Wkurza mnie...

Gość: banditos

#2924627 Napisano: 08.12.2009 06:49:25
yaro2004 napisał(a):

Wkurza mnie ten SPAM na PW odnośnie klików. Ludzie ile można, od tego jest odpowiedni dział. Wczoraj grzecznie odpisałem, że nie życze sobie SPAMU, a dzisiaj ta sama osoba zaklikasz na Devoley GRR.

do mnie też...
mam nie wyraźną stopkę, czy ktoś ma problemy ze wzrokiem
emotka masakra
0 0

Gość: ciekawski89

#2924663 Napisano: 08.12.2009 06:58:08
Czy ktoś mi powie co zrobić aby dodali mój przepis w konku Knorr ? emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

annna84

#2924744 Napisano: 08.12.2009 07:13:51
Wkuuuuuuuuurrrrrrrrrr********a mnie internet, który zaczyna mulić zawsze wtedy, gdy muszę zrobić coś ważnego emotka
Wkurza mnie jakiś ktoś, kto dzwoni i rozłącza się jak odbieram i pisze co chwila smsy, żebym mu się przedstawiła itp. Nie wiem skąd wziął mój numer, który aktywowałam niedawno po ponad 2-letnim leżeniu w szufladzie, i użyłam go ze dwa razy tylko do konków. emotka

Wkurza mnie, że facet popsuł mi nie wiadomo jak dysk w kompie, a moją chęć odzyskania danych z niego uważa za jakąś fanaberię emotka

I wkurza mnie, że nie chce mi się brać udziału w konkach emotka
0 0

bethan

#2924757 Napisano: 08.12.2009 07:17:27
marmoladella napisał(a):

cobra176 napisał(a):

marmoladella napisał(a):

Dziś na Tchibo znów nawet nie dodali mojej propozycji emotka

mam to samo emotka
A ładnie napisałam...

Wyniki z 6 grudnia wyglądają podejrzanie. Osoba, która wygrała ekspres, wysłała swój tekst 7 grudnia o 12.25 emotka A można do 12.00 Chyba, że to błąd.

Nigdzie nie pisze, że można wysyłać odpowiedzi do 12 emotka , tylko: Najlepsze odpowiedzi z danego dnia będą wybierane dnia następnego do godziny 12:00.
0 0

basiag

#2924795 Napisano: 08.12.2009 07:24:30
annna84 napisał(a):

I wkurza mnie, że nie chce mi się brać udziału w konkach emotka

spoko, tu wszyscy tak mają, a przynajmniej większość emotka
0 0

Gość: awi

#2924829 Napisano: 08.12.2009 07:35:53
Wszystko Wszystko dziś mnie wkurza
0 0

sss199

#2924879 Napisano: 08.12.2009 07:45:49
prozac napisał(a):

wkurza mnie filmweb. Co tydzień widzę w wygrywających tę samą osobę. Jest wielce nieprawdopodobne, by ta osoba miała szczęście 2 razy w tygodniu. Chodzi mi o goliat@.....
Chyba tam nie ma losowania,a wygrywają znajomi.

dorzuć do tego jeszcze użytkowników dunland i okaże się , że na filmwebie grasuje jakiś gang wygrywaczy
0 0

Gość: mariolakal

#2925017 Napisano: 08.12.2009 08:20:57
wkurza mnie panienka z nocnych igraszek z TVN /czy jak mu tam/... Słucham jej tylko dlatego, że czekam w nocy, a właściwie rano na powtórkę rozmów w toku... Ostatnio napisała koziorożec przez rz, a innych zwierząt normalnych nie kumała... A jakieś wymysły stworów uznała za zwierzęta... emotka Skąd oni biorą te ponoć studiujące prowadzące ??? Żenada !!!
0 0

Gość: fikumiku

#2925029 Napisano: 08.12.2009 08:24:33
mariolakal napisał(a):

wkurza mnie panienka z nocnych igraszek z TVN /czy jak mu tam/... Słucham jej tylko dlatego, że czekam w nocy, a właściwie rano na powtórkę rozmów w toku... Ostatnio napisała koziorożec przez rz, a innych zwierząt normalnych nie kumała... A jakieś wymysły stworów uznała za zwierzęta... emotka Skąd oni biorą te ponoć studiujące prowadzące ??? Żenada !!!

emotka emotka emotka
0 0

Gość: ati88

#2925050 Napisano: 08.12.2009 08:30:08
sss199 napisał(a):

prozac napisał(a):

wkurza mnie filmweb. Co tydzień widzę w wygrywających tę samą osobę. Jest wielce nieprawdopodobne, by ta osoba miała szczęście 2 razy w tygodniu. Chodzi mi o goliat@.....
Chyba tam nie ma losowania,a wygrywają znajomi.

