Wkurza mnie...

Gość: js28

#3213142 Napisano: 18.03.2010 04:36:40
cobra176 napisał(a):

natie napisał(a):

jomasa napisał(a):

Ten sam problem. Raz załapałam się na kampanię batoników Nestle. Odesłałam oświadczenie. I nic nie udaje mi się trafić. Nie wiem jak oni robią selekcję. Możliwe, że ma znaczenie wielkość miejscowości, jej lokalizacja, itp.

ja rowniez, mialam Play Fresh i ciszaaaaaaa emotka a zjadlabym sobie czekolady, umyla wlosy szamponem itp emotka emotka
ale mieszkam, gdzie mieszkam emotka

mam to samo emotka

i ja też tak mam, raptem 2 kampanie - kawa i batoniki i cisza....nic, pewnie uważają, że nie muszę myć włosów, zębów, ani używać dezodorantów czy innych gadżetów emotka
0 0

Gość: mrilka

#3213165 Napisano: 18.03.2010 04:43:51
pamal73 napisał(a):

gocha26 napisał(a):

mrilka napisał(a):

katjen27 napisał(a):

Wqrza mnie strasznie, ale to przestrasznie, Streetcom - zapisałam się tam szmat czasu temu, wysłałam nawet charytatywnie to oświadczenie całe, a nie dostałam ani jednej akcji, co ja mówię, ani nawet pół dropsa z żadnej kampanii...

Czy to dlatego, że mieszkam na piątym końcu świata ?! Może i tak, ale w końcu napiszę do nich wiadomość z kulturalnym zapytaniem, co jest ze mną nie tak, że nie łapię się na żadną kampanię ???!!! emotka emotka emotka

AAAAAARRRRRRGGGGGGHHHHH !!!!!!!!!!!!!
emotka

ja mam to samo , wrrr emotka

oj ja też emotka

ja tak samo emotka

oto co mi streetcom odpisał:
Witam,

Do każdej kampanii są inne kryteria doboru osób – pozwala to na dobranie osób najbardziej odpowiadających profilem do danego produktu, których opinia na temat danego produktu będzie najbardziej rzetelna. Jeśli się Pani nie zakwalifikowała to znaczy, że nie było odpowiedniej dla Pani kampanii. Jeśli wypełniła Pani wszystkie ankiety produktowe i wysłała do nas oświadczenie pozostaje cierpliwie czekać.

Informacje na temat rekrutacji i przebiegu kampani można również znaleźć po zalogowaniu w zakładce „Elementarz”.

Pozdrawiam,

Ada

niestety moja cierpliwość się skończyła i kasuję konto!!!!
0 0

Gość: aka

#3214512 Napisano: 19.03.2010 07:26:33
a ja przez brak internetu za późno potwierdziłam dane do kampanii klocków, a tak bardzo je chciałam emotka
0 0

monia24

#3214533 Napisano: 19.03.2010 07:34:26
beata82roksana82 napisał(a):

agulecece napisał(a):

gocha26 napisał(a):

wkurzyłam to mało powiedziane emotka
byłam dziś złożyć papiery synka do przedszkola i babka zaczęła mówić co mi brakuje że to,że tamto pytała o to czy oboje rodzice pracują a ja na to że owszem ale dorywczo no i niestety moje dziecko nie dostanie się do przedzkola,bo ja nie pracuję na stałe i nie mam
zaświadczena za ost 3 m-ci mój tż też chciałabym iść do pracy ale jak???z kim dziecko zostawić? z opikunką?i zarabiać na nią???wprowadzili chore przepisy emotka

ja pracuję, mąż też, ja studiuję dziennie i dziecko prawdopodobnie przyjmą mi na 5 godzin emotka

z tego co wiem to rocznik 2007 jest dosyć duży to prawdopodobnie we wszystkich miastach tak będzie emotka

ja pracuje,mąż pracuje obydwoje na pelny etet złożyłam papiery do przedszkola i dowiedzialam sie ze szanse mam nikle bo pierwszenstwo maja samotni rodzice k...a co za kraj miałam od wrzesnia wrocic do pracy to do du.y wróce a na nianie nie zarobie

