Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: karo108
ankieta moze tez byc zalaczona do kosmetyku i trzeba bedzie wypelnic i odeslac
Gość: wsciekly
tym razem jednak w dobrej wierze zaszalałem, bo miało się tę nadzieje, że ktoś już przestudiował to i owo zanim wrzucił info do właściwego topu
2 dezodoranty i 1 balsam nie pasują do określenia nachapał bez umiaru
nie pisz jak nie wiesz, bo jedynie się ośmieszasz
za to jak wielu z forumowiczów zamówiłem też co nieco dla znajomych i po co ktoś ma mieć jakieś problemy
Gość: cudaczek
A Twoje czepialstwo mnie WKURZA
Gość: nocti
Jedna osoba w trochę ponad dobę ma 400 głosów, druga w 2 dni 500 (dorzucane partiami po 50-60), a organizator zapewnia jak panuje nad sytuacją i sprawdzi każdy głos.
Otóż nie sprawdzi bo oglądałam poprzednie etapy i niektórzy już po prostu wiedzą jak kombinować.
Jestem wkurzona!
ale to nie ja stale zaczynam
Gość: krzyszu
To ja już wiem dlaczego nie zamówiłem 20 sztuk
Gość: cudaczek
ale podobno prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym JAK KOÑCZY
i sądzisz, że jesteś prawdziwym menem, bo nie umiesz zamknąć dzioba i nie dasz ludziom nawet w niedzielę odrobinę świętego spokoju
co za finisz
Gość: polec
człowieku, męczysz !!!!!. Zawsze musisz mieć ostatnie słowo ?
A w temacie wkurza mnie instytut blend-amed. Konkurs się końcy, a strona padła !!.
wrrr!
ale intuicja to babska sprawa
Gość: krzyszu
No to widocznie mam w sobie coś z kobiety
no tak - nivea raczej nie służy zielonym kosmitkom
Gość: ewikewik
Gość: malinowaona
Moj tez mi działa na nerwy.Nie jesteś sama:)
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie, mój też
merp
Gość: karo108
Ja na szczęście nie mogę narzekać
Gość: maro
rujkę ma
niee ,ona tak od początku ma od kiedy ją wziełam ale dzis to normalnie mnie wkurza...juz nie mam pomysłu na to aby nie otwierała drzwi od łazienki albo wyjmę klamke albo zamontuje gałkową