Wkurza mnie...

Gość: postscript

#4412204 Napisano: 02.06.2011 09:28:18
czarnygreg napisał(a):

postscript napisał(a):

wkurza mnie dzis tesciowa

a ja chciałam napisać co mnie wkurza ale avtar postscript mnie rozbawił i mi przeszło, dzięki!
ten avatar to aluzja? emotka

aluzja do tesciowej? emotka
0 0

#4412207 Napisano: 02.06.2011 09:30:23
mio napisał(a):

wkur...a mnie to że już DRUGI xbox360 w tym roku właśnie ZDECHŁ emotka
co za SZAJS zrobili !!!

dlatego zawsze mowie, ze PS3 lepszy
0 0

Gość: kochaniutka

#4412214 Napisano: 02.06.2011 09:32:52
aerdna napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

aerdna napisał(a):

Wkurza mnie mój *@^&*#@ listonosz ! Bezczelnie rzuca zwykłe przesyłki, które nie zmieszczą się do skrzynki na wycieraczkę. I robi to koło 11 godz. a ja dopiero po 18 jestem w domu !!!

emotka emotka emotka

emotka emotka Ja bym złożyła na niego skargę, zadzwoń do kierownika lub naczelnika? poczty i wyjaśnij to. Do mnie na szczęście prawie nigdy nie przychodzą przesyłki zwykłym listem, a to co dochodzi nie ma większej wartości. Ale ja bym nie popuściła!

Myślałam o tym, ale boje się, że nic mu nie zrobią oprócz reprymendy i pewnie powiedzą, że ja to ja zgłaszałam ta z tego i tego adresu... Często dochodzą do mnie paczki. I martwię się, ze ten listonosz będzie potem robił cos po zlości...

Nie no daj spokój, na jego miejsce jest setka innych ludzi, ja kiedyś złożyłam skargę na kuriera (nawet go o tym poinformowałam) i jest obrót o 180 stopni, paczki docierają całe, wszystko przynosi mi pod drzwi, jest miły i uprzejmy. A to co twój listonosz robi to zwykłe chamstwo, bo on nie dostarcza tych listów psom pod budę(przepraszam za zwrot), tylko w środku może być coś naprawdę cennego. Ja jestem niesamowicie cięta na tych wszystkich doręczycieli od czasu jak mnie kilka razy okradli, i wszystkie listy zza granicy były nagminnie odklejane i sprawdzane.
0 0

Gość: nineczka17

#4412227 Napisano: 02.06.2011 09:42:06
kadjas123 napisał(a):

aerdna napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

aerdna napisał(a):

Wkurza mnie mój *@^&*#@ listonosz ! Bezczelnie rzuca zwykłe przesyłki, które nie zmieszczą się do skrzynki na wycieraczkę. I robi to koło 11 godz. a ja dopiero po 18 jestem w domu !!!

emotka emotka emotka

emotka emotka Ja bym złożyła na niego skargę, zadzwoń do kierownika lub naczelnika? poczty i wyjaśnij to. Do mnie na szczęście prawie nigdy nie przychodzą przesyłki zwykłym listem, a to co dochodzi nie ma większej wartości. Ale ja bym nie popuściła!

Myślałam o tym, ale boje się, że nic mu nie zrobią oprócz reprymendy i pewnie powiedzą, że ja to ja zgłaszałam ta z tego i tego adresu... Często dochodzą do mnie paczki. I martwię się, ze ten listonosz będzie potem robił cos po zlości...

Najlepiej jak go spotkasz to powiedz,żeby tak nie robił emotka ewentualnie niech na poczcie dadzą Ci do niego telefon i powiedz mu o tym.
U nas na listonoszkę złożyła skarge kobieta i teraz ma przechlapane z pocztą-listonoszce cofnęli tylko premie..

Kadjas123 ma 100%

tak najlepiej w rozmowie z listonoszem grzecznie poprosić by nie zostawiał przesyłek na wycieraczce

emotka emotka emotka
0 0

Gość: kochaniutka

#4412246 Napisano: 02.06.2011 09:56:55
Oczywiście dziewczyny mają rację, aby najpierw porozmawiać z listonoszem, ja wyszłam z założenia , że osobnik jest niereformowalny i rozmowę macie już za sobą emotka

Najlepiej w ramach możliwości wszystko załagodzić i postarać się wyjaśnić niż wchodzić na wojenną ścieżkę emotka

Niemniej jednak nie ma możliwości aby taki listonosz się później mścił, bo w tym wypadku ty możesz mu większej szkody narobić niż on Tobie - nawet prywatnie. Nie ma również możliwości aby ktoś później miał przechlapane z pocztą. To troszkę takie czcze gadanie.
0 0

assal

#4412291 Napisano: 02.06.2011 10:24:05
aerdna: a masz odpowiednie wymiary skrzynki?
Jak tak, wina nie listonosza - poczta nie powinna przyjąć przesyłki zwykłej, co do skrzynki nie wejdzie emotka
0 0

aerdna

#4412454 Napisano: 02.06.2011 11:21:42
kadjas123 napisał(a):

aerdna napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

aerdna napisał(a):

emotka emotka emotka

Najlepiej jak go spotkasz to powiedz,żeby tak nie robił emotka ewentualnie niech na poczcie dadzą Ci do niego telefon i powiedz mu o tym.
U nas na listonoszkę złożyła skarge kobieta i teraz ma przechlapane z pocztą-listonoszce cofnęli tylko premie..

