Wkurza mnie...

monisss

#6553147 Napisano: 03.12.2018 15:45:54
kawazczekolada napisał(a):

Kiedyś było tyle fajnych konkursów w grudniu. teraz ciągle bramki i bramki. Loterii też coraz więcej. Kiedyś chociaż kalendarze adwentowe były normalne a teraz... Winiary teraz to już wszedł w szał bramek... mam wrażenie że agencje mają w nosie to czego oczekują klienci. Nastawią godziny bramek i wszystko mają w nosie emotka

też nie znoszę bramek emotka i loterii.. a agencje idą w loterie i to w te bramkowe.. nie wiem o co kamann..
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6553150 Napisano: 03.12.2018 15:52:21
ZOO w centrum handlowym... zwierzęta bez dostępu do natury, do słońca, do świeżego powietrza, do żywych roślin... Pomimo walk aktywistów nie udaje się zabrać stamtąd tych zwierząt. Czy kogoś naprawdę bawi taki widok emotka  ? 
1 brucee 0

pikantny

#6553160 Napisano: 03.12.2018 16:27:09
monisss napisał(a):

kawazczekolada napisał(a):

Kiedyś było tyle fajnych konkursów w grudniu. teraz ciągle bramki i bramki. Loterii też coraz więcej. Kiedyś chociaż kalendarze adwentowe były normalne a teraz... Winiary teraz to już wszedł w szał bramek... mam wrażenie że agencje mają w nosie to czego oczekują klienci. Nastawią godziny bramek i wszystko mają w nosie emotka

też nie znoszę bramek emotka i loterii.. a agencje idą w loterie i to w te bramkowe.. nie wiem o co kamann..

Bramki są, bo agencje mają dość roszczeń od niezadowolonych konkursowiczów, którzy są wiecznie niezadowoleni z obrad jury i wylewają swoje smutki na maile agencji bądź fanpage, potrafią donosić i ich zaskarżać, bo nie wygrali, co widać po aferce jaką kilka osób nakręciło z Winiary w "dyskusje o innych konkursach"... Potem się nie dziwcie, że prócz konkursów to i loterii też niedługo zabraknie.

atyde25

#6553196 Napisano: 03.12.2018 17:33:31
Natrętni agenci ubezpieczeniowi którzy kłamią jak z nut by wcisnąć produkty firmy dla której pracują:(Kto im sprzedał numery telefonów wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
1 brucee 0

aneczka155-93

#6553210 Napisano: 03.12.2018 18:32:28
Wkurza mnie to za dużo powiedziane, po prostu jestem trochę zawiedziona, że nie mam biletu do heliosa z winiary.Szkoda, że wczoraj nie zajrzałam na forum, tak bym wiedziała, że bilety już w sobotę się skończyły. Nie sądziła, że tak błyskawicznie się rozejdą. No nic, po cichaczu liczę na autko emotka  
0 0

Gość: iskierka

#6553215 Napisano: 03.12.2018 18:45:27
aneczka155-93 napisał(a):

Wkurza mnie to za dużo powiedziane, po prostu jestem trochę zawiedziona, że nie mam biletu do heliosa z winiary.Szkoda, że wczoraj nie zajrzałam na forum, tak bym wiedziała, że bilety już w sobotę się skończyły. Nie sądziła, że tak błyskawicznie się rozejdą. No nic, po cichaczu liczę na autko emotka  

o to ja tez się wkurzyłam miałam właśnie iść  po Winiary  emotka
0 0

calliope

#6553322 Napisano: 04.12.2018 09:21:43
Fałszywy mail prawdopodobnie z wirusem gratis od pseudo dhl emotka
0 0

Agnes

#6553335 Napisano: 04.12.2018 10:29:05
wkurzam sie na siebie
wysłałam kod na Łaciate ( nic nie trafilam)
mam paragon a opakowanie wywaliłam
0 0

@gnieszk@

#6553344 Napisano: 04.12.2018 10:40:29
Agnes napisał(a):

wkurzam sie na siebie

Opakowanie nie jest potrzebne
0 0

Niebieska_Laguna

#6553351 Napisano: 04.12.2018 10:53:40
bruce napisał(a):

Spam z kolejnymi zaproszeniami na spotkania z rzekomymi kamerkami do rozdania od firmy Komfort Clean, której - tym razem postanowiłam drążyć temat do skutku emotka  - nasze dane osobowe podała jakaś Spółka Kay z Poznania. Szkoda tylko, że pomyliły jej się dane adresowe, nawet co do województwa.  emotka emotka

Ja takie telefony mam prawie codziennie, mogłabym rzucić pracę i tylko kamerki odbierać emotka  Czy to jest w ogóle legalne? Mnie Pani przekonywała, że dostanę kamerkę za darmo, że nic nie muszę kupować, nie muszę podpisywać żadnej umowy, że kamerek starczy dla wszystkich zaproszonych...  A domyślam się, że na miejscu trzeba właśnie coś kupić i nikt żadnej kamerki za darmo nie da emotka  Więc to wprowadzanie ludzi w błąd.
1 brucee 0

kreatia

#6553353 Napisano: 04.12.2018 11:00:34
Niebieska_Laguna napisał(a):

bruce napisał(a):

Spam z kolejnymi zaproszeniami na spotkania z rzekomymi kamerkami do rozdania od firmy Komfort Clean, której - tym razem postanowiłam drążyć temat do skutku emotka  - nasze dane osobowe podała jakaś Spółka Kay z Poznania. Szkoda tylko, że pomyliły jej się dane adresowe, nawet co do województwa.  emotka emotka

