Wkurza mnie...

moroccangirl

#2897826 Napisano: 30.11.2009 05:24:37
krzyszu napisał(a):

i jeszcze mnie wkurza, że nie miałem 9 przywieszek do telefonów a w jednym zestawie zamiast tego czegoś http://raan.istor...taw,do,makijazu.html miałem zupełnie co innego emotka

wygrałes 3 zestawy i jeszcze narzekasz i sie wkurzasz

a zeby było na temat wkurza mnie jak ludzie wygywają na siebie wiecej niż 1 rzecz w konkursie a potem jeszcze narzekają
0 0

Gość: rafi323raf

#2897834 Napisano: 30.11.2009 05:26:48
moroccangirl napisał(a):

krzyszu napisał(a):

i jeszcze mnie wkurza, że nie miałem 9 przywieszek do telefonów a w jednym zestawie zamiast tego czegoś http://raan.istor...taw,do,makijazu.html miałem zupełnie co innego emotka

a zeby było na temat wkurza mnie jak ludzie wygywają na siebie wiecej niż 1 rzecz w konkursie a potem jeszcze narzekają

chciał się umalować i mieć różową zawieszkę do telefonu, a Ty mu wszystko psujesz emotka
0 0

Gość: krzyszu

#2897839 Napisano: 30.11.2009 05:29:55
rafi323raf napisał(a):

moroccangirl napisał(a):

krzyszu napisał(a):

chciał się umalować i mieć różową zawieszkę do telefonu, a Ty mu wszystko psujesz emotka

no no no. Zawieszka jest z przeźroczystymi i niebieskimi kamyczkami a nie różowa tak jak chciałem ale to już mnie aż tak nie wkurza. Wkurza mnie jeszcze, że tak mało tych zestawów wygrałem emotka
0 0

iaziaz

#2897840 Napisano: 30.11.2009 05:30:41
malineczka23 napisał(a):

moge poprosić o linka na tą torbe czy plecak? emotka emotka a mnie wkurza to iż od nie dawna bardzo bolą mnie oczy mam nadzieje że nie będę musiała nosić okularów! emotka

https://www.visap...zasady_promocji.html
0 0

Gość: awi

#2898194 Napisano: 30.11.2009 06:56:26
Wkurza mnie, że po całym dniu spędzonym w pociągach, czuję się paskudnie, wszystko mnie boli jakbym w kopalni węgiel przerzucała i na dodatek ani kropli wina w domu nie ma
0 0

bethan

#2898239 Napisano: 30.11.2009 07:07:10
cudaczek napisał(a):

dianek napisał(a):

i wkurza mnie xmamuska która dopasowuje grubość literek do swojej tuszy emotka nwm...

w dodatku się sklonowała... emotka emotka emotka i teraz na forum są dwie emotka

No tak, bo aż tak się nie da wytłuścić literek. Żeby jeszcze miała co pokazywać emotka
0 0

Gość: niuniu

#2898253 Napisano: 30.11.2009 07:11:06
bethan napisał(a):

cudaczek napisał(a):

dianek napisał(a):

i wkurza mnie xmamuska która dopasowuje grubość literek do swojej tuszy emotka nwm...

w dodatku się sklonowała... emotka emotka emotka i teraz na forum są dwie emotka

No tak, bo aż tak się nie da wytłuścić literek. Żeby jeszcze miała co pokazywać emotka

ona jest pokręcona emotka i to nieźle ...
wygrała jakąś głupią smyczkę a cieszy się - okazując to gronem oklasków jakby samochód wygrała emotka i w dodatku tłusta w sensie literek blondynka w okularach emotka
0 0

Gość: marielu

#2898269 Napisano: 30.11.2009 07:17:11
bethan napisał(a):

cudaczek napisał(a):

dianek napisał(a):

ale trochę przesadzacie ze złośliwością... emotka

Owszem mnie też xmamuska wkurza jak zaczyna jęczeć ale mimo żem prosta Mary , nie pozwoliła bym sobie na tego typu komentarze.Anonimowość nie zwalnia od przestrzegania podstawowych norm współżycia społecznego emotka

ps. xmamuska nie myśl sobie że z sympatii wstawiam się za tobą, napisała bym to samo w przypadku każdej innej osoby. Dalej mnie złości twój styl i forma wypowiedzi emotka (tak tak..przyganiał kocioł garnkowi emotka )
0 0

Gość: meeyka

#2898285 Napisano: 30.11.2009 07:19:33
bethan napisał(a):

cudaczek napisał(a):

dianek napisał(a):

no co, moze jest taka zakompleksiona i musi sie dowartosciowac emotka

dobrze, ze na tym forum nie mozna powiekszac czcionek, bo panienka pisalaby pewnie pogrubionymi rozowymi kulfonami na pol strony emotka
0 0

