
0 0

monia24

#4366058 Napisano: 15.05.2011 01:32:59
rashu napisał(a):

wkurza mnie gdy za KAŻDYM razem jak kupuje w sklepie coś hurtowo to ludzie się krzywo patrzą że aż chce się zapaść pod ziemię emotka emotka a w hurtowni często wcale nie jest taniej i większość wymaga DG emotka

znam to emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4366071 Napisano: 15.05.2011 01:38:58
rashu napisał(a):

hurtowo czy na 100 paragonów emotka emotka

bo to wielka różnica
0 0

Gość: rafi323raf

#4366083 Napisano: 15.05.2011 01:41:11
wsciekly napisał(a):

rashu napisał(a):

bo to wielka różnica

na kilka paragonów to już chcą zabić, a jak hurtowo np kilkadziesiąt czekolad na 1 par, to patrzą jak na wariata
emotka
0 0

Gość: musztarda

#4366088 Napisano: 15.05.2011 01:42:45
rashu napisał(a):

jest na to jedna rada nie baw sie w hurtownika emotka
0 0

monia24

#4366102 Napisano: 15.05.2011 01:45:55
rafi323raf napisał(a):

wsciekly napisał(a):

rashu napisał(a):

bo to wielka różnica

na kilka paragonów to już chcą zabić, a jak hurtowo np kilkadziesiąt czekolad na 1 par, to patrzą jak na wariata
emotka

ja wszystkich uprzedzam jak kupuję na więcej paragonów, przynajmniej nie tupią za mną nogami emotka A jak nie to niech se ziółka parzą przed wyjsciem do marketu, trudno, taki nasz los
0 0

Gość: wsciekly

#4366104 Napisano: 15.05.2011 01:48:10
rafi323raf napisał(a):

wsciekly napisał(a):

rashu napisał(a):

bo to wielka różnica

emotka

ja tak miałem na początku mojej krótkiej kariery konkursowej emotka

się przejmowałem jak.. cholewa emotka i po kilka razy biegałem na sklep i do kasy emotka emotka emotka

ale pewnego razu starsznie ściąłem sie z jakims gostkiem, któremu nie pdodobalo sie, ze 4 paragony robię emotka

się wkurzyłem, że moja kasa i tylko mój biznes, co z nią robię emotka

i od tego zcasu nie pzowalam sobie wchodzic ludziom na głowę

co prawda rzadko robię mega zakupy i co najwyżej w 10 paragonów inwestuję, ale odrobina asertywności w cenie emotka

i sposób nr 2 - jak za mną ustawia się kolejka, to grzecznie informuję, że mam dużo liczenia i że szybciej będzie w innej kasie

czasem ktoś niedowierza, ale z reguły po 3 paragonie zmienia kasę emotka emotka emotka
0 0

#4366106 Napisano: 15.05.2011 01:48:35
wsciekly napisał(a):

rashu napisał(a):

bo to wielka różnica

no wtedy to już w ogóle porażka..ale to raczej rzadko tak na osobne paragony - ostatnio wakacjeza1baton kupiłem w 2 sklepach po 14 paragonów..nie było tak źle bo trafiłem akurat że nikogo nie było w Stokrotce a w Carrefourze znowu 50 kas to mało kto widzi co najwyżej kasjerka się może zirytować emotka i nie wiem czy musi kasować tak jak klient chce na osobne paragony bo to chyba nie jest jej obowiązek tzw konstytucyjny ? bo jeśli nie chce to można chodzić i 100 razy - w Carrefourach robią problemy (małych) że promocja 3,73 za 2 Alpen Gold za 1 podejściem 2 czekolady bo inaczej chowają pozostałe czekolady które kupiłem i trzeba chodzić w kółko emotka a wtedy to też znów wstyd że jest się tak upierdliwym
0 0

#4366114 Napisano: 15.05.2011 01:50:36
musztarda napisał(a):

rashu napisał(a):

jest na to jedna rada nie baw sie w hurtownika emotka

następnym razem kupię tonę musztardy emotka
0 0