Wkurza mnie...

kumulacja

#7378845 Napisano: dzisiaj o 17:32:40
Wkurza mnie to, że nie znoszę większości produktów do jedzenia lub picia, które trzeba kupić, aby wziąć udział w konkursie.
Nie lubię piwa, energetyków, napojów gazowanych, batonów, wafelków, rogali, cukierków czy też chipsów. 
Jedyny wyjątek robię dla Almette, Hochlandu lub innych serów. 
I kiedy tak chodzę po sklepach, to często mam odruchy wymiotne na widok wielu rzeczy.
Czy ja jestem normalna?

Credo89

#7378847 Napisano: dzisiaj o 17:45:18
kumulacja napisał(a):

Wkurza mnie to, że nie znoszę większości produktów do jedzenia lub picia, które trzeba kupić, aby wziąć udział w konkursie.
Nie lubię piwa, energetyków, napojów gazowanych, batonów, wafelków, rogali, cukierków czy też chipsów. 
I kiedy tak chodzę po sklepach, to często mam odruchy wymiotne na widok wielu rzeczy.
Czy ja jestem normalna?

Czuję dokładnie to samo, bo te produkty to zwykła trucizna, która prowadzi do wielu chorób, niestety ta konkursowa psychoza wciąż nakłania do ich kupowania.
0 0

ziolko

#7378848 Napisano: dzisiaj o 17:48:48
fryz napisał(a):

Albo wyblakna na amen, mam kilka takich emotka  Od niedawna jestem fanka e-paragonow

E-paragony można zgłaszać i nie robią problemów?
0 0

ziolko

#7378849 Napisano: dzisiaj o 17:50:10
kumulacja napisał(a):

Czy ja jestem normalna?

A myślisz, że niby dlaczego robią konkursy akurat z tymi produkatmi? Żeby sprzedaż skoczyła. Pal licho zdrowie. 
Jestem ciekawa, czy producenci tych rzeczy jedzą je czy raczej unikają?
0 0

Yolobolo

#7378850 Napisano: dzisiaj o 17:51:42
ziolko napisał(a):

E-paragony można zgłaszać i nie robią problemów?

do czasu aż będzie trzeba przesłać fizyczny paragon pocztą emotka
1 agakaz2 0

elemelex

#7378863 Napisano: dzisiaj o 18:31:22
Wkurza mnie pytanie w Oreo bo to połączenie wcale nie jest zaskakujące to jak mam znaleźć podobnie zaskakujące jak nie jest zaskakujące? emotka
I też nie jest nie do opisania. Można łatwo je opisać: dwa słodkie ulepy.