Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi też, tylko ta ikonka płatka śniegu
merp
katmich
Postów 447
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: beatris23
Gość: adami22
a ja gram i gram i nic
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
graj, dogadasz sie z kurierem
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: iwonciaaa
Gość: taaga20
po co ci kawa - 8 smsów to 8 kupionych kaw - na pół roku Ci starczy
Gość: test123
'dostaje nerwa'? po jakiemu to? wkurza mnie nonszalancja jezykowa Polakow.
Gość: tedance
Życie mnie wkurza
Gość: psitulmamki
a zdradzisz ile odsłoniłas płytek?
Gość: grancias
A mnie ludzie którzy bawią się w polonistów
Poza tym wkurza mnie konkurs H&S, strona nie zalicza głosów bo cały czas ładuje sie płatek.
Gość: brightwitch
Wkurza mnie, że ludzie nie szanują swojego języka i jeszcze się buntują, kiedy ktoś usiłuje poprawiać ich błędy. Jeśli POLACY nie będą mówili poprawnie po polsku, to kto będzie?
A w ogóle to parszywy dzisiaj dzień
Gość: gocha26
mnie płatek też wkurza, od rana nie mogę się dostać na konto
Gość: doma83
4.3. Koszt wysyłki nagrody ponoszą zwycięzcy konkursu. Nagrody zostaną wysłane laureatkom Pocztą Polską przesyłką pobraniową, koszt wysyłki wynosi 22zł.
To samo było w letnim konkursie z Polleną. Koszt wysyłki był taki sam jak wartość zestawu.
Żerują na ludziach, którzy nie czytają regulaminów
annb
Postów 4836
Data rejestracji 25.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 21
Codzienny klik
Gość: aneczka155
Od zawsze płaciło się na 4 girls za przesyłkę,więc nie wiem o co się złościsz...
Ale ja biorę udział w konkursach od niedawna i pierwszy raz się spotkałam z takim przypadkiem to chyba mogę sie na nich pozłościć
Gość: aneczka155
No możesz możesz
Gość: iwciaj71