Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: lovelygirl
Z Ery jeszcze nie przyslali mi zwrotki nawet,ze za pozno wyslane.
iszhara
Postów 3456
Data rejestracji 05.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Zrób, zrób bo u mnie również ta sama sytuacja
Marzenia się spełniają...
Gość: lovelygirl
Słuchajcie postarajmy sie wszystkie tam zadzwonic! Im wiekszy szum tym lepiej .
Gość: tedance
Gość: krzyszu
Mam nadzieję, ze prośby moje zostaną wysłuchanę i z góry przepraszam, że zostałem wyrzucony drzwiami a wchodzę oknami
Gość: swibek
no nie mów, że Cię bloknęli?? ty nasz stary kochany forumowicz?? oj Admin przesadza!!
Gość: fructisa
Dokładnie masz racje Swibek, oddajcie nam naszego kochanego Krzysia
no lekka przesada, żeby przez takie, za przeproszeniem smarkate zachowanie kogoś kto tu się udziela od święta i prowokuje, karać innych.. poza tym dwuletnia różnica stażu też coś mówi.. nie rozumiem tego.. ktoś se pierdnie i inny musi wąchać.. niech pierdzący wącha sam i tez poniesie jakąs karę!! sam bez winy nie jest.. wiemy o kim mowa.. Pionas!! proszę przywrócić wszystko do porządku, nie ma podstaw do takich kar.. gorsze sytuacje były i zero reakcji..
Gość: xagadee
pewnie mój głos niewiele znaczy, ale wstawię się za Krzysiem...
będzie już grzeczny
młody jest jeszcze i niemądry
a tak na marginesie, to zachowanie innych jest poniżej krytyki
i mnie to wkurza, żeby było na temat... czasami nawet bardzo wkurza
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
popieram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a w temacie wkurza mnie wszystko
Gość: tosiaa
musiałam na chwilę wyjść więc jeszcze wrócę; oświećcie mnie ja od niedawna na tej stronie, przeglądam sobie konkursy niektóre całkiem fajne, na wasę natknęłam się przy okazji jedzenia wafli weszłam na ich stronę i tam go znalazlam, czyli co jak znajdzie się jakiś fajny konkurs to trzeba go dodać ? jak to działa ?
Gość: anka118
Gość: tato999
oddajcie nam Naszego Krzysia
MY CHCEMY KRZYSIA SPOWROTEM
no ok.. ale wierzysz bardziej komuś z kim rozmawiasz pół roku czy dwa lata? krzyszu sie udziela na rózne sposoby, gra, pomaga, i widać go na forum.. a inna osoba? pojawia się tylko żeby zamęt siać..
a mnie tam wkurza latanie po forum i prowokowanie wszystkich wokoło
a później cierpi ktoś, kto dał się sprowokować
OK, przegiął, możecie go spytać, że już wczoraj mu to pisałam na gg
ale tak czy inaczej nie usprawiedliwia to tych, którzy ciągle przyczepiają się do każdego, kto wygrał cokolwiek fajnego, albo w dużej ilości
jak nie mają co zrobić z jadem, który im się sączy z ust, to niech go zbierają i piją same
przez takie właśnie osoby odzywam się tu sporadycznie i to też mnie wkurza, bo jestem taką samą forumowiczką, jak i one i mam prawo się odzywać... tylko po co, po to, żeby mnie ktoś błotem obrzucał?
tak, trzeba dodać, o ile ktoś inny nie dodał wcześniej.. wrzuć linka z konkiem w wyszukiwarkę na forum.. po prawej u góry w okienko.. i tam zobaczysz czy on już jest czy nie.. jeśli nie ma to wrzucasz tutaj: https://www.e-kon...nfo/dod_konkurs.html
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i tutaj popieram magde
mozecie mnie zlinczowac ale sorry caly czas sledze to wszystko i owszem tedance prowokowala
ale to nie ona bluzgala i owszem poparlabym was ale za tekst ze i tak bana nie dostanie a jak juz to ludzie z forum szybko go popra i pomoge znalesc 10 konkursow podzziekuje nie lubie jak ktos jest zbyt pewny siebie wiec kara musi byc
ale czy nie było gorszych sytaucji? na które nie było reakcji? wydaje mi się, że nie są tu osoby traktowane równo.. jednym sie podwinie a innym oberwie.. albo wszyscy albo nikt.. bo uważam, że to co było dziś to kropla w morzu w porównaniu z tym co się działo jakiś czas temu..
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiesz swibek nie jestem tutaj dlugo i tez nie na wszystko tez zwracalam uwage ale to rzucilo mi sie bardzo w oczy a uwazam ze madry czlowiek nie daje sie sprowokowac albo poprostu smieje sie z tego ze ktos probuje ale mu nie wychodzi i naprawde uwazam ze jednak nie ejst to forum dla leprzych czy gorszych czy kto jest dluzej czy krocej dlatego zasady powinny byc takie same i zawsze w takich sytuacjach powinna byc jakas kara i nei mowie tego zlosliwie bo nic nie mam do krzyska ale kto by to nie byl mialabym takie same zdanie