dorzuć do tego jeszcze użytkowników dunland i okaże się , że na filmwebie grasuje jakiś gang wygrywaczy

bo to jest tak jak moja kolezanka miała znajomego, który prowadził stronke z konkursami i do wygrania były jakieś fajne bilety, to pisała do niego ze np chce 4 bilety i teoretycznie je wygrywała i juz, więc moze tu jest podobnie.
a mnie wkurza że nie mam na nic czasu, i że miałam juz od listopada pisac prace i mam dopiero marne 4 strony emotka
0 0

smsowicz

#2925054 Napisano: 08.12.2009 08:31:34
mariolakal napisał(a):

One studiują stosunki yyy międzynarodowe emotka
0 0

madzia34

#2925060 Napisano: 08.12.2009 08:34:08
a mnie wkurza ze spadło jakies cholerne drzewo i nie miałam przez dwa dni neta emotka
0 0

Gość: barbara1910

#2925439 Napisano: 08.12.2009 10:40:34
mariolakal napisał(a):

tez to zauwazyłam emotka
0 0

olus15

#2925464 Napisano: 08.12.2009 10:54:06
właśnie przeczytałam, że nagrody z groszka będą wysyłane do 31.03
mam nadzieję, że szybciej się uwiną i nie będą dopiero na zająca
0 0

Gość: moniaainom

#2925488 Napisano: 08.12.2009 11:16:10
A mnie wkurza, że ktoś mnie uraczyl wirusem, ktory zaszyfrowal moje pliki i niestety przepadly emotka Tyle zdjec... Myslalam, ze dla dzisiejszych hakerow nie ma rzeczy niemozliwych, a okazuje sie, ze nie da sie juz tego odzyskac ;(
0 0

smsowicz

#2925499 Napisano: 08.12.2009 11:31:00
moniaainom napisał(a):

A mnie wkurza, że ktoś mnie uraczyl wirusem, ktory zaszyfrowal moje pliki i niestety przepadly emotka Tyle zdjec... Myslalam, ze dla dzisiejszych hakerow nie ma rzeczy niemozliwych, a okazuje sie, ze nie da sie juz tego odzyskac ;(

W jakimś celu chyba zaszyfrował (czytaj: żeby zapłacić za odszyfrowanie) A więc jest możliwe odzyskanie emotka
Co innego jakby się znalazł hacker, który odzyska dane z dysku przetopionego na widelec.
Nota bene - jak się nazywa to cudo? Dawno dawno temu tez coś takiego było i antywirusy radziły sobie z odszyfrowanie. Tak słyszałem, bo jakoś antywirusy mnie nie przekonują, a wirusy się mnie nie imają.
0 0

Gość: moniaainom

#2925509 Napisano: 08.12.2009 11:46:02
smsowicz napisał(a):

moniaainom napisał(a):

W jakimś celu chyba zaszyfrował (czytaj: żeby zapłacić za odszyfrowanie) A więc jest możliwe odzyskanie emotka
Co innego jakby się znalazł hacker, który odzyska dane z dysku przetopionego na widelec.
Nota bene - jak się nazywa to cudo? Dawno dawno temu tez coś takiego było i antywirusy radziły sobie z odszyfrowanie. Tak słyszałem, bo jakoś antywirusy mnie nie przekonują, a wirusy się mnie nie imają.

nie pamiętam, bo komputer jest od tygodnia u informatyka. Wiem, że Kaspersky z nimi walczy (jezeli to ten wirus, o ktorym mysle GpCode). Jest tego swinstwa tyle, ze az serce boli. Jezeli to ten, to podobno mozna pliki wyslac do instytutu kaspersky wiec jest ratunek. Inna przyczyna moze byc taka, ze ktos mi zaszyfrowal (mieszkalam w akademiku i sporo osob siedzialo na moim kompie, ROZNYCH osob) wiec wtedy nie ma ratunku, bo nie mam klucza. Porazka...
0 0

aska70

#2925517 Napisano: 09.12.2009 12:08:24
Wkurza mnie niekompetencja urzędników.
0 0

smsowicz

#2925525 Napisano: 09.12.2009 12:28:58
moniaainom napisał(a):

smsowicz napisał(a):

moniaainom napisał(a):

nie pamiętam, bo komputer jest od tygodnia u informatyka. Wiem, że Kaspersky z nimi walczy (jezeli to ten wirus, o ktorym mysle GpCode). Jest tego swinstwa tyle, ze az serce boli. Jezeli to ten, to podobno mozna pliki wyslac do instytutu kaspersky wiec jest ratunek. Inna przyczyna moze byc taka, ze ktos mi zaszyfrowal (mieszkalam w akademiku i sporo osob siedzialo na moim kompie, ROZNYCH osob) wiec wtedy nie ma ratunku, bo nie mam klucza. Porazka...

Wirus też pewnie dostaje klucz, który posiada tylko jego właściciel (klucz wysłany przez internet). Jedyna droga to zapłacić cwaniaczkowi... dekodowanie było możliwe w czasach, gdy internet nie był powszechny.
0 0

delfinka101

#2925604 Napisano: 09.12.2009 06:05:04
Wkurza mnie Falvit..do 11 mają angrody wysłąć a oni zwlekają i zwlekają..Ciekawe czy zdażą w czasie regulaminowym
0 0