Wkurza mnie...

kalisto1986

#2430372 Napisano: 10.06.2009 09:36:46
a mnie zycie ktore potrafi naraz tak dokopac ze nie wiadomo co robic emotka
0 0

Gość: js28

#2430378 Napisano: 10.06.2009 09:44:11
kalisto1986 napisał(a):

zgadzam się z Tobą w 100%! I jeszcze mnie wkurza, że jednym wszystko przychodzi łatwo a ja zawsze mam pod górkę emotka
0 0

kalisto1986

#2430381 Napisano: 10.06.2009 09:47:11
js28 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

zgadzam się z Tobą w 100%! I jeszcze mnie wkurza, że jednym wszystko przychodzi łatwo a ja zawsze mam pod górkę emotka

i teraz ja sie z toba zgodze ehh emotka
0 0

konwaliowa

#2430382 Napisano: 10.06.2009 09:47:29
że znowu nie mam maila z unimila.
0 0

Gość: grancias

#2430390 Napisano: 10.06.2009 10:14:38
A mnie denerwuje konkurs ORYGINALNY WINDOWS ;/ Dla tych co nie brali udzialu - trzeba bylo zakupic Windowsa i wymyslec haslo. Wyniki miały byc uwaga 31 marca ;/ Do tej pory sie nie pojawily ;/ Organizatorzy olewaja e-maile. Raz tylko wyslali do wszystkich uczestnikow w kwietniu przeprosiny za zwloke i obietnice ze wyniki pojawia sie lada dzien ;/ mamy juz polowe czerwca i nic ... A najsmieszniejsze w tym wszystkim jes to ze rozpoczeli 2 edycje konkursu.

Czy takie granie w kulki, mozna gdzies zglosic ? Po to sa chyba regulaminy zeby ich przestrzegac ...
0 0

Gość: cocunia

#2430400 Napisano: 10.06.2009 10:38:37
TEŻ MNIE W....WIA POCZTA KTÓRA KRADNIE emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka .OSTATNIO DOSTAŁAM KOPERTÊ Z LISTEM,ZE WYGRAŁAM KALENDARZ,PO KALENDARZU ANI ŚLADU emotka emotka emotka .A KOPERTA ROZERWANA W PI..U emotka CHAMSTWO,CHAMSTO I JESZCZE RAZ CHAMSTWO.CZY MOZNA COŚ Z TYM ZROBIÆ,OPRÓCZ PODŁOZENIA GRANATU??
0 0

smsowicz

#2430850 Napisano: 11.06.2009 02:15:28
Wkurzyło mnie jak zobaczyłem cenę nettopa za 888zł, którego tydzień wcześniej kupiłem w tym samym sklepie za 999zł emotka
0 0

weronika112

#2430902 Napisano: 11.06.2009 03:04:00
Wkurza mnie wkurzanie i to, że niektórzy wygrywają świetne nagrody, które mnie omijają szerokim łukiem. emotka
0 0

baxter

#2431207 Napisano: 11.06.2009 07:57:30
a mnie wkurzają osoby, które piszą na forum prosby o pargony do konków których nie ma w bazie( brak informacji w necie) a same nie chcą podać szczegółow jak pytam sie na pw emotka
0 0

Gość: misiek

#2431227 Napisano: 11.06.2009 08:09:57
nataaa napisał(a):

wkur...za mnie POCZTA............... GRRRRR..... I AA wysłąąłm im 3 zgłoszenia a oni twerdza ze zadne mniedostarlo w terminie, i chce siue na poczcie dowiedzec a oni mi na to ze mam za taka informacje zapłącić w zaleznosci od tego czy chce to listrem wtedy niecale 4 zł czy telegramem wtedy prwawie 8
poprostu POWARIOIWALI!!!!!!!!!!!

odezwij sie na gg lub priw bo nie kumam o co chodzi z tymi płatnosciami moze cos pomogę
0 0

Gość: chochliczka

#2431230 Napisano: 11.06.2009 08:16:25
wkurza mnie bezczelne handlowanie nabijaczy ip za to powinny byc karniaki emotka
0 0

Gość: magdalenka26

#2431235 Napisano: 11.06.2009 08:22:34
misiek napisał(a):

nataaa napisał(a):

wkur...za mnie POCZTA............... GRRRRR..... I AA wysłąąłm im 3 zgłoszenia a oni twerdza ze zadne mniedostarlo w terminie, i chce siue na poczcie dowiedzec a oni mi na to ze mam za taka informacje zapłącić w zaleznosci od tego czy chce to listrem wtedy niecale 4 zł czy telegramem wtedy prwawie 8

odezwij sie na gg lub priw bo nie kumam o co chodzi z tymi płatnosciami moze cos pomogę

ja również dzwoniłam wczoraj do AA ponieważ wygrałam na początku maja jeden zestaw...a babka mi powiedziała ze mój paragon nie doszedł na czas... i nie dostane nagrody...paragon wysłałam 5-tego maja a doszedł do nich PODOBNO 15-tego emotka a najlepsze jeszcze w tym wszytskim to ze w przed ostatnim tygodniu konkursu wygrałam 3 zestawyy i babka powiedziała ze nie muszę nic wysyłac ponieważ mają moje dane...
i tym sposobem zostałam zdyskwalifikowana podwójnie... bo termin wysłania zgłoszenia z przed ostatniego tygodnia już minął emotka emotka

mam potwierdzenie wysłania z 5 maja ... oni też to maja bo sama ona mi to powiedziała...więc jakim cudem list szedł do nich 10 dni??????????

