Wkurza mnie...

Gość: dianek

#2889222 Napisano: 27.11.2009 11:58:19
jak na radiu zet wygrywaja osoby ktore podaly zla odpowiedz !!!! emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: jolcia12

#2889257 Napisano: 27.11.2009 03:31:02
emanuela24 napisał(a):

a mnie przerzuca ciągle na jakieś dziwne stronki - matko kochana kto pod ta stronę linki podpina emotka emotka emotka zaraz mnie coś trafi emotka emotka emotka emotka

kochana zainstaluj sobie programik ad muncher
ja to mam i nie męczy mnie zadna reklama nie tylko na ekonkach
0 0

Gość: iwonciaaa

#2889260 Napisano: 27.11.2009 03:31:46
presto, rossnet emotka
0 0

#2889271 Napisano: 27.11.2009 03:33:46
toudikot napisał(a):

inka113 napisał(a):

toudikot napisał(a):

i to straszliwie ze kupilam zle produkty na loterie carefree emotka jak glupia nakupowalam zestawy ob, normalnie aaaa emotka

ja kupiłam dwa te zestawy z płynem i nie moge sie doczytac czy tak musi byc czy powinno byc jedno opakowanie zwykłe wkładek? moze tak byc? u mnie w Carrefourze to tylko ja odbierałam Palmolive... Ulotki Johnsona i Carefree to nietknięte wiszą! emotka Grać trzeba, nie ma wyjscia!

te z plynem sa dobre, ja nakupowalam zestawow ob ale juz nie dokupilam prod carefree i tu jest moj blad, chociaz w tym zestawie niby sa chusteczki carefree wiec nie wiem co o tym myslec

ja kupiłam zestaw tampony+chusteczki gratis, nawet mnie nie straszcie ze źle kupiłam bo czytałam regulamin kilka razy i stwierdziłam ze dobrze kupiłam emotka
0 0

Gość: aka

#2889286 Napisano: 27.11.2009 03:37:36
dopiro przed chwilą zaczęły działać e-konki emotka a inni rano mieli z tego co widzę po wpisach
0 0

Gość: cezarymordawski

#2889289 Napisano: 27.11.2009 03:37:52
a mnie wkurzaja zlodzieje i osoby nie szanujace prawa autorskiego, nie mowiac o jakichs klikaczach z neostrady ;]

http://maxichillo...czillout/photo/22583

dowod: http://1x.com/?ac...mp;u=5196&show=1

meila wyslalem do organizatorow, pytanie czy oni szanuja tak samo prawo autorskie jak ja : O
0 0

martu18

#2889308 Napisano: 27.11.2009 03:41:26
jolcia12 napisał(a):

toudikot napisał(a):

inka113 napisał(a):

toudikot napisał(a):

i to straszliwie ze kupilam zle produkty na loterie carefree emotka jak glupia nakupowalam zestawy ob, normalnie aaaa emotka

ja kupiłam dwa te zestawy z płynem i nie moge sie doczytac czy tak musi byc czy powinno byc jedno opakowanie zwykłe wkładek? moze tak byc? u mnie w Carrefourze to tylko ja odbierałam Palmolive... Ulotki Johnsona i Carefree to nietknięte wiszą! emotka Grać trzeba, nie ma wyjscia!

te z plynem sa dobre, ja nakupowalam zestawow ob ale juz nie dokupilam prod carefree i tu jest moj blad, chociaz w tym zestawie niby sa chusteczki carefree wiec nie wiem co o tym myslec

ja kupiłam zestaw tampony+chusteczki gratis, nawet mnie nie straszcie ze źle kupiłam bo czytałam regulamin kilka razy i stwierdziłam ze dobrze kupiłam emotka

do tego trzeba było chyba coś dokupić...
0 0

toudikot

#2889309 Napisano: 27.11.2009 03:41:35
jolcia12 napisał(a):

toudikot napisał(a):

inka113 napisał(a):

toudikot napisał(a):

zle kupilas, ja tez tak kupilam
0 0

#2889314 Napisano: 27.11.2009 03:42:35
toudikot napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

toudikot napisał(a):

inka113 napisał(a):

toudikot napisał(a):

zle kupilas, ja tez tak kupilam

ku*** emotka będę jeszcze bardziej wściekła jak wygram
0 0

toudikot

#2889319 Napisano: 27.11.2009 03:43:01
sms od 7135- cytuje: pragniemy poinformowac ze w zwiazku z okresem przedswiatecznym dostarczenie bonow real moze przedluzyc sie o tydzien.to odnosnie jazdy ponagrody z reala,ja sie pytam jaki okres przedswiateczny? grudnia nawet nie ma jeszcze emotka
0 0

