Wkurza mnie...

Gość: niuniu

#3066520 Napisano: 29.01.2010 09:30:00
wkurza mnie że postawiłam w pracy na stole ciasteczka z francuskiego ciasta każdy z innym nadzieniem.... zdązyły się poczęstować 2 osoby a resztę ciastek stary dziad - mój szef wziął w swoje brudne łapy pooglądał i odłożył na talerzyk. A jak mu zwróciłam uwagę, żeby teraz je sobie wszystkie zjadł bo nikt ich już nie zje (wszyscy to widzieli i słyszeli) to mi odpowiedział - Ja nie jestem pazerny zapamiętaj to sobie a ręce to mam czyste jak niemowlak. Jasne kur..ka tylko przed chwilą psa głaskał, był sikać i smarał w husteczkę! Ludzie z kim ja muszę przesiadywać codziennie 8 godzin. emotka Co za wstrętny dziad! emotka emotka
0 0

Gość: ati88

#3066521 Napisano: 29.01.2010 09:30:15
yuliya25 napisał(a):

endzi1984 napisał(a):

wkurza mnie ze obleciałam u siebie pół miasta i nigdzie nie ma tych promocyjnych opakowan Kinder do konkursu zimamistrzów emotka

OOOOOOOO to mnie też wkurza, wczoraj też latałam i znalazłam tylko Nutele, ale tą za 9 pkt, no to co, mam 3 kupić żeby wysłać??????? emotka emotka emotka

bo ja wszytko wykupiłam emotka
u mnie były w Realu, pełno tego było nie cieszy się konkurs przynajmnej w tym Realu zainteresowaniem w Tesko były tylko batoniki po 2p.

mnie wkurza mój facet emotka
i brak wyników z niektorych konków emotka
0 0

Gość: dianek

#3066525 Napisano: 29.01.2010 09:31:46
czarna2318 napisał(a):

jutis napisał(a):

dziś mnie wkurza niemal wszystko... decyzje mnie przerastają, obawy dobijają... a z konkursowych spraw wkurza mnie, że wygrywam raz w roku a chyba jako jedyna nie dostałam dziś przesyłki (mlekołaki) emotka

Ja też nie dostałam tych bajek dzisiaj emotka

i ja na mlekołaki czekam... i tez mnie to wkurza emotka emotka
0 0

Gość: lovcia88

#3066532 Napisano: 29.01.2010 09:32:34
niuniu napisał(a):

wkurza mnie że postawiłam w pracy na stole ciasteczka z francuskiego ciasta każdy z innym nadzieniem.... zdązyły się poczęstować 2 osoby a resztę ciastek stary dziad - mój szef wziął w swoje brudne łapy pooglądał i odłożył na talerzyk. A jak mu zwróciłam uwagę, żeby teraz je sobie wszystkie zjadł bo nikt ich już nie zje (wszyscy to widzieli i słyszeli) to mi odpowiedział - Ja nie jestem pazerny zapamiętaj to sobie a ręce to mam czyste jak niemowlak. Jasne kur..ka tylko przed chwilą psa głaskał, był sikać i smarał w husteczkę! Ludzie z kim ja muszę przesiadywać codziennie 8 godzin. emotka Co za wstrętny dziad! emotka emotka

To moze teraz daj te ciasteczka temu pieskowi, ktorego glaskal szef. Oby tylko nie zdechl emotka
0 0

Gość: niuniu

#3066536 Napisano: 29.01.2010 09:34:21
lovcia88 napisał(a):

niuniu napisał(a):

To moze teraz daj te ciasteczka temu pieskowi, ktorego glaskal szef. Oby tylko nie zdechl emotka

lovcia88 wiesz wolę nie ryzykować emotka z niego jest taki brudas i świntuch że brakowałoby mi z kimś normalnie porozmawiać - z psem emotka
0 0

Gość: lovcia88

#3066546 Napisano: 29.01.2010 09:37:41
niuniu napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

niuniu napisał(a):

lovcia88 wiesz wolę nie ryzykować emotka z niego jest taki brudas i świntuch że brakowałoby mi z kimś normalnie porozmawiać - z psem emotka

Niuniu, jesli tak sprawa wyglada - to epiej nie ryzykuj emotka Biedny piesek bedzie musial cierpiec za czyny szefa emotka
0 0

Gość: grancias

#3066559 Napisano: 29.01.2010 09:44:41
endzi1984 napisał(a):

wkurza mnie ze obleciałam u siebie pół miasta i nigdzie nie ma tych promocyjnych opakowan Kinder do konkursu zimamistrzów emotka

U mnie tak samo, w zwyklych sklepach ciezko nawet Kinder Bueno promocyjne wyczaic ;/ Niestety pozostaje zakup w sieciowkach.