a wiesz ta babka mi powiedziała z przedzkola że pierszeństwo mają rodzice oboje pracujący,a osoby takie jak ja czyli pracujące dorywczo mają szanse 1 do 100 to jest dopiero porażka,a ja pytam sie babki a co ma zrobić np.samotna matka która nie pracuje(chcę iść do pracy)i chce zapisać dziecko do przedzkola?odp że ma złożyc takie i takie papiery a najważniejsze żeby miała z czego placić za przedzkole to przecież zrozumiałe jest że chcąc zapisać dziecko do przedzkola masz kasę na przedzkole emotka emotka

wierz mi że to nie jest zrozumiałe, nie każdy płaci a już napewno wiele osób po terminie.
emotka
0 0

Gość: ewa1982

#3214564 Napisano: 19.03.2010 07:47:59
mio napisał(a):

te

kryska31 napisał(a):

agnus27 dnia 2010-03-17 23:13:27 napisał(a):
http://pl.lennyla...a_dzieci/konkurs/847

glosik oddasz klikajac na myszke pod fotka, i mozna co 24 godziny:)

a te 2 to tylko kliknac (jesli sie da)i tez codziennie (jesli sie da):

http://www.mis.dl.pl/?id= 63425

http://www.e-castig.com/i ndex.p hp?r=4 VEy

jak mozecie to rozeslijcie po znajomych, wklejcie do znajomych na nk i do sledzika na nk, do facebooka....
jak potrzeba to rewanż:)

emotka emotka emotka

wkurza mnie to samo...
chyba mam wyraznie napisane w stopce NIE KLIKAM

hehe ja mam dokładnie tego samego maila na PW z innym nikiem osoby wysyłającej. Ciekawe na ile kont gra osóbka. Nie mam nic przeciwko klikom, ale w umiarkowanych dawkach i z 1 konta, a nie odbiweram 5 PW 5 różnych osób i ten sam link ( co innego jeżeli przyznaje się, że kogoś i pomaga) WRRRRYYY
0 0

KochamKoty

#3217610 Napisano: 19.03.2010 08:06:53
Wkurzyło mnie bardzo to,że ktoś bezpodstawnie oskarżył mnie o plagiatowanie zdjęć ,choć nigdy w życiu tego nie zrobiłam,

jednak ludzie na tym forum też potrafią być podli

emotka
0 0

Gość: ola2493

#3217686 Napisano: 19.03.2010 08:23:47
fantazja23 napisał(a):

Wkurzyło mnie bardzo to,że ktoś bezpodstawnie oskarżył mnie o plagiatowanie zdjęć ,choć nigdy w życiu tego nie zrobiłam,

emotka

A mnie się wydaje, że to nie było do Ciebie, pod postem innej osoby napisane i pamiętam taką aferę z Kasią emotka
0 0

izoldaaa6

#3218362 Napisano: 20.03.2010 01:23:39
ola2493 napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

emotka

A mnie się wydaje, że to nie było do Ciebie, pod postem innej osoby napisane i pamiętam taką aferę z Kasią emotka

faktycznie ludzie potrafią tu być wredni, a powinna być tu super społeczność pomagająca sobie nawzajem, ale tego już się tu nie zmieni emotka

a mnie wkurza że nie mam weny i chęci na nic a zwłaszcza na konki siedze pred kompem i bezczynnie klikam po stronach zamiast grać emotka
a najbardziej mnie wkurza że jak mam już chęć na konki to nie mam sposobności ich rozwiązywać bo to tu trzeba coś zrobić albo dzieci co chwilkę zganiają z kompa.
i wkurza mnie niepewność jutra w każdej dziedzinie życia emotka
0 0

aska70

#3218583 Napisano: 20.03.2010 08:24:37
Wkurza mnie ból głowy... Miałam się zarejestrować jednej forumce, ale chyba zrobię to po południu. Normalnie nie mam siły na nic, a szczególnie na sprzątanie... Wkurza mnie, bo znów jestem od 6.30 na nogach...

