Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: pola731
ja na Wedla nie liczę - nigdy u nich nie wygrałam
wkurza mnie ,że nie mogę trafić w wedlowskie gusta - ani na fb ani w Pawełku
Gość: gwiazdeczka60
mama2006
Postów 3471
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rzeczywiście, ciężka sprawa z Pawełkiem.
Na kilkadziesiąt prób raz się udało.
edith
Postów 2561
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No nie 7 dzisiaj rozwiązany konkurs i dalej nic szok ale poniedzialek
Gość: czarnygreg
ja 3-4 hasła napisałam całkiem ok, teraz sie wkurzyłam i napisałam zgodnie z prawdą ze wszystkie te zakończenia są głupie, reklama denna a facet wygląda obleśnie, pożegnałam się co prawda z nagrodą ale czasem muszę napisać co myślę naprawdę bo mam dość wazeliniarstwa,
wyjątkowo mi ten konkurs nie leży, nie próbuje więcej mimo że nagrody fajne bo nie dam rady tak kłamać, a wam się ta reklama podoba? tak serio?
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
często piszę prawdę - szczególnie ,kiedy coś testuję - nie słodzę tylko opisuję -i te dobre i te złe strony , pewnie dlatego nie wygrywam np na rossnecie
tereniagno
Postów 5296
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na drogerie natura wygrałam nagrode i nie moge podac danych do wysyłki.Dostaję jakąś dziwną informacje.Jak podac dane???????????
Gość: katrin22
masz wirusa
w temacie czekam na wyniki Wedla- nadzieja...
Gość: natie
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merp
wydaje mi się ,że dane w profilu trzeba uzupełnić ,ale mogę się mylić...
tak jest zawsze, ja się z moim narzeczonym strasznie kłóciliśmy, to o gości, to o inne pierdoły
Moja teściowa nachalnie chciała żebyśmy jednego kuzyna zaprosili- bo nie wypada nie zaprosić, ale on nam podpadł wcześniej więc nie otrzymał zaproszenia i teściowa nawet groziła, że jak go nie zaprosimy to ona też nie przyjdzie
Gość: natie
my mamy kościelny 28maja.. oj już bym wolała, żeby jutro była sobota bo jak pomyślę, że to jeszcze 4 dni to...
mama2006
Postów 3471
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mają dziś ogłosić wyniki konkursu na Dzień Matki i czekam juz pół dnia .Wyniki już podobno są ale strona się zawiesiła.
Gość: moniaainom
Tak, dane uzupełnia się w profilu i nic więcej nie trzeba robić.
zobaczysz, że będziesz się z tego śmiała jeszcze,a teraz spróbuj się wyciszyć i w dniu ślubu UŚMIECH, UŚMIECH i tylko dobry humor!!!
Gość: iskierka
Ja na rossnecie też nie potrafię wygrać cokolwiek.A co do Pawełka to mnie wkurza że szok. Ostatnio napisałam im w odpowiedzi do filmu że jeśli ktoś te zgłoszenia na serio czyta to niech mi odpisze i podałam @
aguska7
Postów 120
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie na czas w ogóle nie patrzyli, każdy mówił, ile chciał
Serdecznie zapraszam do wypełnienia ankiety na na temat usług kurierskich na potrzeby mojej pracy magisterskiej: https://docs.goog.../edit?usp=drive_web. Dziękuję!