Wkurza mnie...

Gość: asiasia

#3085001 Napisano: 04.02.2010 10:29:18
olciak napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

olciak napisał(a):

wkurzają mnie powycinane kody z produktów, które są jeszcze na sklepowych półkach . Teraz nie dziwię sie jak niektórzy ludzie wygrywają emotka emotka emotka emotka
ps dotyczy konkursu zima mistrzów

emotka emotka emotka Ale mnie to rozbawiło.Do czego to ludzie są zdolni.

oj zdolni, nie byle co wycięli. Może trochę nierówno ale za 15 pkt emotka a ktos niedawno pisał, że w tym konku nie można oszukiwać emotka

To jacyś mega spryciarze, bo ja żeby ściagnąc te 15 punktów z nutelli to w wodzie musialam sloik moczyć. No chyba że jeszcze na jakimś innym produkcie jest tyle punktów. emotka
0 0

Gość: tedance

#3085008 Napisano: 04.02.2010 10:30:32
czarna2318 napisał(a):

olciak napisał(a):

wkurzają mnie powycinane kody z produktów, które są jeszcze na sklepowych półkach . Teraz nie dziwię sie jak niektórzy ludzie wygrywają emotka emotka emotka emotka

Biegają po sklepie z nożyczkami i wypiekami na twarzy, kryjąc się przed okiem kamery... emotka
0 0

Gość: tedance

#3085018 Napisano: 04.02.2010 10:34:51
asiasia napisał(a):

To jacyś mega spryciarze, bo ja żeby ściagnąc te 15 punktów z nutelli to w wodzie musialam sloik moczyć. No chyba że jeszcze na jakimś innym produkcie jest tyle punktów. emotka

Na 10-ciopaku Kinder Delice jest 15 pkt. Wiem, bo wczoraj sama wycinałam emotka emotka

Wkurzają mnie uparcie milczący organizatorzy paru konkursów emotka
0 0

Gość: ati88

#3085019 Napisano: 04.02.2010 10:35:21
asiasia napisał(a):

olciak napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

olciak napisał(a):

oj zdolni, nie byle co wycięli. Może trochę nierówno ale za 15 pkt emotka a ktos niedawno pisał, że w tym konku nie można oszukiwać emotka

jest jeszcze na 10 batonikach delice emotka ale zeby wycinać punkty w sklepie wstyd.
i tak najlepsza była moja mama w domu nie mocząc słoika z nuteli oderwała punkty emotka
mnie tez to wkurza jak ludzie takie rzeczy wyprawiają, albo jak sa jakies kody na produktach potem człowiek wbija na stronce i pisze ze wykorzystany emotka
0 0

Gość: cytrynkowa

#3085024 Napisano: 04.02.2010 10:36:01
tedance napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

olciak napisał(a):

Biegają po sklepie z nożyczkami i wypiekami na twarzy, kryjąc się przed okiem kamery... emotka

hahah no na pewno , ja dziś widziałam na orzeszkach felik kody pozdzierane
0 0

#3085041 Napisano: 04.02.2010 10:43:12

jest jeszcze na 10 batonikach delice emotka ale zeby wycinać punkty w sklepie wstyd.
i tak najlepsza była moja mama w domu nie mocząc słoika z nuteli oderwała punkty emotka
mnie tez to wkurza jak ludzie takie rzeczy wyprawiają, albo jak sa jakies kody na produktach potem człowiek wbija na stronce i pisze ze wykorzystany emotka

A chyba że tak, zrozumiałam to w ten sposób że z jednego produktu wycięto 15 punktów, ale z drugiej strony nie moge sobie jakos tego wybrazić. Nie umialabym się cieszyć w 100% z takiej ukradziono-wygranej nagrody.

A w temacie wkurzaja mnie już konki walentynkowe, ileż razy mozna grać o seksowną bieliznę. Erotoman mialby dosc emotka
0 0

#3085047 Napisano: 04.02.2010 10:45:35
olciak napisał(a):

asiasia napisał(a):

olciak napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

olciak napisał(a):

to akurat były Kinder Delice 10-pak emotka ale ktoś sie nieźle obłowił emotka znalazłam tylko 1 produkt nienaruszony

No to faktycznie emotka . Ciekawe czy czasem nie podałaś gotowego przepisu na darmowe punkty emotka
0 0

Gość: awi

#3085103 Napisano: 04.02.2010 11:15:22
olciak napisał(a):

asiasia napisał(a):

olciak napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

olciak napisał(a):

to akurat były Kinder Delice 10-pak emotka ale ktoś sie nieźle obłowił emotka znalazłam tylko 1 produkt nienaruszony

co za desperacja, czy to ktoś z forum?
0 0

Gość: awi

#3085110 Napisano: 04.02.2010 11:18:55
tedance napisał(a):

asiasia napisał(a):

Na 10-ciopaku Kinder Delice jest 15 pkt. Wiem, bo wczoraj sama wycinałam emotka emotka

Wkurzają mnie uparcie milczący organizatorzy paru konkursów emotka

A te agencje to nie jest towarzystwo wzajemnej adoracji? Raz my, raz wy...
Wkurzają mnie loterie
0 0

