Wkurza mnie...

jasnoska

#3083554 Napisano: 04.02.2010 02:22:21
a mnie wkurza ze mój królik w ciągu 2 miesięcy jest juz czwarty raz chory emotka szkoda mi słodziaka
0 0

abodak

#3084184 Napisano: 04.02.2010 06:10:42
yaro2004 napisał(a):

lucynka20 napisał(a):

a mnie wkurza nazwisko nitoń z jaworzna ;/ zgarnia wszędzie nagrody !!

To się nie wkurzaj tylko zacznij grać. Inwestuje i wygrywa, co tu sie wkurzać, jedynie można podziwiać emotka

ode mnie pełny szacun dla tej Pani i kilku innych osób również z forum.

z inwestycjami to różnie bywa
moja kuzynka dzisiaj zgarnela 60 pkt z ferrero nie wydając złotówki a paragonami z knorra to mogłaby juz pokój wytapetować
sama wygrałam lodówke za kodzik znaleziony emotka
a w temacie wkurza mnie pogoda
0 0

Gość: cb656Old

#3084195 Napisano: 04.02.2010 06:16:36
fikumiku napisał(a):

tomtu napisał(a):

A mnie wkurza kinga1 wyslalem jej kod 5zł z wygranych w zapunktowanych a ona w zamian miala zarejestrowac sie na lockerz a teraz twierdzi, ze nie zna angielskiego i nie umie przejsc procesu rejestracji!!! A ja sie pytam czego tam nie mozna umiec??? Uwazajcie na tą cwaniare!!!

Dobrze, ze o tym tu tomtu napisał i wcale mu sie nie dziwię, ze jest wkurzony na maksa, bo takich ludzi tu na forum trzeba tepić. Po to jest ten wątek,zeby powiedzieć co komu leży na serduchu

Popieram w całej rozciągłości emotka Ludzi, którzy zachowują się nieuczciwie wobec innych należy publicznie napiętnować - może to spowoduje zmianę ich zachowania, a jeśli nie, to przynajmniej będzie to ostrzeżenie dla innych. skarżenie do Admina jak to ktoś zasugerował (sic!) przypomina przedszkolną groźbę: Powiem Pani, zobaczysz! emotka
Co ma do tego admin? On jest od spraw portalu i naruszeń Regulaminu, a nie od prywatnych mediacji.
0 0

Gość: jenny21

#3084307 Napisano: 04.02.2010 06:48:44
a mnie wkurza brak weny, posucha w konkach i fakt ze w ciezki tydzien a tu w sobote szkola jeszcze ehh
0 0

avatea

#3084653 Napisano: 04.02.2010 08:31:38
pomarudze se...
emalia już mnie nie wkurza... po prostu przestaje czekać na wyniki
wkurza mnie zatkany nos
gorączka
to, że nie mogę żadnych prochów zażyć by se ulżyć
i to, że ciągle rzygam... po herbacie, wodzie, zupie...
tylko kefir mi przyjmuje emotka
0 0

Gość: ati88

#3084663 Napisano: 04.02.2010 08:33:43
wkurzyły mnie tic taki emotka wrrr
0 0

merynosek

#3084674 Napisano: 04.02.2010 08:38:23
Wkurza mnie czekanie na wyniki konkursów...
I to, że zaczyna mnie boleć gardło emotka
0 0

Gość: marielu

#3084684 Napisano: 04.02.2010 08:40:56
avatea napisał(a):

pomarudze se...
wkurza mnie zatkany nos
gorączka

bede ciociom jupii emotka emotka emotka emotka
0 0

mariwanna

#3084686 Napisano: 04.02.2010 08:42:00
wkurzają mnie maile z portalu polki.pl z informacjami o nowych notkach na blogu, nowych komentarzach itp. Co mam zaznaczyć, by tego nie otrzymywać? emotka
0 0

avatea

#3084692 Napisano: 04.02.2010 08:44:27
marielu napisał(a):

avatea napisał(a):

pomarudze se...
wkurza mnie zatkany nos
gorączka

we wrześniu Marielu... ściociejesz;)
0 0

Gość: bruce

#3084706 Napisano: 04.02.2010 08:49:50
avatea napisał(a):

marielu napisał(a):

avatea napisał(a):

pomarudze se...
wkurza mnie zatkany nos
gorączka

nooo, to się wie! ja też! emotka
0 0

sylzab2294

#3084718 Napisano: 04.02.2010 08:53:01
cb656 napisał(a):

fikumiku napisał(a):

tomtu napisał(a):

A mnie wkurza kinga1 wyslalem jej kod 5zł z wygranych w zapunktowanych a ona w zamian miala zarejestrowac sie na lockerz a teraz twierdzi, ze nie zna angielskiego i nie umie przejsc procesu rejestracji!!! A ja sie pytam czego tam nie mozna umiec??? Uwazajcie na tą cwaniare!!!