Gość: amif

#2890117 Napisano: 27.11.2009 06:33:33
wkurza mnie kurier, dzwonił w środe akurat jak byłam w kinie, jako chyba jedyny kurier nie umiał znaleźć domu, umówiłam się z nim na dzisiaj i gości anie ma, nawet nie wiem co to za paczka emotka
0 0

luk1990

#2890144 Napisano: 27.11.2009 06:38:31
ze nie wygralam odkurzacza na rossnecie:( smutno mi bo chcialam dac mamie emotka
0 0

Gość: chochliczka

#2890231 Napisano: 27.11.2009 07:03:48
wkurza mnie,ze pewien ktos wybral glupia blondynke ale co ja na to poradze emotka
0 0

olus15

#2890269 Napisano: 27.11.2009 07:16:13
cezarymordawski napisał(a):

a mnie wkurzaja zlodzieje i osoby nie szanujace prawa autorskiego, nie mowiac o jakichs klikaczach z neostrady ;]

meila wyslalem do organizatorow, pytanie czy oni szanuja tak samo prawo autorskie jak ja : O

dobrze zrobiłeś masakra
zresztą to głupota organizatorów Mi to zdj na pierwszy rzut oka wygląda jak na ściągnięte
Pamiętam jak kiedyś zamieściłam jedno zdj w jakimś konkursie i jedna z etatowych wygrywaczek- ściemniaczek, która dużo wygrywa chyba głównie z oszustwa z tego wynika , spytała skąd sobie je ściągnęłam
Masakra, niektórzy nawet nie mają skrupułów pytać
a zdj naturalnie było moje Po odp, że zdj jest moje zgasiła się i już nic nie napisała
Dlatego zdjęciowe konkursy to jedna wielka ściema
szkoda nerwów
0 0

ziolko

#2890287 Napisano: 27.11.2009 07:21:16
wkurzają mnie smsy z numeru 71065 emotka po kilka razy dziennie dostaję smsa, że moja przepowiednia już czeka i trzeba wysłac smsa emotka

kto wie jak można to zablokować?? w końcu ile razy możńa dostawać spam smsowy???????????/
0 0

Gość: marielu

#2890290 Napisano: 27.11.2009 07:22:02
ziolko napisał(a):

wkurzają mnie smsy z numeru 71065 emotka po kilka razy dziennie dostaję smsa, że moja przepowiednia już czeka i trzeba wysłac smsa emotka

kto wie jak można to zablokować?? w końcu ile razy możńa dostawać spam smsowy???????????/

ja już nawet na nie wyczekuje
emotka zwłaszcza że wróżą bogactwo i zaje*** sukcesy emotka
0 0

Gość: anaa

#2890298 Napisano: 27.11.2009 07:23:45
olus15 napisał(a):

dobrze zrobiłeś masakra
zresztą to głupota organizatorów Mi to zdj na pierwszy rzut oka wygląda jak na ściągnięte
Pamiętam jak kiedyś zamieściłam jedno zdj w jakimś konkursie i jedna z etatowych wygrywaczek- ściemniaczek, która dużo wygrywa chyba głównie z oszustwa z tego wynika , spytała skąd sobie je ściągnęłam
a zdj naturalnie było moje Po odp, że zdj jest moje zgasiła się i już nic nie napisała
szkoda nerwów

Wiecie co .... zatkało mnie.... serio jak tak w ogóle można.
Jestem w szoku że tacy ludzie są serio emotka
0 0

Gość: banditos

#2890378 Napisano: 27.11.2009 07:40:58
anaa napisał(a):

olus15 napisał(a):

dobrze zrobiłeś masakra
szkoda nerwów

Wiecie co .... zatkało mnie.... serio jak tak w ogóle można.
Jestem w szoku że tacy ludzie są serio emotka

zdjęcie świetne, swoją drogą, ale może to ten australijski fotograf startuje
emotka emotka
0 0

jokan

#2890382 Napisano: 27.11.2009 07:42:21
anaa napisał(a):

olus15 napisał(a):

faktycznie przesada!!!! BRAWO, popieram !!!!

0 0

olus15

#2890391 Napisano: 27.11.2009 07:45:30
ha ha
może klepie biedę będąc profesjonalnym fotografem w Australii i ipod czy laptop to dla niego szczyt marzeń emotka
0 0