Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak zobaczyłam Twój avatar to już mię się humorek poprawił
Teraz mnie wkurza, ze też marzy mi się bombonierka ale taka prawdziwa
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: test123
Nieprawda. Samotność oznacza:
1) bycie samotnym
2) poczucie osamotnienia (chyba takie zwroty jak 'uczucie samotności', 'lękać się samotności', 'odczuwać samotność', 'zmagać się/walczyć z samotnością' nie są ci obce?)
Gość: test123
i bardzo dobrze, raporty tylko zapychaja skrzynke.
kajeczka
Postów 3314
Data rejestracji 24.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niby tak,ale jak się gra na czas,to są potrzebne
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w super nowym telefonie raporty mam, ale ani sms, ani raproty są podawane bez sekund. Już nie wspomnę ile trzeba guzików wcisnąć, aby zobaczyć z jakiej godziny jest wiadomość.
Jeszcze na dodatek sms wysłał po trzech dniach (konkursy na czas bez szans). Dodał sobie wiadomość do skrzynki nadawczej i wysłał ją kiedy mu się zachciało.
kajeczka
Postów 3314
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to powkurzajmy się razem
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie śpimy?
W poniedziałek mam jechać na wczasy i nie wiem jak odebrać przesyłkę. Był kurier, ale nikogo w domu nie było. Teraz nie wiem co robić
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1346
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
z jakiej firmy kurier? wiesz?
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
https://www.youtube.com/@AvateaEdyta
Gość: rafi323raf
Gość: krzyszu
Kto pierwszy ten lepszy!
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
TNT, chyba najdroższy. Priorytet na PP to 70gr dopłaty, a u nich 35zł. 50 razy drożnej - ładna przebitka.
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może masz złą godzinę w telefonie. Niektóre telefony pokazują czas nie według centrum sms, a według swojego zegara.
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
8. Uczestnik w okresie trwania Konkursu może zgłosić dowolną ilość utworów, przy zastrzeżeniu, iż tylko 1 Utwór danego Uczestnika może zostać nagrodzony w Konkursie.
mam to rozumieć, że tylko jeden może zostać nagrodzony czy tylko pierwszy?
Jak pierwszy to porażka
merp
Gość: pegaz
tylko jeden
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki
9. Utwory będą oceniane dwutorowo:
a. według liczby pobrań Utworu
b. według oceny i liczby uzyskanych głosów użytkowników serwisu
10. Ocena określona w pkt. 9 a stanowi kryterium dla przyznania Uczestnikom prawa do nagrody tygodniowej.
11. Ocena określona w pkt. 9 b stanowi kryterium dla przyznania Uczestnikom prawa do nagrody głównej.
czyli nie mogę liczyć na nagrodę tygodnia
Gość: iwonciaaa
Wkurza mnie też szybko rozchodząca się kasa, ciągłe gadanie o świńskiej grypie i streetcom, brak kampani i prodkutów do testowania;/ ulżone
kajeczka
Postów 3314
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bez urazy,ale nie lepiej czytać regulamin,zanim się zacznie grać?
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie było czasu,
Gość: rafi323raf
z chęcią się wymienie, dzięki niemu wygram 5 innych telefonów