Wkurza mnie...

alka7

#3110356 Napisano: 15.02.2010 09:47:35
jenny21 napisał(a):

jej maksymalna posucha w konkach, po milym styczniu i grudniu nic nie moge ustrzelic emotka ( Czy ktos tez tak ma?

mam to samo, zero nagród ......
0 0

Gość: ati88

#3110531 Napisano: 15.02.2010 10:34:49
wkurza mnie dzis wszystko emotka emotka
0 0

aniutka

#3110950 Napisano: 15.02.2010 12:48:33
aniutka napisał(a):

potworkaa napisał(a):

wkurza mnie to, ze ktoś mi nabija głosy na Lindorze emotka emotka przybyło mi 200 głosów i mnie pewnie usuną za oszustwo... emotka

To samo u mnie miałam 50 pare a teraz mam 224 emotka

No i mnie wywalili emotka Zaraz mnie coś trafii emotka emotka I co z tego że napisałam do organizatorów jak oni pewnie i tak nie czytali emotka Oby temu co mnie tak załatwił te słodycze staneły w gardle emotka Sory że tak napisałam ale jestem wściekła emotka emotka
0 0

Gość: potworkaa

#3110984 Napisano: 15.02.2010 01:02:23
aniutka napisał(a):

aniutka napisał(a):

potworkaa napisał(a):

wkurza mnie to, ze ktoś mi nabija głosy na Lindorze emotka emotka przybyło mi 200 głosów i mnie pewnie usuną za oszustwo... emotka

To samo u mnie miałam 50 pare a teraz mam 224 emotka

No i mnie wywalili emotka Zaraz mnie coś trafii emotka emotka I co z tego że napisałam do organizatorów jak oni pewnie i tak nie czytali emotka Oby temu co mnie tak załatwił te słodycze staneły w gardle emotka Sory że tak napisałam ale jestem wściekła emotka emotka

ja sobie kupiłam czekoladki od konkurencji i już mi minęlo
emotka
0 0

ziolko

#3110992 Napisano: 15.02.2010 01:05:07
misia89p napisał(a):

cudaczek napisał(a):

O matko, jak mnie wkurza to, że nawet głupiej poduszki nie mogę wygrać!!! emotka

bo niektórzy wygrali po dwie...:/

poduszki po 23 złote emotka spokojnie emotka

http://www.italve...nie-wnetrz/poduszki/
0 0

Gość: piotroncia

#3110996 Napisano: 15.02.2010 01:06:19
a mnie wkurza na maxa to że w Ramie wygrały osoby ,które w cudowny sposób zdobyły po 100 głosów w ostatniej godzinie głosowania między 23 a 24 ... emotka
0 0

iszhara

#3111028 Napisano: 15.02.2010 01:15:37
nataszka napisał(a):

wkurza mnie garnier mineral , może zadzwonimy tam co i jak ? , w regulamimnie napisane ,że do 22.02 to nagrody zostaną wysłane ...., czyli powiadomić powinni wcześniej....

Według regulaminu zwycięzcy mają zostać powiadomieni do dnia 22.02.2010r. więc spokojnie, na razie się trzymają regulaminu - nie ma co się na zapas denerwować i ich pośpieszać. emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3111341 Napisano: 15.02.2010 02:42:03
Pamiętacie konkurs z zestawami herbacianymi w Selgros? wieki temu wysłałam fax paragonu-jak chcieli, dziś sms że zestaw czeka a oni czekają na paragon!Szlag by to trafił! Paragon wywaliłam , szukam teraz tej kartki do faxu, ale sobie chyba daruję. Taka to moja wygrana.
0 0

karolkas

#3111441 Napisano: 15.02.2010 03:23:51
ku....... zostały zmienione wyniki na e-lazienki, już nie mam SPA, co jest grane!!! tak nie moze byc
0 0

Gość: dianek

#3111447 Napisano: 15.02.2010 03:26:41
karolkas napisał(a):

ku....... zostały zmienione wyniki na e-lazienki, już nie mam SPA, co jest grane!!! tak nie moze byc

faktycznie emotka ciekawe ile razy jeszcze zmienią i jakie teraz będą nagrody....
0 0

Gość: potworkaa

#3111457 Napisano: 15.02.2010 03:29:30
martusiamj napisał(a):

nataszka napisał(a):

wkurza mnie garnier mineral , może zadzwonimy tam co i jak ? , w regulamimnie napisane ,że do 22.02 to nagrody zostaną wysłane ...., czyli powiadomić powinni wcześniej....

