Wkurza mnie...

Gość: pola731

#4385778 Napisano: 23.05.2011 02:28:17
edith napisał(a):

Wkurza mnie ze kolejny konkurs na Dzien Mamy rozwiązany i nic zero.. emotka Moze Wedel mnie chociaz nagrodzi dobrze ze sama zadbalam o prezent dla mamy emotka

ja na Wedla nie liczę - nigdy u nich nie wygrałam
wkurza mnie ,że nie mogę trafić w wedlowskie gusta - ani na fb ani w Pawełku
0 0

Gość: gwiazdeczka60

#4385911 Napisano: 23.05.2011 03:27:07
przez cały weekend siedziałam i wymyślałam na konkurs pawełka a co tu się okazuje nic nie wygrałam a tyle zgłoszeń poszło wrrr.... emotka emotka
0 0

mama2006

#4385922 Napisano: 23.05.2011 03:33:37
pola731 napisał(a):

edith napisał(a):

Wkurza mnie ze kolejny konkurs na Dzien Mamy rozwiązany i nic zero.. emotka Moze Wedel mnie chociaz nagrodzi dobrze ze sama zadbalam o prezent dla mamy emotka

rzeczywiście, ciężka sprawa z Pawełkiem.
Na kilkadziesiąt prób raz się udało.
0 0

edith

#4386165 Napisano: 23.05.2011 05:21:02
mandaryna4 napisał(a):

edith napisał(a):

mam tak samo ehm

No nie 7 dzisiaj rozwiązany konkurs i dalej nic szok ale poniedzialek
emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#4386179 Napisano: 23.05.2011 05:25:43
mama2006 napisał(a):

pola731 napisał(a):

edith napisał(a):

ja 3-4 hasła napisałam całkiem ok, teraz sie wkurzyłam i napisałam zgodnie z prawdą ze wszystkie te zakończenia są głupie, reklama denna a facet wygląda obleśnie, pożegnałam się co prawda z nagrodą ale czasem muszę napisać co myślę naprawdę bo mam dość wazeliniarstwa,
wyjątkowo mi ten konkurs nie leży, nie próbuje więcej mimo że nagrody fajne bo nie dam rady tak kłamać, a wam się ta reklama podoba? tak serio?
0 0

barszcz

#4386189 Napisano: 23.05.2011 05:29:21
Wkurza mnie,że ostatnio nie dochodzą do mnie nagrody i dziś postanowiłam rozprawić się mailowo z organizatorami,którzy nawalili. emotka
0 0

#4386190 Napisano: 23.05.2011 05:29:23
czarnygreg napisał(a):

mama2006 napisał(a):

pola731 napisał(a):

edith napisał(a):

ja 3-4 hasła napisałam całkiem ok, teraz sie wkurzyłam i napisałam zgodnie z prawdą ze wszystkie te zakończenia są głupie, reklama denna a facet wygląda obleśnie, pożegnałam się co prawda z nagrodą ale czasem muszę napisać co myślę naprawdę bo mam dość wazeliniarstwa,
wyjątkowo mi ten konkurs nie leży, nie próbuje więcej mimo że nagrody fajne bo nie dam rady tak kłamać, a wam się ta reklama podoba? tak serio?

często piszę prawdę - szczególnie ,kiedy coś testuję - nie słodzę tylko opisuję -i te dobre i te złe strony , pewnie dlatego nie wygrywam np na rossnecie emotka
0 0

tereniagno

#4386247 Napisano: 23.05.2011 05:48:11
Wkurza mnie komp,lata jak zwariowany,otwierają się różne strony,oszalał!!!!!!!!!!!!!!
0 0

tusiek

#4386301 Napisano: 23.05.2011 06:11:46
Mam problem.
Na drogerie natura wygrałam nagrode i nie moge podac danych do wysyłki.Dostaję jakąś dziwną informacje.Jak podac dane??????????? emotka
0 0

Gość: katrin22

#4386315 Napisano: 23.05.2011 06:18:11
tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie komp,lata jak zwariowany,otwierają się różne strony,oszalał!!!!!!!!!!!!!!

masz wirusa emotka
w temacie czekam na wyniki Wedla- nadzieja...
0 0

Gość: natie

#4386522 Napisano: 23.05.2011 07:44:21
a mnie wkurza zamieszanie przedślubne.. oj robi się nerwowa atmosfera w domu emotka emotka
0 0

dawidekk

#4386528 Napisano: 23.05.2011 07:45:58
Mam za długą prezentację na polski! O wiele za długą! emotka emotka nie wiem co pominąć emotka
0 0

#4386547 Napisano: 23.05.2011 07:51:19
tusiek napisał(a):

