Wkurza mnie...

Gość: lovelygirl

#2541613 Napisano: 02.08.2009 07:43:21
olunka napisał(a):

lovelygirl napisał(a):

olunka napisał(a):

a teraz ja się wkurzyłam, bo chciałam jeszcze szybciutko na florę wysłać hasełko, a tu zwrotka, że konkurs zakończył się o 20:59:59, a w regulaminie , ze do 22.00 emotka

to samo emotka Już ja jutro zadzwonię do Streamline i wyjaśnie emotka

to daj znać, co tam załatwiłaś, bo ja jutro do 16 w pracy emotka i nic nie załatwię emotka

Z Ery jeszcze nie przyslali mi zwrotki nawet,ze za pozno wyslane.
0 0

iszhara

#2541667 Napisano: 02.08.2009 07:54:37
lovelygirl napisał(a):

olunka napisał(a):

lovelygirl napisał(a):

olunka napisał(a):

a teraz ja się wkurzyłam, bo chciałam jeszcze szybciutko na florę wysłać hasełko, a tu zwrotka, że konkurs zakończył się o 20:59:59, a w regulaminie , ze do 22.00 emotka

to daj znać, co tam załatwiłaś, bo ja jutro do 16 w pracy emotka i nic nie załatwię emotka

ok,badz spokojna emotka Ja tam im jutro zrobię meksyk emotka

Zrób, zrób bo u mnie również ta sama sytuacja emotka
0 0

Gość: lovelygirl

#2541684 Napisano: 02.08.2009 07:58:39
martusiamj napisał(a):

lovelygirl napisał(a):

olunka napisał(a):

lovelygirl napisał(a):

olunka napisał(a):

ok,badz spokojna emotka Ja tam im jutro zrobię meksyk emotka

Zrób, zrób bo u mnie również ta sama sytuacja emotka

Słuchajcie postarajmy sie wszystkie tam zadzwonic! Im wiekszy szum tym lepiej .
0 0

Gość: tedance

#2541687 Napisano: 02.08.2009 07:59:13
Nie wiem czemu u was nie poszło,ja mogłam wysłać
0 0

Gość: krzyszu

#2541708 Napisano: 02.08.2009 08:06:13
Chciałbym wyrazić wyrazy współczucia odnśnie mojego zachowania i zaapelować do adminów o usunięie tej blokady na ip emotka byłem tu już sporo czasu a teraz emotka . Wiem dałem się sprowokować dwóm lub być moze jednemu z użytkowników tego forum ale żałuję bo dałem się sprowokować jak gófniasz w wyniku czego tylko ja poniosłem karę.

Mam nadzieję, ze prośby moje zostaną wysłuchanę i z góry przepraszam, że zostałem wyrzucony drzwiami a wchodzę oknami
0 0

Gość: swibek

#2541722 Napisano: 02.08.2009 08:11:10
krzyszu napisał(a):

Chciałbym wyrazić wyrazy współczucia odnśnie mojego zachowania i zaapelować do adminów o usunięie tej blokady na ip emotka byłem tu już sporo czasu a teraz emotka . Wiem dałem się sprowokować dwóm lub być moze jednemu z użytkowników tego forum ale żałuję bo dałem się sprowokować jak gófniasz w wyniku czego tylko ja poniosłem karę.

Mam nadzieję, ze prośby moje zostaną wysłuchanę i z góry przepraszam, że zostałem wyrzucony drzwiami a wchodzę oknami

no nie mów, że Cię bloknęli?? ty nasz stary kochany forumowicz?? oj Admin przesadza!! emotka nie podoba mi się to!!! emotka
0 0

Gość: fructisa

#2541726 Napisano: 02.08.2009 08:12:38
swibek napisał(a):

krzyszu napisał(a):

no nie mów, że Cię bloknęli?? ty nasz stary kochany forumowicz?? oj Admin przesadza!! emotka nie podoba mi się to!!! emotka

Dokładnie masz racje Swibek, oddajcie nam naszego kochanego Krzysia emotka
0 0

#2541731 Napisano: 02.08.2009 08:15:37
fructisa napisał(a):

swibek napisał(a):

krzyszu napisał(a):

no lekka przesada, żeby przez takie, za przeproszeniem smarkate zachowanie kogoś kto tu się udziela od święta i prowokuje, karać innych.. poza tym dwuletnia różnica stażu też coś mówi.. nie rozumiem tego.. ktoś se pierdnie i inny musi wąchać.. niech pierdzący wącha sam i tez poniesie jakąs karę!! sam bez winy nie jest.. wiemy o kim mowa.. Pionas!! proszę przywrócić wszystko do porządku, nie ma podstaw do takich kar.. gorsze sytuacje były i zero reakcji.. emotka
0 0