emotka emotka emotka emotka
0 0

aniutka

#2431248 Napisano: 11.06.2009 08:44:18
magdalenka26 napisał(a):

misiek napisał(a):

nataaa napisał(a):

ja również dzwoniłam wczoraj do AA ponieważ wygrałam na początku maja jeden zestaw...a babka mi powiedziała ze mój paragon nie doszedł na czas... i nie dostane nagrody...paragon wysłałam 5-tego maja a doszedł do nich PODOBNO 15-tego emotka a najlepsze jeszcze w tym wszytskim to ze w przed ostatnim tygodniu konkursu wygrałam 3 zestawyy i babka powiedziała ze nie muszę nic wysyłac ponieważ mają moje dane...
i tym sposobem zostałam zdyskwalifikowana podwójnie... bo termin wysłania zgłoszenia z przed ostatniego tygodnia już minął emotka emotka

mam potwierdzenie wysłania z 5 maja ... oni też to maja bo sama ona mi to powiedziała...więc jakim cudem list szedł do nich 10 dni??????????

Ja również miałam przeboje z AA, w 3 i 4 etapie wygrałam kosmetyki, wysłałam paragony, ale na liście zwycięzców mnie nie było. Oczywiście dodzwonić do nich się nie mogłam, maile również przychodziły zwrotne. W końcu się dodzwoniłam to babka powiedziła mi żebym napisała do nich maila i wszystko w nim wyjaśniła. Po 2 dniach dostałam odpowiedz, że nie znajduję się na liście zwycięzców, ponieważ ona w swojej bazie nie ma tych kodów i przekazała je do sprawdzenia. W zwrotym mailu wysłałam zdjęcie tych kremów żeby sie przekonali że to są kosmetyki AA. Te kosmetyki są dostępne tylko w drogeriach Rossman. Trzy tygodnie czekałam na odpowiedż, w między czasie wysyłają maile, aż w końcu po wysłaniu ostatniego maila odpisali mi,że zostałam zweryfikowana pozytywnie i nagrody zostaną do mnie wysłane na początku przyszłego tygodnia emotka Powiedziałam sobie,że nie odpuszcze im tego bo spełniłam wszystkie warunki i nagroda mi się należy emotka
0 0

Gość: magdalenka26

#2431252 Napisano: 11.06.2009 08:49:51
aniutka napisał(a):

magdalenka26 napisał(a):

misiek napisał(a):

nataaa napisał(a):

Ja również miałam przeboje z AA, w 3 i 4 etapie wygrałam kosmetyki, wysłałam paragony, ale na liście zwycięzców mnie nie było. Oczywiście dodzwonić do nich się nie mogłam, maile również przychodziły zwrotne. W końcu się dodzwoniłam to babka powiedziła mi żebym napisała do nich maila i wszystko w nim wyjaśniła. Po 2 dniach dostałam odpowiedz, że nie znajduję się na liście zwycięzców, ponieważ ona w swojej bazie nie ma tych kodów i przekazała je do sprawdzenia. W zwrotym mailu wysłałam zdjęcie tych kremów żeby sie przekonali że to są kosmetyki AA. Te kosmetyki są dostępne tylko w drogeriach Rossman. Trzy tygodnie czekałam na odpowiedż, w między czasie wysyłają maile, aż w końcu po wysłaniu ostatniego maila odpisali mi,że zostałam zweryfikowana pozytywnie i nagrody zostaną do mnie wysłane na początku przyszłego tygodnia emotka Powiedziałam sobie,że nie odpuszcze im tego bo spełniłam wszystkie warunki i nagroda mi się należy emotka

ja zadzwonie jutro do nich i bede wyjaśniała...zobaczymy...ja też spełniłam wszystkie warunki i tez nie podaruję!!!
0 0

aniutka

#2431257 Napisano: 11.06.2009 09:04:03
magdalenka26 napisał(a):

aniutka napisał(a):

magdalenka26 napisał(a):

misiek napisał(a):

nataaa napisał(a):

ja zadzwonie jutro do nich i bede wyjaśniała...zobaczymy...ja też spełniłam wszystkie warunki i tez nie podaruję!!!

Popieram emotka
Może chcą jak najmniej nagród wydać i kombinują tak jak Develey emotka
0 0

Gość: taaga20

#2431309 Napisano: 12.06.2009 06:14:43
Wkurza mnie straszeczny ból głowy po wczorajszej imprezie emotka Jak bym wiedziała że tak będzie bolało to bym nie poszła na imprezę emotka
0 0

Gość: taaga20

#2431310 Napisano: 12.06.2009 06:15:37
A co do głupiej poczty to nie dostałam przez ich spóżnialstwo w dostawie listów poleconych nagród ze Stovitu emotka
0 0

Gość: matejank

#2431340 Napisano: 12.06.2009 06:59:08
Co do poczty- ja w przypadku droższych wygranych- przy wysyłaniu danych/paragonów/opakowań inwestuję w przesyłkę wartościową lub w kuriera- koszt nie jest duży, ale nie jestem, w przypadku zgubienia w plecy...
0 0

sydariameki

#2431748 Napisano: 12.06.2009 10:49:38
wygrałam bilety na kabaret i odwołali występ emotka emotka
0 0

Gość: brightwitch

#2431764 Napisano: 12.06.2009 11:01:42
Wkurzają mnie głupi ludzie i wkurza mnie głupia pogoda.
0 0