Mam problem.
Na drogerie natura wygrałam nagrode i nie moge podac danych do wysyłki.Dostaję jakąś dziwną informacje.Jak podac dane??????????? emotka

wydaje mi się ,że dane w profilu trzeba uzupełnić ,ale mogę się mylić...
0 0

#4386560 Napisano: 23.05.2011 07:53:38
natie napisał(a):

a mnie wkurza zamieszanie przedślubne.. oj robi się nerwowa atmosfera w domu emotka emotka

tak jest zawsze, ja się z moim narzeczonym strasznie kłóciliśmy, to o gości, to o inne pierdoły emotka
Moja teściowa nachalnie chciała żebyśmy jednego kuzyna zaprosili- bo nie wypada nie zaprosić, ale on nam podpadł wcześniej więc nie otrzymał zaproszenia i teściowa nawet groziła, że jak go nie zaprosimy to ona też nie przyjdzie emotka tylko mój mąż powiedział wtedy do niej- jak chcesz!! a my jego i tak nie zaprosimy, bo to nasze wesele i my ustalamy kogo zapraszamy, a kogo nie. Dodam, że impreza się super udała, ach co to był za ślub....tra la la lalala emotka
0 0

Gość: natie

#4386590 Napisano: 23.05.2011 08:01:19
katrin22 napisał(a):

natie napisał(a):

tak jest zawsze, ja się z moim narzeczonym strasznie kłóciliśmy, to o gości, to o inne pierdoły emotka
Moja teściowa nachalnie chciała żebyśmy jednego kuzyna zaprosili- bo nie wypada nie zaprosić, ale on nam podpadł wcześniej więc nie otrzymał zaproszenia i teściowa nawet groziła, że jak go nie zaprosimy to ona też nie przyjdzie emotka tylko mój mąż powiedział wtedy do niej- jak chcesz!! a my jego i tak nie zaprosimy, bo to nasze wesele i my ustalamy kogo zapraszamy, a kogo nie. Dodam, że impreza się super udała, ach co to był za ślub....tra la la lalala emotka

my mamy kościelny 28maja.. oj już bym wolała, żeby jutro była sobota bo jak pomyślę, że to jeszcze 4 dni to... emotka wytrzymać nie można!
0 0

mama2006

#4386608 Napisano: 23.05.2011 08:03:21
wkurza mnie wedel i ich strona FB.
Mają dziś ogłosić wyniki konkursu na Dzień Matki i czekam juz pół dnia .Wyniki już podobno są ale strona się zawiesiła.
0 0

Gość: moniaainom

#4386609 Napisano: 23.05.2011 08:03:22
pola731 napisał(a):

tusiek napisał(a):

Mam problem.

wydaje mi się ,że dane w profilu trzeba uzupełnić ,ale mogę się mylić...

Tak, dane uzupełnia się w profilu i nic więcej nie trzeba robić.
0 0

#4386643 Napisano: 23.05.2011 08:10:06
natie napisał(a):

katrin22 napisał(a):

natie napisał(a):

my mamy kościelny 28maja.. oj już bym wolała, żeby jutro była sobota bo jak pomyślę, że to jeszcze 4 dni to... emotka wytrzymać nie można!

zobaczysz, że będziesz się z tego śmiała jeszcze,a teraz spróbuj się wyciszyć i w dniu ślubu UŚMIECH, UŚMIECH i tylko dobry humor!!!
emotka
0 0

Gość: iskierka

#4386675 Napisano: 23.05.2011 08:20:05
pola731 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

mama2006 napisał(a):

pola731 napisał(a):

edith napisał(a):

często piszę prawdę - szczególnie ,kiedy coś testuję - nie słodzę tylko opisuję -i te dobre i te złe strony , pewnie dlatego nie wygrywam np na rossnecie emotka

Ja na rossnecie też nie potrafię wygrać cokolwiek.A co do Pawełka to mnie wkurza że szok. Ostatnio napisałam im w odpowiedzi do filmu że jeśli ktoś te zgłoszenia na serio czyta to niech mi odpisze i podałam @emotka oczywiśnie odzewu nie było
0 0

aguska7

#4386706 Napisano: 23.05.2011 08:30:56
dawidekk napisał(a):

Mam za długą prezentację na polski! O wiele za długą! emotka emotka nie wiem co pominąć emotka

u mnie na czas w ogóle nie patrzyli, każdy mówił, ile chciał emotka Moja prezentacja po drastycznym skróceniu dalej trwała ponad 15 minut, ale w czasie egzaminu i tak wszystkiego nie powiedziałam, bo z nerwów zapomniałam, co miałam napisane i mówiłam własnymi słowami emotka będzie dobrze emotka
0 0