Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
sambolera
Postów 3748
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
tak samo jest z innymi konkursami-teraz w almie jest konkurs gdzie do wygrania jest pralka i nie ma go na stronie almy. w bomi tez byly pralki do wygrania i na stronie marketu nie bylo info i dzis w realu tez pralke widzialam ale moze jest na stronie-nie sprawdzalam-tzn pralka byla przy proszkach i ajkis plakat zachecajacy
Gość: janiek
Trwa do 3 lipca 2009 Alma
sambolera
Postów 3748
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
w mojej almie bydgoskiej trwa do 12 lipca-konkurs zdrapkowy
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
moj maz kupił w almie Vanish oxi Action wypełnij jakis kupon i wrzucił do urny czy to ten konkurs?-bo oczywiście o nic nie pytal i nie przeczytal zadnego regulaminu wiec nie wiem czy ten konkurs juz sie skonczyl czy jeszcze trwa
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
Gość: aleks21
luimig
Postów 550
Data rejestracji 03.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Czytanie to najlepsze uzależnienie, zapraszam do nas:

https://www.instagram.com/mamo_czytamy/
The sky is the limit
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
soeki ale musze
konwaliowa
Postów 343
Data rejestracji 29.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Łahahahhahaha kurde dobre..
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oooo, mój ojciec miał taki patent, że kładł różne rzeczy na dachu samochodu i ruszał
Mnie zaś licznik rowerowy wyskoczył z zatrzasku na nierówności i zanim mogłem podnieść już był przejechany (do wyrzucenia poza baterią). Miałem również wypadek na rowerze. Telefon poleciał na drugą stronę ulicy, 2 sekundy i samochód już przejechał. Wyświetlacz na Allegro 10zł i telefon jak nowy - Nokia 3310i - twarda sztuka
Gość: brightwitch
Gość: puchiko
mnie wkurza kamieniarz który pół roku temu wziął zaliczkę za nagrobek i do tej pory nic nie zrobił niestety nie wiadomo czy odzyskamy zaliczkę
Gość: g44
Gość: chochliczka
kajeczka
Postów 3314
Data rejestracji 24.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iaziaz
Postów 2784
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystko jest możliwe.
Niemożliwe wymaga po prostu wiecej czasu!
Gość: roxana
Gość: gemma
luk1990
Postów 2350
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
i wkurza mnei zetka bvo znowu maja bleda odpowiedz w przewodnikach...
alaalex40 i luk1990
samantha22
Postów 1407
Data rejestracji 31.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może nie zarejestrowałaś sie na stronie menshealth ? zanim wysłało się formularz, trzeba było założyć tam konto
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a tam napewno wygrywały pierwsze zgłoszenia?
a nie wybierali setki...