Wkurza mnie...

jokan

#6554598 Napisano: 07.12.2018 19:16:44
cieszylam sie, ze znalazlam paragon na Tyskie Biedra....patrze na date, a tam 10 listopad....ja nie wiem jak ten paragon sie uchowal w koszyku miesiac czasu emotka emotka emotka

Frama

#6554604 Napisano: 07.12.2018 19:38:27
Dziś dzień wkurzonego konkursowicza:
jestem w pracy, o 10:00 sms o paczce w Paczkomacie, zrywam się, pędzę, bo trzeba szybko odebrać emotka , otwieram a skrzynka pusta. Dorwałam kuriera i okazało się, że przyszły dwie paczki i nie wie, którą ma mi wydać, wiec nie da żadnej... obie wracają do nadawcy. Dziękuję Ci InPost!
Po pracy: zakupy konkursowe oczywiście w itm: kasjer daje mi paragon w dwóch częściach z pytaniem, czy nie mam nic przeciwko temu... oczywiście mam! Chcę zwrócić towar-mogę ale tylko w kasie głównej, przy której kolejka, bo tylko tam lotto, zwrot butelek, faktury... odczekałam, kasjerka patrzy wielkimi oczami o co mi chodzi. Poszła na zaplecze i myśli (chyba), po 10 minutach przyszła po kasjera, który mnie kasował, poszli na zaplecze i myślą. Po kolejnych minutach przychodzi kasjer i pokazuje mi ksero paragonu na kartce A4 i pyta, czy jak mi to ładnie wytnie to mi wystarczy?!?!emotka No, nie, bo ksero ładnie wycięte mogę sobie zrobić w domu. Pytam, czy to naprawdę taki wielki problem oddać zakupiony towar? Namyślają się na zapleczu już tylko chwilę i wychodzą zadowoleni, że anulują paragon i wybiją nowy. Alleluja - cały czas o to proszę. Dostałam paragon, który ze złości wpakowałam w rozpakowany wafelek czekoladowy w torebce... ale o tym dowiedziałam się dopiero w domu emotka  

alan84

#6554616 Napisano: 07.12.2018 20:33:52
szukam osob oszukanych przez Jarko44.

wchodzi na forum codziennie jak widac.
0 0

dwaburekoty

#6554624 Napisano: 07.12.2018 20:57:39
piątek, mąż z kolegami na treningu, dziecko śpi.
Oczekiwania: w końcu wezmę udział we wszystkich konkursach w internetach!
rzeczywistość: a poczytam sobie "starcie królów". w końcu czytam ten tom już 4 miesiąc....

wkurzam się, bo wiem, że będę sie wkurzac, gdy wygrają wszyscy, oprócz mnie.
1 aniajukej 0

estrelitta

#6554850 Napisano: 08.12.2018 21:43:06
W końcu nastała ta chwila i wzięłam się za robienie pierniczków - wszystkie składniki w misce, sięgam po miód ... a miodu brak. Pytam małża gdzie położył słoik miodu, a on bidny nie wie. Przeszukałam całą kuchnię - amba fatima.  I kur ... po pierniczkach  emotka
0 0

ziolko

#6554866 Napisano: 09.12.2018 00:06:57
estrelitta napisał(a):

W końcu nastała ta chwila i wzięłam się za robienie pierniczków - wszystkie składniki w misce, sięgam po miód ... a miodu brak. Pytam małża gdzie położył słoik miodu, a on bidny nie wie. Przeszukałam całą kuchnię - amba fatima.  I kur ... po pierniczkach  emotka

No cóż... poszukaj przepisu na pierniczki bez miodu  emotka   
Lub wersja inna - kruche pierniczki, też bez miodu  emotka   
0 0

ziolko

#6554867 Napisano: 09.12.2018 00:08:17
Szlagggggg - kupiłam produkty na ten konkurs https://www.e-kon...ur.html#.XAxPCNtKjDc
I oczywiście NIE wzięłam udziału emotka emotka

aniajukej

#6554869 Napisano: 09.12.2018 00:25:02
Brzydzę się sobą, że biorę udział w konkursach o du.perele, bo założyłam się z siostrą, która więcej konkursów w grudniu wygra i nie mam czasu na seks...
Jak już zagram o wszystkie książki, żele pod prysznic, płyty cd, lniane torby na zakupy i inne fajne nagrody, mąż śpi  emotka
Pocieszałam się, że u niej to samo, ale potem przypomniałam sobie, że ona nie ma męża emotka

la-princessa

#6554951 Napisano: 09.12.2018 16:08:29
aniajukej napisał(a):

Brzydzę się sobą, że biorę udział w konkursach o du.perele, bo założyłam się z siostrą, która więcej konkursów w grudniu wygra i nie mam czasu na seks...
Jak już zagram o wszystkie książki, żele pod prysznic, płyty cd, lniane torby na zakupy i inne fajne nagrody, mąż śpi   emotka
Pocieszałam się, że u niej to samo, ale potem przypomniałam sobie, że ona nie ma męża  emotka

Uważaj, żebyś w końcu rozwodu nie wygrała emotka

aniajukej

#6554969 Napisano: 09.12.2018 17:41:50
emotka cb656 napisał(a):

aniajukej napisał(a):

Brzydzę się sobą, że biorę udział w konkursach o du.perele, bo założyłam się z siostrą, która więcej konkursów w grudniu wygra i nie mam czasu na seks... Jak już zagram o wszystkie książki, żele pod prysznic, płyty cd, lniane torby na zakupy i inne fajne nagrody, mąż śpi   emotka Pocieszałam się, że u niej to samo, ale potem przypomniałam sobie, że ona nie ma męża  emotka

