Wkurza mnie...

anialistopad

#6510834 Napisano: 18.07.2018 16:12:22
joasiunia napisał(a):

UWAGA. To mnie nie wkurza, to mnie doprowadza do dzikiej rozpaczy, ale nie ma takiego wątku... emotka

pionas, za jedno, jedyniutkie niewinne pytanie, karniak? Karniak w miejscu, gdzie spędzam przynajmniej połowę doby? Karniak na moim  emotka forum? No nieee... tylko nie to  emotka To już bardziej bym zrozumiała, gdyby mi mąż dał karniaka w kuchni, bo obiad niedobry (spaliłam schaboszczaki), ale karniaka tutaj? Za tak małe przewinienie, które - nota bene - pierwszy raz mi się zdarzyło? emotka

Nie przejmuj się to tylko 1 karniaczek. A mnie wkurza że nie wszyscy są tu traktowani tak samo. W wątku informuja bałagan się zrobił i jakoś karniaki się nie sypia (nie pisze o dniu dzisiejszym tylko o tym co tam się działo ostatnio-) 

ludzka_istota

#6510856 Napisano: 18.07.2018 17:12:51
Wkurza mnie mój idiotyzm i popełnianie wciąż tych samych błędów. Kretynka to mało powiedziane.
0 0

mietowa

#6510857 Napisano: 18.07.2018 17:13:45
ludzka_istota napisał(a):

Wkurza mnie mój idiotyzm i popełnianie wciąż tych samych błędów. Kretynka to mało powiedziane.

Na pewno nie jest tak źle emotka

atyde25

#6510858 Napisano: 18.07.2018 17:14:05
Przez ok 18 lat wkurzał mnie brak kuchenki z piekarnikiem:)Co mogłam robiłam w mikrofali na funkcji grilla.I dziś nadszedł ten dzień mimo,że nie wygrana ale kupiona nowa, śliczna,jeszcze chemicznie śmierdząca kuchenka:)
Ale podpisuję się pod męczącą pogodą od kilku dni.Ale dziś jestem mniej wkurzona niż zwykle.Świat jest czasami taki piękny i niby małe rzeczy cieszą.

anialistopad

#6510913 Napisano: 18.07.2018 19:54:05
Wkur... Mnie multimedia. Oszukują na każdym kroku co miesiąc wyższe faktury po złożeniu reklamacji korekta i jest ok. I tak co miesiąc trzeba do nich wyzwania to raz, a dwa mieliśmy mieć dostęp do wszystkich kanałów już połowa zakodowana i mają to w du.... Nic z tym nie robią. Kur... Więcej z nimi nie podpisuje umowy. Na infolinii przy podpisywaniu umowy obiecują złote góry a później pocaluj się w...... 
0 0

warcik

#6510923 Napisano: 18.07.2018 20:19:28
Miałam wyjęte startery i okazało się, że na play nie przyszło mi finałowe pytanie, a na inne sieci wszystko ładnie doszło. Czy ktoś zauważył coś podobnego? Wydaje mi się ,że kiedyś ktoś opisywał,że nie dostawał smsów,  po włożeniu starteru  do telefonu.
0 0

joasiunia

#6510943 Napisano: 18.07.2018 20:51:24
joasiunia napisał(a):

UWAGA. To mnie nie wkurza, to mnie doprowadza do dzikiej rozpaczy, ale nie ma takiego wątku... emotka

pionas , za jedno, jedyniutkie niewinne pytanie, karniak? Karniak w miejscu, gdzie spędzam przynajmniej połowę doby? Karniak na moim  emotka forum? No nieee... tylko nie to  emotka To już bardziej bym zrozumiała, gdyby mi mąż dał karniaka w kuchni, bo obiad niedobry (spaliłam schaboszczaki), ale karniaka tutaj? Za tak małe przewinienie, które - nota bene - pierwszy raz mi się zdarzyło? emotka

pionas ja tu wołam o rozgrzeszenie, ale chyba mnie nie słychać... emotka Miejże litość i karniakami karaj upartych recydywistów, a nie biedotę, której się raz zdarzyło emotka emotka emotka
0 0

pionas

#6510945 Napisano: 18.07.2018 20:55:42
joasiunia napisał(a):

joasiunia napisał(a):

pionas , za jedno, jedyniutkie niewinne pytanie, karniak? Karniak w miejscu, gdzie spędzam przynajmniej połowę doby? Karniak na moim  emotka forum? No nieee... tylko nie to  emotka To już bardziej bym zrozumiała, gdyby mi mąż dał karniaka w kuchni, bo obiad niedobry (spaliłam schaboszczaki), ale karniaka tutaj? Za tak małe przewinienie, które - nota bene - pierwszy raz mi się zdarzyło? emotka

pionas ja tu wołam o rozgrzeszenie, ale chyba mnie nie słychać... emotka Miejże litość i karniakami karaj upartych recydywistów, a nie biedotę, której się raz zdarzyło  emotka emotka emotka

doszło, dotarło, przeczytałem, niestety przy Twoim stażu takie coś nie przejdzie emotka
Mocno wierzę i trzymam kciuki że szybko pozbędziesz się karniaka emotka

W temacie: wkurza mnie pogoda za oknem...
1 joasiunia 0

Gość: kermit

#6510946 Napisano: 18.07.2018 20:57:56
joasiunia napisał(a):

joasiunia napisał(a):

pionas ja tu wołam o rozgrzeszenie, ale chyba mnie nie słychać... emotka Miejże litość i karniakami karaj upartych recydywistów, a nie biedotę, której się raz zdarzyło  emotka emotka emotka

