Wkurza mnie...

ziolko

#4434528 Napisano: 10.06.2011 12:38:02
no no emotka
0 0

Gość: mightyb

#4434531 Napisano: 10.06.2011 12:39:24
karolkas napisał(a):

Pani z Agencji grzecznosciowo ją poinformowala, ze cos do nich do Agencji takiego wpłyneło

jak to można nazwać? chora zazdrość? Ten ktoś niech lepiej się weźmie za pracę obojętnie jakąś masz tupet gościu żeby pisać donosy emotka Niech p.Monika wygrywa skoro ma talent i szczęście ja ja podziwiam
0 0

monia24

#4434532 Napisano: 10.06.2011 12:39:25
Ale numer, szok emotka
0 0

ziolko

#4434535 Napisano: 10.06.2011 12:41:37
mightyb napisał(a):

karolkas napisał(a):

Pani z Agencji grzecznosciowo ją poinformowala, ze cos do nich do Agencji takiego wpłyneło

jak to można nazwać? chora zazdrość? Ten ktoś niech lepiej się weźmie za pracę obojętnie jakąś masz tupet gościu żeby pisać donosy emotka Niech p.Monika wygrywa skoro ma talent i szczęście ja ja podziwiam

hmm...

jesli faktycznie Monika lub ktoś inny - wygrała coś sposobem to żaden problem napisać reklamację do agencji i wyrazić swoje zdanie.

Ale ten ktos powinien mieć cywilną odwagę podpisać się swoim imieniem i nazwiskiem!!

ciekawe, skąd ta osoba znała dokładne dane Twoje i tej koleżanki, bo skoro koleżanka dostała odpowiedź, to chyba znaczy, że ta osoba musiała znać co najmniej numer telefonu??

dobrze rozumuję?
0 0

Gość: polec

#4434538 Napisano: 10.06.2011 12:42:12
SZOK NORMALNIE, SZOK !!!.

Drogi kolego/koleżanko.
Mamy nadzieje, że nie zapomniałeś/aś jeszcze o Urzędzie Skarbowym, Prasie i ministerstwie finansów !!!!

Ja pierd***, no nie mogę !!!!
brak słów !
0 0

Gość: bluesky

#4434539 Napisano: 10.06.2011 12:42:25
Sami na nią pisaliście (oczywiscie nie wszyscy ale dużo osób) TU na forum a teraz zdziwieni że ktoś to wykorzystał.
Szkoda tylko, ze nie stać go było na tyle odwagi żeby podac swoje dane! To oszustwo i powinnaś KarolkaS zgłosić to na Police.
0 0

tusiek

#4434541 Napisano: 10.06.2011 12:42:36
karolkas napisał(a):

ziolko napisał(a):

karolkas napisał(a):

Wiecie co, ktoś musi mieć nieźle narąbane w głowie, ktoś z e-konków, żeby pisać donosy do agencji na Monikę Urbaniak i podpisywać je moim nazwiskiem i koleżanki. Bardzo serdecznie temu komuś dziękuje. Ludzie to maja nasrane w głowie. Ktosiu nie udaje ci się wygrywać w konkursach, bo Monika zmonopolizowała konkursy, to idź do psychologa albo do szkoły na lekcje plastyki, moze ci się w końcu uda. Albo zabierz się za coś innego, co ci będzie wychodzić. Dawno się tak nie wkurzyłam. emotka emotka emotka emotka

masakra.zwykłe chamstwo.
wychodzi na to że jak za dużo się wygra to zaraz ktoś doniesie.
Ludzie weźcie się za granie a nie pisanie donosów bo jak tak czas spędzacie to nie ma co się dziwic ,że nie wygrywacie.

też sie wkurzyłam

skąd wiesz, ze ktoś tak robi i podpisuje je jako Ty?? emotka emotka

i że to ktoś z forum??

list donos dostała kolezanka, ktora wygrala w konkursie od Pani zajmującej sie organizacja tego konkursu , ze wlasnie do niej do Agencji takowy list zostal wyslany, piekny donos na Monikę, ile czego powygrywala, w jakich konkursach, na jakie dane osobowe i podpisany list przeze mnie (komputerowo) i jeszcze dwa nazwiska

emotka emotka emotka
0 0

delfinka101

#4434542 Napisano: 10.06.2011 12:42:42
.....nasrane ma ktoś i to równo...
0 0

joan

#4434554 Napisano: 10.06.2011 12:44:45
Najbardziej mnie dziwi w tej sprawie, że ktoś użył CUDZYCH danych osobowych - to już się nie dało wymyślić żadnego słupa? emotka A przecież udzie mają po kilkaset profili na FB... W ogóle, szkoda gadać emotka
0 0