Ja takie telefony mam prawie codziennie, mogłabym rzucić pracę i tylko kamerki odbierać emotka  Czy to jest w ogóle legalne? Mnie Pani przekonywała, że dostanę kamerkę za darmo, że nic nie muszę kupować, nie muszę podpisywać żadnej umowy, że kamerek starczy dla wszystkich zaproszonych...  A domyślam się, że na miejscu trzeba właśnie coś kupić i nikt żadnej kamerki za darmo nie da  emotka  Więc to wprowadzanie ludzi w błąd.

kolega był. dali tablet za siedzenie i oglądanie różnych dziwnych maszyn ozdrawiających, nic nie trzeba było kupować  emotka  ale... oni mają manipulacyjne techniki sprzedaży, więc te tablety najgorszego sortu na pewno im się zwracają. btw, tablet popsuł się po 2 tygodniach.

kawazczekolada

#6553373 Napisano: 04.12.2018 11:48:16
kreatia napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

bruce napisał(a):

Ja takie telefony mam prawie codziennie, mogłabym rzucić pracę i tylko kamerki odbierać emotka  Czy to jest w ogóle legalne? Mnie Pani przekonywała, że dostanę kamerkę za darmo, że nic nie muszę kupować, nie muszę podpisywać żadnej umowy, że kamerek starczy dla wszystkich zaproszonych...  A domyślam się, że na miejscu trzeba właśnie coś kupić i nikt żadnej kamerki za darmo nie da  emotka  Więc to wprowadzanie ludzi w błąd.

kolega był. dali tablet za siedzenie i oglądanie różnych dziwnych maszyn ozdrawiających, nic nie trzeba było kupować  emotka  ale... oni mają manipulacyjne techniki sprzedaży, więc te tablety najgorszego sortu na pewno im się zwracają. btw, tablet popsuł się po 2 tygodniach.

tak Oni daja za darmo te rzeczy tylko wsytarczy być emotka kiedys mama polazła to dostała garnek, czajnik i deskę. Kupic nie kupiła, garnek nie nadawał się do gotowania bo smierdział, czajnik popsuł się po 3 uzyciach a deskę oddała komus emotka
2 jokan, brucee 0

Agnes

#6553376 Napisano: 04.12.2018 11:52:35
@gnieszk@ napisał(a):

Agnes napisał(a):

wkurzam sie na siebie

Opakowanie nie jest potrzebne

poważnie? no to sie chyba przestanę wkurzać
0 0

anula81

#6553552 Napisano: 04.12.2018 18:27:56
a mnie tak wkurzają te bramki !!!! ileż można !!!! muszę coś ponarzekać, bo dziś mnie nawet wkurza pogoda ciemno buro!
1 brucee 0

Gość: jkkp

#6554203 Napisano: 06.12.2018 16:49:07
dostałam sms dziś z Ferrero że pieniądze już doładowane na karcie, ale co z tego jak się loguję i sprawdzam saldo karty a tam 0000  emotka
0 0

Gość: barcza

#6554204 Napisano: 06.12.2018 16:53:06
Brak potwierdzeń z Fortis coca cola 
0 0

assal

#6554458 Napisano: 07.12.2018 12:33:49
Ilość konkursów teraz, z okazji Mikołajek, które trwają dzień/dwa, do godz. X..., głównie na fb i instagramie.
Zapisuję na kartce, nie mam czasu zerknąć od razu, o co chodzi, a potem jeden za drugim już zakończony emotka
Bywa, że prac 10 albo mniej emotka

moskala22

#6554463 Napisano: 07.12.2018 12:43:44
assal napisał(a):

Ilość konkursów teraz, z okazji Mikołajek, które trwają dzień/dwa, do godz. X..., głównie na fb i instagramie.
Zapisuję na kartce, nie mam czasu zerknąć od razu, o co chodzi, a potem jeden za drugim już zakończony  emotka
Bywa, że prac 10 albo mniej  emotka

mam dokładnie to samo  emotka
0 0

masza

#6554481 Napisano: 07.12.2018 13:36:01
barcza napisał(a):

Brak potwierdzeń z Fortis coca cola 

i brak wygranych emotka
0 0

Gość: kasiaj110

#6554585 Napisano: 07.12.2018 18:25:00
pomarudzę Wam tutaj troszeczkę - a miało być tak pięknie! Wczoraj widziałam siebie oczami wyobraźni na samotnym szopingu- kurcze ciuszki, torebki hmmm a tu z rana syn chory- zasmarkany a w gratisie jakiś taki dziwnie opuchnięty - chyba świaniaka załapał emotka ale to się okaże dopiero jutro. A co jak mój małżonek się zarazi? Ja się pytam co wtedy? Mąż do garażu poleciał- tam czuje że jest bezpieczny emotka on i jego "ekipa"  chyba spędzą weekend w samotności na odkażaniu się tyskim z biedry emotka hehe ale z tego piwnego napoju to chyba tylko sra...i dostanie emotka  

Ale wiecie co ja chyba jakaś nienormalna jestem! Ale tak raczej zdrowo cenzura....a emotka - kupiłam synowi wczoraj w prezencie  - żel pod prysznic w kształcie stormtroopera - i myślałam ze mnie oszukano emotka . Niby jest karteczka że płyn itp. ale jak to się dziadostwo otwiera- to nie miałam pojęcia! Dałam synowi mówię- masz płyn- och i ach super ale syn też ciągnie, naciska, kręci i nic- to się nigdzie nie otwiera. Mówię - ryzyk-fizyk- ukręcę mu głowę- jak popsuję to kupię nowy emotka . Nieźle mu tą głową musiałam poszarpać by udało się hełm zdjąć emotka . Muszę przyznać że figurka solidnie wykonana emotka a płyn fantastycznie pachnie emotka
1 kumulacja 0