Wkurza mnie...

Gość: cb656Old

#3026596 Napisano: 17.01.2010 04:47:40
basiasiwek28 napisał(a):

Wkurza mnie strasznie ...że jak tylko sie pojawiam w topie kliknijcie nikt nie może zagłosować ale od razu dochodzą mi 1 ....czyżby zbieg okoliczności emotka

...pewnie nie przypadek.... pewnie Cię nie lubią, albo Twoja praca stanowi zbyt duże zagrożenie i starają się utrącić emotka Trzeba się było nie wystawiać na strzał!

...zawsze twierdziłem, że klikane to chory wymysł.
0 0

bridget

#3026599 Napisano: 17.01.2010 04:48:58
mnie tez wkurza to, ze ja moge tylko 1 zagłosowac na 1 zdjęcie/1osoby w całym konkursie a inni maja wciąz głosy i moga ich oddać nieskonczenie wiele. Tyle razy sobie powtarzam, ze dosc klikanych konkursów, a jednak coś przyciąga:/
0 0

#3026603 Napisano: 17.01.2010 04:51:12
cudaczek napisał(a):

wcale nie chce składać reklamacji, tylko się spokojnie powkurzać emotka emotka emotka
PS: A tak a propos cytatu z regulaminu: w przypadku odpowiedzi na pytanie otwarte to jakie niby odpowiedzi są uznawane za poprawne??? emotka

emotka urzekła mnie ta wypowiedź emotka
spokojnie powkurzać - a tu taki jeden nie daje się nawet porządnie zirytować, tylko rozśmiesza.... ech, ludzie są wredni emotka

Poprawna odpowiedź - może to chodzi o poprawność językową? A może chodzi o to, że ma być po polsku? emotka Z tym pytaniem to chyba do Organizatorów...
0 0

Gość: basiasiwek28

#3026667 Napisano: 17.01.2010 05:13:27
kalisto1986 napisał(a):

basiasiwek28 napisał(a):

Wkurza mnie strasznie ...że jak tylko sie pojawiam w topie kliknijcie nikt nie może zagłosować ale od razu dochodzą mi 1 ....czyżby zbieg okoliczności emotka

odemnie masz 6 emotka
wkurza mnie ze prawdopodobnie wazne egzaminu na studiach zbiegna mi sie z waznym wyjazdem emotka

jolcia12 napisał(a):

basiasiwek28 napisał(a):

ode mnie po 6* emotka

Bardzo dziękuję
0 0

adamaszek

#3026884 Napisano: 17.01.2010 06:25:11
emanuela24 napisał(a):

adamaszek napisał(a):

Wkurzyła mnie dziś kasjerka w Realu w Forcie Wola. Nieprzyjemne babsko, nie dość, że powiedziała, że nie powinienem dostać żadnych punktów, choć dałem jej kupon na 400 punktów (i Payback mam od samego początku jego istnienia). W Biurze Obsługi Klienta powiedzieli, że absolutnie nie ma racji, zabrali babie mój kupon, którego w ogóle nie odbiła i dostałem te punkty + jeszcze dodatkowe. Powiedziałem kobicie przy kasie, że nie miała racji, powiedziałaz nadętą miną do widzenia, nie mam ochoty rozmawiać'. Bezczelny typ. Wpisałem ją do księgi skarg. Myślicie, że jeśli napiszę list do jakiegoś Dyr. w tym Realu to dostanie jakąś naganę?

a jaka satysfakcję będziesz miał z tego ze dostanie naganę??
udowodniłeś jej swoje i wg mnie wystarczy - nie wiem też po co ta księga zażaleń ?? (chociaż rozumiem że mogło Ci się ciśnienie podnieść)
Pani pracuje (użera sie z humorkami klientów) po 10 godzin dziennie za 1200zł i być może to jej jedyny środek utrzymania, być może nikt w kwestii p-któw jej nie przeszkolił emotka
ludzie zlitujcie sie - wszystko to przypomina mi dostałem p-kty plus rekompensatę ale mimo to uprzejmie donoszę

Sorry, gdyby powiedziałą przepraszam, pomyliłam się bym odpuścił, a nie dosć, że była niemiła, nabzdyczona to jeszcze wymachiwała i powiedziała, że żadne punkty mi się nnie należą. Rozumiesz - sam fakt jej zachowania mnie wkurzył... Każdy moze się mylić, ale nei ziać taką energią, że sie wszystkiego odechciewa i nawet nie sprawdzic czy sieprzypadkiem nie myli!
0 0

