Wkurza mnie...

Gość: tato999

#4405258 Napisano: 30.05.2011 08:48:14
nocti napisał(a):

Wkurza mnie, że dziś znowu poniedziałek i praca. Chce mi się spać emotka

rita888 napisał(a):

Mnie też to denerwuje, ile można w kółko pracować emotka

zrozumiecie jakim skarbem jest praca jeśli będziecie musieli jej szukać

obyście nie musieli
0 0

#4405265 Napisano: 30.05.2011 08:49:58
friq napisał(a):

Rower to zdrowie, dziennie 15 - 20km zrobić to sama przyjemność emotka 2 - 3h wolnym spokojnym tempem. emotka

kto ma na to czas emotka
0 0

Gość: rita888

#4405282 Napisano: 30.05.2011 08:59:00
tato999 napisał(a):

nocti napisał(a):

rita888 napisał(a):

obyście nie musieli

Zdaje sobie z tego sprawę, ale ponarzekać na pracę za grosze też można emotka
0 0

Gość: friq

#4405283 Napisano: 30.05.2011 08:59:24
tato999 napisał(a):

friq napisał(a):

Rower to zdrowie, dziennie 15 - 20km zrobić to sama przyjemność emotka 2 - 3h wolnym spokojnym tempem. emotka

kto ma na to czas emotka

Racja, no ale jak się ma czas np, w niedziele to można się przejechać emotka
0 0

Gość: gosia16

#4405289 Napisano: 30.05.2011 09:01:30
rita888 napisał(a):

tato999 napisał(a):

nocti napisał(a):

rita888 napisał(a):

obyście nie musieli

Ja tam nie narzekam ,u mnie nie zawsze poniedziałek oznacza początek tygodnia pracy,chociaż niekiedy koniec może oznaczać niedzielę
0 0

Gość: gosia16

#4405546 Napisano: 30.05.2011 10:57:09
ale się dzisiaj zdenerwowałam emotka poszłam na pocztę wysłać fax a tam poczta nie prowadzi już takich usług,teraz fax wysłany w bibliotece bez jakiegoś konkretnego potwierdzenia o wysłaniu
chyba muszą dzwonić do agencji czy dotarł emotka
0 0

#4405554 Napisano: 30.05.2011 10:59:17
gosia16 napisał(a):

rita888 napisał(a):

tato999 napisał(a):

nocti napisał(a):

rita888 napisał(a):

obyście nie musieli

Ja tam nie narzekam ,u mnie nie zawsze poniedziałek oznacza początek tygodnia pracy,chociaż niekiedy koniec może oznaczać niedzielę

mentalność naszego narodu

jakby nie było ponarzekać zawsze będzie miło
0 0

Gość: nocti

#4406045 Napisano: 30.05.2011 03:09:02
tato999 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

rita888 napisał(a):

tato999 napisał(a):

nocti napisał(a):

rita888 napisał(a):

obyście nie musieli

Hmmm cóż... Po to chyba jest ten wątek, żeby można było sobie ponarzekać.
0 0

#4406051 Napisano: 30.05.2011 03:13:29
nocti napisał(a):

tato999 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

rita888 napisał(a):

tato999 napisał(a):

nocti napisał(a):

rita888 napisał(a):

obyście nie musieli

tytuł wątku Wkurza mnie... chyba że ja nie umiem czytać emotka

0 0

Gość: krzyszu

#4406056 Napisano: 30.05.2011 03:15:20
Byłem dziś w Ikei i doznałem szoku emotka Ludzie robią zakupy i... płacą bonami o nominale 20zł które otrzymało 9milionów polaków. Nie było by w tym nic dziwnego ale bony można łączyć ze sobą. Teraz żałuję, ze nie nakupowałem ich gdy były po kilka zł na allegro emotka
0 0

Gość: lula81

#4406058 Napisano: 30.05.2011 03:17:14
wkurzyła mnie głupia Mozilla, sama się zaktualizowała i wykryła jakiś błąd ,teraz nie chce mi działać emotka do tego muszę znów odzyskiwać hasła do wszystkich kont wrrrrrrrrrr
0 0

Gość: nocti

#4406070 Napisano: 30.05.2011 03:26:05
tato999 napisał(a):

nocti napisał(a):

tato999 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

rita888 napisał(a):

tato999 napisał(a):

nocti napisał(a):

rita888 napisał(a):

obyście nie musieli

tytuł wątku Wkurza mnie... chyba że ja nie umiem czytać emotka

Hmmm... Wkurza mnie
Opowiadanie o rzeczach jakie nas denerwują... narzekanie... - chyba te dwa zwroty nie są od siebie zbyt odległe? emotka
0 0

Gość: moniaainom

#4406096 Napisano: 30.05.2011 03:38:34
bloodi napisał(a):

Witajcie! Nawiązując do tytułu postu, piszę w związku z zaistniałymi na forum dwiema, jak na razie, sytuacjami...