A wkurza mnie, ze nie moge nigdzie znalezc (nawet w sieciowkach) Tic Taców Cherry Passion.
0 0

Gość: marmoladella

#3066691 Napisano: 29.01.2010 10:35:14
avatea napisał(a):

wkurza mnie brak wyników na emalii.... przeginają! emotka emotka

Też chcę te garnki emotka
0 0

zaczytana-pola

#3066700 Napisano: 29.01.2010 10:36:55
marmoladella napisał(a):

avatea napisał(a):

wkurza mnie brak wyników na emalii.... przeginają! emotka emotka

Też chcę te garnki emotka

O nie, nie, to ja je chcę emotka

Wkurza mnie tez brak wyników Cyfrowego, Suspectum i to, że nikt się jeszcze nie chwali Sewillą emotka
0 0

inka113

#3066721 Napisano: 29.01.2010 10:46:03
grancias napisał(a):

endzi1984 napisał(a):

U mnie tak samo, w zwyklych sklepach ciezko nawet Kinder Bueno promocyjne wyczaic ;/ Niestety pozostaje zakup w sieciowkach.

A wkurza mnie, ze nie moge nigdzie znalezc (nawet w sieciowkach) Tic Taców Cherry Passion.

Właśnie! Czy ktoś je widział w Łodzi?! Normalnie mam wrażenie, że konk zrobili a na rynek jeszcze nie wpuscili... emotka
0 0

Gość: marielu

#3066732 Napisano: 29.01.2010 10:53:05
inka113 napisał(a):

grancias napisał(a):

endzi1984 napisał(a):

Właśnie! Czy ktoś je widział w Łodzi?! Normalnie mam wrażenie, że konk zrobili a na rynek jeszcze nie wpuscili... emotka

o o o w Łodzi jest ich malo tylko 159 szt...

wkurza mnie że od rana nie widze pługów a czas wyprowadzić trabanta z garażu emotka
0 0

Gość: snupy3

#3066734 Napisano: 29.01.2010 10:54:14
A mnie wkurza że wszystkie konkursy walentynkowe kręcą się wokół szmat Obsession. emotka
0 0

inka113

#3066739 Napisano: 29.01.2010 10:57:01
marielu napisał(a):

inka113 napisał(a):

grancias napisał(a):

endzi1984 napisał(a):

o o o w Łodzi jest ich malo tylko 159 szt...

wkurza mnie że od rana nie widze pługów a czas wyprowadzić trabanta z garażu emotka

oooo Mery! dawno Cię nie było... z więzienia karniakowego wróciłaś!? dobrze, dobrze bo smutno było bez Ciebie! emotka
0 0

Gość: czarna2318

#3066742 Napisano: 29.01.2010 11:00:57
snupy3 napisał(a):

A mnie wkurza że wszystkie konkursy walentynkowe kręcą się wokół szmat Obsession. emotka

A to są ścierki emotka Myślałam,ze to dobra firma emotka
0 0

Gość: kingaa

#3066747 Napisano: 29.01.2010 11:07:05
czarna2318 napisał(a):

snupy3 napisał(a):

bo później jest tak ostro, że się targają, więc jak coś się targa to ścierka emotka emotka
0 0

#3066789 Napisano: 29.01.2010 11:21:30
Nie chodzi mi o to że nie dobra(chociaż rewelacji nie ma),tylko o sam fakt że jak jest konkurs walentynkowy to już od razu nagrodą musi być bielizna.Ja już bieliznę mam emotka i tyle.
0 0

Gość: marmoladella

#3066814 Napisano: 29.01.2010 11:33:29
snupy3 napisał(a):

Nie chodzi mi o to że nie dobra(chociaż rewelacji nie ma),tylko o sam fakt że jak jest konkurs walentynkowy to już od razu nagrodą musi być bielizna.Ja już bieliznę mam emotka i tyle.

Lepsza bielizna (byle nie w panterkę) niż wisiorek w kształcie serca, albo foremka na babeczki również w kształcie serc emotka
0 0

#3067114 Napisano: 29.01.2010 01:17:03
marmoladella napisał(a):

snupy3 napisał(a):

Lepsza bielizna (byle nie w panterkę) niż wisiorek w kształcie serca, albo foremka na babeczki również w kształcie serc emotka

Otóż to,całe te Walentynki to jeden wielki czerwony obślizgły kicz.I to też mnie wkurza emotka
0 0

monia24

#3067129 Napisano: 29.01.2010 01:19:18
kingaa napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

snupy3 napisał(a):

bo później jest tak ostro, że się targają, więc jak coś się targa to ścierka emotka emotka

emotka emotka
0 0

Gość: chomik

#3067144 Napisano: 29.01.2010 01:22:46
Sam się strasznie wkurzam emotka
0 0