Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
atyde25
Postów 2804
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
Może pani wymieni na princepolo. Mówię nie potrzebuję na promocję.
Nie wiem czy princepolo teraz ma promo bo mnie zrazili do siebie i nie biorę udziału w tej marce.
Całe życie na przypale bo ludzie nie wiedzą nić o konkach promo , no kto normalny się w to bawi bez urazy. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2804
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
W Biedrze są 2 rodzaje wózków trochę mniejsze i wielkie takie.
No i ktoś tak wstawił duże ,że zaklinował 1 mały i nie mogłam dopiąć swojego małego który po zakupach chciałam oddać.
A mam zaniki pamięci i zapomniałam, że mam 2 żetony zamienne za 1 zeta.
Nie dość, że zamieniałam 2 razy 50 groszy by ten wózek zamienić w kasie zwykłej ludzie chcieli mnie zabić ,że kasjerce głowę zawracam.
No i stoję i myślę co mam zrobić akurat pani stała i znowu na złotówkę zamieniłam od niej by ten duży odblokować i mały wózek podpiąć. Upociłam się ,cała w nerwach. Niby mogłam olać tę złotówkę.
A pani ta co mi zamieniła na całą 1 zł o upadły pani żetony. I nie musiałam walczyć o wymianę na te złotówki. Ale wkurzona byłam.
No zapomniałam nigdy nie korzystam w Biedrze z wózków a tych zwykłych czerwonych koszyków z kółkami. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2804
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
atyde25
Postów 2804
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
atyde25
Postów 2804
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
atyde25
Postów 2804
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
atyde25
Postów 2804
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
Najgorsze, że nie wiem jak teraz z podejściem.
Ale gadają tak super ,zadzwonimy, odezwiemy się i niestety nawet słowem. Przykre takie lekceważenie
No ale nie o tym.
Nic mi się nie udaje ,nic .
Co zamówię to niewypał, co wypełnię to źle.
To jak z powiedzenia pechowemu nawet cegła na łeb spadnie w drewnianym kościele. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2804
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
Te bibułowe wstążki to farbowały nawet przy dotyku suchą ręką.
Wykonanie mega tandetne. Od razu oba cuda poszły do śmieci.
Też nie rozumiem produkcji nowych śmieci jak zalewają już nas z każdej strony. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2804
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
Bardzo im dziękuję i cieszę się, że pracują tam ludzie a nie maszyny bez uczuć jak w niektórych firmach. Niestety boleśnie się przekonałam jacy potrafią być ludzie bezwzględni. I to dla słabych od siebie bo mają władzę i swoją siłę prawniczą. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2804
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
Punkt z regulaminu brak paragonu na zakup Syoss.
Wiecie jestem w rozkroku sprzątająco-remontowym. I dołączyłam zły paragon.
Nigdy nie miałam takiej sytuacji, aż mi łapy latają nagroda bez szału po tych jakie ostatnio straciłam to pryszczyk.
Ale pomylić przy dołączeniu paragon. Wszystko mam niby pięknie opisane i poskładane. A tu takie coś. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2804
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
atyde25
Postów 2804
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
Sms był 11.12.24. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2804
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
Ale mam refleksję jak beznadziejna jestem to wkurza ale i cieszy jednocześnie. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2804
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
atyde25
Postów 2804
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
Już napisałam do nich. Czyli jeszcze 5 chcę a buuuuuuuu zawsze coś nie tak idzie. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2804
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
Ale ja tyle dobrego zrobiłam, nie mogę jeszcze kopa dostań na koniec
Ale dostanę jak zawsze ,jeden plus jestem przygotowana na najgorsze
Nie kupię Axe spokojnie te skarpety by mnie zabiły. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2804
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
atyde25
Postów 2804
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
Potrzebowałam materac 200 na 90.
A ten zamówił 200 na 80.
I dziś musiałam dobry zamówić za 650 zł.
A co z tym mniejszym nie wiem bo zwrot nie wchodzi w rachubę.
I jeszcze gadka dałaś mi potwierdzenie, że może być 80 na 200.
Kiedy jak z pół tony gratów wywalałam.
Nic zbędnego więcej nie kupię mama ciuchów do końca swoich dni, kosmetyków. No wszystkiego full.
Kubków tyle ,że też sporo wywaliłam a nadal mam kubki.
Dobra znowu przecinki ale jestem padnięta po pewnie 2 tygodniach już roboty a jeszcze masa została do zrobienia. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2804
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
Niestety musiałam się pozbyć 2 leżaków i stolika z Ikea
Jeden leżak z metką ale niestety brak miejsca totalny i wszystko reklamowe i zbędne out. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2804
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16