Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście chodzi mi o sam donos i jego treść.
Do czego może doprowadzić zazdrość ludzka, że niczym rasowy przedszkolak rozsyła donosy/prośby nie nagradzajcie jej bo ona już tyle wygrała, dajcie mi/nam bo tak mało wygrywam i ja będe się z tego cieszyć - ona zapewnie nie ( oczywiście to moja interpretacja)
Karolkas wg mnie ty nie masz czym się przejmować, po pierwsze policja nawet by nie mrugneła palcem ( niestety nie dziwie się ) ponieważ to, że jest tam twoje imie i nazwisko nie znaczy, że są to twoje dane
na pewno, żadnej nagrody przez to nie stracisz więc spokojnie.
A do autora donosu - bo moge założyć się że uważnie to czyta/ będzie czytać.
Gratuluje totalnego upadku, bo trzeba być na prawde bardzo nisko, żeby robić coś takiego - bez względu na to czy ktoś wygrywa dużo, czy mało, pisząc wiersze czy strugając .... nigdy w życiu nie upodliłabym się pisząc nie dawajcie nagrody jej bo ma już dużo
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Brawo kalisto!
Śmiem twierdzić, że nawet kura ma więcej rozumu niż ten donosiciel
Gość: wsciekly
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak umiesz to wklej, ja nie potrafie
-------------------
-------------------
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to prawda, ktos strasznie placze ze Monice się udaje a jemu/jej nie. Nic nie zdziałam na policji, oby ten donos nie mial znaczenia. Ja próbuje swoich sił w takich konkach jak Monika, choć bardziej w fotograficznych, nie chcialabym żeby później przez jakiś głupi donos miałabym nawet nie być brana pod uwagę jako potencjalny laureat (ale tego pewnie się nigdy nie dowiem)
ok
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
więc spokojnie, jeśli będziesz miała dobrą prace na pewno wygrasz
Gość: marielu
mocnych nerwów Wam życzę dziewczyny
Gość: ewaewa
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11582
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie i tak.. Szkoda.. Takim osobom ujdzie to płazem.. Na razie wiemy, że ktoś jest z Poznania, czyli - podejrzewam - to ktoś z otoczenia Pani Moniki...
Ech ludzi są podli..
ps. wkurza mnie mój mąż - śpi już 3 godzinę, a mógłby np. posprzątać ;]
Gość: rita888
a skąd takie przypuszczenia
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O ja pie**ole... Co za chorzy ludzie
Gość: rafi323raf
został wysłany z poznania ten list
leona
Postów 513
Data rejestracji 27.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szczerze to odradzam wizytę na komisariace bo jedyną osobą wzywaną w tej sprawia co a rusz na komisariat będziecie Wy podpisane z nazwiska i imienia w liście (nawet jakby się sprawą zajęto). Niestety raczej takie są realia (ale mogę się mylić). Trzeba wyciągnąć wnioski i tyle. Chyba sama szaklowana w liście osoba mogłaby więcej wskórać np. z tytułu działania na jej szkodę jeśli jej zależy.