Wkurza mnie...

zaczytana-pola

#2963072 Napisano: 24.12.2009 03:19:28
zuzkaa napisał(a):

iaziaz napisał(a):

katmich napisał(a):

wkurza mnie że nie wygrałam ani jednego zestawu men expert loreala emotka emotka

ja tez emotka

Mnie również to wkurza jak i to, że nie udało mi się wygrać na dobrychprogramach emotka emotka

emotka mnie też to wkurza emotka
0 0

zaczytana-pola

#2963076 Napisano: 24.12.2009 03:22:05
marmoladella napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

marmoladella napisał(a):

marmoladella napisał(a):

Może nie wkurzam się, ale trochę niecierpliwię, bo już powinny być wyniki z tego konkursu: http://www.allepr.../konkurs_swieta.aspx
Chociaż jeśli w czwartek zaczęli czytać mój list, to możliwe, że nie skończyli do dziś, bo był długi emotka
Ostatecznie wolę opóźnienie wyników, niż trefny wybór nagrodzonych jak w przypadku konka z iPodami emotka

Nie wygrałam emotka Smutno mi. Który to już raz emotka A przecież ćwiczę wciąż swoją wiarę w wygrywanie z Potęgą podświadomości w dłoniach!

emotka emotka emotka ja też nie wygrałam, ale się nie wściekam, najwidoczniej byli lepsi... Co ja w ogóle piszę! To było LOSOWANIE!!!

Czekam aż opublikują te nagrodzone. Jak będą to ciekawe listy, to ok, nie wściekam się. Ale swoją drogą... Dlaczego nie opublikowali od razu? Co to za problem? Czyżby poprawa błędów fleksyjnych, frazeologicznych i językowych wciąż trwała? emotka
Tego już za nas automat w Wordzie nie zrobi.

Ja mam już teraz komunikat: Sorry, page not found emotka

Będą w ogóle zamieszczone zwycięskie odpowiedzi?
0 0

Gość: tato999

#2963404 Napisano: 25.12.2009 07:40:47
wkurza mnie, że na we-dwoje zaczynają się pojawiać nabijacze emotka emotka

wczoraj nagle pojawiła się nowa uczestniczka, która w ciągu zaledwie 7 godzin zdobyła a raczej zdobyła ponad 1 000 pkt

:(
0 0

Gość: nutelka1

#2963406 Napisano: 25.12.2009 07:42:36
tato999 dla poprawienia humoru 513 głosik ode mnie emotka wesołych świąt emotka
0 0

Gość: bruce

#2963416 Napisano: 25.12.2009 08:36:30
... dzisiejsza prognoza pogody:
„...Dziś sprawiedliwie: popada wszędzie z jednakową intensywnością, w całym kraju obfite opady deszczu, a temperatura miejscami nawet do 15-16 stopni Celsjusza...”
a w kalendarzu: Boże Narodzenie...
i przypominają się słynne słowa przeboju: BIAŁE Boże Narodzenie...
emotka
0 0

Gość: beata82roksana82

#2963467 Napisano: 25.12.2009 09:20:59
iaziaz napisał(a):

katmich napisał(a):

wkurza mnie że nie wygrałam ani jednego zestawu men expert loreala emotka emotka

ja tez emotka

ja też emotka
0 0

Gość: ciekawski89

#2963468 Napisano: 25.12.2009 09:21:02
Wkurza mnie KNORR :-/

Konkurs do 24.12 a jeszcze dziś można głosować - masakra jacy nienormalni organizatorzy emotka
0 0

#2963470 Napisano: 25.12.2009 09:22:23
ciekawski89 napisał(a):

Wkurza mnie KNORR :-/

Konkurs do 24.12 a jeszcze dziś można głosować - masakra jacy nienormalni organizatorzy emotka

to się niestety, zdarza coraz częściej... emotka
0 0

Gość: grancias

#2963497 Napisano: 25.12.2009 10:12:57
tato999 napisał(a):

wkurza mnie, że na we-dwoje zaczynają się pojawiać nabijacze emotka emotka

wczoraj nagle pojawiła się nowa uczestniczka, która w ciągu zaledwie 7 godzin zdobyła a raczej zdobyła ponad 1 000 pkt

:(

Hmmmm ja tam widze te osobe juz od 2 bitych dni. I od tylu dni też zbiera glosy. Po prostu wczesniej jej nie zauwazylas bo ci nie zagrazala. A poza tym nie masz co sie bac. Nawet jak ktos tam oszukuje, nie ujdzie mu to plazem emotka W zeszlym roku bralem udzial w konkursie WEDWOJE emotka Darowalem sobie konkurs bo nie mialem szans emotka az tu przychodzi dzien wynikow i co sie okazalo. Wywalono mnostwo osob za nabijanie glosow i zgarnalem jakas nagrode emotka
0 0

luk1990

#2963498 Napisano: 25.12.2009 10:13:56
a mnie wkurza ze cos niedobrego sie stalo z moim ukochanym avatarem emotka pomocy emotka
0 0

radosna

#2963503 Napisano: 25.12.2009 10:18:26
alaalex40 napisał(a):

a mnie wkurza ze cos niedobrego sie stalo z moim ukochanym avatarem emotka pomocy emotka

Może czas na zmiany? Marielu chętnie odda swój uroczy avatarek emotka
0 0

smsowicz

#2963505 Napisano: 25.12.2009 10:19:55
mio napisał(a):

prodiament napisał(a):

wkurza mnie Poczta Polska - zastałam dziś w skrzynce awizo na paczkę, przeszłam się na pocztę - sterczałam najpierw w kolejce, a potem 15 minut przy okienku, bo nie mogli znaleźć przesyłki. W końcu stwierdzili, że nie ma - wsiąkła, albo listonosz nie zostawił. No i co ja mam z tym fantem zrobić, skoro paczka nie była polecona? emotka Kogoś też tak nasza kochana poczta przekręciła? emotka

mi zgubili dwie paczki niestety nie byly polecone tylko priorytetowe - powiedzieli ze bez numeru nadania nie ma szans na znalezienie i kazali mi sie pospieszyc bo duzo ludzi czeka emotka wlasnie takie traktowanie mnie niesamowicie wkurza

Przecież każda paczka jest polecona - z numerem nadania...
0 0

#2963508 Napisano: 25.12.2009 10:22:07
smsowicz napisał(a):

mio napisał(a):

prodiament napisał(a):

wkurza mnie Poczta Polska - zastałam dziś w skrzynce awizo na paczkę, przeszłam się na pocztę - sterczałam najpierw w kolejce, a potem 15 minut przy okienku, bo nie mogli znaleźć przesyłki. W końcu stwierdzili, że nie ma - wsiąkła, albo listonosz nie zostawił. No i co ja mam z tym fantem zrobić, skoro paczka nie była polecona? emotka Kogoś też tak nasza kochana poczta przekręciła? emotka

mi zgubili dwie paczki niestety nie byly polecone tylko priorytetowe - powiedzieli ze bez numeru nadania nie ma szans na znalezienie i kazali mi sie pospieszyc bo duzo ludzi czeka emotka wlasnie takie traktowanie mnie niesamowicie wkurza

Przecież każda paczka jest polecona - z numerem nadania...

mnie bez przerwy oszukują, zostawiają inne avizo, inne ilości, wiele przychodzi nie poleconych i zwyczajnie kradną...
a potem mnie jeszcze pytają w ankietach, czy jestem zadowolona z ich działania i pracy... emotka emotka
0 0

luk1990

#2963509 Napisano: 25.12.2009 10:22:44
radosna napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

Może czas na zmiany? Marielu chętnie odda swój uroczy avatarek emotka

najwidoczniej masz racje i przyszedl czas na zmiany emotka jakby ktos mial link do jkaiejs fajnej stronki z avatarkami to poprosze pw emotka
0 0

Gość: poldek

#2963668 Napisano: 25.12.2009 12:46:11
ilonar2301 napisał(a):

zuzkaa napisał(a):

iaziaz napisał(a):

katmich napisał(a):

ja tez emotka

Mnie również to wkurza jak i to, że nie udało mi się wygrać na dobrychprogramach emotka emotka

i to jeszcze jak! emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: cb656Old

#2963708 Napisano: 25.12.2009 01:13:34
Szukając czegoś w Słowniku Wyrazów Obcych, odkryłem brak następujących terminów:

ŻUL Samo słowo jest... (jak będzie odwrotność zdrobnienia ? zgrubienie ? emotka ...no więc jest zgrubieniem słowa ŻULIK, co oznacza w mowie potocznej chuligana, łobuza, TUDZIEŻ inne ladaco. Pochodzi z języka rosyjskiego. Pochodne od niego jest inne: ŻULIA co można literacko określić jako: środowisko, w którym łatwo można spotkać chuligana (przez analogię do cyganerii inaczej zwane: chuliganeria)

Po raz kolejny okazało się, iż ciekawość to pierwszy stopień do wiedzy emotka Dobrze zrobiłem ! W czasie przerzucania kartek mignął mi przed oczami temat zbliżony do Wielkanocy, mianowicie: WIGILIOLOGIA. Oto cytat ze słownika wydanego przez PWN (Potoczne Wyrażenia Naukowe)

WIGILIOLOGIA: Nauka o wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami WielkiejNocy
(cała ta gałąź nauki jest moim zdaniem niepotrzebna, bowiem wyższość ta jest tak oczywista, jak oczywiste jest, ze lepiej otrzymywać prezenty, niż rózgi emotka )

Intrygowało mnie, jakie jeszcze inne ciekawe hasła znajdę i oto wyniki. Wybrałem to, co chociaż trochę kojarzy się ze świętami... albo Świętymi. (Nic tak nie dodaje ducha, jak możliwość pochwalenia się bliźnim, wiec podzielę się z Wami zdobytą na ten temat wiedzą - a nuż
ktoś ujrzy we mnie zadatki na erudytę ? emotka

WIKTYMOLOGIA
- Słownik podaje dwa znaczenia:
(1) nauka o futrach, jako głównym składniku pożywienia moli (pochodzi z zestawienia dwóch słów:
wiktuały przest. artykuły spożywcze, żywność, prowiant. - łac. victualis 'żywnościowy' od victus 'pożywienie' z p.p. od vivere,zob. vivat. oraz skrotu
MOL - Małe Obiekty Latające)

(2) nauka o metodach osiągania sukcesów w corocznej walce z molami (pochodzi z zestawienia dwóch słów:
wiktoria dawn. zwycięstwo - por. Nike - łac. victoria 'zwycięstwo; od vincere 'zwyciężać'; por. ewikcja oraz poznanego już skrótu MOL - Małe Obiekty Latające)
(na zimę wyciągamy z szafy futra - główne pożywienie MOL-i - stąd to hasło umieściłem również)

NUMEROLOGIA: Gałąź matematyki, wykładana na zajęciach z telekomunikacji, mówiąca o tym, jaki numer może nam wywinąć Telekomunikacja na rachunku po wybraniu pewnych niepewnych numerów - numery nieszczęśliwe zaczynają się na przykład od 0-7..
(NUMEROLOGIA jest fragmentem wiedzy o liczbach zespolonych, a konkretnie o ich części urojonej)

ANGELOLOGIA: Nauka o metodach przerabiania zjadaczy chleba w aniołów - główny temat wykładów na zajęciach dla Aniołów Stróżów w firmach ochroniarskich.
(Odmiany: ANGELOLOGIA I DAL - zdalne przerabianie w anioly, na przykład przez Internet; specjalizują się w tym upadłe janioły zamieszkujące forum

...bo zaiste, trzeba mieć anielską cierpliwość do TELEKOMUNIKACJI - znam takich (takie) którzy (które) w oczekiwaniu na Godota połączeń potrafią czerwone wino z gwinta...

A w temacie: wkurza mnie, ze nie chcą mi tych haseł uznać w WIKIPEDII emotka
0 0

Gość: gocha26

#2963729 Napisano: 25.12.2009 01:44:52
poldek napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

zuzkaa napisał(a):

iaziaz napisał(a):

katmich napisał(a):

ja tez emotka

i to jeszcze jak! emotka emotka emotka emotka

no, ja też men experta nie trafiłam emotka
0 0

Gość: krzyszu

#2963744 Napisano: 25.12.2009 02:16:00
Zapomniałem o konkursie z mlekołaków i nie mam teraz bajek emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#2963750 Napisano: 25.12.2009 02:23:48
że niektórzy wciskają mi się na święta do domu:) pierwszy dzień spędzamy z najbliższą rodziną!
0 0

Gość: swibek

#2963761 Napisano: 25.12.2009 02:41:38
emotka brak śniegu..
0 0