Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: agulecece
ja niestety tez nie otrzymalam ale mam nadzieje ze to chwilowy stan,pasty dla pierwszych 500 tez nie dostalam a moja mama tak mimo ze wyslala po mnie
Gość: mariolakal
Gość: mariolakal
sorki, to nie ten wątek... Miało być w pomocy... Ale i tak mnie to wkurza...
babariba
Postów 687
Data rejestracji 17.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witamina B6 ułatwia wchłanianie magnezu, stąd to połączenie
babariba
Postów 687
Data rejestracji 17.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a żeby było w temacie - denerwuje mnie, że nasza budowa się przeciąga - kiedy w końcu zamieszkam u siebie?
Gość: bruce
spokojnie, wyluzuj... odpocznij w zaciemnionym pokoju, przyłóż jakiś chłodny okład na oko... pomyśl o czymś przyjemnym - np. że ja, bruce, zamęczę Cię zaraz skojarzeniami
oj, tak tak, takie skakanki oczek mogą wkurzać!
a... może Ci ktoś w oko wpadł po prostu?
Gość: rw77
koleżanko może tak brak magnezu
anus
Postów 2039
Data rejestracji 25.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może brak magnezu i/lub potasu - kup w aptece Aspargin
a mnie wkurza wiosenne osłabienie i brak energii
Everything that kills me makes me feel alive...
delfinka101
Postów 5757
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jezeli masz w domu gorzką czekolade lub baanany..To z cała pewnoscia brak magnezu lub/i potasu:)
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kala405
kala405 - zrób Jej miętkę, połóż w łóżeczku na prawym boczku, otul cieplutko... niech odpocznie...
też mnie wkurzają takie nagłe choróbska/niedyspozycje...!
delfinka101
Postów 5757
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mięta wspomaga wydzielanie żółci..Przy wymiotach jest niezalecana.Gorzka herbata albo odgazowana cola.Najlepiej ORSOLIT-są w różnych smakach.Mam doswiadczenie w wymiotach.Natan ma patologiczny refluks który nawet nie nadaje się do operowania..
Gość: kala405
Dzia Bruce i delfinka
wkurza mnie ze mój facet pojechal do roboty o 7 i do tej pory go nie ma ani wiesci zadnych, nie dośc ze córka chora, ja w ciazy czuje sie juz jak wieloryb, czekolada chopinowa nie dojechała jeszcze
Gość: swibek
Wystąpiły chwilowe trudności z dostępem do skrzynki e-mail.
Spróbuj ponownie później.
Powrót do strony logowania
tlen.pl mnie wkurza..
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka chyba ma rację, mojej małej zawsze pomaga miętka ciepła, ale przy mdłościach, z wymiotami większych doświadczeń nie mam, może istotnie domowe sposoby wtedy zawodzą...
(co mnie wkurza...)
merynosek, dzięki za pw!
mam nadzieję, że pomogło... - jeszcze ponoć rozgryzanie ziaren gorczycy też pomaga, albo ssanie cebuli...
Gość: kuku
A propos - wysyłają po kilkanaście maili z rozwiązaniem konkursu po czym okazuje się, że konkurs owszem zakończony a listy nagrodzonych nie ma
Gość: cobra176
Nie mogę brać udziału, bo mam tylko jedno dziecko
Wrrr... a moja córcia tak lubi ten program.
Gość: ola2493
Możesz podać link do konkursu?