Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: gocha26
za co ja się łapię
Gość: dita
i wkurza mnie że nie mam na nic siły, chce mi się spać, i chyba znowu muszę zrobić badania krwi
i wkurzają mnie ciemne chmury które właśnie przyszły
i jeszcze że nie mam czasu na branie udziału we wszystkich konkursach, w których bym chciała.
i że streetcom mnie nie lubi
wszystko mnie dzisiaj wkurza
sambolera
Postów 3748
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ten argument nawet przekonujacy
Gość: mysikiszka
Zamówiłam paczkę na stronie ze słodyczami, i długo na nią czekam! Od środy, dzisiaj niedziela
MOJA SIOSTRA.
annb
Postów 4836
Data rejestracji 25.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 21
taaa oczywiście,jak zwykle nic nie wyszło z obiecywania sobie,że nie bd brać udziału w klikanych konkach
Nivea mnie wkurza,dokładnie to nabijacze
Codzienny klik
Gość: pola731
Gość: dotadota
Gość: katrin22
jola29k
Postów 2306
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
mnie tez wkurza i to bardzo
Gość: katrin22
Ciekawe co zrobią, jak im do tego 23-go serwery nie zaczną działać
baxter
Postów 2769
Data rejestracji 21.12.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Gość: wowczek
Gość: js28
mnie też i w dodatku nie mogę się zalogowac na stronie
Gość: fructisa
mnie tez
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dwa paragony były dziwnie podobne do siebie, a po poniesieniu kontrastu widać, okazało się co gdzie było zmieniane. Radzę Wam uważać.
Gość: aka
jeszcze nie działa
Gość: gocha26
ludzie to są bezczelni
Gość: taleksander
nnic nie zrobią, bo dane można potwierdzać telefonicznie, więc powiedzą, że można było...
Gość: chasia
W sklepie takie dostałeś
A na poważnie to straszne chamstwo.
Gość: magdula