Wkurza mnie, że człowiek ładnie się wita, uprzejmie prosi o coś i proponuje również swoją pomoc, a zbiera baty i zostaje zablokowanym. PW też od czegoś służy, a definicję SPAMu proszę przeczytać w wikipedii. Tyle ode mnie. Pozdrawiam wkurzonych, ale tych niewinnych i uczciwych emotka

Skoro masz wątek do klikania, to po co zaśmiecasz ludziom pw? Codziennie dostaję przynajmniej kilka tych grzecznych propozycji kliknięcia więc przestało mi się podobać bycie grzeczną. Dla mnie proszenie o kliki przez pw jest zwykłym spamem. Skoro nie zaglądam do wątku z klikami to chyba nie jestem zainteresowana wymianą głosów, nie uważasz? A argument pt. Pewnie nic nie wygrywasz i dlatego tak się zachowujesz jest śmieszny emotka
0 0

Gość: goralecka

#4406112 Napisano: 30.05.2011 03:48:36
bloodi napisał(a):

Witajcie! Nawiązując do tytułu postu, piszę w związku z zaistniałymi na forum dwiema, jak na razie, sytuacjami...

Wkurza mnie, że człowiek ładnie się wita, uprzejmie prosi o coś i proponuje również swoją pomoc, a zbiera baty i zostaje zablokowanym. PW też od czegoś służy, a definicję SPAMu proszę przeczytać w wikipedii. Tyle ode mnie. Pozdrawiam wkurzonych, ale tych niewinnych i uczciwych emotka

dostałam od Ciebie wiadomosc na PW i jakos nie widze zebys sie przywital/-a emotka emotka zadnego dzien dobry ani cześć ani proszę. Poczytaj może najpierw definicję co to znaczy witać się.Bo kogoś odsyłasz by czytał a...poza tym tak na przyszłość - Wikipedia nie jest zbyt rzetelnym źródłem informacji emotka
0 0

Gość: bloodi

#4406115 Napisano: 30.05.2011 03:49:59
@moniaainom No ok, ale jako SPAM uznaję się wiadomość która daje korzyść jednej stronie czyż nie? A ja również zaproponowałam pomoc, no chyba że od razu uznałaś, że sępię głosy a to tylko mój trik co nie jest prawdą, ponieważ dziś z pomocą wielu osób z tego forum nazbierałam trochę głosów w konkursie (dziękuję Wam!). Nie napisałam że pewnie nic nie wygrasz, tylko pewnie nic nie wygrałaś dotychczas i być może takie nastawienie do takiego incydentu. Twoją pierwszą odpowiedź skierowaną do mnie na PW moniaainom nie uznaję za śmieszną, a przykrą. Nie musiałaś mnie wyzywać i blokować. Zamieszczając notkę w wątku do klikania zauważyłam tam mały ruch. Sprawy wzięłam w swoje ręce i przesłałam do niektórych osób prośbę o głosy. Poskutkowało, prędzej w taki sposób zebrałam głosy. I spotkałam się z uprzejmością tych osób i im również pomogłam w głosowaniu. Wojny nikt nie zrobił.
0 0

Gość: moloes

#4406123 Napisano: 30.05.2011 03:54:36
bloodi napisał(a):

@moniaainom No ok, ale jako SPAM uznaję się wiadomość która daje korzyść jednej stronie czyż nie? A ja również zaproponowałam pomoc, no chyba że od razu uznałaś, że sępię głosy a to tylko mój trik co nie jest prawdą, ponieważ dziś z pomocą wielu osób z tego forum nazbierałam trochę głosów w konkursie (dziękuję Wam!). Nie napisałam że pewnie nic nie wygrasz, tylko pewnie nic nie wygrałaś dotychczas i być może takie nastawienie do takiego incydentu. Twoją pierwszą odpowiedź skierowaną do mnie na PW moniaainom nie uznaję za śmieszną, a przykrą. Nie musiałaś mnie wyzywać i blokować. Zamieszczając notkę w wątku do klikania zauważyłam tam mały ruch. Sprawy wzięłam w swoje ręce i przesłałam do niektórych osób prośbę o głosy. Poskutkowało, prędzej w taki sposób zebrałam głosy. I spotkałam się z uprzejmością tych osób i im również pomogłam w głosowaniu. Wojny nikt nie zrobił.

Od tego jest specjalny wątek a nie spamowanie ludziom po PW
emotka
0 0

dawidekk

#4406155 Napisano: 30.05.2011 04:10:21
Yeaaa nareszcie dyskusja jakaś emotka

1) Oui oui oui, owszem jest od tego osobny wątek, jednakowoż z doświadczenia forumowego wiem iż są osoby które mimo tego że nie wchodzą do wątku KLIKNIJCIE pomagają jeżeli wyśle się im pw (tak to o Was do Was cudaki emotka ) Taką osobą jestem chociażby ja jeżeli
- mam dobry humor
- nie mam nic lepszego do roboty
- nudzę się
- pw zawiera wstęp, rozwinięcie, zakończenie
- pw zawiera przywitanie w samej wiadomości a nie tylko w temacie
- jest napisane poprawną polszczyzną
- nie zawiera się tylko w słowach Elo kliknij i link
emotka
2) Napiszcie w stopce, że nie klikacie jeżeli nie chcecie dostawać pw z prośbami o kliki
3) Jeżeli to nie działa zablokujcie ową personę na pw emotka