#3026939 Napisano: 17.01.2010 06:50:20
adamaszek napisał(a):

adamaszek napisał(a):

Wkurzyła mnie dziś kasjerka w Realu w Forcie Wola. Nieprzyjemne babsko, nie dość, że powiedziała, że nie powinienem dostać żadnych punktów, choć dałem jej kupon na 400 punktów (i Payback mam od samego początku jego istnienia). W Biurze Obsługi Klienta powiedzieli, że absolutnie nie ma racji, zabrali babie mój kupon, którego w ogóle nie odbiła i dostałem te punkty + jeszcze dodatkowe. Powiedziałem kobicie przy kasie, że nie miała racji, powiedziałaz nadętą miną do widzenia, nie mam ochoty rozmawiać'. Bezczelny typ. Wpisałem ją do księgi skarg. Myślicie, że jeśli napiszę list do jakiegoś Dyr. w tym Realu to dostanie jakąś naganę?

Sorry, gdyby powiedziałą przepraszam, pomyliłam się bym odpuścił, a nie dosć, że była niemiła, nabzdyczona to jeszcze wymachiwała i powiedziała, że żadne punkty mi się nnie należą. Rozumiesz - sam fakt jej zachowania mnie wkurzył... Każdy moze się mylić, ale nei ziać taką energią, że sie wszystkiego odechciewa i nawet nie sprawdzic czy sie przypadkiem nie myli!

Zrób jak uważasz. Na razie jesteś w stanie wzburzenia. Z czasem dojdziesz do takiego stanu, w którym po prostu szkoda będzie Ci energii traconej na nieprzydatne udowadnianie swojej racji. Przełóż to na praktyczne korzyści dla siebie - co będziesz mieć z tego, poza satysfakcją, że masz rację? Baba, jeśli jest wredna z natury, od tej skargi nie stanie się aniołem
(a kto wie, czy nie wyrośnie z niej sfrustrowana terrorystka emotka )
0 0

Gość: amaretta1

#3026961 Napisano: 17.01.2010 07:04:10
cb656 napisał(a):

adamaszek napisał(a):

adamaszek napisał(a):

Sorry, gdyby powiedziałą przepraszam, pomyliłam się bym odpuścił, a nie dosć, że była niemiła, nabzdyczona to jeszcze wymachiwała i powiedziała, że żadne punkty mi się nnie należą. Rozumiesz - sam fakt jej zachowania mnie wkurzył... Każdy moze się mylić, ale nei ziać taką energią, że sie wszystkiego odechciewa i nawet nie sprawdzic czy sie przypadkiem nie myli!

Zrób jak uważasz. Na razie jesteś w stanie wzburzenia. Z czasem dojdziesz do takiego stanu, w którym po prostu szkoda będzie Ci energii traconej na nieprzydatne udowadnianie swojej racji. Przełóż to na praktyczne korzyści dla siebie - co będziesz mieć z tego, poza satysfakcją, że masz rację? Baba, jeśli jest wredna z natury, od tej skargi nie stanie się aniołem

Radzę odpuścić, i tak jej chyba udowodniłeś, że nie miała racji. Szkoda energii emotka Jeśli z natury jest jędzowata, to szanse na to, że się zmieni w milutką owieczkę są minimalne... emotka
0 0

Gość: marielu

#3026971 Napisano: 17.01.2010 07:08:09
e nie no , nie słuchaj ich emotka masz racje emotka emotka tera obwieś się C4 i wysadź się w realu emotka
0 0

Gość: bassia5

#3026993 Napisano: 17.01.2010 07:18:45
marielu napisał(a):

e nie no , nie słuchaj ich emotka masz racje emotka emotka tera obwieś się C4 i wysadź się w realu emotka

marielu to teraz takimi radami wykańcza się konkursową konkurencje? emotka Dzięki za wskazówki emotka
0 0

Gość: meeyka

#3026996 Napisano: 17.01.2010 07:19:18
marielu napisał(a):

to raczej ta babka babka po przeczytaniu skargi obwiesi sie tym C4 emotka emotka
0 0

mimbla

#3026998 Napisano: 17.01.2010 07:20:47
Wkurza mnie, że zarzucono mi, że rzekomo klikam 1, a nie 6 gwiazdek - bo osoba śledziła wszystko niby na bieżąco emotka

