Wkurza mnie...

ziolko

#4435737 Napisano: 10.06.2011 07:58:18
friq napisał(a):

Wydaję mi się, że temat wyczerpany na maksa emotka Chyba już nie trzeba nić więcej komentować.

o MAKSIE nic lepiej nie wspominaj emotka :hyhyhy:
0 0

kalisto1986

#4435742 Napisano: 10.06.2011 07:59:12
emanuela24 napisał(a):

marielu napisał(a):

Mary myśli że pretensje trzeba mieć do agencji że łamią napisane przez siebie regulaminy, i to na nich pisać powinno się skargi jak już.

A tak to jak by mieć pretensje do krowy że żeżarła trawe z pola sąsiada, które nie było ogrodzone emotka

a ja myślę że wystarczy poszukać takim ludziom uczciwej pracy - może znajdą zajęcie na wolne zapewne samotne godziny
swoją drogą donosicielstwo pffffffffffu
emotka

do tego dodam że wg mnie możecie piać, denerwować się, tupac, rzucać się, krzyczeć itd a kase z opylenia 12 aut ma Pani Monika - jeśli zżera Was zazdrość zamiast tracić czas na tak kompromitujące wypociny zacznijcie tworzyć wiatraczki - większość osób ma pretensję nie o to że ktoś taki gra ale o to że podnosi poziom prac - nie wystarczy poświęcić 10 minut na napisanie hasła - trzeba poświęcić z 2 -3 godziny na zrobienie pracy emotka to boli zazdrośników (czas zrobienia pracy wymyśliłam z kapelusza - nie wiem ile trwa zrobienie takiej pracy - to z powodu choroby zwanej lenistwem )

podpisuje się pod tym rękoma i nogami.
Szczerze to nawet nie rusza mnie jesli gdzieś wysyłam prace a wygrywa moniau, bo wiem, ze mi ułożenie hasła zajmuje maks kilka minut, a monice zrobienie pracy mase czasu i szczerze za chiny bym nie zrobiła czegos takiego, ale nie dlatego, że uważam to za oszustwo - bo jest wrecz przeciwnie, ale dlatego że jestem cholernie leniwa emotka i chyba bym padła nim bym cos takiego skończyła.
0 0

Gość: ewaewa

#4435779 Napisano: 10.06.2011 08:14:16
a można gdzieś w necie zobaczyć prace moniau? emotka i czy ta Pani była kiedykolwiek użytkownikiem tego forum?
0 0

Gość: konkursy15

#4435789 Napisano: 10.06.2011 08:16:58
nie chcą mi wysłać nagrody (drobiazg), bo trzeba odebrać osobiście. Jakoś wcześniej o tym nie wspomnieli! emotka emotka emotka
0 0

#4435840 Napisano: 10.06.2011 08:35:44
ok, wygooglowałam sobie info o Pani MU i zobaczyłam więcej niż się spodziewałam emotka mam tu na myśli zdjęcie z kąpieli i wystrój swojego domu emotka

nawet brała udział w tym kontrowersyjnym konkursie Olay 24 000 w 24 h emotka i szczerze, to ja bym już prędzej Monikę nagrodziła niż tę Sylwię, która konkurs wygrała.

Ale tak ogólnie to jej prace są przeciętne i widać, że nie zawsze się przykłada do tego co robi na konkurs, ma po prostu szczęście emotka
np. 1 konkurs wygrała mimo, że w swojej wypowiedzi popełniła wiele błędów, literówki i ortografy emotka
0 0

kalisto1986

#4435871 Napisano: 10.06.2011 08:46:22
emanuela24 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

marielu napisał(a):

Mary myśli że pretensje trzeba mieć do agencji że łamią napisane przez siebie regulaminy, i to na nich pisać powinno się skargi jak już.