Wkurza mnie nazywanie żebraniem wysyłanie prośb o kliki na pw czy nawet zbieranie głosów w temacie do tego przeznaczonym.
To jest zbieranie głosów/klików a nie żebractwo emotka Kto uważa że jest inaczej, niech mi powie w jaki sposób zbierać głosy, żeby nie żebrać skoro tak nazywane jest nawet głosowanie w temacie, który jest specjalnie do tego przeznaczony? No naprawdę, nie rozumiem tego.

emotka emotka emotka
0 0

Gość: goralecka

#4406248 Napisano: 30.05.2011 05:00:15
bloodi napisał(a):

@goralecka napisałam w temacie wiadomości hej albo hej, czy pomożesz. Nikomu nie wysłałam wiadomości bez tytułu. Przyjrzyj się jeszcze raz swojej skrzynce odbiorczej.

a zawsze tak robisz, że polowe wiadomosci piszesz w temacie a reszte w wiadomosci. Temat to temat a nie miejsce na wpisywanie tresci.
0 0

joan

#4406253 Napisano: 30.05.2011 05:05:05
A ja chciałam o czym innym napisać. Bo od 3 dni noszę soczewki kontaktowe i nieźle mi dają popalić. Ale skoro rzuciliście temat... emotka

Nie wiem, co dostały goralecka i moniaainom, ale ja otrzymałam od bloodi coś takiego:

to zajmie dosłownie kilka sekund emotka

(tu był link)

wystarczy przepisać kod i kliknąć GŁOSUJ, to tyle odklikam! Z góry dziękuję!

Właściwie, to nawet mi się nie chce skomentować.

dawidekk - zdradzę Ci tę tajemnicę, a Ty ją proszę puść w świat. Otóż emotka Istnieje coś takiego, jak stopka. W stopce można zamieścić link do swojego zgłoszenia konkursowego. Przy każdym poście, który pojawi się na forum, ta stopka również zaistnieje. Wystarczy zamieszczać sensowne wpisy i podać komuś pomocną dłoń, by kliki szły jeden za drugim...
Noo, ale to już zbyt dużo pracy; trzeba pomyśleć, wysilić się, znaleźć fajny dowcip w necie, pocieszyć kogoś, kto miał smutny dzień, zapodać pomysł na obiad itp. Nieee, o wiele łatwiej zrobić wytnij/wklej emotka Ja takim osobom nie klikam i klikać nie będę, od tego mają swój klikaczowy wątek, a jak nawet tam sobie nie radzą, to sorry Gregory, niech się zabiorą za konkursy innego rodzaju. I szkoda mi poświęcać stopki na informowanie o tym, bo stopka może mieć tylko 3 linijki emotka

PS: Zozole chyba w stopce miałeś. I dobrze na tym wyszedłeś. Chyba, że się mylę; latka lecą, pamięć nie ta emotka
0 0

Gość: polec

#4406263 Napisano: 30.05.2011 05:08:22
joan napisał(a):

A ja chciałam o czym innym napisać. Bo od 3 dni noszę soczewki kontaktowe i nieźle mi dają popalić. Ale skoro rzuciliście temat... emotka

Nie wiem, co dostały goralecka i moniaainom, ale ja otrzymałam od bloodi coś takiego:

to zajmie dosłownie kilka sekund emotka

(tu był link)

wystarczy przepisać kod i kliknąć GŁOSUJ, to tyle odklikam! Z góry dziękuję!

Właściwie, to nawet mi się nie chce skomentować.

dawidekk - zdradzę Ci tę tajemnicę, a Ty ją proszę puść w świat. Otóż emotka Istnieje coś takiego, jak stopka. W stopce można zamieścić link do swojego zgłoszenia konkursowego. Przy każdym poście, który pojawi się na forum, ta stopka również zaistnieje. Wystarczy zamieszczać sensowne wpisy i podać komuś pomocną dłoń, by kliki szły jeden za drugim...
Noo, ale to już zbyt dużo pracy; trzeba pomyśleć, wysilić się, znaleźć fajny dowcip w necie, pocieszyć kogoś, kto miał smutny dzień, zapodać pomysł na obiad itp. Nieee, o wiele łatwiej zrobić wytnij/wklej emotka Ja takim osobom nie klikam i klikać nie będę, od tego mają swój klikaczowy wątek, a jak nawet tam sobie nie radzą, to sorry Gregory, niech się zabiorą za konkursy innego rodzaju. I szkoda mi poświęcać stopki na informowanie o tym, bo stopka może mieć tylko 3 linijki emotka

PS: Zozole chyba w stopce miałeś. I dobrze na tym wyszedłeś. Chyba, że się mylę; latka lecą, pamięć nie ta emotka

joan mogę ci jakoś pomóc z tymi soczewkami. noszę już 14 rok, więc jak coś to zapraszam na PW
0 0