Wkurza mnie...

slonko365

#4407666 Napisano: 31.05.2011 10:52:07
joan napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

nie chciałam wywołać masowego wkurzenia, ale lepiej teraz niż potem emotka

Dobrze, że o tym napisałyście, wiele osób nie wie o tej zakładce. Sama kiedyś prowadziłam bezsensowną korespondencję na FB z osobami obsługującymi pewną stronkę. Twierdziłam, że nie wysłały mi wiadomości, a było inaczej emotka

A ja nie mam takiej zakładki emotka a swoją drogą, czy ktoś wie, jak można ukryć swoją tablicę przed nieznajomymi? wszystko przeszukałam i nie mogę znaleźć takiej opcji... i mnie to wkurza emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#4407672 Napisano: 31.05.2011 10:56:09
slonko365 napisał(a):

joan napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

Dobrze, że o tym napisałyście, wiele osób nie wie o tej zakładce. Sama kiedyś prowadziłam bezsensowną korespondencję na FB z osobami obsługującymi pewną stronkę. Twierdziłam, że nie wysłały mi wiadomości, a było inaczej emotka

A ja nie mam takiej zakładki emotka a swoją drogą, czy ktoś wie, jak można ukryć swoją tablicę przed nieznajomymi? wszystko przeszukałam i nie mogę znaleźć takiej opcji... i mnie to wkurza emotka

jest jest trzeba wejść na konto-> ustawienia prywatności ->ustawienia niestandardowe-> dostosuj ustawienia-> moje posty ( i tam zmienić)
0 0

slonko365

#4407691 Napisano: 31.05.2011 11:06:28
iwonciaaa napisał(a):

slonko365 napisał(a):

joan napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

jest jest trzeba wejść na konto-> ustawienia prywatności ->ustawienia niestandardowe-> dostosuj ustawienia-> moje posty ( i tam zmienić)

Bardzo dziękuję emotka emotka emotka
0 0

annb

#4407707 Napisano: 31.05.2011 11:14:55
slonko365 napisał(a):

joan napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

pewnie zamiast inne masz w wiadomościach aktualizacje
0 0

Gość: bubulina

#4407708 Napisano: 31.05.2011 11:15:00
nineczka17 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

frodo napisał(a):

Wkurza mnie, że ciągle te same osoby wygrywają w Warzywko emotka

U mnie nigdzie nie mogę trafić w sklepach promocyjnego opakowania emotka

w Kauflandzie są np

u mnie promocyjne Warzywka są w Dino i Polo
0 0

Gość: pola731

#4407813 Napisano: 31.05.2011 12:13:14
wkurzyłam się dziś na rozmowie o pracę - przeszłam pierwsze sito , dziś byłam umówiona jako jedna z 2 (dziś się dowiedziałam ,że zaprosili tylko nas 2 dalej) kandydatek na decydującą drugą część- straciłam pół dnia tylko po to ,żeby się dowiedzieć ,że odwołują ofertę i nie będą zatrudniać nikogo ,bo mają kłopoty finansowe ...obie usłyszałyśmy to samo ;
jak mnie wczoraj zapraszała to mogła powiedzieć - nie zawracałabym sobie tyłka jazdą w kostiumie w 30 stopniowym upale
0 0

tusiek

#4407822 Napisano: 31.05.2011 12:17:33
pola731 napisał(a):

wkurzyłam się dziś na rozmowie o pracę - przeszłam pierwsze sito , dziś byłam umówiona jako jedna z 2 (dziś się dowiedziałam ,że zaprosili tylko nas 2 dalej) kandydatek na decydującą drugą część- straciłam pół dnia tylko po to ,żeby się dowiedzieć ,że odwołują ofertę i nie będą zatrudniać nikogo ,bo mają kłopoty finansowe ...obie usłyszałyśmy to samo ;
jak mnie wczoraj zapraszała to mogła powiedzieć - nie zawracałabym sobie tyłka jazdą w kostiumie w 30 stopniowym upale

Pociesz się tym,że napewno gdzieś tam czeka na Ciebie praca dużo lepiej płatna a teraz póki co masz czas na granie w konkach
0 0

Gość: pola731

#4407844 Napisano: 31.05.2011 12:23:17
tusiek napisał(a):

pola731 napisał(a):

Pociesz się tym,że napewno gdzieś tam czeka na Ciebie praca dużo lepiej płatna a teraz póki co masz czas na granie w konkach

za dużo mam czasu na granie w konkach - czas się pozbyć odpieluchowego zapalenia mózgu i po odchowaniu latorośli wrócić do pracy... wkurza mnie ,bo za przedszkole płacę a domu siedzę
0 0

madzia34

#4407847 Napisano: 31.05.2011 12:23:52
wkurzyłam sie dzis na komisji ds orzecznictwa,byłam z synem(okreslenie stopnia niepełnosprawnosci)i pokłóciłam sie z psychiatra-wmawia mi zeby posłac dziecko do zawodówki jak on ma uposledzenie znaczne-chyba ja walło emotka
i jeszcze ma pretensje ze robimy mu wszystkie badania dlaczego jest taki a nie inny emotka
a teraz musze do czwartku czekac na orzeczenie emotka emotka emotka
0 0

