Wkurza mnie...

wanderlust

#5937226 Napisano: 29.10.2014 21:57:01
rachel napisał(a):

No rzeczywiście nie pomyślałam, że zawsze ta wariatka mogłaby być policjantką... emotka A tak na poważnie to współczuję...u nas wszyscy w bloku w sumie normalni tylko ona jedna i uparła się w sumie na nas tylko (reszta w bloku chodzi do niej na korki z angola lub kogo poleca). Jak mieliśmy remont to codzinnie panowie z ekipy dostawali "powitanie" że głośno itd. a przychodzili na 9-15. Po tych jej wycieczkach remontowaliśmy sie od 6-19 tak jak mówią przepisy w naszej spółdzielni...wkurza mnie to takie zatruwanie życia ... i to że jet na tyle głupia ze nie idzie się dogadać:///

A ja myślałem, że takie rzeczy tylko w "Trudnych sprawach" emotka
0 0

anialistopad

#5937227 Napisano: 29.10.2014 22:02:19
Kochane ja mam sąsiada.ktory 2 lata remontuję mieszkanie. Dzien w dzien wierci i stuka,wymienił już wszystko.od sufitow po podłogi,futryny wybijal ,okna masakra. On dalej twierdzi,ze nie skończył ,a ma juz wszystko na tip top zrobione. Żona go zostawila,bo miala dość tego remontu juz. A tu konca nie widac
0 0

zaczytana-pola

#5937229 Napisano: 29.10.2014 22:09:35
rachel napisał(a):

No rzeczywiście nie pomyślałam, że zawsze ta wariatka mogłaby być policjantką... emotka A tak na poważnie to współczuję...u nas wszyscy w bloku w sumie normalni tylko ona jedna i uparła się w sumie na nas tylko (reszta w bloku chodzi do niej na korki z angola lub kogo poleca). Jak mieliśmy remont to codzinnie panowie z ekipy dostawali "powitanie" że głośno itd. a przychodzili na 9-15. Po tych jej wycieczkach remontowaliśmy sie od 6-19 tak jak mówią przepisy w naszej spółdzielni...wkurza mnie to takie zatruwanie życia ... i to że jet na tyle głupia ze nie idzie się dogadać:///

Nauczycielka? 90% nauczycieli( wybaczcie forumowi nauczyciele), których znam ma nierówno pod sufitem. I tu nie chodzi o jakieś uprzedzenia...
Podejrzewam, że gdybym miała mieszkać w bloku, to wpadłabym w depresję. Za bardzo cenię sobie spokój.
0 0

Gość: rachel

#5937234 Napisano: 29.10.2014 22:20:55
no ja depresji jeszcze nie mam ale może to tylko dlatego że jestem w ciąży a bedąc w stanie błogośławionym wszytko się widzi w rózowych kolorach...jak w marcu przeczytacie o jakimś napadzie na upierdliwego sąsiada to może bede ja:/
0 0

leoniu

#5937252 Napisano: 30.10.2014 00:04:30
zaczytana-pola napisał(a):

rachel napisał(a):

Nauczycielka? 90% nauczycieli( wybaczcie forumowi nauczyciele), których znam ma nierówno pod sufitem. I tu nie chodzi o jakieś uprzedzenia...
Podejrzewam, że gdybym miała mieszkać w bloku, to wpadłabym w depresję. Za bardzo cenię sobie spokój.

Moze i masz rację, bo mnie właśnie wkurza smarkula nade mną. Studentka, co to ma mieszkanie pod opieką, bo właściciele mieszkają w Niemczech. I jest za cicho, zeby zadzwonić po policję, ba, nawet za cicho, żeby poważnie się czepiać, ale na tyle głośno, że mnie denerwuje.
Owszem. Uczę w szkole emotka
0 0

wanderlust

#5937425 Napisano: 30.10.2014 13:00:48
Wkurza mnie reklama "Plush mix". Ciągle mam wrażenie, że to mój telefon wibruje na stole, a to w reklamie u durnego misia emotka
0 0

100krotka

#5937431 Napisano: 30.10.2014 13:14:12
Wiem, że się powtarzam, ale nie wydalam już z tym wizażem emotka Dali mi chyba bana, ale za co ja się pytam???!!! Na żadne testy załapać się nie mogę, a i moją konkursową twórczość olewają sikiem prostym O co kaman emotka emotka emotka
0 0

benasia

#5937444 Napisano: 30.10.2014 13:25:47
a mnie wkurza pogoda - szaro, buro, brzydko i zimno... Tak wiem jest prawie listopad ale kiedyś nawet w listopadzie było pięknie emotka
0 0

leoniu

#5937454 Napisano: 30.10.2014 13:46:34
benasia napisał(a):

a mnie wkurza pogoda - szaro, buro, brzydko i zimno... Tak wiem jest prawie listopad ale kiedyś nawet w listopadzie było pięknie emotka