Według regulaminu zwycięzcy mają zostać powiadomieni do dnia 22.02.2010r. więc spokojnie, na razie się trzymają regulaminu - nie ma co się na zapas denerwować i ich pośpieszać. emotka

niby tak ale w regulaminie jest tez zapis ze do tego dnia nagrody beda u zwyciezcow emotka
0 0

Gość: katrin22

#3111462 Napisano: 15.02.2010 03:33:10
karolkas napisał(a):

To już chamstwo, jak mogli wyniki zmienić
emotka mogłas zrobić screena to byłby jakiś dowód i możesz ich oskarzyć!!!
0 0

aniutka

#3111470 Napisano: 15.02.2010 03:34:38
katrin22 napisał(a):

karolkas napisał(a):

Żarty sobie robią...to kpina z ludzi emotka
0 0

inka113

#3111475 Napisano: 15.02.2010 03:35:56
czarnygreg napisał(a):

Pamiętacie konkurs z zestawami herbacianymi w Selgros? wieki temu wysłałam fax paragonu-jak chcieli, dziś sms że zestaw czeka a oni czekają na paragon!Szlag by to trafił! Paragon wywaliłam , szukam teraz tej kartki do faxu, ale sobie chyba daruję. Taka to moja wygrana.

czy ktoś dostał info kiedy te zestawy bedzie mozna odbierac?
0 0

Gość: dianek

#3111494 Napisano: 15.02.2010 03:40:55
aniutka napisał(a):

katrin22 napisał(a):

karolkas napisał(a):

napisałam maila do nich emotka
0 0

zaczytana-pola

#3111499 Napisano: 15.02.2010 03:43:25
dianek napisał(a):

aniutka napisał(a):

katrin22 napisał(a):

karolkas napisał(a):

Kolejny Organizator konkursów, którego przydałoby się dodać do czarnej listy... emotka
0 0

karolkas

#3111501 Napisano: 15.02.2010 03:43:51
dianek napisał(a):

aniutka napisał(a):

katrin22 napisał(a):

karolkas napisał(a):

moze ktos zrobil screena, bo ja nie pomyslalam
0 0

zaczytana-pola

#3111508 Napisano: 15.02.2010 03:46:39
karolkas napisał(a):

dianek napisał(a):

aniutka napisał(a):

katrin22 napisał(a):

karolkas napisał(a):

moze ktos zrobil screena, bo ja nie pomyslalam

I dodatkowo ta osoba, która ma SPA dostanie także nagrodę- wyróżnienie. Chamstwo.
0 0

Gość: martakonopko

#3111525 Napisano: 15.02.2010 03:50:10
o matko....poczytałam trochę waszych wypowiedzi i chciałam sprawdzic co to za afera z ta lilykaii....normalnie brak słów...i ta jej wypowiedź:

nie, bo to wasze główne źródło dochodów, ja studiuję żeby miec porządną pracę, która będzie mi sprawiała satysfakcję i duużo pieniędzy, żeby miec pieniądze na pierdółki, dla których wy poświęcacie przynajmniej kilka godzin dziennie...żałosne , dorośli ludzie...pewnie się w domu nudzi takim kurom domowym...

ona rzekomo studiuje weterynarię...w życiu bym ze swoimi zwierzętami nie poszła do tej osoby,skoro jej zależy na tym,żeby miec te duuuuzo pieniedzy.Wkurzyła mnie gówniara(nie sądzę,żeby była starsza ode mnie,więc mogę tak napisac,tym bardziej,że zapewne mam prawie 2 razy tyle lat co ona).Kim ona jest,żeby osądzac ludzi? a teraz parę pi..pi...pi...pi...żeby nie było,że karniaka dostanę za brzydkie słowa. emotka
0 0

Gość: katrin22

#3111544 Napisano: 15.02.2010 03:55:00
martakonopko napisał(a):

o matko....poczytałam trochę waszych wypowiedzi i chciałam sprawdzic co to za afera z ta lilykaii....normalnie brak słów...i ta jej wypowiedź:

nie, bo to wasze główne źródło dochodów, ja studiuję żeby miec porządną pracę, która będzie mi sprawiała satysfakcję i duużo pieniędzy, żeby miec pieniądze na pierdółki, dla których wy poświęcacie przynajmniej kilka godzin dziennie...żałosne , dorośli ludzie...pewnie się w domu nudzi takim kurom domowym...

ona rzekomo studiuje weterynarię...w życiu bym ze swoimi zwierzętami nie poszła do tej osoby,skoro jej zależy na tym,żeby miec te duuuuzo pieniedzy.Wkurzyła mnie gówniara(nie sądzę,żeby była starsza ode mnie,więc mogę tak napisac,tym bardziej,że zapewne mam prawie 2 razy tyle lat co ona).Kim ona jest,żeby osądzac ludzi? a teraz parę pi..pi...pi...pi...żeby nie było,że karniaka dostanę za brzydkie słowa. emotka

Olać trzeba takiego osobnika, zazdrość ją rozpiera. A poza tym , nie ma co się przejmować, bo jej o to chodzi
emotka
0 0