Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: asiasia
To jacyś mega spryciarze, bo ja żeby ściagnąc te 15 punktów z nutelli to w wodzie musialam sloik moczyć. No chyba że jeszcze na jakimś innym produkcie jest tyle punktów.
Gość: tedance
Biegają po sklepie z nożyczkami i wypiekami na twarzy, kryjąc się przed okiem kamery...
Gość: tedance
Na 10-ciopaku Kinder Delice jest 15 pkt. Wiem, bo wczoraj sama wycinałam
Wkurzają mnie uparcie milczący organizatorzy paru konkursów
Gość: ati88
jest jeszcze na 10 batonikach delice
i tak najlepsza była moja mama w domu nie mocząc słoika z nuteli oderwała punkty
mnie tez to wkurza jak ludzie takie rzeczy wyprawiają, albo jak sa jakies kody na produktach potem człowiek wbija na stronce i pisze ze wykorzystany
Gość: cytrynkowa
hahah no na pewno , ja dziś widziałam na orzeszkach felik kody pozdzierane
jest jeszcze na 10 batonikach delice
i tak najlepsza była moja mama w domu nie mocząc słoika z nuteli oderwała punkty
mnie tez to wkurza jak ludzie takie rzeczy wyprawiają, albo jak sa jakies kody na produktach potem człowiek wbija na stronce i pisze ze wykorzystany
A chyba że tak, zrozumiałam to w ten sposób że z jednego produktu wycięto 15 punktów, ale z drugiej strony nie moge sobie jakos tego wybrazić. Nie umialabym się cieszyć w 100% z takiej ukradziono-wygranej nagrody.
A w temacie wkurzaja mnie już konki walentynkowe, ileż razy mozna grać o seksowną bieliznę. Erotoman mialby dosc
No to faktycznie
Gość: awi
co za desperacja, czy to ktoś z forum?
Gość: awi
A te agencje to nie jest towarzystwo wzajemnej adoracji? Raz my, raz wy...
Wkurzają mnie loterie
Gość: mariolakal
Gość: bruce
wszystkie nas to wkurza... brak Ciebie, brak...
z innej epoki jestem...
z innej gliny...
Gość: mariolakal
chcę z Wami być, ale to jest silniejsze ode mnie...
ja wiem... i wkurza mnie to potwornie...
sama doskonale to rozumiem...
też tak mam i to też mnie wkurza...
uzależnienie - to mało powiedziane...
jakby na potwierdzenie moich wcześniejszych wpisów: notatka z dzisiejszej prasy, która wkurzyła mnie, ale już nie zadziwiła:
„Słynny legnicki piekarz, Waldemar Gronowski, będzie musiał zapłacić fiskusowi 200 tys. zł za to, że dawał chleb ubogim, żeby nie wyrzucać go na śmietnik. Według komunikatu Ministerstwa Finansów nieodpłatne przekazywanie pieczywa ze zwrotów na cele charytatywne było darowizną opodatkowaną VAT, a nie likwidacją towaru. Legnicki urząd kontroli skarbowej przygotowuje jeszcze akt oskarżenia wobec piekarza, tym razem w wątku karnym tej sprawy”...
ja niedawno pod choinkę rozdałam moim kochanym podopiecznym całą paczkę wygranych w realu kosmetyków Garniera (zresztą: nie po raz pierwszy)...
pewnie lada moment mnie też opodatkują, znajdując kolejny durnowaty przepis...
Gość: marielu
weś sie już czym zatkaj, może pokrofcem na banana
wkurza mje bruce , która popada ze skrajności w skrajność , od dzikiej euforii z byle gófna po mega czarną rozpacz , jeszcze chwila a będziemy ci przez te huśtawki nastrojów robić zrzutę na specjalistę . Ty weś się trochę zrównoważ babonie
wkurza mje bruce , która popada ze skrajności w skrajność , od dzikiej euforii z byle gófna po mega czarną rozpacz , jeszcze chwila a będziemy ci przez te huśtawki nastrojów robić zrzutę na specjalistę . Ty weś się trochę zrównoważ babonie
i znowu nie ten wątek (co mnie wkurza!!!) - do Popraw sobie humor!!!
sydariameki
Postów 1892
Data rejestracji 28.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lucynka20
Postów 440
Data rejestracji 13.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11536