Gość: mariolakal

#3085158 Napisano: 05.02.2010 04:05:03
Wkurza mnie, że dostałam kompletnie na łeb z tym tysiącem w kurniku i nie mam czasu być na forum... emotka
0 0

Gość: bruce

#3085159 Napisano: 05.02.2010 04:13:07
mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie, że dostałam kompletnie na łeb z tym tysiącem w kurniku i nie mam czasu być na forum... emotka

wszystkie nas to wkurza... brak Ciebie, brak...
emotka emotka emotka emotka
0 0

#3085162 Napisano: 05.02.2010 04:32:04
nie tyle „wkurza”, ile: boleśnie zadziwia mnie fakt, w jak bardzo dużym stopniu obecnie dla ludzi zatraciły sens podstawowe niegdyś wartości, które dawniej były wręcz priorytetem...; odnoszę wrażenie, że najgorzej jest chyba współcześnie z przyjaźnią: inaczej ją interpretujemy i dla tak wielu z nas stała się bardziej brzemieniem niż źródłem radości i satysfakcji...
z innej epoki jestem...
z innej gliny...
emotka emotka
0 0

Gość: mariolakal

#3085164 Napisano: 05.02.2010 04:44:25
bruce napisał(a):

mariolakal napisał(a):

chcę z Wami być, ale to jest silniejsze ode mnie... emotka nie mam nawet czasu obiadu ugotować...
0 0

#3085172 Napisano: 05.02.2010 04:56:51
mariolakal napisał(a):

bruce napisał(a):

mariolakal napisał(a):

chcę z Wami być, ale to jest silniejsze ode mnie... emotka nie mam nawet czasu obiadu ugotować...

ja wiem... i wkurza mnie to potwornie...
sama doskonale to rozumiem...
też tak mam i to też mnie wkurza...
uzależnienie - to mało powiedziane... emotka
0 0

#3085177 Napisano: 05.02.2010 05:55:43
bruce napisał(a):

nie tyle „wkurza”, ile: boleśnie zadziwia mnie fakt, w jak bardzo dużym stopniu obecnie dla ludzi zatraciły sens podstawowe niegdyś wartości, które dawniej były wręcz priorytetem...; odnoszę wrażenie, że najgorzej jest chyba współcześnie z przyjaźnią: inaczej ją interpretujemy i dla tak wielu z nas stała się bardziej brzemieniem niż źródłem radości i satysfakcji...
z innej epoki jestem...
z innej gliny...
emotka emotka

jakby na potwierdzenie moich wcześniejszych wpisów: notatka z dzisiejszej prasy, która wkurzyła mnie, ale już nie zadziwiła:
„Słynny legnicki piekarz, Waldemar Gronowski, będzie musiał zapłacić fiskusowi 200 tys. zł za to, że dawał chleb ubogim, żeby nie wyrzucać go na śmietnik. Według komunikatu Ministerstwa Finansów nieodpłatne przekazywanie pieczywa ze zwrotów na cele charytatywne było darowizną opodatkowaną VAT, a nie likwidacją towaru. Legnicki urząd kontroli skarbowej przygotowuje jeszcze akt oskarżenia wobec piekarza, tym razem w wątku karnym tej sprawy”...
ja niedawno pod choinkę rozdałam moim kochanym podopiecznym całą paczkę wygranych w realu kosmetyków Garniera (zresztą: nie po raz pierwszy)...
pewnie lada moment mnie też opodatkują, znajdując kolejny durnowaty przepis...
emotka emotka emotka
0 0

Gość: marielu

#3085250 Napisano: 05.02.2010 07:09:47
bruce napisał(a):

pewnie lada moment mnie też opodatkują, znajdując kolejny durnowaty przepis...
emotka emotka emotka

weś sie już czym zatkaj, może pokrofcem na banana
emotka emotka , dziamdolisz i dziamdolisz od samego rana , sprawa z piekarzem i darowaniem chleba jest starsza niż Mary . A w ogóle to żeby było w temacie :
wkurza mje bruce , która popada ze skrajności w skrajność , od dzikiej euforii z byle gófna po mega czarną rozpacz , jeszcze chwila a będziemy ci przez te huśtawki nastrojów robić zrzutę na specjalistę . Ty weś się trochę zrównoważ babonie emotka Wszędzie cie aż nadpełno emotka
0 0

#3085257 Napisano: 05.02.2010 07:16:42

wkurza mje bruce , która popada ze skrajności w skrajność , od dzikiej euforii z byle gófna po mega czarną rozpacz , jeszcze chwila a będziemy ci przez te huśtawki nastrojów robić zrzutę na specjalistę . Ty weś się trochę zrównoważ babonie emotka Wszędzie cie aż nadpełno emotka
i znowu nie ten wątek (co mnie wkurza!!!) - do Popraw sobie humor!!!
0 0

sydariameki

#3085599 Napisano: 05.02.2010 09:37:35
urząd pracy... aż mi szkoda słów.
0 0

lucynka20

#3085611 Napisano: 05.02.2010 09:39:57
a mnie wkurza monia24 i ona wie za czemu emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#3085661 Napisano: 05.02.2010 09:48:22
Dzisiaj wkurza mnie wszystko, bez wyjątku emotka
0 0