Tam klikają uczciwi i nieuczciwi, obniżający punkty konkurencji... nie rzuca się oskarżeń emotka

Czuję niesmak.
0 0

sambolera

#3027061 Napisano: 17.01.2010 07:43:56
wkurza mnie brak niektorych sklepow w moim mieście
0 0

Gość: mariolakal

#3027075 Napisano: 17.01.2010 07:48:04
sambolera napisał(a):

Mnie tak samo... Ani reala, ani carrefour'a, ani makro... Za cenzura... A w realu są takie fajne konki...
0 0

luk1990

#3027087 Napisano: 17.01.2010 07:53:02
mariolakal napisał(a):

sambolera napisał(a):

Mnie tak samo... Ani reala, ani carrefour'a, ani makro... Za cenzura... A w realu są takie fajne konki...

mnie wlasnie wkurza ze aktualnie to nie ma zadnych konkursow fajnych w marketach emotka
mialam nadzieje ze sie w nowym roku cos ruszy;/
0 0

monia24

#3027099 Napisano: 17.01.2010 08:01:54
amaretta1 napisał(a):

cb656 napisał(a):

adamaszek napisał(a):

adamaszek napisał(a):

Radzę odpuścić, i tak jej chyba udowodniłeś, że nie miała racji. Szkoda energii emotka Jeśli z natury jest jędzowata, to szanse na to, że się zmieni w milutką owieczkę są minimalne... emotka

ale dzisiaj taki dzień. Ja miałam wydrukowane 2000 pkt za wydane 80 zł, nie mogła zeskanować i mówi mi, że nie wchodzi, a ja jej na to czy nie mogłaby wbić ręcznie (2 000 pkt to przecież 20 zł szkoda mi było emotka )to ze złością zaczęła wbijać i powiedziała: Rany Boskie jeszcze tego nie było żebym ręcznie wbijała emotka
0 0

Gość: marmoladella

#3027100 Napisano: 17.01.2010 08:02:17
Ktoś mi zajął login na portalu, na którym chcę się zarejestrować żeby zagrać w konkursie emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3027269 Napisano: 17.01.2010 09:12:27
Wkurzają mnie klikane konkursy!
Nie o to chodzi że na nich nie gram i w związku z tym nie wygrywam, chodzi o to że są tak koszmarnie nieuczciwe.
Nie wygrywają najlepsze prace, pomysły, fotografie tylko prace albo kombinatorów albo osób które proszą o kliki.
Nie przyłożę od dziś ręki, ani klika więcej.
nie klikam
0 0

Gość: cytrynkowa

#3027288 Napisano: 17.01.2010 09:20:42
czarnygreg napisał(a):

Nie o to chodzi że na nich nie gram i w związku z tym nie wygrywam, chodzi o to że są tak koszmarnie nieuczciwe.
Nie wygrywają najlepsze prace, pomysły, fotografie tylko prace albo kombinatorów albo osób które proszą o kliki.
nie klikam

co do kombinatorów to sie zgodzę, alejeśli ktoś prosi o głosy to cow tym złego???
Wkurzyłeś mnie emotka
0 0

Gość: asiasia

#3027316 Napisano: 17.01.2010 09:29:22
czarnygreg napisał(a):

nie klikam

Zgadzam się z tobą w 100%, a nawet w 1000%, dana praca, zdjęcie itd. ma się podobać a nie ma być wyklikana wymuszonym, wyproszonym głosem. Śmieszą mnie te błagania o kliki. 2-3 razy umieszczałam swoją pracę w konkursach klikanych, ale nigdy nie prosiłam o głosy i nigdy tego nie zrobię.
0 0

dawidekk

#3027327 Napisano: 17.01.2010 09:34:04
Ja też się nie zgadzam z Asiasia i Gregiem. Niektóre konkursy, mają na samym początku takie założenia - jak najwięcej klików - trzeba jakoś to zrobić, to jak, skoro nie prosić o nie? Ja klikam tylko jak ktoś ładnie poprosi emotka a nie, Tytuł wiadomości: klik, a treści sam link.. takie coś jest trochę nie halo..
0 0