Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: aneti
aska70
Postów 247
Data rejestracji 09.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurzam się, że wygrywają nieuczciwi, co nie potrafią sklecić dwóch zdań więc kopiują gotowe teksty z netu!
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Byłam tam raz, babeczka była bardzo miła, wszystko mi dokładnie wyjaśniła, doradziła. Po kilku dniach poszłam zapisać się na termin i co... otwiera mi jakaś kobita, do środa mnie nawet nie zaprosiła i przyjmowała w drzwiach. Dałam jej voucher, a ona, że mam sobie zadzwonić za jakiś czas i zapisać na termin bo ona nie ma teraz czasu. Jak ją poprosiłam o jakieś pokwitowanie, że zostawiam voucher to spojrzała na mnie z oburzeniem i pod nosem powiedziała kurcze, ja teraz zajęta jestem...
eh.. bez komentarza.. już mi się odechciało tam iść
Gość: cobra176
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
odwołuję, już mnie to nie wkurza!!! znalazłam!!!!
lala82
Postów 316
Data rejestracji 19.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja widziałam te tic tacki
szukajcie a znajdziecie
Reni
Postów 2220
Data rejestracji 18.02.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
oraz że coś nie mogę ostatnio nic fajnego wygrać
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
Gość: agulecece
Gość: tedance
Gość: tedance
Dokładam katar i ból głowy. Żyć, nie umierać
zaczytana-pola
Postów 11535
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez mam katar i głowa mi pęka
poza tym wkurza mnie ze jest 23 a córka szaleje w łóżeczku
Gość: AnnaHelena
lala82
Postów 316
Data rejestracji 19.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też denerwuje to opisywanie wymarzonych randek i innych cenzurareli.
Gość: barbara1910
mnie wkurza rowniez moje chorobsko...tym razem oskrzela
anialistopad
Postów 14189
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: misia89p
to mnie wkurza, że na walentynki mam urlop, a nic sensownego nie mogę wygrać
Gość: beata82roksana82
joka