Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
nariam
Postów 1955
Data rejestracji 02.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
nie wkurzaj sie .. ja dopiero dzis dostalam
Gość: ola2493
ja także nie dostałam
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja również jeszcze czekam
Gość: czarnygreg
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Minął tydzień cierpliwego czekania.
Podpisuję się pod ostrzeżeniem przed GOLONK¡4!!! Z tego co mi się wydaje to ta osoba zmieniła nick... Kobieto jesteś żałosna!
Drugiego nicku nie podam, ponieważ dzisiaj dostałam przesyłkę.
Z cierpliwością u mnie dość ciężko, ale groźba podziałała i dostałam przynajmniej tą 1 nagrodę
leelee
Postów 898
Data rejestracji 26.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mamamichasia
Postów 155
Data rejestracji 10.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: amif
tez nie dostałam
Gość: ewa1982
mnie też wkurza ten konk. na początku nie przysłali linka aktywacyjnego , a teraz w ogóle nie wiem czy sie za niego zabierać a też chciałam sobie prezent urodzinowy zrobić
olunka
Postów 8493
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
ja tez nie , a miałam nadzieje, że dzisiaj to juz na pewno dotrą:(
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
Gość: mariolakal
Gość: marielu
moja diagnoza - masz depresję i... jesteś uzależniona od komputera
rada - dokup ze dwa piwa, bo noc długa...
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli, że od jutra będziesz ... teściową.
Więc bierz się za pieczenie tego ciasta:
http://www.mojepr...pis/cycki_tesciowej/
Jestem radosna jak wiosna!
Gość: mariolakal
mam zapas...
Gość: iwek
Ja to ciasto znam jako Cycki murzynki i faktycznie smaczne.
wczoraj pewna Pani tu na forum najpierw kciala być mojom koliżankom, potem napisała że mje pomyliła s kim innym
ale to pikuś...
Dziś mój osobisty monż rzekł do mje mój ty pulpeciku podajonc mje kolacje , po czym zapytał mimochodem czy przy podziale majątku po rozwodzie majątek przypada po połowie czy według wagi..
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Marielu! Zdecydowanie wolę Twoje okrąglutkie kształty od tych poniżej:
http://demotywato...l/1300126/Fashion-TV
Gość: iwek
A mnie wkurza, że znów zimą straszą a ja już pochowałam zimowe rzeczy.
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciesz się, że póki co, mąż Cię nie pomylił z kimś innym
A jeżeli przysługuje podział wg wagi, to my w tym Egiptowie wiesz - będziemy olinkluziw, co znaczy, ze jemy i pijemy cały dzionek
A w temacie - wkurza mnie, że wraz z wiosną nadchodzi wielkimi krokami katar sienny i zapalenie spojówek
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!