Gość: xagadee

#2541737 Napisano: 02.08.2009 08:17:05
krzyszu napisał(a):

pewnie mój głos niewiele znaczy, ale wstawię się za Krzysiem...

będzie już grzeczny emotka

młody jest jeszcze i niemądry emotka nie wiedział, że nie warto reagować na zaczepki...

a tak na marginesie, to zachowanie innych jest poniżej krytyki emotka
0 0

#2541742 Napisano: 02.08.2009 08:18:46
xagadee napisał(a):

a tak na marginesie, to zachowanie innych jest poniżej krytyki emotka

i mnie to wkurza, żeby było na temat... czasami nawet bardzo wkurza emotka
0 0

joka

#2541750 Napisano: 02.08.2009 08:20:15
swibek napisał(a):

fructisa napisał(a):

swibek napisał(a):

krzyszu napisał(a):

no lekka przesada, żeby przez takie, za przeproszeniem smarkate zachowanie kogoś kto tu się udziela od święta i prowokuje, karać innych.. poza tym dwuletnia różnica stażu też coś mówi.. nie rozumiem tego.. ktoś se pierdnie i inny musi wąchać.. niech pierdzący wącha sam i tez poniesie jakąs karę!! sam bez winy nie jest.. wiemy o kim mowa.. Pionas!! proszę przywrócić wszystko do porządku, nie ma podstaw do takich kar.. gorsze sytuacje były i zero reakcji.. emotka

popieram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a w temacie wkurza mnie wszystko
0 0

Gość: tosiaa

#2541760 Napisano: 02.08.2009 08:23:04

monia24 napisał(a):

swibek napisał(a):

tosiaa napisał(a):

wcale nie kruszę na klawiature emotka mam talerzyk emotka a chcecie troche wafli ??? podziele sie , a jak juz mowimy o konkursach na ich stronie tez fajny konkurs emotka

sprawdź czy jest w bazie, a jak nie to szybciutko go dodaj.. emotka

dokładnie, zapodaj do bazy bo weronika112 nie ma co jeść, a tam może wafelki są do wygrania emotka

musiałam na chwilę wyjść więc jeszcze wrócę; oświećcie mnie ja od niedawna na tej stronie, przeglądam sobie konkursy niektóre całkiem fajne, na wasę natknęłam się przy okazji jedzenia wafli weszłam na ich stronę i tam go znalazlam, czyli co jak znajdzie się jakiś fajny konkurs to trzeba go dodać ? jak to działa ?
0 0

Gość: anka118

#2541763 Napisano: 02.08.2009 08:24:23
Wkurza mnie że to już koniec weekendu emotka
0 0

Gość: tato999

#2541768 Napisano: 02.08.2009 08:25:06
swibek napisał(a):

fructisa napisał(a):

swibek napisał(a):

krzyszu napisał(a):

oddajcie nam Naszego Krzysia emotka na głupie zachowania forumowiczki (wszyscy wiemy jakiej) admin nie reaguje a Krzysia tak blokować nieładnie emotka

MY CHCEMY KRZYSIA SPOWROTEM emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

#2541777 Napisano: 02.08.2009 08:27:04
79magda napisał(a):

cyt...poza tym dwuletnia różnica stażu też coś mówi

Z całym szacunkiem, nie lubię się wtrącać między wódkę, a zakąskę, ale nie staż na forum świadczy o danej osobie i wkurza mnie takie przedstawianie sprawy.

no ok.. ale wierzysz bardziej komuś z kim rozmawiasz pół roku czy dwa lata? krzyszu sie udziela na rózne sposoby, gra, pomaga, i widać go na forum.. a inna osoba? pojawia się tylko żeby zamęt siać.. emotka więc jednak obecność tez ma wpływ.. owszem, wystarczy jedna rozmowa, 2 dni i wyczujesz człowieka.. ale im dłuzej go znasz możesz sobie opinię wyrobić różną.. emotka
0 0

#2541783 Napisano: 02.08.2009 08:28:08
79magda napisał(a):

Z całym szacunkiem, nie lubię się wtrącać między wódkę, a zakąskę, ale nie staż na forum świadczy o danej osobie i wkurza mnie takie przedstawianie sprawy.

