Wkurza mnie...

Gość: giuliettaX

#5913562 Napisano: 05.09.2014 21:48:21
staszek napisał(a):

mia napisał(a):

Że ze złości na wyniki Biedronkowe, zeżarłam na pniu całą czekoladę Milkę z toffi... 600 kalorii poszło w tyłek, a w dodatku mi teraz niedobrze. emotka

a ja to przeczytałam i też otworzyłam Milkę, tyle że karmelową... a chwilę wcześniej wtranżoliłam słoiczek grzybków marynowanych.

a mnie tam już wyniki nie ruszają i ssę sobie chupa chupsa mając na widoku w razie mdłości SUAN TANG, wszystko oczywiście ze Stokrotki, polecam emotka emotka
0 0

melissa

#5913563 Napisano: 05.09.2014 21:49:14
staszek napisał(a):

mia napisał(a):

Że ze złości na wyniki Biedronkowe, zeżarłam na pniu całą czekoladę Milkę z toffi... 600 kalorii poszło w tyłek, a w dodatku mi teraz niedobrze. emotka

a ja to przeczytałam i też otworzyłam Milkę, tyle że karmelową... a chwilę wcześniej wtranżoliłam słoiczek grzybków marynowanych.

emotka
W ciąży jesteście? emotka
0 0

dolly

#5913581 Napisano: 05.09.2014 22:13:16
melissa napisał(a):

staszek napisał(a):

mia napisał(a):

emotka
W ciąży jesteście? emotka

w desperacji emotka
0 0

delfinka101

#5913679 Napisano: 06.09.2014 12:40:34
Wkurzają mnie ludzie którzy zrobili wydarzenie na Fb zwyzywali ludzi,którzy zabrali kota od złodziei,wstawili ich zdjęcia a tak naprawdę nikt nie widział ,ze kota zabrano z posesji.Kot sobie chodził samopas ,bez obroży.No a właścicielka uważa,że oni ukradli i tyle.Nie znam tych ludzi ale wyzywanie ich publicznie od złodziei,patologi,pijaków itd...nie jest moim zdaniem w porządku.Mają zdjęcie,ze kot u nich na ręku jest więc mogli robić poszukiwania ludzi którzy zaopiekowali się kotem który uciekł a nie pisać,ze to złodzieje
0 0

maria1980

#5913680 Napisano: 06.09.2014 12:43:08
asante napisał(a):

joan napisał(a):

Dlatego właśnie - ku oburzeniu organizatorów konkursów - uważam, że nie należy chodzić z telefonem do wc emotka
Ale rozumiem Cię, mnie też kiedyś wpadł telefon do muszli, nawet wodę spuściłam. Potem wysechł i działał bez zarzutu. Niemniej to nie był smartfon, więc miał sporą siłę przetrwania emotka

oj tam oj tam, zależy jak na to patrzeć, z moich doświadczen wynika, ze należy chodzić z telefonem do wc, bo dzięki temu sprzedałam przesympatycznej dziewczynie wygrany smartfon - niestey jej telefon wpadl do wc i miał g...y koniec emotka

No fakt ,każdy kij ma dwa końce emotka
0 0

zaczytana-pola

#5913803 Napisano: 06.09.2014 21:33:02
AXA emotka Tak durnego ubezpieczyciela jeszcze nie widziałam emotka
0 0

zezowaty_kot

#5914128 Napisano: 08.09.2014 11:28:08
Wkurza mnie dziś wszystko, jestem niewyspana, dziecko płacze w przedszkolu, inne dzieci płaczą w przedszkolu, a najgorzej to płaczą siedzące pod salą matki-polki, przez co ich dzieci płaczą jeszcze bardziej, a dzieci niepłaczące płakać zaczynają, bo teraz robi się wszystko grupowo. I wszystkie jest dziś głupie i złe. emotka
0 0

