Wkurza mnie...

zaczytana-pola

#3027330 Napisano: 17.01.2010 09:38:47
Sama biorę udział w konkursach klikanych. Ale wkurzają mnie z tego względu, że są osoby, które zaniżają średnią w tych konkursach. Szkoda, że te konkursy klikane są... klikane. Wolałabym, żeby to Organizatorzy wybierali zwycięskie prace.
0 0

Gość: asiasia

#3027331 Napisano: 17.01.2010 09:39:25
dawidekk napisał(a):

Ja też się nie zgadzam z Asiasia i Gregiem. Niektóre konkursy, mają na samym początku takie założenia - jak najwięcej klików - trzeba jakoś to zrobić, to jak, skoro nie prosić o nie? Ja klikam tylko jak ktoś ładnie poprosi emotka a nie, Tytuł wiadomości: klik, a treści sam link.. takie coś jest trochę nie halo..

Nie mam zamiaru nikogo krytykować a tym bardziej potępiać, niech każdy gra w co chce i jak chce, ale takie mam zdanie na temat klikanych, koniec i kropka. Naprawdę serdecznie się nie raz uśmiałam z wygranych prac które żadnym sposobem, mimo że serce mam miekciutkie i tolerancyjna jestem, na wygraną nie zasługiwały. Oczywiście szanuje twoje zdanie i poprzedników.
0 0

kalisto1986

#3027336 Napisano: 17.01.2010 09:41:17
ilonar2301 napisał(a):

Sama biorę udział w konkursach klikanych. Ale wkurzają mnie z tego względu, że są osoby, które zaniżają średnią w tych konkursach. Szkoda, że te konkursy klikane są... klikane. Wolałabym, żeby to Organizatorzy wybierali zwycięskie prace.

ale wlasnie o to chodzi nie kazdemu moze podobac sie praca i wtedy daja jedna 2 czy 3 gwiazdki owszem sa zanizania ale tez sa obiektywne oceny
0 0

karolkas

#3027347 Napisano: 17.01.2010 09:48:24
kalisto1986 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

ale wlasnie o to chodzi nie kazdemu moze podobac sie praca i wtedy daja jedna 2 czy 3 gwiazdki owszem sa zanizania ale tez sa obiektywne oceny

mnie ostatnio tez strasznie wkurzają klikane konkursy, zwlaszcza tam gdzie liczy sie średnia. Ciągle sobie obiecuję ze nie będe brala udzialu, a ciągle jakoś się wciągam. Mnie z tego wszystkiego najbardziej wkurzaja prośby o kliki na zdjęcia tak beznadziejne, że aż szkoda gadać. Nie w temacie, nie ostre, nie ładne. A zdjęcia ktore naprawde sa warte nagrody odpadają na przedbiegach.
0 0

zaczytana-pola

#3027354 Napisano: 17.01.2010 09:51:55

kalisto1986 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Kalisto jak najbardziej się z Tobą zgadzam, praca może się nie podobać, ale czasem jest tak, że nagle średnia spada Ci z 5 na 2, czy 1,5, bo nagle wlepiają Ci wszyscy na raz same 1.
0 0

kalisto1986

#3027357 Napisano: 17.01.2010 09:53:03
karolkas napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

mnie ostatnio tez strasznie wkurzają klikane konkursy, zwlaszcza tam gdzie liczy sie średnia. Ciągle sobie obiecuję ze nie będe brala udzialu, a ciągle jakoś się wciągam. Mnie z tego wszystkiego najbardziej wkurzaja prośby o kliki na zdjęcia tak beznadziejne, że aż szkoda gadać. Nie w temacie, nie ostre, nie ładne. A zdjęcia ktore naprawde sa warte nagrody odpadają na przedbiegach.

dlatego ja raczej wycofalam sie z tego czasem od swieta w cos zagram ale uwazam ze nie ma co sie denerwowac, zreszta bardziej ciesza mnie wygrane w konkursach gdzie wiem ze faktycznie liczy sie to co napisala a nie ile pkt zebralam choc czasem robie wyjatki emotka
0 0

Gość: cobra176

#3027364 Napisano: 17.01.2010 09:55:52
kalisto1986 napisał(a):

karolkas napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

dlatego ja raczej wycofalam sie z tego czasem od swieta w cos zagram ale uwazam ze nie ma co sie denerwowac, zreszta bardziej ciesza mnie wygrane w konkursach gdzie wiem ze faktycznie liczy sie to co napisala a nie ile pkt zebralam choc czasem robie wyjatki emotka

Najlepsze są chyba takie, w których nie idzie zaniżyć, czyli zagłosuj na tą pracę albo oddaj głos. I albo głosujesz, albo nie. Bez zaniżania
0 0

Gość: missy7

#3027366 Napisano: 17.01.2010 09:56:52
Oj macie racje z tymi klikanymi konkursami, ja tez po ostatniom mówiłam sobie że nigdy więcej... i co?? I znowu się wpakowałam. Jednak w tym to jury będzie na szczęście wybierać , ale z pierwszej 100 z największą liczbą głosów... no i stąd to zaniżanie... Znajomi podniosą mi średnią... i w ciągu pary godzin osoby tak potrafią zaniżyć że ze średniej 5 spada się na 3 emotka Wkurza mnie to !
0 0

karolkas

#3027368 Napisano: 17.01.2010 09:57:23
kalisto1986 napisał(a):

karolkas napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

no ja tez od czasu do czasu wyjątki robię, emotka mam fajne zdjęcie na konkurs lindta, nad którym myslalam chyba z cztery dni, jak je zrobić, ale boje się dac, bo cholerka zaraz zaniżą.

a w temacie wkurza mnie, ze zbliża sie 25-y i musze vat zaplacic emotka
0 0

karolkas

#3028892 Napisano: 18.01.2010 01:12:21
i co , wkurzam się sama na siebie, mialam nie dawać zdjęcia na lindt a teraz siedze i się wkurzam, bez sensu te konki emotka
0 0

bethan

#3028920 Napisano: 18.01.2010 01:17:03
karolkas napisał(a):

i co , wkurzam się sama na siebie, mialam nie dawać zdjęcia na lindt a teraz siedze i się wkurzam, bez sensu te konki emotka

No to masz ode mnie max gwiazdek. I nie dlatego, że się wkurzasz emotka , ale za świetne zdjęcie emotka
0 0

bethan

#3028927 Napisano: 18.01.2010 01:18:05
Mikołajkowy detektyw z we-dwoje - wiedziałam, że tak będzie!
Wyniki konkursu oraz lista zwycięzców zostanie opublikowana
25 stycznia 2010 r. Przepraszamy za opóźnienia!
0 0

kalisto1986

#3029098 Napisano: 18.01.2010 02:12:55
wkurza mnie malenka emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#3029101 Napisano: 18.01.2010 02:13:48
że kolęda siedzi już u sasiadów 40 minut emotka
0 0

malenka89

#3029115 Napisano: 18.01.2010 02:18:35
kalisto1986 napisał(a):

emotka emotka emotka

Ps. Podawaj na pw wiesz co emotka emotka
0 0

kalisto1986

#3029132 Napisano: 18.01.2010 02:25:29
malenka89 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

emotka emotka emotka

Ps. Podawaj na pw wiesz co emotka emotka

dane osobowe podlegaja ochronie no niestety nie moge noooo
a w temacie dalej wkurza mnie malenka bo zrzędzi jak stara baba emotka
0 0

terenia57

#3029190 Napisano: 18.01.2010 02:48:11
PW bardzo proszę
0 0

Gość: cytrynkowa

#3029218 Napisano: 18.01.2010 02:58:29
emanuela24 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Kalisto jak najbardziej się z Tobą zgadzam, praca może się nie podobać, ale czasem jest tak, że nagle średnia spada Ci z 5 na 2, czy 1,5, bo nagle wlepiają Ci wszyscy na raz same 1.

nie oszukujmy się - w klikanych konkursach są grupy który zmieniając IP swoim fotkom dają 5 innym wbijają 1 -to ich zbliża do wygranej -jak ktoś da jedną jedynkę to średniej nie zaniży ale jak tak dają dla siebie po 50 x5 a przy okazji innym 50x 1 - to już w rankingach mogą namieszać

klikane konkursy są dla osób wytrwałych z nerwami ze stali

nie lubię takich konkursów - ale podziwiam klikaczy emotka

dokladnie zgadzam sie z Tobą,dletgo najlepsze sa takie w którym mozna tylko raz kliknąć, i takie ze ocen!!!
0 0

ziolko

#3029239 Napisano: 18.01.2010 03:05:29
wkurzają mnie ostatnio konkursy na forum. Wielodniowe konkursy, gdzie trzeba się zarejestrować, kliknąć itp.. I ciągle są cytowane, kopiowane, żeby się przypomnieć. Śmietnik tam się zrobił. Kolejny top kliknijcie tylko za drobne nagrody... wrrrr.... emotka emotka
gdzie się podziały te szybkie konkursy, polegające na odgadnięciu czegoś? albo takie konkursy, co trwały max 2-3 dni?? emotka emotka
0 0

karolkas

#3029252 Napisano: 18.01.2010 03:10:41
wkurza mnie ze kupilismy z meżem nasz wymarzony samochód, wplacilismy wiecej niz 70 procent ceny, na reszte nam zabraklo, chcemy wziac mały kredyt i sie zaczynaja schody, pelno papierologii, umow i itp. samochód od tygodnia stoi w salonie a my go nie mozemy wziac i jezdzimy trupkiem,
0 0