Gość: polec

#2898316 Napisano: 30.11.2009 07:29:38
Przerywam wzjemne animozje i inwektywy i poużalam się nad swoja głupotą, która mnie wkurza. Nie dość, ze pomyliłam konkursy Tesco z Carrefourem z H&S i ma się rozumieć, mam paragon nie tam gdzie trzeba. WRRR! Musze chyba jakiś zeszyt założyć sobie!.
Do tego nie mam kasy na Olay z rossmanna i zagrałam pierwszy raz w życiu bez paragonu emotka , a znając moje szczęscie to pewnie wygram laptopa i będzie zonk , co mnie strasznie wkurza!!!! emotka emotka emotka
0 0

bethan

#2898364 Napisano: 30.11.2009 07:44:19
marielu napisał(a):

bethan napisał(a):

cudaczek napisał(a):

dianek napisał(a):

Owszem mnie też xmamuska wkurza jak zaczyna jęczeć ale mimo żem prosta Mary , nie pozwoliła bym sobie na tego typu komentarze.Anonimowość nie zwalnia od przestrzegania podstawowych norm współżycia społecznego emotka

ps. xmamuska nie myśl sobie że z sympatii wstawiam się za tobą, napisała bym to samo w przypadku każdej innej osoby. Dalej mnie złości twój styl i forma wypowiedzi emotka (tak tak..przyganiał kocioł garnkowi emotka )

Protestuję, jak ktoś, z czystej złośliwości zachowuje się w stylu a ja mam wszystko w... i mnie wszystko wolno, to czegóż oczekiwać?
Niestety, zasłużyła na takie komentarze (ode mnie głównie za głupie wpisy na PW) i nie obrażam Jej.
0 0

mama2006

#2898366 Napisano: 30.11.2009 07:44:51
mariolakal napisał(a):

dianek napisał(a):

a ja mialam 00:00 i 00:01 i torba i plecak xD

a ja już próbowałam wszystkiego... Kilkakrotnie 59:58, 59:59, 00:00, 00:01, 00:02 i ciągle nic... emotka

ja to samo, juz chyba sobię odpuszczę
0 0

Gość: krzyszu

#2898369 Napisano: 30.11.2009 07:46:38
emanuela24 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

moroccangirl napisał(a):

krzyszu napisał(a):

no no no. Zawieszka jest z przeźroczystymi i niebieskimi kamyczkami a nie różowa tak jak chciałem ale to już mnie aż tak nie wkurza. Wkurza mnie jeszcze, że tak mało tych zestawów wygrałem emotka

mnie tez wkurza ze tak mało wygrałeś - bo chciałam kupić od Ciebie taki zestaw emotka a tu zoonk nie ma na sprzedaż - następnym razem wygraj 1 więcej emotka

I znowu zawiodłem kolejną osobę emotka NA rimelu też zawiodłem nie jedną osobę tylko dlatego że nie brałem tam udziału emotka Muszę chyba nick zmienić emotka
0 0

natik999

Gość: cudaczek

#2898407 Napisano: 30.11.2009 07:57:50
bethan napisał(a):

marielu napisał(a):

bethan napisał(a):

cudaczek napisał(a):

dianek napisał(a):

Protestuję, jak ktoś, z czystej złośliwości zachowuje się w stylu a ja mam wszystko w... i mnie wszystko wolno, to czegóż oczekiwać?
Niestety, zasłużyła na takie komentarze (ode mnie głównie za głupie wpisy na PW) i nie obrażam Jej.

To nie obrażanie, tylko stwierdzenie faktu: od wczoraj na forum jest xmamuska i xmamusska emotka
0 0

Gość: monis

#2898424 Napisano: 30.11.2009 08:01:51
emanuela24 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

moroccangirl napisał(a):

krzyszu napisał(a):

mnie tez wkurza ze tak mało wygrałeś - bo chciałam kupić od Ciebie taki zestaw emotka a tu zoonk nie ma na sprzedaż - następnym razem wygraj 1 więcej emotka

krzyszu szookkk

bo ja nie mam w moich zestawach czegos takiego jak jest w linku a Ty miales chociaz w jednym?? ja mam cos z outdoor girl... takie koleczko..
0 0

zaczytana-pola

#2898435 Napisano: 30.11.2009 08:04:09
natik999 napisał(a):

wkurzają mnie winiary emotka

Dlaczego?
0 0

Gość: taaga20

#2898511 Napisano: 30.11.2009 08:16:45
ilonar2301 napisał(a):

natik999 napisał(a):

Dlaczego?

moze po wszystkich tych konkursach już w szafce się nie mieszczą obok knora emotka
0 0

natik999

#2898540 Napisano: 30.11.2009 08:25:06
taaga20 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

natik999 napisał(a):

Dlaczego?

moze po wszystkich tych konkursach już w szafce się nie mieszczą obok knora emotka

hehehe nie, chodzi o ten nierozwiązny konkurs o Dyni....... emotka emotka emotka
0 0

ignam

#2898544 Napisano: 30.11.2009 08:25:45
Wkurzają mnie konkursy z pytaniami; napisz dlaczego nagroda ma przypaść właśnie Tobie?
Wrodzona skromność nie pozwala mi nic wygrać. emotka
0 0