Wkurza mnie...

Gość: cb656Old

#2963808 Napisano: 25.12.2009 04:03:21
iwonciaaa napisał(a):

że niektórzy wciskają mi się na święta do domu emotka pierwszy dzień spędzamy z najbliższą rodziną!

Jasne! Najbardziej wkurza, gdy ktoś chce zbyt dosłownie traktować tradycyjną polską gościnność i w dodatku w Święta, słynące z dodatkowego nakrycia dla przypadkowego gościa.... emotka
A gdzie owa przysłowiowa miłość bliźniego?

(zupełnie Cię nie rozumiem)
0 0

Gość: iwonciaaa

#2963819 Napisano: 25.12.2009 04:22:42
cb656 napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

że niektórzy wciskają mi się na święta do domu emotka pierwszy dzień spędzamy z najbliższą rodziną!

Jasne! Najbardziej wkurza, gdy ktoś chce zbyt dosłownie traktować tradycyjną polską gościnność i w dodatku w Święta, słynące z dodatkowego nakrycia dla przypadkowego gościa.... emotka
A gdzie owa przysłowiowa miłość bliźniego?

(zupełnie Cię nie rozumiem)

Szczególnie jeśli ktoś pracuje w Święta i jedyne wolne popołudnie ma spędzać z liczną rodziną zwalającą się bez zapowiedzi. Tradycje zawsze były niezmienne emotka /w drugi dzień ludzie się odwiedzają, a pierwszy z bliskimi w domu spędzają.
0 0

Gość: marmoladella

#2963840 Napisano: 25.12.2009 04:47:07
ilonar2301 napisał(a):

marmoladella napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

marmoladella napisał(a):

marmoladella napisał(a):

Może nie wkurzam się, ale trochę niecierpliwię, bo już powinny być wyniki z tego konkursu: http://www.allepr.../konkurs_swieta.aspx
Chociaż jeśli w czwartek zaczęli czytać mój list, to możliwe, że nie skończyli do dziś, bo był długi emotka
Ostatecznie wolę opóźnienie wyników, niż trefny wybór nagrodzonych jak w przypadku konka z iPodami emotka

Nie wygrałam emotka Smutno mi. Który to już raz emotka A przecież ćwiczę wciąż swoją wiarę w wygrywanie z Potęgą podświadomości w dłoniach!

emotka emotka emotka ja też nie wygrałam, ale się nie wściekam, najwidoczniej byli lepsi... Co ja w ogóle piszę! To było LOSOWANIE!!!

Czekam aż opublikują te nagrodzone. Jak będą to ciekawe listy, to ok, nie wściekam się. Ale swoją drogą... Dlaczego nie opublikowali od razu? Co to za problem? Czyżby poprawa błędów fleksyjnych, frazeologicznych i językowych wciąż trwała? emotka
Tego już za nas automat w Wordzie nie zrobi.

Ja mam już teraz komunikat: Sorry, page not found emotka

Będą w ogóle zamieszczone zwycięskie odpowiedzi?

U mnie strona działa i zadeklarowali, że nagrodzone wypowiedzi opublikują.
0 0

Gość: tedance

#2963848 Napisano: 25.12.2009 05:11:17
wkurzają mnie bezpodstawne podejrzenia o oszustwa i klapki na oczach emotka
0 0

#2963857 Napisano: 25.12.2009 05:18:14
tedance napisał(a):

Najbardziej nadęci
kastraci i impotenci.

...dlatego nie przejmuj się opiniami miernot, które nie stać na coś własnego i odreagowują frustracje bezinteresowną zawiścią emotka
0 0

#2963859 Napisano: 25.12.2009 05:20:11
iwonciaaa napisał(a):

....Szczególnie jeśli ktoś pracuje w Święta i jedyne wolne popołudnie ma spędzać z liczną rodziną zwalającą się bez zapowiedzi. Tradycje zawsze były niezmienne emotka
w drugi dzień ludzie się odwiedzają, a pierwszy z bliskimi w domu spędzają.

Jaaasne. Żaal. emotka emotka
0 0

Gość: tedance

#2963862 Napisano: 25.12.2009 05:21:52
cb656 napisał(a):

tedance napisał(a):

Najbardziej nadęci
kastraci i impotenci.

