Wkurza mnie...

Gość: marmoladella

#2926698 Napisano: 09.12.2009 12:42:30
lavenda7 napisał(a):

że wszyscy na forum trąbią o wygranych ja chyba już wziąłem udział w 100 konkursach i jeszcze nic nie wygrałem:( Nie żebym wam zazdrościł ale to troche niesprawiedliwe, każdy by chciał coś wygrać ja w życiu jeszcze nic nigdy nei wygrałem. A mój brachol raz w życiu zagrał w konkursie i od razu 2 miejsce i wygrał playstation. Ja no też bym chciał emotka

Jak powiedział doktor House: work smart, not hard emotka
0 0

Gość: eveline22

#2926706 Napisano: 09.12.2009 12:43:51
jola29k napisał(a):

a mnie wkurza moj syn i przedszkole po miesiacu poszedł do przedszkola (4 dni) i znowu chory emotka emotka juz nie wiem co mam z nim zrobic (aktimela pije , tran dostaje , owoce je ) emotka

ja z tego powodu moją córkę miesiąc temu wypisałam z przedszkola
0 0

Gość: polec

#2926722 Napisano: 09.12.2009 12:48:41
eveline22 napisał(a):

jola29k napisał(a):

a mnie wkurza moj syn i przedszkole po miesiacu poszedł do przedszkola (4 dni) i znowu chory emotka emotka juz nie wiem co mam z nim zrobic (aktimela pije , tran dostaje , owoce je ) emotka

Ja też tak miałam, jak syn zaczął chodzić do żłobka, co dwa tygodnie antybiotyk. koszmar. W końcu zostaliśmy przekonani i sprowadziliśmy ze Szwajcarii w styczniu suplement dla olimpijczyków w Niemczech. To są warzywa&owoce w kapsułkach (sproszkowane) albo żelki z syropem klonowym lub ew. forma do ssania. Wszystkie 3 formy wypróbowane i od stycznia syn był chory 2 razy, w tym raz miał antybiotyk. Chodzi znowu od września do żłobka i ani razu nie miał nawet kataru. Gdzie dzieciaków połowy nie ma. Drogie, ale jestem naprawdę zadowolona.
0 0

kinga1

#2926726 Napisano: 09.12.2009 12:50:04
polec napisał(a):

eveline22 napisał(a):

jola29k napisał(a):

Ja też tak miałam, jak syn zaczął chodzić do żłobka, co dwa tygodnie antybiotyk. koszmar. W końcu zostaliśmy przekonani i sprowadziliśmy ze Szwajcarii w styczniu suplement dla olimpijczyków w Niemczech. To są warzywa&owoce w kapsułkach (sproszkowane) albo żelki z syropem klonowym lub ew. forma do ssania. Wszystkie 3 formy wypróbowane i od stycznia syn był chory 2 razy, w tym raz miał antybiotyk. Chodzi znowu od września do żłobka i ani razu nie miał nawet kataru. Gdzie dzieciaków połowy nie ma. Drogie, ale jestem naprawdę zadowolona.

wszedzie tak jest
0 0

Gość: jenny21

#2926745 Napisano: 09.12.2009 12:56:11
wyniki tchibo mnie wkurzaja. znowu pierwsze 100 wypowiedzi umieszczono reszty moze nawet nie czytaja nawet takie ze ktos nie bedzie pisal banailukow o kawie jak reszta uczewstnikow konkursu. Zenada!

A wstawac o 5:00 aby byc w pierwszej dziesiatce wysalnych nie zamierzam !
0 0

Gość: marmoladella

#2926805 Napisano: 09.12.2009 01:08:48
jenny21 napisał(a):

wyniki tchibo mnie wkurzaja. znowu pierwsze 100 wypowiedzi umieszczono reszty moze nawet nie czytaja nawet takie ze ktos nie bedzie pisal banailukow o kawie jak reszta uczewstnikow konkursu. Zenada!

A wstawac o 5:00 aby byc w pierwszej dziesiatce wysalnych nie zamierzam !

Chyba jednak publikują jedynie te nadesłane najpóźniej w godzinach rannych, bo wszystkie by się nie zmieściły, a te nagrodzone, sądząc po datach, nie są jednymi pierwszych wysłanych. Mam nadzieję, że tak właśnie jest... Też nie wstałabym dla konkursu o 5:00, zwłaszcza o tej porze roku emotka
0 0

Gość: minia

#2926814 Napisano: 09.12.2009 01:11:10
patita06 napisał(a):

A mnie wkurzaja konkursy, w których wygrywa ten kto ma najwięcej głosów, a głosy zbiera przez namawianie kogoś do głosowania. Sama nie biorę udziału w tych konkursach, ale czasami jak mi się podoba zdjęcie to głosuję (nawet jak mnie ktoś poprosi) emotka

