Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Reni
Postów 2220
Data rejestracji 18.02.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
zaczytana-pola
Postów 11529
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11529
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zajrzyj na konkurs Bakallandu, tam to dopiero masakra!!!
Gość: chochliczka
Macie racje
ale poki co i tak to mnie wkurza
Gość: grusia
sss199
Postów 84
Data rejestracji 02.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Naprawdę bezczelność. To oczywiste , że większość zdjęć w konkach na foty pochodzi z netu i do tego już się przyzwyczaiłem, ale w tym wypadku ktoś ostro pojechał po bandzie, kradnąc ( inaczej nie można tego nazwać) zdjęcie profesjonalisty.
Osoby wybierające zwycięzców też muszą być ostro rozgarnięty, żeby nie poznać się na takim czymś.
Gość: asiunia2
Gość: ciekawski89
Gość: ati88
oj mnie tez to niesamowice wkurza
i kolezanka mnie wkurzyła bo chciała zrobic zemnie osobistego kierowce
az mnie zatkało i napisałm jej niech sie wypcha tym 2zł
jeszcze jaby sie zapytała czy z nią pojade, a nie takim tonem... eh...
wręcz mnie to załamuje, a nie wkurza.. i zawsze sie rozchodzi ze ja mam auto i moge z nia wszedzie jeździc, a jak niechce jeździc to skapa jestem... a jednak to moje auto i moje paliwo
Gość: pawell85
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
3 tygodnie za Tobą, a ile przed Tobą... Daj spokój, nie warto marnować życia na takie rzeczy.
masza
Postów 7668
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
mama2006
Postów 3470
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: mariolakal
mama2006
Postów 3470
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak dopiero 3 tyg, to chyba reszta była była świetna.... jak by tak przeliczyć te za i te przeciw....
sydariameki
Postów 1888
Data rejestracji 28.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
takim to tylko nakopać do ....
mnie wkurza,ze moj nadal pije a ja już w domu
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie wkurza, że zamiast sobie spokojnie z Tobą pogadać szukam swojej weny konkursowej...
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!