izoldaaa6, fantazja23 - na każdym portalu są różni ludzie, jak w życiu. Wpadamy na bardzo fajne osoby, ale trafiają się i wredni osobnicy. Pół biedy, jeśli różnice zdań wynikają z niezrozumienia - to się zdarza, gorzej jak na się do czynienia ze złą wolą. Cóż, pewnych rzeczy trzeba nie brać do serca, a łany forumowych pokrzyw unikać emotka , inaczej człowiek bardzo szybko zrezygnowałby z forum.
0 0

Gość: finessa

#3218586 Napisano: 20.03.2010 08:26:55
A mnie wkurza to, że już od stycznia nic nie wygrałam! Co za pech.. W dodatku czeka mnie chyba powrót do szpitala, bo znowu mam ogromne problemy z brzuchem i ból niesamowity emotka emotka emotka
0 0

pioge7

#3218587 Napisano: 20.03.2010 08:27:47
a mnie wkurza streetcom od chyba lipca nic mi nie przesyła, zadnych ankiet, kampani a przecież uzupełniałem raporty!
0 0

Gość: czarnygreg

#3218590 Napisano: 20.03.2010 08:29:43
aska70 napisał(a):

Wkurza mnie ból głowy... Miałam się zarejestrować jednej forumce, ale chyba zrobię to po południu. Normalnie nie mam siły na nic, a szczególnie na sprzątanie... Wkurza mnie, bo znów jestem od 6.30 na nogach...

izoldaaa6, fantazja23 - na każdym portalu są różni ludzie, jak w życiu. Wpadamy na bardzo fajne osoby, ale trafiają się i wredni osobnicy. Pół biedy, jeśli różnice zdań wynikają z niezrozumienia - to się zdarza, gorzej jak na się do czynienia ze złą wolą. Cóż, pewnych rzeczy trzeba nie brać do serca, a łany forumowych pokrzyw unikać emotka , inaczej człowiek bardzo szybko zrezygnowałby z forum.

dokładnie, zresztą po postach można się zorientować z kim raczej nie dojdziemy do porozumienia i nie podejmować dyskusji, ale jest tu też mnóstwo sympatycznych, zyczliwych osób i naprawdę nie trzeba się trudzić zeby je znaleźć
0 0

jola29k

#3218601 Napisano: 20.03.2010 08:37:51
a mnie wkurzyły krokusy a raczj ich brak , w tamtym roku kupiłam na allegro 150 cebulek posadziłam je i wyszły 4 krokusy emotka emotka
0 0

Gość: asiunia2

#3218662 Napisano: 20.03.2010 09:16:05
a mnie wkurza wszytsko a najbardziej to że powinnam się teraz uczyć a siedze na forum i za chiny mi sie nie uśmiecha brać za książki
0 0

Gość: agusia222

#3218713 Napisano: 20.03.2010 09:38:08
wkurza mnie brak słońca za oknem emotka
0 0

olus15

#3218786 Napisano: 20.03.2010 09:56:39
fantazja23 napisał(a):

emotka

to na 100% nie było do Ciebie głowa do góry emotka
0 0

Gość: cobra176

#3218898 Napisano: 20.03.2010 10:35:52
Wkurza mnie, że muszę robić Analizę SWOT emotka
Nie chce mi się zupełnie emotka
0 0

Gość: polec

#3218932 Napisano: 20.03.2010 10:42:48
Mnie też wkurza, że mam zrobić w zasadzie wszystko na już, bo ja mam 4 nogi dwie głowy i 8 rąk:/
0 0

Gość: moniaainom

#3219351 Napisano: 20.03.2010 01:59:29
Wkurzylam sie strasznie, bo jakas baba splagiatowala moja pisanke w konku winiary emotka Doslownie zrobila prawie identyczna- te same kolory, ten sam motyw (nie nalezy do najprostszych) i ten sam cholerny kogut w tym samym miejscu! No zalamac sie mozna. To nie przypadek, bo jak juz pisalam- wzor nie nalezy do banalnych. Najgorsza jednak jest moja bezradnosc emotka
Jezeli nie wierzycie, sami zobaczcie (podam nicki na pw).
0 0

wesoyromek

#3219353 Napisano: 20.03.2010 02:01:27
wkurza mnie, że mi się odbija makrelą emotka emotka emotka
0 0