Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: iwonciaaa
nie, nie ja mam z socjologii
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To współczucie, ja nigdy z książki nie umiałam się nauczyć, musiałam mieć po swojemu napisane wszystko i dalej tak mam, bo inaczej się nie nauczę.
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
Gość: karo108
Gość: goralecka
Pierwsza byla w magazynie dzis o drugiej w nocy i juz jest wydana kurierowi ktory ma ja doreczyc. A ta druga jest w magazynie juz 4 dni i nic
joan
Postów 18743
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Może tutaj:
poczta@polomarket.pl
tel. ( 48 52) 35 99 000
faks ( 48 52) 35 99 999
Nie lubię formularzy, niektóre się sypią.
Gość: rita888
Miałam ostatnio taką przeprawę z siódemką, że musiłam do Wawy dzwonić, ale za to kurier zmienił zdanie i pojawił się o takiej godzinie co chciałam
Gość: karo108
dziękuję
Gość: iwonciaaa
no i właśnie to jest to... rozumiesz, ale że nie napiszesz tego słowami Maussa dostajesz 0 pkt
Ale to jedyny ,,znośny egzamin'' w tej sesji
no coś będę musiała zrobić bo to paczka ze streetcomu z wodą więc każdy dzień się liczy, raporty już czekają do wypełnienia...ale jeszcze piątek przeczekam
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: skorpionka82
DZISIAJ JUŻ BRAŁAŚ/EŚ UDZIAŁ W KONKURSIE. ZAPRASZAMY PONOWNIE JUTRO!
ja też nie ale kampanie mam, nawet cider a to chyba sie zaliczało do alkoholowych. Ale nie odsyłam z powodu zwykłego lenistwa
Gość: emilka1705
Gość: adamo79
http://podatki.wp...17557,wiadomosc.html
Gość: grusia25
Gość: aneczkar10
zadzwoń na 0 801888333 i powiedz że nie dzwonią, ja dzis tam dzwoniłam to infolinia calsberga obiecali interwieniować
joan
Postów 18743
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Odpowiedni wątek, niestety!
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Bardzo lubię mojego listonosza, ale kuzwa mógłby się raz zdecydować, czy chodzi przed południem, czy po południu...
A cholerna Siódemka, mało że nie zadzwoniła do mnie wcześniej, to jeszcze na awizie mam że w ciągu trzech dni mam od nich odebrać przesyłkę z magazynu, bo potem zostanie zwrócona do nadawcy!
Normalnie chyba sobie jaja robią!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...