Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: grancias
wkurza mnie dyskomfort po gastroskopii – lekarz tak mi wiercil ta rurka ze gardla już 2 dzien nie czuje, no i zoladek mnie boli
wkurza mnie promotorka, która zażyczyła sobie oddanie pracy do konca przyszlego tygodnia bo idzie sobie na l4, a pozniej jedzie na wakacje ;/ czyli obrona we wrzesniu ;/
wkurza mnie jeden wykladowca, któremu chyba zona noc wczesniej nie dala i uwalil 90% zdajacych ustnie ;/
wkurza mnie kumpela, która zali się ze zarabia „marne” 2 tysie na reke
wkurza mnie kuzynka, która strzela fochem bo nie przyjde na jej wesele, bo akurat wtedy mam egzaminy …
No wyżaliłem się za wszystkie czasy
malineczka23
Postów 692
Data rejestracji 25.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie mój mąż chrapie jak stary niedżwiedz!!!
łóżku i znowu nie ma dla mnie miejsca !
Gość: karo108
tylko tyle, eee
Gość: natie
Gość: iskierka
paolka
Postów 1170
Data rejestracji 04.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: annaszura
U mnie kosiarka elektryczna ledwie chodzi, żyłkowa była już trzy razy w naprawie w przeciągu dwóch tygodni i nadal się zacina, a zwykła kosa jest tak wąska, że do niczego się nie nadaje. Babcia najęła sąsiada.
zaczytana-pola
Postów 11578
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czasami zdecydowanie lepiej jest zdawać z całą grupą, a nie oddzielnie, bo wykładowcy różnie patrzą na takie osoby
Nadal wszystko mnie wkurza
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
komenatrze joanna ćwik i barbara mirochna
Gość: kamisiek
ktos pocieszy?
Gość: wsciekly
nos do góry
może ten ktoś uwierzył w dzisiejszy koniec świata
Gość: ewa1982
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merp
Gość: mariolakal
Jutro przyjdzie małpka... Nie załamuj się !!! Ja też czekam na byle jaką... Ale Tobie życzę takiej wypasionej !
maryam
Postów 1756
Data rejestracji 20.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie nie wiem kto to wpisał jakoś niespodzianie ale faktycznie końcówka bardzo podobna
Gość: rita888
Gość: loker
oni nie wstają o 00:00 , tylko siedzą tak długo
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
tak to jest jak czlowiek sie pochwali
Gość: wsciekly
fajnie brzmi - oni
Gość: rita888