Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja nie mam takiej zakładki
Nieszczęścia chodzą parami. Ale za to szczęścia całymi stadami...
Gość: iwonciaaa
jest jest trzeba wejść na konto-> ustawienia prywatności ->ustawienia niestandardowe-> dostosuj ustawienia-> moje posty ( i tam zmienić)
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo dziękuję
annb
Postów 4836
Data rejestracji 25.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie zamiast inne masz w wiadomościach aktualizacje
Codzienny klik
Gość: bubulina
u mnie promocyjne Warzywka są w Dino i Polo
Gość: pola731
jak mnie wczoraj zapraszała to mogła powiedzieć - nie zawracałabym sobie tyłka jazdą w kostiumie w 30 stopniowym upale
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pociesz się tym,że napewno gdzieś tam czeka na Ciebie praca dużo lepiej płatna a teraz póki co masz czas na granie w konkach
Gość: pola731
za dużo mam czasu na granie w konkach - czas się pozbyć odpieluchowego zapalenia mózgu i po odchowaniu latorośli wrócić do pracy... wkurza mnie ,bo za przedszkole płacę a domu siedzę
madzia34
Postów 1741
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 17
i jeszcze ma pretensje ze robimy mu wszystkie badania dlaczego jest taki a nie inny
a teraz musze do czwartku czekac na orzeczenie
Gość: iskierka
w moim miejscowym sklepie..warzywka nie ma bo ludzie twierdza że to same śmieci,alpen gold nie ma bo to za drogie..na zakupy konkursowe muszę zwykle gdzieś dalej jeździć
Gość: grancias
a w temacie wkurza mnie, ze o niej nie wiedzialem i duzo rabatow do sklepow mi przepadlo
jasnoska
Postów 1013
Data rejestracji 10.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
i brak telefonu z turka
To już jest koniec-nie ma już nic
Gość: dagmara
ja ze swoim też staję na taką komisje. Kiedy stawałam pierwszy raz miał trzy miesiace (niedowidzenie) i wtedy powiedzieli,że rokuje poprawę i nie orzekli o niepełnosprawności. A teraz ma iść jako pięciolatek do zerówki (ma przprzyznane naucznie specjalne), a i tak nie wiem czy łaskawa komisja uzna, bo lepsze oko widzi między 20 a 30%, a nie jak wymagaja przepisy 20%- a najgorsze,że to nie wada wzroku tylko niewidzenie korowe - coś czego w żaden sposób nie można naprawic.
frodo
Postów 3319
Data rejestracji 28.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
notta
Postów 8861
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Szczęśliwych paragonów życzę
|
elhad
Postów 1060
Data rejestracji 20.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Więc jak dostaniesz orzeczenie, to szybciutko się odwołuj do WZOON - większość odwołań jest rozpatrzonych pozytywnie!!!!!
Gość: chochliczka
tez dzis dostałam rachunek za prąd
Gość: postscript
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane