Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jokan
Postów 8820
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ja też nie mam, buuuuuuuuuu
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
anik01
Postów 788
Data rejestracji 31.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też tyle tych batonów kupionych i smsów nie widać..................
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(mam 17 lat, ale co do tego ma mój wiek? Widać niektórzy nie wiedzą że ludzie się nie powinno osądzać po wieku) się obali, to na forum już przeprosić nie mają sił. Oskarżać to łatwo...
merp
Gość: polec
Dawidku głowa do góry. Nie znam sytuacji, ale z reguły jak Ktoś nie ma więcej argumentów to zwala na wiek, bo tego się nie da obalić. Masz tyle lat ile masz!. Ja uważam, że twoje posty są i tak bardzo dojrzałe jak na Twój wiek i za to i nie tylko za to Cię tutaj cenimy
PS. poczucie humoru masz lepsze, niż nie jeden dojrzały , dorosły czy jak ich tam zwał
A w temacie wkurza mnie mój plan dnia, nic przez niego zrobić nie mogę
Gość: cobra176
Sie Dawidzie nie przejmuj
Ja chyba wiem, o jaką sytuację chodzi.
Wszystkim nie dogodzisz, a wiek naprawdę nie ma nic do rzeczy. Czasami tacy 17-sto latkowie mają bardziej poukładane w głowie niż 20-paro latkowie. I Ty jesteś tego dowodem
Gość: kotek11
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
Gość: plocia
slavek
Postów 1726
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I co niby mam zagłosować? Jakbym mógł to dałbym punkty ujemne za karę. Co za ludzie
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
Gość: twix4
To samo dostałam, ani me ani be...
To już jest lekka przesada, serio...
Gość: misia89p
osttanio jakiś pech mnie prześladuje we wszystkim...
Gość: kasia9791
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kwiateczek
Gość: cytrynkowa
Gość: pola731
Gość: sophie
Gość: marmoladella
Dodam od siebie, że 17 lat to piękny wiek i powód do dumy