...ale ma siostrę, która zaniedbuje męża seksualnie i jest wyposzczony emotka

I to Cię wkurza? Bo o tym jest ten wątek... Pionas, chyba trzeba rozdać parę karniaków... emotka emotka
0 0

kolorowekredki

#6555137 Napisano: 10.12.2018 10:25:43
nakupowałam wawelu, powymieniałam paragony na kody, zadowolona chce wymienić punkty a tu znowu biletów CC w serce rośnie brakło...
0 0

Claudia77

#6555164 Napisano: 10.12.2018 11:48:08
Pojechałam do Brico na zakupy i widzę taki piękny plakat z konkursem, więc biorę fakturkę, płacę i proszę o zdrapkę, a pani - NIE MA JUŻ ZDRAPEK ( ochrypłym głosem do mnie wyskrzeczała), A POZA TYM NA FAKTURĘ I TAK SIĘ NIE NALEŻY! więc jak ten zbity pies poszłam do auta i se myślę, a co tam  - odpalam e-konkursy, znajduję konek i czytam regulamin i jak byk jest napisane, że na fakturę też się należy, więc wracam i mówię: przepraszam, ale na fakturę się jednak też należy, na co pani gromkim spojrzeniem mnie obezwładniła i krzyczy TY ELKA DAJ JUŻ TE ZDRAPKĘ! - masakra, costumer service najwyższych lotów...

calliope

#6555194 Napisano: 10.12.2018 13:17:30
Przerwy w dostępie do bankowości internetowej w kilku bankach jednocześnie emotka
0 0

anialistopad

#6555196 Napisano: 10.12.2018 13:27:48
Pko sa wkur....mnie od rana. Dzwonia z oferta kredytów. I nic wygrac nie mogę 
0 0

kawazczekolada

#6555198 Napisano: 10.12.2018 13:32:40
calliope napisał(a):

Przerwy w dostępie do bankowości internetowej w kilku bankach jednocześnie emotka

nie mozemy opłacić zusu ani zrobic przelewów do kontrahentów emotka
0 0

calliope

#6555205 Napisano: 10.12.2018 14:14:39
kawazczekolada napisał(a):

calliope napisał(a):

zobacz teraz bo u mnie się odblokowały w końcu
0 0

kawazczekolada

#6555210 Napisano: 10.12.2018 14:39:55
calliope napisał(a):

kawazczekolada napisał(a):

calliope napisał(a):

zobacz teraz bo u mnie się odblokowały w końcu

same przelewy tak ale brak zapisanych odbiorców i historii emotka
1 calliope 0

Niebieska_Laguna

#6555324 Napisano: 10.12.2018 19:21:01
Wkurza mnie, że od kilku dni internet Cyfrowego Polsatu działa jak ślimak. Ledwo loguję się na pocztę czy na forum. O przeglądaniu instagrama z telefonu (wifi) mogę zapomnieć, o oglądaniu seriali na laptopie też... Jednocześnie wkurza mnie jak bardzo moje życie jest zależne od takiej pierdoły jak modem... W dodatku nie mogę nic załatwić w tej kwestii, bo umowa nie jest na mnie emotka  Jak się wkurzę to zamówię jakiś inny, a z tamtego potem zrezygnujemy. Tylko co się teraz opłaca z internetu, żeby szybko chodziło?
1 brucee 0

cudaczek121

#6555333 Napisano: 10.12.2018 19:44:56
aniajukej napisał(a):

Jak już zagram o wszystkie książki, żele pod prysznic, płyty cd, lniane torby na zakupy i inne fajne nagrody, mąż śpi   emotka
Pocieszałam się, że u niej to samo, ale potem przypomniałam sobie, że ona nie ma męża  emotka

Ty uważaj,aby mąż sobie innej panny nie znalazł emotka Kolega mnie ostatnio uświadomił,że facet to potrzebuje tak ze 4 razy dziennie, a myśli o tych sprawach jeszcze częściej,O matko i córko!
Wkurza mnie,że w piątek zakupiłam sobie tabsy. Przyjeżdżam do domu i co tabsów nie mam w torebceemotka Przez weekend nie chciało mi się ruszać do Wrocka,a dziś zaszłam do tej apteki, pytam czy aby nie zostawiłam tam w piątek tabletek.Owszem,zostawiła pani na ladzie.Gdzie ja miałam głowę?!

venix

#6555338 Napisano: 10.12.2018 19:54:14
cudaczek121 napisał(a):

aniajukej napisał(a):

Ty uważaj,aby mąż sobie innej panny nie znalazł emotka Kolega mnie ostatnio uświadomił,że facet to potrzebuje tak ze 4 razy dziennie, a myśli o tych sprawach jeszcze częściej,O matko i córko!
Wkurza mnie,że w piątek zakupiłam sobie tabsy. Przyjeżdżam do domu i co tabsów nie mam w torebce emotka Przez weekend nie chciało mi się ruszać do Wrocka,a dziś zaszłam do tej apteki, pytam czy aby nie zostawiłam tam w piątek tabletek.Owszem,zostawiła pani na ladzie.Gdzie ja miałam głowę?!

O 4 razach to sobie marzy , gdy nie ma emotka . Gdyby miał pod ręką i musiał wyrobić taką normę, to szybko by zapadł na migreny  emotka