A tak to jak by mieć pretensje do krowy że żeżarła trawe z pola sąsiada, które nie było ogrodzone emotka

a ja myślę że wystarczy poszukać takim ludziom uczciwej pracy - może znajdą zajęcie na wolne zapewne samotne godziny
swoją drogą donosicielstwo pffffffffffu
emotka

do tego dodam że wg mnie możecie piać, denerwować się, tupac, rzucać się, krzyczeć itd a kase z opylenia 12 aut ma Pani Monika - jeśli zżera Was zazdrość zamiast tracić czas na tak kompromitujące wypociny zacznijcie tworzyć wiatraczki - większość osób ma pretensję nie o to że ktoś taki gra ale o to że podnosi poziom prac - nie wystarczy poświęcić 10 minut na napisanie hasła - trzeba poświęcić z 2 -3 godziny na zrobienie pracy emotka to boli zazdrośników (czas zrobienia pracy wymyśliłam z kapelusza - nie wiem ile trwa zrobienie takiej pracy - to z powodu choroby zwanej lenistwem )

podpisuje się pod tym rękoma i nogami.
Szczerze to nawet nie rusza mnie jesli gdzieś wysyłam prace a wygrywa moniau, bo wiem, ze mi ułożenie hasła zajmuje maks kilka minut, a monice zrobienie pracy mase czasu i szczerze za chiny bym nie zrobiła czegos takiego, ale nie dlatego, że uważam to za oszustwo - bo jest wrecz przeciwnie, ale dlatego że jestem cholernie leniwa emotka i chyba bym padła nim bym cos takiego skończyła.

a ja zacznę robić pracę jak skończę remonty, młody zacznie chodzić do przedszkola ( co będzie więcej czasu na taką zabawę) no i pokonam lenistwo emotka
więc wiesz musisz też zacząć z lenistwem walczyć emotka

noo cooo ty emotka mój leń jest dużo większy i sięga aż do ciebie - to pewnie siedzisz w oparach mojego dlatego masz szanse wyzwolić się z niego emotka
no chyba że mojego mauża bym zmotywowała emotka ale w to też watpie emotka
0 0

Gość: errorr

#4435879 Napisano: 10.06.2011 08:49:52
ewaewa napisał(a):

ok, wygooglowałam sobie info o Pani MU i zobaczyłam więcej niż się spodziewałam emotka mam tu na myśli zdjęcie z kąpieli i wystrój swojego domu emotka

nawet brała udział w tym kontrowersyjnym konkursie Olay 24 000 w 24 h emotka i szczerze, to ja bym już prędzej Monikę nagrodziła niż tę Sylwię, która konkurs wygrała.

Ale tak ogólnie to jej prace są przeciętne i widać, że nie zawsze się przykłada do tego co robi na konkurs, ma po prostu szczęście emotka
np. 1 konkurs wygrała mimo, że w swojej wypowiedzi popełniła wiele błędów, literówki i ortografy emotka

ewaewa spoko luz nawet prezydenty mają wpadki ortograficzno-stylistyczne emotka

W temacie wkurza mnie zaduch na forum emotka Nie ma czym oddychać jak na poddaszu w kościele emotka . Pozdro error
0 0

Gość: postscript

#4435922 Napisano: 10.06.2011 09:04:29
ewaewa napisał(a):

lol, faktycznie zdjecie z wanny!
0 0

Gość: krzyszu

#4435975 Napisano: 10.06.2011 09:27:25
postscript napisał(a):

ewaewa napisał(a):

Aż z ciekawości wpisałem sobie imię i nazwisko moniau w googlach i google dało ciekawe sugestie: http://www.fotosi...?id=24731dea147e9dbc
To chyba świadczy o tym jaka moniau jest znana emotka
0 0

Gość: malgorzatap

karolkas

#4436003 Napisano: 10.06.2011 09:44:07
Temat Moniki U. był już wałkowany tysiąc razy i do niczego nie prowadzi. Wygrywa to wygrywa, jej sprawa, każdy na tym forum coś wygrywa w większych lub mniejszych ilościach. Jak się komuś to nie podoba, to trudno, raczej tego nie zmienimy.Wątpię, żeby Monika przestała brać udział w konkursach, bo mamy jakieś zastrzeżenia. Dajmy już spokój. Lepiej się po wkurzajmy na tego kogoś, kto jest tak głupio mądry i pisze takie bzdety do organizatorów i jeszcze się podpisuje czyimiś danymi.
Generalnie jest mi wstyd, że moje nazwisko widnieje pod takim donosem, który mógł napisać uczeń gimnazjum.
0 0

