Wkurza mnie...

Gość: jopi

#2900243 Napisano: 01.12.2009 10:16:38
a mnie wkurza wieczny brak czasu emotka

ostatnio przegapiłam 3 konki
-paragony sobie leżą ,
a zgłoszenia nie miał mi kto wysłać
:/
0 0

Gość: meeyka

#2900248 Napisano: 01.12.2009 10:18:10
jopi napisał(a):

-paragony sobie leżą ,

no ba, ja nawet nie mialam czasu na to, zeby pojechac i zrobic konkursowe zakupy....

a poza tym ...

emotka gdzie jest moja wena emotka gdzie jest moja wena emotka
0 0

Gość: meeyka

#2900408 Napisano: 01.12.2009 11:04:15
emotka emotka emotka emotka emotka emotka rossnet emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: czarna2318

#2900509 Napisano: 01.12.2009 11:27:36
meeyka napisał(a):

jopi napisał(a):

-paragony sobie leżą ,

no ba, ja nawet nie mialam czasu na to, zeby pojechac i zrobic konkursowe zakupy....

a poza tym ...

emotka gdzie jest moja wena emotka gdzie jest moja wena emotka

Ja mam to samo.Nic nie mogę wymyślić i nic wygrać.Zero weny twórczej.
0 0

Gość: anavaX

#2900514 Napisano: 01.12.2009 11:29:00
meeyka napisał(a):

emotka emotka emotka emotka emotka emotka rossnet emotka emotka emotka emotka emotka emotka

oj i mnie
0 0

visserarthur

#2901145 Napisano: 01.12.2009 02:25:42
a mnie wkurza, ze co chwile mnie przekierowuje na jakies strony ze sklepami internetowymi emotka emotka emotka
0 0

beataa81

#2901160 Napisano: 01.12.2009 02:29:19
meeyka napisał(a):

to mnie też...raz tam wygrałam i od tego czasu lipa...ale w sumie rzadko gram to tylko do siebie mogę mieć pretensje... emotka emotka emotka
0 0

Gość: jolcia12

#2901177 Napisano: 01.12.2009 02:32:22
visserarthur napisał(a):

a mnie wkurza, ze co chwile mnie przekierowuje na jakies strony ze sklepami internetowymi emotka emotka emotka

zainstaluj sobie program Ad Muncher, poradzi sobie z reklamami na każdej stronie, nie tylko na ekonkach emotka
0 0

Gość: agulecece

#2901180 Napisano: 01.12.2009 02:32:52
anava napisał(a):

meeyka napisał(a):

oj i mnie

mnie też
0 0

Gość: polec

#2901827 Napisano: 01.12.2009 05:55:41
Ale jestem wk***iona. Poszłam dzisiaj do sklepu, chciałam kupić szalik. Pani dwukrotonie moją kartę wzięła i próbowała zrealizować transakcję, problemy z komunikacją. Zapłaciłąm gotówką. Potwierdzenie nieudanych transakcji wywaliłam, wchodze na konto teraz, a tam dwukrotnie ściągnięte pieniądze z mojego konta. Szlag mnie trafił!!!!!!!!!!!!.
Do tego zgubiłąm paragon z lady speed stick z rossmanna. Boże, co za pie****ny dzień emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: puchiko

#2901841 Napisano: 01.12.2009 05:59:29
polec napisał(a):

Ale jestem wk***iona. Poszłam dzisiaj do sklepu, chciałam kupić szalik. Pani dwukrotonie moją kartę wzięła i próbowała zrealizować transakcję, problemy z komunikacją. Zapłaciłąm gotówką. Potwierdzenie nieudanych transakcji wywaliłam, wchodze na konto teraz, a tam dwukrotnie ściągnięte pieniądze z mojego konta. Szlag mnie trafił!!!!!!!!!!!!.
Do tego zgubiłąm paragon z lady speed stick z rossmanna. Boże, co za pie****ny dzień emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

jeżeli to mbank to dokładnie po 7 dniach zwrócą kasę, miałam to samo emotka
0 0

Gość: misia89p

#2901845 Napisano: 01.12.2009 05:59:57
a mnie wkurza, że cały dzień nie mogłam wysyłać emaili, bo nie zmieniłam jakiegoś tam portu jak sobie wymyśliła telekomunikacja polska emotka i cały dzień straciłam na denerwowaniu się emotka
0 0

#2901863 Napisano: 01.12.2009 06:05:06
puchiko napisał(a):

polec napisał(a):

nie Pko bp, tylko najśmieszniejsze jest to, że wklepałam PIN i transakcja niby nie doszła do skutku, bo na potwierdzeniu pisało, że błąd w komunikacji, a pieniądze z konta ściągnięte. PORAŻKAAAAAA emotka emotka
0 0

Gość: puchiko

#2901916 Napisano: 01.12.2009 06:13:56
polec napisał(a):

puchiko napisał(a):

polec napisał(a):

nie Pko bp, tylko najśmieszniejsze jest to, że wklepałam PIN i transakcja niby nie doszła do skutku, bo na potwierdzeniu pisało, że błąd w komunikacji, a pieniądze z konta ściągnięte. PORAŻKAAAAAA emotka emotka

też tego nie rozumiem emotka kasy nie mam (drogą kurtkę kupowałam) i kasa gdzieś wisi nie z mojego powodu
0 0

#2901935 Napisano: 01.12.2009 06:17:52
puchiko napisał(a):

polec napisał(a):

puchiko napisał(a):

polec napisał(a):

też tego nie rozumiem emotka kasy nie mam (drogą kurtkę kupowałam) i kasa gdzieś wisi nie z mojego powodu

Nie wiem, może pójde jutro do tego sklepu i ta ekspedientka, która swoją drogą strzelała fochy, jak jej powiedziałąm, zeby sprawdziła terminal. Ta co robiła tę transakcje, bedzie kojarzyć sprawę. Zobaczymy. W każdym razie jestem arcy wściekła.
emotka
0 0

#2901958 Napisano: 01.12.2009 06:21:56
Jeszcze do tego kupiłam dzisiaj aquafresh w carrefourze, a konkurs sie już skończył. I łeb mi pęka.
Boże, co za koszmarny dzień!!!!!!! emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: mariolakal

#2903141 Napisano: 02.12.2009 06:28:46
Wkurza mnie, że na listach nagrodzonych w niektórych konkach zamieszczają tylko imię i inicjał nazwiska... Jeśli nazwisko to tajemnica to mogliby podać chociaż nazwę miejscowości... Przecież takich osób może być tysiące... Mogliby chciaż @ przesłać... emotka
0 0

Gość: mariolakal

#2903283 Napisano: 02.12.2009 07:47:24
Wkurza mnie pewna Pani z firmy Davidoff... Dzwoni telefon domowy z zastrzeżonego. Zadaje dziwne pytania dot. jakiejś ankiety, potem się wyłącza i znów dzwoni za jakiś czas zaczynając pytać od początku... O co kaman ???
emotka
0 0

zaczytana-pola

#2903758 Napisano: 02.12.2009 09:46:32
Wkurza mnie BAKALLAND i ich konkurs. Wczoraj prowadziła monika9091, która teraz ma 193 głosów, a dzisiaj rano patrzę, ni z gruszki, ni z pietruszki jakiś bobik nagle ma 491 głosów!
0 0

inka113

#2903782 Napisano: 02.12.2009 09:52:03
Wkurza mnie, że ReaAge przegina z Garnierem w Tesco... emotka
0 0