Wkurza mnie...

kalisto1986

#4435048 Napisano: 10.06.2011 03:17:43
Weszłam tutaj, żeby powkurzać się na sytuację drogową w Szczecinie, ale już mi przeszło jak to przeczytałam emotka
Oczywiście chodzi mi o sam donos i jego treść.
Do czego może doprowadzić zazdrość ludzka, że niczym rasowy przedszkolak rozsyła donosy/prośby nie nagradzajcie jej bo ona już tyle wygrała, dajcie mi/nam bo tak mało wygrywam i ja będe się z tego cieszyć - ona zapewnie nie ( oczywiście to moja interpretacja)

Karolkas wg mnie ty nie masz czym się przejmować, po pierwsze policja nawet by nie mrugneła palcem ( niestety nie dziwie się ) ponieważ to, że jest tam twoje imie i nazwisko nie znaczy, że są to twoje dane emotka
na pewno, żadnej nagrody przez to nie stracisz więc spokojnie.

A do autora donosu - bo moge założyć się że uważnie to czyta/ będzie czytać.
Gratuluje totalnego upadku, bo trzeba być na prawde bardzo nisko, żeby robić coś takiego - bez względu na to czy ktoś wygrywa dużo, czy mało, pisząc wiersze czy strugając .... nigdy w życiu nie upodliłabym się pisząc nie dawajcie nagrody jej bo ma już dużo emotka
0 0

efelinkaaa

#4435061 Napisano: 10.06.2011 03:24:23
kalisto1986 napisał(a):

Weszłam tutaj, żeby powkurzać się na sytuację drogową w Szczecinie, ale już mi przeszło jak to przeczytałam emotka
Do czego może doprowadzić zazdrość ludzka, że niczym rasowy przedszkolak rozsyła donosy/prośby nie nagradzajcie jej bo ona już tyle wygrała, dajcie mi/nam bo tak mało wygrywam i ja będe się z tego cieszyć - ona zapewnie nie ( oczywiście to moja interpretacja)

Karolkas wg mnie ty nie masz czym się przejmować, po pierwsze policja nawet by nie mrugneła palcem ( niestety nie dziwie się ) ponieważ to, że jest tam twoje imie i nazwisko nie znaczy, że są to twoje dane emotka

Gratuluje totalnego upadku, bo trzeba być na prawde bardzo nisko, żeby robić coś takiego - bez względu na to czy ktoś wygrywa dużo, czy mało, pisząc wiersze czy strugając .... nigdy w życiu nie upodliłabym się pisząc nie dawajcie nagrody jej bo ma już dużo emotka

emotka emotka
Brawo kalisto!
Śmiem twierdzić, że nawet kura ma więcej rozumu niż ten donosiciel emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4435064 Napisano: 10.06.2011 03:25:58
karolkas, pozwolisz wkleić ten tekst na forum emotka
0 0

karolkas

#4435067 Napisano: 10.06.2011 03:26:56
wsciekly napisał(a):

jak umiesz to wklej, ja nie potrafie
0 0

kalisto1986

#4435068 Napisano: 10.06.2011 03:27:11
tutaj jest bezpośredni link http://wt010.wrzu...f1844ba6f81307719314
0 0

karolkas

#4435074 Napisano: 10.06.2011 03:29:39
kalisto1986 napisał(a):

to prawda, ktos strasznie placze ze Monice się udaje a jemu/jej nie. Nic nie zdziałam na policji, oby ten donos nie mial znaczenia. Ja próbuje swoich sił w takich konkach jak Monika, choć bardziej w fotograficznych, nie chcialabym żeby później przez jakiś głupi donos miałabym nawet nie być brana pod uwagę jako potencjalny laureat (ale tego pewnie się nigdy nie dowiem)
0 0

#4435088 Napisano: 10.06.2011 03:33:35
karolkas napisał(a):

wsciekly napisał(a):

jak umiesz to wklej, ja nie potrafie

ok
0 0

kalisto1986

#4435096 Napisano: 10.06.2011 03:36:55
karolkas sądzę, że normalne agencje/firmy wybierają najlepsze wg ich oceny pracy nie patrząc na nazwiska emotka I tak powinno być, bo dopiero byłoby chore gdyby agencja przed wyborem laureatów sprawdzała czy potencjalny oby za dużo nie wygrywał emotka
więc spokojnie, jeśli będziesz miała dobrą prace na pewno wygrasz emotka
0 0

Gość: marielu

#4435104 Napisano: 10.06.2011 03:39:30
świat się kończy emotka

mocnych nerwów Wam życzę dziewczyny emotka
0 0

Gość: ewaewa

#4435128 Napisano: 10.06.2011 03:47:34
oczywiście, że nie biorą pod uwagę tego, czy ktoś wygrał już jakiś konkurs wcześniej czy nie. W mojej najbliższej rodzinie jest osoba, która często (jako osoba z danej branży, znająca się doskonale na rzeczy) zasiada w jury konkursów organizowanych przez różne firmy, instytucje i bardzo często zdarzało się, że jak tylko pewien X wziął udział w konkursie, to bił wszystkich pozostałych na głowę swoimi pomysłami i zdobywał w każdym z tych konkursów główną nagrodę. A jury nie może sobie pozwolić na stwierdzenie, że jeśli tyle już wygrał, to mu wystarczy... liczy się najlepsze zgłoszenie, a nie kto je wysłał.
0 0