Gość: iskierka

#4407850 Napisano: 31.05.2011 12:24:56
bubulina napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

frodo napisał(a):

Wkurza mnie, że ciągle te same osoby wygrywają w Warzywko emotka

U mnie nigdzie nie mogę trafić w sklepach promocyjnego opakowania emotka

w Kauflandzie są np

u mnie promocyjne Warzywka są w Dino i Polo

w moim miejscowym sklepie..warzywka nie ma bo ludzie twierdza że to same śmieci,alpen gold nie ma bo to za drogie..na zakupy konkursowe muszę zwykle gdzieś dalej jeździć emotka
0 0

Gość: grancias

#4407909 Napisano: 31.05.2011 12:52:15
Dziekuje Wam za powiadomienie, ze istnieje zakladka aktualizacje emotka

a w temacie wkurza mnie, ze o niej nie wiedzialem i duzo rabatow do sklepow mi przepadlo emotka
0 0

jasnoska

#4407928 Napisano: 31.05.2011 12:58:37
a mnie wkurza rozliczenie za prąd emotka
i brak telefonu z turka emotka
0 0

Gość: dagmara

#4407948 Napisano: 31.05.2011 01:10:23
madzia34 napisał(a):

wkurzyłam sie dzis na komisji ds orzecznictwa,byłam z synem(okreslenie stopnia niepełnosprawnosci)i pokłóciłam sie z psychiatra-wmawia mi zeby posłac dziecko do zawodówki jak on ma uposledzenie znaczne-chyba ja walło emotka
i jeszcze ma pretensje ze robimy mu wszystkie badania dlaczego jest taki a nie inny emotka

ja ze swoim też staję na taką komisje. Kiedy stawałam pierwszy raz miał trzy miesiace (niedowidzenie) i wtedy powiedzieli,że rokuje poprawę i nie orzekli o niepełnosprawności. A teraz ma iść jako pięciolatek do zerówki (ma przprzyznane naucznie specjalne), a i tak nie wiem czy łaskawa komisja uzna, bo lepsze oko widzi między 20 a 30%, a nie jak wymagaja przepisy 20%- a najgorsze,że to nie wada wzroku tylko niewidzenie korowe - coś czego w żaden sposób nie można naprawic.
0 0

frodo

#4407987 Napisano: 31.05.2011 01:29:40
Wkurzyli mnie dzisiaj na BP. Po raz kolejny już nie naliczyli dodatkowych punktów i jeszcze Pani, która mnie obsługiwała powiedziała, że jej nic nie dałam. Żenujące! Poinformowałam ją, że skoro tak to już więcej na tej stacji tankować nie będę. Niech innych robią w bambuko.
0 0

mia

#4407994 Napisano: 31.05.2011 01:35:46
Wkurza mnie upał, obłędny dźwięk karetek za oknem (chyba gdzieś był niezły wypadek emotka ) i to, że dzisiaj się kończy masa interesujących mnie konkursów, które na koniec odłożyłam i będę wieczorem je wykańczać, oczywiście na odwal, a potem wściekać się, że nic nie wygrałam emotka
0 0

notta

#4408003 Napisano: 31.05.2011 01:39:26
wkurza mnie że organizatorzy konkursu z kolażami wiedzą że głosowanie było naciągane ale i tak nic nie zrobią emotka
0 0

elhad

#4408118 Napisano: 31.05.2011 02:40:33
madzia34 napisał(a):

Więc jak dostaniesz orzeczenie, to szybciutko się odwołuj do WZOON - większość odwołań jest rozpatrzonych pozytywnie!!!!!
0 0

Gość: chochliczka

#4408520 Napisano: 31.05.2011 06:27:51
jasnoska napisał(a):

a mnie wkurza rozliczenie za prąd emotka
i brak telefonu z turka emotka

tez dzis dostałam rachunek za prąd emotka emotka aj zabolalo po kieszeniu emotka emotka emotka
0 0

Gość: postscript

#4408548 Napisano: 31.05.2011 06:36:11
tesciowa
0 0

yuliya25

#4409343 Napisano: 01.06.2011 07:16:04
Nie myślałam że kiedyś to napiszę, bo z reguły nie zwracam uwagi na zaśmiecające wpisy innych osób, ale strasznie mnie wkurza friq emotka jest tu na forum od tygodnia, napisał prawie 300 postów z czego 1/4 to biadolenie na zły los i pisanie w nieodpowiednich działach! Człowieku, opanuj się! Poczytaj trochę regulamin tej strony i jakie tu obowiązują zasady emotka
0 0