#4436010 Napisano: 10.06.2011 09:47:35
krzyszu napisał(a):

postscript napisał(a):

ewaewa napisał(a):

Aż z ciekawości wpisałem sobie imię i nazwisko moniau w googlach i google dało ciekawe sugestie: http://www.fotosi...?id=24731dea147e9dbc
To chyba świadczy o tym jaka moniau jest znana emotka

hehe to samo mialem, jak wpisywalem. az sie zdziwilem
0 0

Gość: emilka1705

#4436284 Napisano: 10.06.2011 10:35:09
ze nigdy nie wygram tego stolika...
0 0

#4436286 Napisano: 10.06.2011 10:35:32
karolkas napisał(a):

Temat Moniki U. był już wałkowany tysiąc razy i do niczego nie prowadzi. Wygrywa to wygrywa, jej sprawa, każdy na tym forum coś wygrywa w większych lub mniejszych ilościach. Jak się komuś to nie podoba, to trudno, raczej tego nie zmienimy.Wątpię, żeby Monika przestała brać udział w konkursach, bo mamy jakieś zastrzeżenia. Dajmy już spokój. Lepiej się po wkurzajmy na tego kogoś, kto jest tak głupio mądry i pisze takie bzdety do organizatorów i jeszcze się podpisuje czyimiś danymi.
Generalnie jest mi wstyd, że moje nazwisko widnieje pod takim donosem, który mógł napisać uczeń gimnazjum.

jesli ktos wygrywa po kilka samochodow rocznie, to wiedz, ze COŚ SIÊ DZIEJE!
0 0

Gość: goralecka

#4436335 Napisano: 10.06.2011 10:51:33
a też sobie z ciekawosci google pod katem Pani Moniki przejrzalam i tak sobie mysle niby tyle kasy z tych nagrod myslalam,ze maja super wypasiony dom a tu... lazienka w bialo-czerwonych kafelkach, brrrr. No ale to rzecz gustu wiadomo emotka
0 0

kunia

#4436338 Napisano: 10.06.2011 10:52:51
Wydaje mi się,że to po prostu zwykły tchórz (lub tchórzyca)-nie podpisał się swoim nazwiskiem więc sobie losowo wybrał nazwiska z jakiś konkursowych wyników aby uwiarygodnić swój donos,niestety trafiło na was-współczuję.
0 0

mia

#4436342 Napisano: 10.06.2011 10:54:33
goralecka napisał(a):

a też sobie z ciekawosci google pod katem Pani Moniki przejrzalam i tak sobie mysle niby tyle kasy z tych nagrod myslalam,ze maja super wypasiony dom a tu... lazienka w bialo-czerwonych kafelkach, brrrr. No ale to rzecz gustu wiadomo emotka

To Ty coś tak ja... jak zobaczyłam jej zdjęcie przy odbieraniu któregoś tam samochodu, to stwierdziłam, że po ubraniu to normalnie niżej średniej krajowej zarabia... jeszcze się wrednie pocieszyłam, że ja samochodów niestety nie wygrywam, ale figurę to lepsza mam emotka
0 0

#4436347 Napisano: 10.06.2011 10:57:05
no wlasnie widzisz - czlowiek sobie mysli, ze jak ktos ma duzo kasy to sie to jakos wyraza w jego stylu, w urzadzeniu jego domu itd. niby stereotypowe to no ale tak sie mysli emotka Moze cala kase wydaja na podroze i nowe wiatraczki i swiecidelka? emotka
0 0

#4436358 Napisano: 10.06.2011 11:02:54
mnie się nie podoba wystrój domu, jest nowoczesny, ale mało rodzinny i nie jest przytulny (przedpokój kojarzy mi się z recepcją w salonie kosmetycznym albo u fryzjera a łazienka jak w dyskotece) emotka

0 0

#4436363 Napisano: 10.06.2011 11:04:50
nie no jasne - są gusta i guściki. Mi się nie podoba i już ale przeciez wolnoc Tomku w swoim domku...i w garazu emotka
0 0