Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zaczytana-pola
Postów 11535
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: asiasia
Nie mam zamiaru nikogo krytykować a tym bardziej potępiać, niech każdy gra w co chce i jak chce, ale takie mam zdanie na temat klikanych, koniec i kropka. Naprawdę serdecznie się nie raz uśmiałam z wygranych prac które żadnym sposobem, mimo że serce mam miekciutkie i tolerancyjna jestem, na wygraną nie zasługiwały. Oczywiście szanuje twoje zdanie i poprzedników.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale wlasnie o to chodzi nie kazdemu moze podobac sie praca i wtedy daja jedna 2 czy 3 gwiazdki owszem sa zanizania ale tez sa obiektywne oceny
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie ostatnio tez strasznie wkurzają klikane konkursy, zwlaszcza tam gdzie liczy sie średnia. Ciągle sobie obiecuję ze nie będe brala udzialu, a ciągle jakoś się wciągam. Mnie z tego wszystkiego najbardziej wkurzaja prośby o kliki na zdjęcia tak beznadziejne, że aż szkoda gadać. Nie w temacie, nie ostre, nie ładne. A zdjęcia ktore naprawde sa warte nagrody odpadają na przedbiegach.
-------------------
-------------------
zaczytana-pola
Postów 11535
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kalisto jak najbardziej się z Tobą zgadzam, praca może się nie podobać, ale czasem jest tak, że nagle średnia spada Ci z 5 na 2, czy 1,5, bo nagle wlepiają Ci wszyscy na raz same 1.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlatego ja raczej wycofalam sie z tego czasem od swieta w cos zagram ale uwazam ze nie ma co sie denerwowac, zreszta bardziej ciesza mnie wygrane w konkursach gdzie wiem ze faktycznie liczy sie to co napisala a nie ile pkt zebralam choc czasem robie wyjatki
Gość: cobra176
Najlepsze są chyba takie, w których nie idzie zaniżyć, czyli zagłosuj na tą pracę albo oddaj głos. I albo głosujesz, albo nie. Bez zaniżania
Gość: missy7
karolkas
Postów 1248
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ja tez od czasu do czasu wyjątki robię,
a w temacie wkurza mnie, ze zbliża sie 25-y i musze vat zaplacic
karolkas
Postów 1248
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to masz ode mnie max gwiazdek. I nie dlatego, że się wkurzasz
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyniki konkursu oraz lista zwycięzców zostanie opublikowana
25 stycznia 2010 r. Przepraszamy za opóźnienia!
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: iwonciaaa
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ps. Podawaj na pw wiesz co
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dane osobowe podlegaja ochronie no niestety nie moge noooo
a w temacie dalej wkurza mnie malenka bo zrzędzi jak stara baba
terenia57
Postów 24
Data rejestracji 09.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: cytrynkowa
dokladnie zgadzam sie z Tobą,dletgo najlepsze sa takie w którym mozna tylko raz kliknąć, i takie ze ocen!!!
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gdzie się podziały te szybkie konkursy, polegające na odgadnięciu czegoś? albo takie konkursy, co trwały max 2-3 dni??
karolkas
Postów 1248
Punkty karne 0
Konkursy dodane