To nie pogoda, benasia, to wiek emotka emotka
0 0

katrin1

#5937461 Napisano: 30.10.2014 13:49:01
100krotka napisał(a):

Wiem, że się powtarzam, ale nie wydalam już z tym wizażem emotka Dali mi chyba bana, ale za co ja się pytam???!!! Na żadne testy załapać się nie mogę, a i moją konkursową twórczość olewają sikiem prostym O co kaman emotka emotka emotka

Ja tak miałam przez pół roku, nic i nic, teraz 2 testy mi w końcu wpadły emotka
0 0

Gość: eveliina

#5937467 Napisano: 30.10.2014 13:55:37
100krotka napisał(a):

Mnie też wizaż wkurza z tymi testami, ciężko się na coś załapać u nich... emotka
0 0

emilka211288

#5937477 Napisano: 30.10.2014 14:05:29
eveliina napisał(a):

100krotka napisał(a):

Mnie też wizaż wkurza z tymi testami, ciężko się na coś załapać u nich... emotka

dołączam się,wizaż-jedna wielka wtopa emotka
0 0

natala91

#5937489 Napisano: 30.10.2014 14:19:01
rosik93 napisał(a):

Wkurza mnie reklama "Plush mix". Ciągle mam wrażenie, że to mój telefon wibruje na stole, a to w reklamie u durnego misia emotka

mam to samo a mąż ma ma sie z czego śmiać emotka
0 0

aurorcia

#5937530 Napisano: 30.10.2014 15:18:47
Dodałam 3 konkursy w ciągu ostatnich kilku dni a dalej wyskakuje mi informacja, że mnie póki co przepuszczają bla bla bla, ale limit 3 konkursów na miesiąc nadal obowiązuje emotka emotka emotka
0 0

cudaczek121

#5937534 Napisano: 30.10.2014 15:30:55
radosna napisał(a):

joan napisał(a):

serberta - wrzuć info na Olx, z telefonu nawet, bez zdjęcia. Napisz, że za darmo i odbiór tylko osobisty. Numeru telefonu nie podawaj. Zobaczysz, że w mig się ktoś zgłosi emotka

Dziewczyny, ja nie przepadam za słodyczami i zwykle ciamkam pół czekolady przez kilka dni (a Mój pożera swoją część w ciągu minuty albo dwóch). Dlatego otwarłam dziś beztrosko jedną z tych nowych czekolad Wedla, karmelową z solonymi orzeszkami i jakby nigdy nic zaczęłam jeść. Nie lubię ani czekolad, ani solonych orzeszków. Tymczasem to połączenie smaków zahipnotyzowało mój żołądek i omal całej tabliczki nie wsunęłam! emotka

Joan! Przez Ciebie będę gruba. Bo teoretycznie od dzisiaj się odchudzam emotka a w praktyce jutro kupię sobie tę czekoladę. Już od kilku dni zastanawiam się, jak ona może smakować. Dlaczego ja jestem taka uległa emotka

Ja potrafię zeżreć sama całe wedlowskie ptasie mleczko i do tego jeszcze czekoladę z truskawkami Wedla- normalnie jak taka świnia emotka Ale powiem nieskromnie,że nie widać tego po mnie emotka
0 0

estrelitta

#5937539 Napisano: 30.10.2014 15:35:14
Wkurza mnie Tesco - dokładnie e-zakupy. Zamówiłam sobie dwa szampony Nivea i miał być rachunek 16,98 a był 13,98 emotka Dali mi jakiś kosmiczny rabat, a ja grałam tylko na konkurs a miał być zakup za min. 15 zł emotka
0 0

joan

#5937540 Napisano: 30.10.2014 15:36:38
cudaczek121 napisał(a):

Ja potrafię zeżreć sama całe wedlowskie ptasie mleczko i do tego jeszcze czekoladę z truskawkami Wedla- normalnie jak taka świnia emotka Ale powiem nieskromnie,że nie widać tego po mnie emotka

Bo tak to już w życiu jest,
że się objadają fest,
dziewczęta chude, jak szczapy.
W talię osy znika wiara,
choć się człowiek grubszy stara
i wcina same ochłapy.
0 0

lusienka

#5937555 Napisano: 30.10.2014 15:57:25
Wkurza mnie grypsko które mnie dziś powaliło z nóg emotka
0 0

zdolnabestia

#5937582 Napisano: 30.10.2014 16:47:50
aurorcia napisał(a):

Dodałam 3 konkursy w ciągu ostatnich kilku dni a dalej wyskakuje mi informacja, że mnie póki co przepuszczają bla bla bla, ale limit 3 konkursów na miesiąc nadal obowiązuje emotka emotka emotka

Poczekaj na aktualizację.
0 0

radosna

#5937589 Napisano: 30.10.2014 16:56:23
joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Bo tak to już w życiu jest,
że się objadają fest,
dziewczęta chude, jak szczapy.
W talię osy znika wiara,
choć się człowiek grubszy stara
i wcina same ochłapy.

emotka
0 0