Mnie wkurza jaesli ktos nie uczciwie zbiera głosy tzn za pomoca zmienneo IP
Wtedy my KLIKACZE nie mamy szans na 1 nagrodę

0 0

inka113

#2926825 Napisano: 09.12.2009 01:15:11
kinga1 napisał(a):

polec napisał(a):

eveline22 napisał(a):

jola29k napisał(a):

wszedzie tak jest

actimel to zwykły jogurt z większą ilością cukru! koleżanka jest chemikiem spożywczym, badała actimela i śmieje się do łez, jak to ludzie dają się nabierać na te głupoty o jego ochronnym dzialaniu! cena jak za duże opakowanie dobrego jogurtu a pojemność miniaturowa. wystarczyło im napisać na opakowaniu coś o jakiś niewiadomych bakteriach (których działania 95% społeczeństwa i tak nie potrafi dokładnie zdefiniować) ponoć chroniących organizm i ludzie wszystko kupią...
0 0

zaczytana-pola

#2926843 Napisano: 09.12.2009 01:19:23
inka113 napisał(a):

kinga1 napisał(a):

polec napisał(a):

eveline22 napisał(a):

jola29k napisał(a):

wszedzie tak jest

actimel to zwykły jogurt z większą ilością cukru! koleżanka jest chemikiem spożywczym, badała actimela i śmieje się do łez, jak to ludzie dają się nabierać na te głupoty o jego ochronnym dzialaniu! cena jak za duże opakowanie dobrego jogurtu a pojemność miniaturowa. wystarczyło im napisać na opakowaniu coś o jakiś niewiadomych bakteriach (których działania 95% społeczeństwa i tak nie potrafi dokładnie zdefiniować) ponoć chroniących organizm i ludzie wszystko kupią...

Może to takie placebo emotka

Wkurza mnie to, że boli mnie gardło i mój synek zaczyna pociągać nosem, oj, żeby nic poważnego nie było...
0 0

Gość: eveline22

#2926853 Napisano: 09.12.2009 01:22:07
o actimelu juz dawno o tym słyszałam,kiedyś czytałam to na jakimś dużym portalu teraz znalazłam tylko na forum...http://americasar...opic=11404.msg171617
0 0

Gość: awi

#2926889 Napisano: 09.12.2009 01:31:27
W regulaminie tchibo stoi jak byk, że jeden Uczestnik może przesłać dowolną liczbę Odpowiedzi a mi nie chce przyjąć drugiej (na te same dane) - zapraszają jutro emotka
0 0

bethan

#2926913 Napisano: 09.12.2009 01:36:18

emotka emotka
0 0

Gość: banditos

#2927090 Napisano: 09.12.2009 02:16:48
bethan napisał(a):

emotka emotka

dlatego to mój ajdol jest emotka

a actimel tyko w brzuchu działa tzn. ew. może przyspieszać trawienie emotka

wkurza mnie dziecko.onet.pl wyniki z mikołajkowego miały być do wczoraj i ani widu ani huhu
0 0

olus15

#2927097 Napisano: 09.12.2009 02:18:12
Anulka08
ile razy mam pisać Nie życzę sobie codziennego spamu emotka
0 0

Gość: banditos

#2927102 Napisano: 09.12.2009 02:20:12
olus15 napisał(a):

Anulka08

u mnie tez codziennie spamuje emotka
0 0

kinga1

#2927119 Napisano: 09.12.2009 02:23:14
banditos napisał(a):

olus15 napisał(a):

Anulka08

mi tez emotka
0 0

Reni

#2927129 Napisano: 09.12.2009 02:26:05
kinga1 napisał(a):

banditos napisał(a):

olus15 napisał(a):

Anulka08

mi tez emotka

to możecie przecież zablokować i po problemie emotka
W temacie: wkurza mnie bank BPH emotka
0 0

Gość: daroo

#2927292 Napisano: 09.12.2009 03:15:23
co się dzieje na http://www.60lattchibo.pl/
w regulaminie jest wyraźnie napisane ze jeden uczestnik może brać udział w konkursie dowolną ilość razy. A dziś po pierwszym zgłoszeniu nie przyjmuje następnego i wyrzuca komunikat ze dziś już brałem udział żebym spróbował jutro:( emotka
0 0

Gość: agusagus2

#2927364 Napisano: 09.12.2009 03:33:54
Wkurza mnie że mam dziś straszny dzień emotka
Bliskie osoby umieją sprawić czasem taką przykrość . . .

i w konkursach też porażka . . Plus mnie nie docenił

emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#2927394 Napisano: 09.12.2009 03:43:24
że grę majonga wyłączyli za oszustwa:(
0 0