madzia34

#4434564 Napisano: 10.06.2011 12:46:44
jeju,co za zawiść,mi ktos miec kompleksy jak cholera emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#4434574 Napisano: 10.06.2011 12:49:21
emotka
oj ludzie przesadzają, czego nie zrobią żeby pozbyć się konkurencji, jeszcze w taki chory sposób podszywając się pod kogoś emotka
0 0

karolkas

#4434582 Napisano: 10.06.2011 12:51:10
ja i kolezanka wygralysmy obydwie w konkursie Opla, moze stąd mial imie i nazwisko. Ale z drugiej strony dla konkursowiczow, ktorzy dokladnie sledza wyniki moje nazwisko nie jest obce, kolezanki tez. Pewnie to sluzylo celom także oczernienia mnie i kolezanki, pewno juz nigdy przez to nie uda mi sie wygrac wycieczki o ktorej marzę emotka
0 0

joan

#4434598 Napisano: 10.06.2011 12:55:31
karolkas napisał(a):

ja i kolezanka wygralysmy obydwie w konkursie Opla, moze stąd mial imie i nazwisko. Ale z drugiej strony dla konkursowiczow, ktorzy dokladnie sledza wyniki moje nazwisko nie jest obce, kolezanki tez. Pewnie to sluzylo celom także oczernienia mnie i kolezanki, pewno juz nigdy przez to nie uda mi sie wygrac wycieczki o ktorej marzę emotka

Nie możecie tego tak zostawić!

BTW emotka był ostatnio jakiś konkurs kuponowy na samochód? Bo jeśli nie, obawiam się, że ktoś przesłał to pismo na zapas, co może oznaczać, że trafiło nie tylko do tej agencji reklamowej emotka
0 0

Gość: polec

#4434604 Napisano: 10.06.2011 12:56:06
karolkas napisał(a):

Karolkas, jest jeszcze facebook. Tam są wszystkie dane, jak masz Kogoś w znajomych emotka

Żenada !.
0 0

Gość: cudaczek

#4434613 Napisano: 10.06.2011 12:58:05
karolkas napisał(a):

Pasuje to zgłosić na Policję... bo to podpada pod ustawę o ochronie danych emotka
0 0

Gość: katrin22

#4434623 Napisano: 10.06.2011 01:00:23
polec napisał(a):

karolkas napisał(a):

Karolkas, jest jeszcze facebook. Tam są wszystkie dane, jak masz Kogoś w znajomych emotka

Żenada !.

i chamstwo, ktoś się teraz nieźle bawi czytając to, dlatego olej to i nie przejmuj się, niestety teraz każdy pod każdego może się podszyć, właśnie przez FB.

0 0

Gość: katrin22

#4434626 Napisano: 10.06.2011 01:01:40
cudaczek napisał(a):

karolkas napisał(a):

Pasuje to zgłosić na Policję... bo to podpada pod ustawę o ochronie danych emotka

można, ale policja nic nie zrobi, bo musiałaby po IP szukać winnego, a to nie jest pewnie poważny zarzut
0 0

mstelmas11

#4434631 Napisano: 10.06.2011 01:03:04
W liście który dostała agencja jest również wykorzystane moje nazwisko, co Panią z agencji bardzo zdziwiło, gdyż ja u nich wygrałam i bezsensu było podpisywanie się akurat moim nazwiskiem.
Ale prędzej czy później dojdziemy kto to pisze i na pewno nie odpuszczę temu KOMUŚ
0 0

karolkas

#4434638 Napisano: 10.06.2011 01:05:45
mstelmas11 napisał(a):

W liście który dostała agencja jest również wykorzystane moje nazwisko, co Panią z agencji bardzo zdziwiło, gdyż ja u nich wygrałam i bezsensu było podpisywanie się akurat moim nazwiskiem.
Ale prędzej czy później dojdziemy kto to pisze i na pewno nie odpuszczę temu KOMUŚ

list był wyslany mailem, wiec w nagłowkach muszą byc jakies namiary. po ip mozna chociaz sprawdzic z jakiego miasta ten ktos byl.
0 0

joan

#4434640 Napisano: 10.06.2011 01:06:16
Ciekawe, czyje jeszcze nazwiska są na liście emotka A jak skontaktowała się z Wami agencja - skąd mieli numery telefonu/mejle? Były podane w tym liście?
0 0