#4435131 Napisano: 10.06.2011 03:48:56
Wg regulaminów przecież każdy ma prawo brać udział w konkursach (poza pracownikami), a więc każdy ma prawo wygrać.
0 0

kalisto1986

#4435140 Napisano: 10.06.2011 03:52:46
ewaewa zwłaszcza jeśli firma chce prawa autorskie do hasła/pracy by później ją wykorzystać, wiadomo, że nie wybierze gorszej pracy, dlatego, że autor lepszej ciągle wygrywa
0 0

zaczytana-pola

#4435144 Napisano: 10.06.2011 03:55:58
Nie wiem, czy policja tu cokolwiek zrobi, bo nikt nie podał danych adresowych itp. A Karolina Świder i inne wymienione panie nie mają oryginalnych imion i nazwisk, a takie, które posiadają także inne osoby. Co prawda ewidentnym jest to, że niemal na 99 % chodzi o Was, ale nie wiem, czy to cokolwiek da.
0 0

efelinkaaa

#4435187 Napisano: 10.06.2011 04:11:36
ilonar2301 napisał(a):

Nie wiem, czy policja tu cokolwiek zrobi, bo nikt nie podał danych adresowych itp. A Karolina Świder i inne wymienione panie nie mają oryginalnych imion i nazwisk, a takie, które posiadają także inne osoby. Co prawda ewidentnym jest to, że niemal na 99 % chodzi o Was, ale nie wiem, czy to cokolwiek da.

pewnie i tak.. Szkoda.. Takim osobom ujdzie to płazem.. Na razie wiemy, że ktoś jest z Poznania, czyli - podejrzewam - to ktoś z otoczenia Pani Moniki...
Ech ludzi są podli..

ps. wkurza mnie mój mąż - śpi już 3 godzinę, a mógłby np. posprzątać ;]
0 0

Gość: rita888

#4435190 Napisano: 10.06.2011 04:12:58
Hehe jak śpi to pół biedy, gorzej jak leży przed telewizorem i świadomie nic nie robi emotka
0 0

#4435202 Napisano: 10.06.2011 04:16:48
efelinkaaa napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

pewnie i tak.. Szkoda.. Takim osobom ujdzie to płazem.. Na razie wiemy, że ktoś jest z Poznania, czyli - podejrzewam - to ktoś z otoczenia Pani Moniki...
Ech ludzi są podli..

a skąd takie przypuszczenia emotka
0 0

#4435212 Napisano: 10.06.2011 04:19:54
może nadawca donosu celowo posłużył się nazwiskami, które są popularne i nie podał bardziej szczegółowych danych, żeby nie można było w 100% powiedzieć, że chodzi o tę konkretną KŚ, itd.
0 0

beniaminowa

#4435224 Napisano: 10.06.2011 04:25:14
kalisto1986 napisał(a):

tutaj jest bezpośredni link http://wt010.wrzu...f1844ba6f81307719314

O ja pie**ole... Co za chorzy ludzie emotka emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#4435254 Napisano: 10.06.2011 04:38:48
wsciekly napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Ech ludzi są podli..

a skąd takie przypuszczenia emotka

został wysłany z poznania ten list
0 0

leona

#4435262 Napisano: 10.06.2011 04:40:15
karolkas napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

anava napisał(a):

efelinkaaa
moniau to wyjątkowe zjawisko i pisać na nią pewnie pisał niejeden, ale jak ktoś może podszywać się za innych!

podejrzewam.. ja akurat nie gram w konkursach, w których gra Pani Monika.. Chodziło mi bardziej o to, że na forum jest kilka osób, które bardzo nie lubią Pani Moniki.. Nie chcę nikogo oskarżać, ale jak zobaczyłam ten donos, od razu pomyślałam o kimś.. Zostawię to jednak dla siebie emotka

Karolkas - na serio, idź na policję. Niech ktoś poniesie odpowiedzialność za posługiwanie się Twoimi danymi!

ale co ja mam na tej policji powiedziec, mam same szczatkowe informacje. Z reszta na dobra sprawe, jak wpiszesz moje imie i nazwisko w goole to tez sie pojawiaja inne dziewczyny o tych samych danych. Jest ich troche w Polsce, jak ja udowodnie, że ktos pisząc ten list myslal wlasnie o mnie, (adresu,maila, nipu) nie mialam podanego w liscie. Moge tylko domnimywać ze chodzilo o mnie

Szczerze to odradzam wizytę na komisariace bo jedyną osobą wzywaną w tej sprawia co a rusz na komisariat będziecie Wy podpisane z nazwiska i imienia w liście (nawet jakby się sprawą zajęto). Niestety raczej takie są realia (ale mogę się mylić). Trzeba wyciągnąć wnioski i tyle. Chyba sama szaklowana w liście osoba mogłaby więcej wskórać np. z tytułu działania na jej szkodę jeśli jej zależy.
0 0