Nie ma szans, żebym go spotkała, bo w godzinach kiedy on chodzi to ja jestem zawsze w pracy.

A nie bede brała specjalnie urlopu, zeby go spotkać, bo nie mam nawet pewnosci, że dostane paczkę w ten dzień
0 0

aerdna

#4412464 Napisano: 02.06.2011 11:25:18
assal napisał(a):

aerdna: a masz odpowiednie wymiary skrzynki?
Jak tak, wina nie listonosza - poczta nie powinna przyjąć przesyłki zwykłej, co do skrzynki nie wejdzie emotka

Tak. mam skrzynkę taką jak wszyscy w bloku. Takie jak spółdzielnia daje wszystkie w jednym rzedzie.

Coś ala takiego

http://www.meble-...pl/SKRZYNKI_POCZTOWE

poza tym na górze pod drzwiami druga skrzynka zwykła na listy pionowa. Przecież mógł napisac awizo, odebrałabym na poczcie. A nie rzucac pod drzwiami.
0 0

zdolnabestia

#4412680 Napisano: 02.06.2011 12:37:58
aerdna napisał(a):

Tak. mam skrzynkę taką jak wszyscy w bloku. Takie jak spółdzielnia daje wszystkie w jednym rzedzie.

Coś ala takiego

http://www.meble-...pl/SKRZYNKI_POCZTOWE

poza tym na górze pod drzwiami druga skrzynka zwykła na listy pionowa. Przecież mógł napisac awizo, odebrałabym na poczcie. A nie rzucac pod drzwiami.

Jest jeszcze opcja, że zostawisz na drzwiach kartkę z napisem do Pana Listonosza i tam napiszesz grzeczną prośbę o nie zostawianie przesyłek na wycieraczce, tylko wystawianie awizo, jeżeli się nie mieści, żeby wtedy nawet nie brał ze sobą. Bo może on np w dobrej wierze zostawia te większe listy pod drzwiami, żebyś nie musiała się fatygować na pocztę, może wystarczy taka właśnie prośba.
0 0

Gość: pola731

#4412692 Napisano: 02.06.2011 12:41:37
a ja mam na szczęście sympatycznego listonosza , bardzo sobie cenię współpracę z nim - i choć jestem w topie wkurza mnie to musiałam to napisać - wśród listonoszy są i fajni ludzie i wredni , mam nadzieję ,że Twój da się zreformować - porozmawiaj najpierw emotka
0 0

Gość: polec

#4412718 Napisano: 02.06.2011 12:52:59
wszystko mnie dzisiaj denerwuje i głowa mi pęka emotka
0 0

Gość: katrin22

#4412811 Napisano: 02.06.2011 01:32:19
Wkurzają mnie rozmowy nie na temat w MDW, czy ludzie są tak leniwi, że nie potrafią przejść do innego działu?
0 0

Gość: zeida

#4412864 Napisano: 02.06.2011 01:49:02
Wkurza mnie, bo się wczoraj wyłożyłam na podłodze i naciągnęłam mięsień. Boli jak diabli ! No i brak wygranych !
0 0

biokoo

#4412866 Napisano: 02.06.2011 01:49:50
polec napisał(a):

emotka mnie tez...
0 0

Gość: polec

#4412902 Napisano: 02.06.2011 02:10:44
biokoo napisał(a):

polec napisał(a):

emotka mnie tez...

Witam w klubie emotka emotka emotka
0 0

Gość: lalunia

#4412904 Napisano: 02.06.2011 02:11:14
Denerwuje mnie Brico emotka
0 0

#4413074 Napisano: 02.06.2011 03:56:19
tesciowa mnie denerwuje
0 0

Gość: klisza

#4413744 Napisano: 02.06.2011 08:48:53
wkurza mnie ból żeba po wizycie u dentysty emotka i brak wygranych, a najbardziej lu go gram i gram i nic. Czesto widze w wygranych ludzi z jednej miejscowosci i zastanawiam sie czy maja jkis paten czy co
0 0

Gość: konkursy15

#4413749 Napisano: 02.06.2011 08:51:08
Wkurza mnie,że jestem 4, a są 3 nagrody. Tak strasznie zależało mi na tym konkursie i aparacie emotka emotka
0 0

monia24

#4413759 Napisano: 02.06.2011 08:54:54
konkursy15 napisał(a):

Wkurza mnie,że jestem 4, a są 3 nagrody. Tak strasznie zależało mi na tym konkursie i aparacie emotka emotka

Grzegorz Kolp, Hel:
9%
Liczba oddanych głosów: 107

0 0