...dlatego nie przejmuj się opiniami miernot, które nie stać na coś własnego i odreagowują frustracje bezinteresowną zawiścią emotka

Potrafisz pocieszyć...jak zawsze emotka emotka
0 0

Gość: mysza662

#2964609 Napisano: 26.12.2009 09:52:03
Wkurza mnie poczta polska!!
Czy wy tez dostajecie jakieś paczki, listy posklejane taśmą , taką brązową???
ALbo wszyscy dostają nagrode w konkursie, a do mnie dziwnym trafem nic nie dochodzi!!!
MASAKRA emotka
I jeszcze przez świętami 4 dni czekałam na listonosza, a go nie było!!!
0 0

malenka89

#2964655 Napisano: 26.12.2009 10:40:22
Może nie tyle, że mnie to wkurza, ale przykro mi bo to ostatnie, normalne 4 dni z moim narzeczonym... potem wyjeżdża na bardzo długo i Nasze spotkania będą mocno ograniczone.
A jak już wróci na stałe to i tak Nasze życie zmieni się o 360 stopni i koniec beztroskiego życia... emotka
Nowy rok = nowe zmiany.
A pozatym - kto będzie jeździł ze mną po zakupy konkursowe?
emotka emotka
0 0

Gość: krzyszu

#2964658 Napisano: 26.12.2009 10:43:44
malenka89 napisał(a):

Może nie tyle, że mnie to wkurza, ale przykro mi bo to ostatnie, normalne 4 dni z moim narzeczonym... potem wyjeżdża na bardzo długo i Nasze spotkania będą mocno ograniczone.
A jak już wróci na stałe to i tak Nasze życie zmieni się o 360 stopni i koniec beztroskiego życia... emotka
Nowy rok = nowe zmiany.
emotka emotka

Na szczęście masz mnie emotka Tylko bez samochodu to jestem troszkę bez użyteczny emotka
0 0

malenka89

#2964661 Napisano: 26.12.2009 10:45:31
krzyszu napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Nowy rok = nowe zmiany.
emotka emotka

Na szczęście masz mnie emotka Tylko bez samochodu to jestem troszkę bez użyteczny emotka

ale wiesz... w towarzystwie zawsze milej emotka
emotka
0 0

malenka89

#2964665 Napisano: 26.12.2009 10:51:24
malenka89 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Nowy rok = nowe zmiany.
emotka emotka

emotka

Tylko zapomniałeś dodać, że Ty jesteś okropnym leniem emotka
I już widzę jak uda mi się gdzieś Ciebie wyciągnąć emotka
Chyba, że zaczaruję Cię swoim urokiem osobistym emotka emotka emotka
0 0

Gość: rachel

#2964669 Napisano: 26.12.2009 10:53:49
ze w swieta trzeba jesc i jesc a potem ubrania na styk:(
0 0

malenka89

#2964675 Napisano: 26.12.2009 10:56:35
rachel napisał(a):

ale jak się oprzeć tylu pysznością emotka tu gdzieś skubniesz, tam gdzieś skubniesz - ale to cała frajda Świąt emotka
Ja sobie zawsze tłumaczę, że w Święta jest to dozwolone emotka a cooo emotka
0 0

Gość: tato999

#2964676 Napisano: 26.12.2009 10:57:10
rachel napisał(a):

hehe emotka na siłę nikt Ci chyba nie wciska jedzenia emotka
0 0

Gość: amif

#2964756 Napisano: 26.12.2009 11:29:09
brak śniegu po świętach marzył mi się wyjazd na narty żeby pojeżdzić trochę emotka
0 0

Gość: marielu

#2964777 Napisano: 26.12.2009 11:40:16
wkurza mnie że przytyłam 6 kilo i nawet mnie to nie motywuje by przestać żreć, za to przyszła mi myśl że wyprowadzić się do USA by ze swoją wagą wtopić się w tło ba a nawet wyglądać zajefajnie szczupło przy reszcie mieszkańców emotka
0 0

Gość: krzyszu

#2964826 Napisano: 26.12.2009 12:20:30
malenka89 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Nowy rok = nowe zmiany.
emotka emotka

emotka

Tylko zapomniałeś dodać, że Ty jesteś okropnym leniem emotka
I już widzę jak uda mi się gdzieś Ciebie wyciągnąć emotka
Chyba, że zaczaruję Cię swoim urokiem osobistym emotka emotka emotka

haha jak kupisz mi bilet to nawet do intermarche moge z Tobą pojechać emotka
0 0

Gość: js28

#2964879 Napisano: 26.12.2009 12:57:17
wkurza mnie sąsiad idiota, katuje mnie od rana jakąs jazgotliwą muzyka. Co za wieśniak! Nie mogę sie skupić na czytaniu! Normalnie w takich sytuacjach to karabin by się przydał emotka emotka emotka
0 0

Gość: chochliczka

#2964880 Napisano: 26.12.2009 12:57:58
wkurza mnie moja ciotka egoistka ktora wiecznie chce by cala rodzina nad nia skakala emotka emotka emotka emotka
0 0