joan

#5914132 Napisano: 08.09.2014 11:34:19
O właśnie, ja również niewyspana jestem.
Trzecia pobudka w nocy mnie definitywnie rozbroiła: jakieś szeleszczenie, pacnięcia, skrobanie i miaukanie. Nie wytrzymałam, wyłażę z łóżka, a tam kicia polowanie urządza. Na duchy chyba! Idę w kąt, bez soczewek na oczach, nic nie widzę. Aż tu nagle skacze mi na twarz pasikonik. I panika. Ponieważ bardzo lubimy pasikoniki i nie zabijamy ich, Mój musiał zdjąć z mojej twarzy owada i przełożyć go za okno. Co bym ja poczęła bez tych moich "ochroniarzy" emotka
0 0

zezowaty_kot

#5914146 Napisano: 08.09.2014 11:54:26
joan, mnie o 2 w nocy też obudziły podobne dźwięki - takie przeszywające skrobanie. Tyle, że w moim przypadku to był mój szwagier, który wyjadał z plastikowego pojemnika MOJE ciasto. I jeszcze mu ten pojemnik wypadł z ręki, co skończyło się moim krótkim westchnieniem: wypier.....! emotka A ja należę do osób, stroniących od wulgaryzmów emotka
0 0

alamak

#5914204 Napisano: 08.09.2014 13:47:57
Wkurza mnie szkoła emotka A konkretnie ilości i waga podręczników - dzisiaj zważyłam plecak mojego 4-to klasisty i wyszło 5,5 kilo! Dla mnie to jest całkiem sporo, a dla syna (waga piórkowa) to masakra! Tyle lat się o tym mówi i nic się nie zmienia...
0 0

Gość: Anonima

#5914227 Napisano: 08.09.2014 14:36:11
alamak napisał(a):

Wkurza mnie szkoła emotka A konkretnie ilości i waga podręczników - dzisiaj zważyłam plecak mojego 4-to klasisty i wyszło 5,5 kilo! Dla mnie to jest całkiem sporo, a dla syna (waga piórkowa) to masakra! Tyle lat się o tym mówi i nic się nie zmienia...

moze niewiele to da, ale polecam unikac zeszytow w twardej oprawie. Gdybym teraz miala znowu chodzic do podstawowki, skorzystalam z takich zasad jak na uczelni, skserowac podrecznik od kolezanki(wychodzi taniej niz kupno nowego), a brac ze soba tylko kilka kartek z najblizszymi tematami, w torebce zawsze sie miesci i wazy duzo mniej emotka
0 0

ela

#5914229 Napisano: 08.09.2014 14:38:28
wkurza mnie bo mam 1 opakowanie danio a kodu nie idzie odczytac wrrrrrrrrrrrrrrr
0 0

ktosiu

#5914247 Napisano: 08.09.2014 15:02:10
Danio. Loteria, która uświadomiła mi boleśnie, że w kwestii szczęścia w losowaniu nic się nie zmieniło, a i wielkość puli nagród też nie ma nic do rzeczy emotka NIE MA GŁODA. Ale po takiej ilości Danio, to i chyba nie może go być emotka
0 0

alamak

#5914250 Napisano: 08.09.2014 15:06:19
Anonima napisał(a):

alamak napisał(a):

moze niewiele to da, ale polecam unikac zeszytow w twardej oprawie. Gdybym teraz miala znowu chodzic do podstawowki, skorzystalam z takich zasad jak na uczelni, skserowac podrecznik od kolezanki(wychodzi taniej niz kupno nowego), a brac ze soba tylko kilka kartek z najblizszymi tematami, w torebce zawsze sie miesci i wazy duzo mniej emotka

No nie ma żadnego zeszytu w twardej oprawie. Najgorsze, że większość nauczycieli życzy sobie aby oprócz podręcznika nosić też ćwiczenia, no i robi się z tego taka masakryczna waga.
Ale może faktycznie podzielę jakoś te książki na rozdziały i zbinduję każdy oddzielnie? Nie wiem tylko, co nauczyciele na to powiedzą emotka
0 0

79magda

#5914261 Napisano: 08.09.2014 15:32:00
angie222 napisał(a):