Pewnie słychać, ale to tak nie działa. Ja np. dostałam punkt karny, za to że napisałam w Dziś dotarła nagroda że moim zdaniem nie ma sensu, żeby pińcet osób po kolei pisało, że dotarły do nich bony  z Kauflandu. Dobrze, że posypały się karniaki za bajzel w Informują, bo wielu forumowiczów doprowadzało to już do szału. Karniak znika po 10 dodanych konkursach. Forumowicz bez karniaka to tak jak ten uczeń bez jedynki emotka

ziolko

#6510973 Napisano: 18.07.2018 22:12:43
anialistopad napisał(a):

Wkur... Mnie multimedia. Oszukują na każdym kroku co miesiąc wyższe faktury po złożeniu reklamacji korekta i jest ok. I tak co miesiąc trzeba do nich wyzwania to raz, a dwa mieliśmy mieć dostęp do wszystkich kanałów już połowa zakodowana i mają to w du.... Nic z tym nie robią. Kur... Więcej z nimi nie podpisuje umowy. Na infolinii przy podpisywaniu umowy obiecują złote góry a później pocaluj się w...... 

To nie masz dekodera? my mamy z nagrywarką.. widać, że używka, bo jak go dostaliśmy to były jakieś filmy nagrane, poza tym tylko 256 GB, ale dobre i to. 
0 0

anialistopad

#6510977 Napisano: 18.07.2018 22:18:44
ziolko napisał(a):

anialistopad napisał(a):

To nie masz dekodera? my mamy z nagrywarką.. widać, że używka, bo jak go dostaliśmy to były jakieś filmy nagrane, poza tym tylko 256 GB, ale dobre i to. 

A co mi dekoder ma tu pomóc? Mamy kartę multi pakiet czy jakoś tak to się nazywa.
0 0

cudaczek121

#6510989 Napisano: 18.07.2018 22:55:59
Wkurza mnie, że kiedy przeglądam nasze forum na telefonie, to aby coś przeczytać w wątku, to muszę bardzo wytezac wzrok, aby cokolwiek przeczytać, bo literki tak małe i niewyraźne jakby po ekranie lazily mrówki. Wprawdzie mam jeszcze tablet, ale nie zawsze mam go pod ręką na urlopie.
0 0

ziolko

#6510990 Napisano: 18.07.2018 22:58:41
anialistopad napisał(a):

A co mi dekoder ma tu pomóc? Mamy kartę multi pakiet czy jakoś tak to się nazywa.

hmm... ja mam normalnie na abonament, więc nie wiem, jak to jest z kartą.
Ale wiem, że MM przechodzą na nadawanie cyfrowe, więc w analogu niewiele jest programów. 
Moze z tego powodu masz tyle kanałów wyłączonych?
Jest jakaś umowa do karty? jeśli jest to sprawdź zapisy, czy MM mogą kasować programy. 
Jeśli umowy nie ma, to już gorzej.. 
0 0

anialistopad

#6510999 Napisano: 18.07.2018 23:35:59
Mam normalnie abonament tylko zamiast dekodera jest wlozona karta do telewizora.  Taki zamiennik dekodera
0 0

ziolko

#6511043 Napisano: 19.07.2018 08:58:37
anialistopad napisał(a):

Mam normalnie abonament tylko zamiast dekodera jest wlozona karta do telewizora.  Taki zamiennik dekodera

No to w umowie powinnaś mieć informację, co MM mogą, a czego nie.
Chociaż kilka lat temu usunęli National Geographic tłumacząc, że ilość programów się zgadza. W to miejsce dali jakiś kanał dla dzieci..

Jak coś to pisz do nich na fb, a jak to nie pomoże to do rzecznika praw konsumentów.
0 0

ludzka_istota

#6511087 Napisano: 19.07.2018 10:49:51
mietowa napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

Na pewno nie jest tak źle  emotka

Dzięki za wiarę we mnie emotka od razu człowiekowi raźniej

Niebieska_Laguna

#6511147 Napisano: 19.07.2018 12:34:41
Jakaś awaria która pozbawiła okolicę prądu. A w dodatku jest tak zimno, że ciężko przetrwać bez dogrzewania domu, tylko, że bez prądu nie mogę włączyć sobie grzejnika emotka
0 0

cherry_coke

#6511149 Napisano: 19.07.2018 12:42:48
Niebieska_Laguna napisał(a):

Jakaś awaria która pozbawiła okolicę prądu. A w dodatku jest tak zimno, że ciężko przetrwać bez dogrzewania domu, tylko, że bez prądu nie mogę włączyć sobie grzejnika  emotka

Bo bez prądu w zasadzie dziś nie ma życia. Z jednej strony źle, a z drugiej cieszy mnie to niezmiernie, bo z tego powodu wybrałam zawód elektryka. Polecam. Pracy od czorta i ciut ciut emotka  
0 0

Niebieska_Laguna

#6511172 Napisano: 19.07.2018 13:41:47
cherry_coke napisał(a):

Jakaś awaria która pozbawiła okolicę prądu. A w dodatku jest tak zimno, że ciężko przetrwać bez dogrzewania domu, tylko, że bez prądu nie mogę włączyć sobie grzejnika  emotka

Bo bez prądu w zasadzie dziś nie ma życia. Z jednej strony źle, a z drugiej cieszy mnie to niezmiernie, bo z tego powodu wybrałam zawód elektryka. Polecam. Pracy od czorta i ciut ciut emotka  

Haha, to zapraszam w moje regiony, bo u nas fachowcy kiepscy i człowiek ciągle cofa się do średniowiecza. 
0 0

zaczytana-pola

#6511174 Napisano: 19.07.2018 13:44:13

Mieszka na Malediwach i jej zimno emotka . Zapraszam do centralnej Polski. Pot się leje z człowieka dzisiaj emotka .
Ale są dobre strony tej ciepłej i deszczowej pogody. Będą grzyby emotka