a mnie tam wkurza latanie po forum i prowokowanie wszystkich wokoło

a później cierpi ktoś, kto dał się sprowokować emotka

OK, przegiął, możecie go spytać, że już wczoraj mu to pisałam na gg

ale tak czy inaczej nie usprawiedliwia to tych, którzy ciągle przyczepiają się do każdego, kto wygrał cokolwiek fajnego, albo w dużej ilości

jak nie mają co zrobić z jadem, który im się sączy z ust, to niech go zbierają i piją same

przez takie właśnie osoby odzywam się tu sporadycznie i to też mnie wkurza, bo jestem taką samą forumowiczką, jak i one i mam prawo się odzywać... tylko po co, po to, żeby mnie ktoś błotem obrzucał? emotka
0 0

#2541786 Napisano: 02.08.2009 08:29:03
tosiaa napisał(a):

monia24 napisał(a):

swibek napisał(a):

tosiaa napisał(a):

wcale nie kruszę na klawiature emotka mam talerzyk emotka a chcecie troche wafli ??? podziele sie , a jak juz mowimy o konkursach na ich stronie tez fajny konkurs emotka

sprawdź czy jest w bazie, a jak nie to szybciutko go dodaj.. emotka

dokładnie, zapodaj do bazy bo weronika112 nie ma co jeść, a tam może wafelki są do wygrania emotka

musiałam na chwilę wyjść więc jeszcze wrócę; oświećcie mnie ja od niedawna na tej stronie, przeglądam sobie konkursy niektóre całkiem fajne, na wasę natknęłam się przy okazji jedzenia wafli weszłam na ich stronę i tam go znalazlam, czyli co jak znajdzie się jakiś fajny konkurs to trzeba go dodać ? jak to działa ?

tak, trzeba dodać, o ile ktoś inny nie dodał wcześniej.. wrzuć linka z konkiem w wyszukiwarkę na forum.. po prawej u góry w okienko.. i tam zobaczysz czy on już jest czy nie.. jeśli nie ma to wrzucasz tutaj: https://www.e-kon...nfo/dod_konkurs.html emotka
0 0

kalisto1986

#2541790 Napisano: 02.08.2009 08:29:47
79magda napisał(a):

i tutaj popieram magde
mozecie mnie zlinczowac ale sorry caly czas sledze to wszystko i owszem tedance prowokowala
ale to nie ona bluzgala i owszem poparlabym was ale za tekst ze i tak bana nie dostanie a jak juz to ludzie z forum szybko go popra i pomoge znalesc 10 konkursow podzziekuje nie lubie jak ktos jest zbyt pewny siebie wiec kara musi byc
0 0

#2541797 Napisano: 02.08.2009 08:32:13
kalisto1986 napisał(a):

79magda napisał(a):

i tutaj popieram magde
mozecie mnie zlinczowac ale sorry caly czas sledze to wszystko i owszem tedance prowokowala
ale to nie ona bluzgala i owszem poparlabym was ale za tekst ze i tak bana nie dostanie a jak juz to ludzie z forum szybko go popra i pomoge znalesc 10 konkursow podzziekuje nie lubie jak ktos jest zbyt pewny siebie wiec kara musi byc

ale czy nie było gorszych sytaucji? na które nie było reakcji? wydaje mi się, że nie są tu osoby traktowane równo.. jednym sie podwinie a innym oberwie.. albo wszyscy albo nikt.. bo uważam, że to co było dziś to kropla w morzu w porównaniu z tym co się działo jakiś czas temu..
0 0

kalisto1986

#2541813 Napisano: 02.08.2009 08:36:27
swibek napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

79magda napisał(a):

i tutaj popieram magde

ale czy nie było gorszych sytaucji? na które nie było reakcji? wydaje mi się, że nie są tu osoby traktowane równo.. jednym sie podwinie a innym oberwie.. albo wszyscy albo nikt.. bo uważam, że to co było dziś to kropla w morzu w porównaniu z tym co się działo jakiś czas temu..

wiesz swibek nie jestem tutaj dlugo i tez nie na wszystko tez zwracalam uwage ale to rzucilo mi sie bardzo w oczy a uwazam ze madry czlowiek nie daje sie sprowokowac albo poprostu smieje sie z tego ze ktos probuje ale mu nie wychodzi i naprawde uwazam ze jednak nie ejst to forum dla leprzych czy gorszych czy kto jest dluzej czy krocej dlatego zasady powinny byc takie same i zawsze w takich sytuacjach powinna byc jakas kara i nei mowie tego zlosliwie bo nic nie mam do krzyska ale kto by to nie byl mialabym takie same zdanie emotka
0 0