Wkurza mnie dzisiejszy poniedziałek, zmoczyło mnie tak, że kolejny raz z rzędu będę przeziębiona.
Od kwietnia nic mi nie wychodzi, tak, jakby ktoś rzucił jakąś klątwę czy blokadę na odrobinę szczęścia. Już wcześniej było kilka takich etapów. Moje życie to ogólnie jakieś badziewie, zawsze pod górę, po prostu zawsze. Zawsze jak wybierałam szkołę czy uczelnię to trafiałam w najgorsze.
Już mam tego serdecznie dość i każdego psychiatrę/psychologa namawiam na zamianę życia na moje. Tego już nie da się wytrzymać. Jeżeli do niczego się nie nadaję, to co mam ze sobą zrobić - gdy stwierdzę, że to przynajmniej kilka razy w życiu usłyszałam, to jak z tym żyć? Co ja poradzę na to, że natura pożałowała mi wyglądu, inteligencji, zdolności manualnych, umiejętności społecznych? Jak zazwyczaj walczę z pesymizmem, tak dziś mam to wszystko gdzieś.
Przepraszam, musiałam to z siebie wylać, jeżeli to spam, to możecie skasować.

Nie znam Cię, ani nie jestem żadnym tam psychologiem, jednak pozwoliłam sobie rzucić okiem na kilka Twoich wpisów na forum i wg mnie nie jest tak źle emotka Jeżeli potrafisz bezbłędnie i całkiem merytorycznie napisać kilkanaście zdań, to już masz więcej umiejętności, niż 80% naszej populacji emotka
Umiejętności społeczne zaś to kwestia treningu, nie daru natury emotka
Przynajmniej jesteś skromna, sensowna, dowcipna i szczera emotka
0 0

normafia

#5914264 Napisano: 08.09.2014 15:35:50
angie222 napisał(a):

Wkurza mnie dzisiejszy poniedziałek, zmoczyło mnie tak, że kolejny raz z rzędu będę przeziębiona.
Od kwietnia nic mi nie wychodzi, tak, jakby ktoś rzucił jakąś klątwę czy blokadę na odrobinę szczęścia. Już wcześniej było kilka takich etapów. Moje życie to ogólnie jakieś badziewie, zawsze pod górę, po prostu zawsze. Zawsze jak wybierałam szkołę czy uczelnię to trafiałam w najgorsze.
Już mam tego serdecznie dość i każdego psychiatrę/psychologa namawiam na zamianę życia na moje. Tego już nie da się wytrzymać. Jeżeli do niczego się nie nadaję, to co mam ze sobą zrobić - gdy stwierdzę, że to przynajmniej kilka razy w życiu usłyszałam, to jak z tym żyć? Co ja poradzę na to, że natura pożałowała mi wyglądu, inteligencji, zdolności manualnych, umiejętności społecznych? Jak zazwyczaj walczę z pesymizmem, tak dziś mam to wszystko gdzieś.
Przepraszam, musiałam to z siebie wylać, jeżeli to spam, to możecie skasować.

Nie wiem jak wyglądasz, ale z Twojego wpisu wnioskuję, że inteligencji i dystansu do swojej osoby los Ci nie pożałował. Głowa do góry! emotka
0 0

Gość: gosia16

#5914325 Napisano: 08.09.2014 18:11:35
Moje dziecko od pierwszego dnia szkoły jeszcze nie było w szkole,wszystko przez trądzik różowaty ,przez który na dodatek idzie do szpitala w środę emotka co za świństwo to jest emotka
0 0

jola29k

#5914390 Napisano: 08.09.2014 20:57:20
wkurza mnie danio tyle kodów i ani jednej maskotki emotka emotka
0 0

wesoyromek

#5914407 Napisano: 08.09.2014 21:55:15
dziś to mam mega wkur*** na wszystko emotka Dobrze, że dzień się kończy emotka
0 0

Gość: marielu

#5914410 Napisano: 08.09.2014 21:58:56
wesoyromek napisał(a):