Dobrze, ze o tym tu tomtu napisał i wcale mu sie nie dziwię, ze jest wkurzony na maksa, bo takich ludzi tu na forum trzeba tepić. Po to jest ten wątek,zeby powiedzieć co komu leży na serduchu

Popieram w całej rozciągłości emotka Ludzi, którzy zachowują się nieuczciwie wobec innych należy publicznie napiętnować - może to spowoduje zmianę ich zachowania, a jeśli nie, to przynajmniej będzie to ostrzeżenie dla innych. skarżenie do Admina jak to ktoś zasugerował (sic!) przypomina przedszkolną groźbę: Powiem Pani, zobaczysz! emotka
Co ma do tego admin? On jest od spraw portalu i naruszeń Regulaminu, a nie od prywatnych mediacji.

macie rację..jest do wyciągania konsekwencji z regulaminu użytkowników...ale czy to ma jakiś sens pisanie?
On dajmy na to zrobi wszystko, by usunąć daną osobę z forum, ale nijak wg.mnie ma się to do osób ze zmiennym ip..i tak tu wejdą i tak...
0 0

sylzab2294

#3084727 Napisano: 04.02.2010 08:54:25
aby bylo w temacie:
wkurza mnie wszystko wokoło...durni lekarze, którzy nie potrafią dokładnej diagnozy dać...szwagier zawadiaka i naiwna siostra...jestem zła jak osa emotka
0 0

Gość: moniaainom

#3084755 Napisano: 04.02.2010 09:04:21
mariwanna napisał(a):

wkurzają mnie maile z portalu polki.pl z informacjami o nowych notkach na blogu, nowych komentarzach itp. Co mam zaznaczyć, by tego nie otrzymywać? emotka [/qu

mariwanna napisał(a):

wkurzają mnie maile z portalu polki.pl z informacjami o nowych notkach na blogu, nowych komentarzach itp. Co mam zaznaczyć, by tego nie otrzymywać? emotka

w edycji profilu musisz odhaczyc czego nie chcesz- zawsze i wszedzie tak jest

0 0

zaczytana-pola

#3084822 Napisano: 04.02.2010 09:29:05
bruce napisał(a):

avatea napisał(a):

marielu napisał(a):

avatea napisał(a):

pomarudze se...
wkurza mnie zatkany nos
gorączka

nooo, to się wie! ja też! emotka

Też chciałabym być ciocią emotka
0 0

Gość: ola2493

#3084824 Napisano: 04.02.2010 09:31:46
cb656 napisał(a):

fikumiku napisał(a):

tomtu napisał(a):

To ma do tego (bo to ja zasugerowałam), że może dać karniaka za oszukiwanie emotka
Przynajmniej kiedyś tak było.
0 0

monia24

#3084906 Napisano: 04.02.2010 09:55:29
ola2493 napisał(a):

cb656 napisał(a):

fikumiku napisał(a):

tomtu napisał(a):

To ma do tego (bo to ja zasugerowałam), że może dać karniaka za oszukiwanie emotka
Przynajmniej kiedyś tak było.

ale teraz niestety nie ma, a niedobrze
0 0

Gość: czarna2318

#3084966 Napisano: 04.02.2010 10:15:35
olciak napisał(a):

wkurzają mnie powycinane kody z produktów, które są jeszcze na sklepowych półkach . Teraz nie dziwię sie jak niektórzy ludzie wygrywają emotka emotka emotka emotka
ps dotyczy konkursu zima mistrzów

emotka emotka emotka Ale mnie to rozbawiło.Do czego to ludzie są zdolni.
0 0

maryam

#3084982 Napisano: 04.02.2010 10:22:53
czarna2318 napisał(a):

olciak napisał(a):

wkurzają mnie powycinane kody z produktów, które są jeszcze na sklepowych półkach . Teraz nie dziwię sie jak niektórzy ludzie wygrywają emotka emotka emotka emotka

emotka
0 0

zaczytana-pola

#3084995 Napisano: 04.02.2010 10:27:08
olciak napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

olciak napisał(a):

oj zdolni, nie byle co wycięli. Może trochę nierówno ale za 15 pkt emotka a ktos niedawno pisał, że w tym konku nie można oszukiwać emotka

Dobrze, że punktów z Knorra jeszcze nie wycinają albo kodów z Winiar
emotka
0 0