Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: tato999
zrozumiecie jakim skarbem jest praca jeśli będziecie musieli jej szukać
obyście nie musieli
kto ma na to czas
Gość: rita888
Zdaje sobie z tego sprawę, ale ponarzekać na pracę za grosze też można
Gość: friq
Racja, no ale jak się ma czas np, w niedziele to można się przejechać
Gość: gosia16
Ja tam nie narzekam ,u mnie nie zawsze poniedziałek oznacza początek tygodnia pracy,chociaż niekiedy koniec może oznaczać niedzielę
Gość: gosia16
chyba muszą dzwonić do agencji czy dotarł
mentalność naszego narodu
jakby nie było ponarzekać zawsze będzie miło
Gość: nocti
Hmmm cóż... Po to chyba jest ten wątek, żeby można było sobie ponarzekać.
tytuł wątku Wkurza mnie... chyba że ja nie umiem czytać
Gość: krzyszu
Gość: lula81
Gość: nocti
Hmmm... Wkurza mnie
Opowiadanie o rzeczach jakie nas denerwują... narzekanie... - chyba te dwa zwroty nie są od siebie zbyt odległe?
Gość: moniaainom
Skoro masz wątek do klikania, to po co zaśmiecasz ludziom pw? Codziennie dostaję przynajmniej kilka tych grzecznych propozycji kliknięcia więc przestało mi się podobać bycie grzeczną. Dla mnie proszenie o kliki przez pw jest zwykłym spamem. Skoro nie zaglądam do wątku z klikami to chyba nie jestem zainteresowana wymianą głosów, nie uważasz? A argument pt. Pewnie nic nie wygrywasz i dlatego tak się zachowujesz jest śmieszny
Gość: goralecka
dostałam od Ciebie wiadomosc na PW i jakos nie widze zebys sie przywital/-a
Gość: bloodi
Gość: moloes
Od tego jest specjalny wątek a nie spamowanie ludziom po PW
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1) Oui oui oui, owszem jest od tego osobny wątek, jednakowoż z doświadczenia forumowego wiem iż są osoby które mimo tego że nie wchodzą do wątku KLIKNIJCIE pomagają jeżeli wyśle się im pw (tak to o Was do Was cudaki
- mam dobry humor
- nie mam nic lepszego do roboty
- nudzę się
- pw zawiera wstęp, rozwinięcie, zakończenie
- pw zawiera przywitanie w samej wiadomości a nie tylko w temacie
- jest napisane poprawną polszczyzną
- nie zawiera się tylko w słowach Elo kliknij i link
2) Napiszcie w stopce, że nie klikacie jeżeli nie chcecie dostawać pw z prośbami o kliki
3) Jeżeli to nie działa zablokujcie ową personę na pw
Wkurza mnie nazywanie żebraniem wysyłanie prośb o kliki na pw czy nawet zbieranie głosów w temacie do tego przeznaczonym.
To jest zbieranie głosów/klików a nie żebractwo
merp
Gość: goralecka
a zawsze tak robisz, że polowe wiadomosci piszesz w temacie a reszte w wiadomosci. Temat to temat a nie miejsce na wpisywanie tresci.
joan
Postów 18742
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
Nie wiem, co dostały goralecka i moniaainom, ale ja otrzymałam od bloodi coś takiego:
to zajmie dosłownie kilka sekund
(tu był link)
wystarczy przepisać kod i kliknąć GŁOSUJ, to tyle odklikam! Z góry dziękuję!
Właściwie, to nawet mi się nie chce skomentować.
dawidekk - zdradzę Ci tę tajemnicę, a Ty ją proszę puść w świat. Otóż
Noo, ale to już zbyt dużo pracy; trzeba pomyśleć, wysilić się, znaleźć fajny dowcip w necie, pocieszyć kogoś, kto miał smutny dzień, zapodać pomysł na obiad itp. Nieee, o wiele łatwiej zrobić wytnij/wklej
PS: Zozole chyba w stopce miałeś. I dobrze na tym wyszedłeś. Chyba, że się mylę; latka lecą, pamięć nie ta
Gość: polec
joan mogę ci jakoś pomóc z tymi soczewkami. noszę już 14 rok, więc jak coś to zapraszam na PW